Güntekin'de yumuşak bir viraj almış ben onları hedef göstermedim, onların yaptığı haber üzerine bazıları spesifik bazıları genel değerlendirmeler yaptın işte. Fotomaç başlığından çıktı konu, öyleyse ne üzerine konuşuyordun diye sormak lazım.
Bu eleştirim baki fakat Güntekin'in bu açıklamayı böyle yapmak zorunda bırakıldığını biliyoruz, onun yerinde kim olsa bu açıklamayı yapmak zorunda kalırdı işini kaybetmek istemiyorsa..
aslında bu açıklama Beşiktaş taraftarına doğru yoldasın zayıf taraflarından vuruyorsunuz açıklaması.
@sozkul Güntekin diyorki devam edin adamlar bitme noktasına geldi. Buda en kibar bu şekilde söylenir.
Diğer taraftan şu anda Güntekini Beşiktaş savunma kalkanları sardı ama hep bu kalkanların içinde olmayacak
yarın tek başına mücadele etmek zorunda kalacak. adamlar şimdi bütün geçmişlerindeki açığı kapatmaya uğraşıyordur.
Beşiktaşın camia olarak tek vücut olacağını düşünmemişlerdi. Bu kadar sert davranacağımızıda hesap etmediler.
Ben öncesindede dedim hükümet bu topa girmez Beşiktaş yutulabilecek bir lokma değil. Birde spor kulüpleri içinde
onlara en temiz görünen kulübüz. Biz zaten içimizde fetö barındırmıyoruz ve bunlarlada savaşıyoruz. Hükümet şu anda
neden bizi karşısına alsın. Yalnız kaldılar. Güntekin yapacağını fazlasıyla yaptı Bundan sonrası bizde.
Özür dileyecekler. Başkana saygısızlık eden o fetö yalayıcısınıda işden kovacaklar. çok şey istemiyoruz. Ülkeyede hizmet etmiş
olurlar.