Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9149991 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Abi adam acayip yahu efsane döndü orada ama çok kötü vurdu
Bu adamin kariyeri karijma gibi gidecek galiba. Kimsenin yapamayacagi isleri yapacak, sonra kotu tercihler. Tabela yapilmamis bir kariyer. Bugune kadar genc diye azicik goz yumulmustur ama herifin sakali var artik, cok calisip kendisini gelistirmesi lazim abunun. Yoksa kaybolacak, kariyerini de bizim ortasira takimlarinda noktalar. Her mac her defans oyuncusunu tedirgin eder, rakip taraftari sikintiya sokar ama beklentiyi veremez. Hemen toparlanmasi ve daha cok calismasi lazim

Çevrimdışı Bishamon

@mylife1903 Hiç şu Zinchenko veledini izledin mi? Mençıstır ucuza aldı potansiyelli falan dedi direk hollanda ligine kiraladı.

Çevrimdışı Egos

Yok o pozisyonu demiyorum ben. Benim dedigim ikinci yari boyle yilan gibi sondu kendi ustune kivrildi, tam sokacakti, beceremedi kaleciye verdi topu. Asirtmaya calisip beceremedigi

bugün zambiya maçında da pozisyonu tek dokunuşla yaratmış, adamın öyle bir özelliği var, şaka maka iyi pozisyona giriyor; ne yazık ki asıl espriyi son vuruşlarıyla yapıyor.
[ Son Düzenleme: 13 Kasım 2016, 22:46:10 Egos ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@mylife1903 Hiç şu Zinchenko veledini izledin mi? Mençıstır ucuza aldı potansiyelli falan dedi direk hollanda ligine kiraladı.
Yarmanın yanında hiçbir şey o adam

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Depay şov yaptı Hollanda kazandi :busted_cop:

2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri A Grubu 4. maçında Hollanda, deplasmanda Lüksemburg ile karşılaştı.

2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri A Grubu 4. maçında Hollanda, Lüksemburg'u deplasmanda 3-1 mağlup etti. Depay, attığı 2 golle galibiyetin mimarı oldu.

Josy Barthel'de oynanan karşılaşmada Hollanda 36. dakikada Arjen Robben'in golüyle 1-0 öne geçti. Lüksemburg, bu gole 44. dakikada Maxime Chanot'ın penaltı golüyle cevap verdi. İlk yarısı bu skorla tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarında Portakallar, Memphis Depay'ın iki golüyle galibiyeti elde etti. Macnhester United forması giyen Depay, 58. ve 84. dakikalarda attığı gollerle Hollanda'ya galibiyeti getirdi.

Galatasaraylı Wesley Sneijder, karşılaşmaya ilk 11'de başladı ve 46. dakikada yerini Memphis Depay'a bıraktı.

Bu sonuçla 7 puana ulaşan Hollanda averajla ikinci sıraya yükselirken, 1 puanda kalan Lüksemburg sonuncu sırada yer alıyor.

Gecen gun burada biriyle tartışmıştım , Depayin olduğu yerde Lensin esamesi bile okunmaz diye

Yeterki oynayip form tutsun bu Ligin altini ustune getirir

Devre arasi mutlaka teklif yapmamiz lazim :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Bishamon

Iyi ki luksemburga 2 gol attı ha görende karşısında yıldızlar topluluğu var zannedecek

Iyi ki luksemburga 2 gol attı ha görende karşısında yıldızlar topluluğu var zannedecek
Tamam şöyle bakalim ozaman Arda Barcada oynuyor degilmi ?

Milli takımda Zayif Kosovaya Gol atamadi ? :busted_cop:

Gomez , Almanyanin SANMARINO ya 8 Gol attigi macta Gol atamadi ? :busted_cop:

Cok sacma argumanlarla geliyorsun

Bu adamin uzun suredir oynamayan ve formsuz hali :bandit:

Çevrimdışı Bishamon

Tamam şöyle bakalim ozaman Arda Barcada oynuyor degilmi ?

Milli takımda Zayif Kosovaya Gol atamadi ? :busted_cop:

Gomez , Almanyanin SANMARINO ya 8 Gol attigi macta Gol atamadi ? :busted_cop:

Cok sacma argumanlarla geliyorsun

Bu adamin uzun suredir oynamayan ve formsuz hali :bandit:
Gomezde tüm Beşiktaslıların büyüsü var bir kere onu katma işin icine

Gomezde tüm Beşiktaslıların büyüsü var bir kere onu katma işin icine
Yav cevirme simdi lafi :evillol: :evillol:

Çevrimdışı worns

Sol bek rotasyonu için bu arkadaş düşünülüyormuş.

http://www.transfermarkt.com.tr/ridgeciano-haps/profil/spieler/228444

Arena'daki maçı izleyemedim. O maçta da dikkat çekici bir oyun ortaya koymuş diyorlar.

Çevrimdışı Gokhan-

Olcay mevzusu çok uzadı, resmi bir maçta yapmaya kimsenin maçası yemeyeceği için uzatmak gereksiz.

Olcay kendini toparlayacak ve Beşiktaş'ta jübile yapacaktır, temennim kendisini bir an evvel toplaması ve takıma faydalı olmasıdır.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Bishamon

Yav cevirme simdi lafi :evillol: :evillol:

Everton'ın TD'si Koeman istiyormuş bu arada Depay'ı doğruysa oraya gider zaten

Olcay mevzusu çok uzadı, resmi bir maçta yapmaya kimsenin maçası yemeyeceği için uzatmak gereksiz.

Olcay kendini toparlayacak ve Beşiktaş'ta jübile yapacaktır, temennim kendisini bir an evvel toplaması ve takıma faydalı olmasıdır.
Hepimizin temennisi bu

Biz burada Gömelim diye pusuda beklemiyoruz bazi arkadaslar gibi

Bizim bildiğimiz Olcay bu degil , Biz burada eleştiriyoruz sadece

Bazi seyleri de görmezden gelemeyiz
[ Son Düzenleme: 13 Kasım 2016, 23:25:48 Yunus Emre Dökmeci ]

:s20: :s20:

Çevrimdışı Bishamon

Usain Bolt Dortmund ile antremanlara çıkacakmış.Getirelim buraya sol bek sağ bek kanat koyarız bir yere koşar durur  :lol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

koemanu yollayabilirler ama devre arası gelmeden  :D

koemanu yollayabilirler ama devre arası gelmeden  :D
Lensi beğeniyorum bunu cok kez dile getirdim bizimde gundemimizdeydi keske alsaydik diye

Ama Depay mi Lens mi derseniz - 10 kere Depay derim

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimdışı Gokhan-

Hepimizin temennisi bu

Biz burada Gömelim diye pusuda beklemiyoruz bazi arkadaslar gibi

Bizim bildiğimiz Olcay bu degil , Biz burada eleştiriyoruz sadece

Bazi seyleri de görmezden gelemeyiz

Yunus, hakikaten senin bu Quaresma sevgin baymaya başladı, seversin eyvallahta alakasız mevzulara sırf onu yüceltmek için inceden inceden ismini iliştirme peşindesin.

Quaresma ıslıklanmadı, Quaresma'ya sosyal medya hesaplarından sövülmedi.

OLCAY eleştirisi sadece burayla sınırlı kalmadı, anlayabiliyor musun? Gereksiz bir hazırlık maçında adam ıslıklandı, hızını alamayan ergenler hesaplarına gidip sövdü.

Burada ki gömmeyle, şu yapılanların ne alakası var?
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

BEŞİKTAŞ HABERLERİ

Tolgay Arslan'a 25 Milyonluk Teklif!

Beşiktaş'ın yıldızı Tolgay Arslan gösterdiği performansla Avrupa'nın dev kulüplerinin dikkatini çekti.

Beşiktaşlı Tolgay Arslan gösterdiği performansla taliplilerini arttırıyor. Napoli maçlarındaki performansıyla Napoli Teknik Direktörü Maurizio Sarri'nin takdirini kazanan yıldız futbolcunun İtalyan kulüpleri ile adı anılırken şimdi de La Liga kulüplerinden Valencia, 26 yaşındaki orta saha oyuncusuna talip oldu.

Bild'in haberine göre Milan'ın ardından Valencia da Tolgay'ın peşine düştü. Haberde Tolgay'ın Beşiktaş'ın orta saha düzeninde kilit rol oynadığının altı çizilirken başarılı futbolcunun, takımın vazgeçilmezlerinden biri olduğu vurgulandı. Tolgay, Avrupa piyasasında bu isimler kadar popüler olmasa da oyun tarzı Valencia scoutlarını bir hayli etkiledi. Bu sebeple Tolgay, transferde Valencia'nın 1 numaralı hedefi haline geldi.

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Prandelli'nin kadrosuna katmak istediği Tolgay Arslan için 7 milyon euroyu (25 milyon TL) gözden çıkarabileceği belirtiliyor.

yeni şafak

Yunus, hakikaten senin bu Quaresma sevgin baymaya başladı, seversin eyvallahta alakasız mevzulara sırf onu yüceltmek için inceden inceden ismini iliştirme peşindesin.

Quaresma ıslıklanmadı, Quaresma'ya sosyal medya hesaplarından sövülmedi.

OLCAY eleştirisi sadece burayla sınırlı kalmadı, anlayabiliyor musun? Gereksiz bir hazırlık maçında adam ıslıklandı, hızını alamayan ergenler hesaplarına gidip sövdü.

Burada ki gömmeyle, şu yapılanların ne alakası var?
Ben Quaresma diye yazdim mi :alala:

Pesin hukum vermeyi bırakın once

Aboubakar mesela Az mi Gömüldü ?

Kerim ?

Boyko ?

Necip ?

Marcelo ?

Yerden yere vurulmadı mi bu adamlar ?

Tutarli olun diye bu yüzden yazıyorum surekli :)

Çevrimdışı alimm

Depay şov yaptı Hollanda kazandi :busted_cop:

2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri A Grubu 4. maçında Hollanda, deplasmanda Lüksemburg ile karşılaştı.

2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri A Grubu 4. maçında Hollanda, Lüksemburg'u deplasmanda 3-1 mağlup etti. Depay, attığı 2 golle galibiyetin mimarı oldu.

Josy Barthel'de oynanan karşılaşmada Hollanda 36. dakikada Arjen Robben'in golüyle 1-0 öne geçti. Lüksemburg, bu gole 44. dakikada Maxime Chanot'ın penaltı golüyle cevap verdi. İlk yarısı bu skorla tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarında Portakallar, Memphis Depay'ın iki golüyle galibiyeti elde etti. Macnhester United forması giyen Depay, 58. ve 84. dakikalarda attığı gollerle Hollanda'ya galibiyeti getirdi.

Galatasaraylı Wesley Sneijder, karşılaşmaya ilk 11'de başladı ve 46. dakikada yerini Memphis Depay'a bıraktı.

Bu sonuçla 7 puana ulaşan Hollanda averajla ikinci sıraya yükselirken, 1 puanda kalan Lüksemburg sonuncu sırada yer alıyor.

Gecen gun burada biriyle tartışmıştım , Depayin olduğu yerde Lensin esamesi bile okunmaz diye

Yeterki oynayip form tutsun bu Ligin altini ustune getirir

Devre arasi mutlaka teklif yapmamiz lazim :busted_cop:

onun yolu yakın zamnda bzim burdan geçmez...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Necip Garibime burada söylenmeyen Laf kalmadi

Ben Necipi hic eleştirmedim , Adam mevkisinde oynamıyor çünkü , Sadece Stoper oynamamali dedim

Mevkisinde gayet iyi bir oyuncu cunku , Hamsik gibi adama adim bile attirmadi , Bu lig seviyesinde fazlasiyla yeterli bir oyuncu

Cocuk zaten Yedek Hersey söyleniyor

Nedense biz burada ne zaman Olcayi elestirmeye kalksak , Forum cogunlu ressmen mobbing uyguluyor bize , Turlu turlu savunma argumanlari geliyor önümüze , sanki dokunulmazligi var Olcayin , ki ben Olcayi severim ama elestiririmde..

Kimse Babamizin oglu degil (Q7) de dahil , isini yapmayan - yapamayan gider bu kadar basit , Burasi Beşiktaş !!
[ Son Düzenleme: 13 Kasım 2016, 23:44:39 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

pardon ben kötü sanıyordum onları fena değillermiş  :)
Sen Gitarcınin takimiyla karıştırdın galiba :evillol:

Etiketler: