Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9157046 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı onder23

Turgay demir in bugün ki söylediklerinden sonra alayını almamak lazım ne nevzat demire ne vodafone arenaya. Tektir ile uslanmayanın hakkı kötektir

SM-P550 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı arda

daha ben yarılamadım :bandit:
nice yıllara :cook:

Senin yarılamana daha çeyrek asır var @Necmi abi :) benimkisi Dante gibi  :D
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı raichu

ben ders çalışmaya gidiyorum forum vize haftasına ne güzel moralli giriyorum derken sucker punch yedim resmen  :akuma:

Çevrimdışı tangaz

Biz son ÖYS'ye girenlerdeniz, 97-98'de.

ÖSS'de Türkyie 182.'si olmuştum, ÖYS'de 1000. oldum.

@tuncaboylu önce 98-99 deyip sonra 97-98 die tornistan yaptığını gördük deliller mevcut  :bandit:

balık hapı dozajını arttırmalısın dostum  :lol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

başkan acele etti bazı cümlelerde hele bi yarın gelsinler ifadelerini alalım yönetim kurulunda değerlendiririz demeliydi. sonra bu heriflerin ellerinde çiçek ve çikolata kutusu ile kulübe gelirken fotolarını çekip totomaç tıpış tıpış özür dilemeye geliyor die etiketleyip sosyal medyadan yayınlayacaktı ondan sonra totoşlar debelensin dursun...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı anilsevim

Konuşmucaktı abi olaybaştan yanlış zaten. Yapıştırıp cezayı köşeye çekilcekti.
Varsa diyeceğin yönetimine söyletir geçersin. Kendini muhatap ediyo çoluğa çocuğa.
Yanlış yönetti bu 2-3 günü. Valla sinir oldum. Ulaşılamayan adam olacağı yerde milletin diline düşürüyo kendini. Ona bağlan buna açıklama yap. Yöneticilerin ne işe yarıyo.
Taş yerinde ağırdır demişler abi.
Geçmiş olsun...
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı ask1903

Şimdilik bu yasak mevzusunun iyi yönetilmediğini düşünmekteyim. Sabah gazetesi md. yrd. olan zatın konuşmalarını okudum. Kesinlikle yenilir yutulur laflar değil. Başkanımız, sonuna kadar dik durmalı, yasağı da bütün sabah grubuna genişletmelidir.

Çevrimiçi tolga1903

İyi akşamlar abilerim kardeşlerim foruma yeni üye oldum bugüne kısmetmiş. Aslında çok canım sıkıldı bu başkanımızla turkuvaz grubu arasındaki polemiğe. Açık açık güçlü kesimi arkasına alıp tehditkar davranıyorlar. https://twitter.com/viyahante bu metin yüksel denen şahsın twitter adresi. Bunların destekten kasıtları nedir? Şampiyonluğumuzda kendilerine pay mı çıkarmaktalar anlayamıyorum keşke başkan biraz bekleseymiş çok çabuk geri adım attı diye düşünüyorum. Acaba bu gazeteci kimliğindeki şahıslar aynı polemik fenerbahçe başkanıyla yaşansaydı böyle cürretkar davranabilir miydi merak ediyorum.

Çevrimdışı raichu

totomaç neler yazmış buyrun bakın

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Başkan çok yanlış yaptı. Bunların tatlı dilden anlamayacağını bilmesi gerekirdi.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı hakank

başkana doğru söyle diyor resmen yalancılıkla itham ediyor.sabah ola hayrola yaşayıp görücez bakalım.
neler olacak neler neler olacak

Çevrimiçi 38life

Beşiktaş siyasi bir provakasyonun içine çekilmeye çalışıyor dikkat.

Çevrimdışı raichu

başkanın en büyük zaafı bu zaten iyi beceremiyor bu medya işlerini yarın tatmin edici bir hamle duyarız umarım benim gibi sakin taraftar çileden çıktı diğerlerini tahmin edemiyorum
bu oyunu düzgün oynamalılar artık fırsat elimize gelmiş 1 günde tüm taraftar bir olmuş hodri meydan demiş akşama başkan hallettik diyor  biri çıkıp sizi mi memnun edeceğiz diyor
başkan şimdi doğru bir hamle yapmalı yoksa taraftardan tepki görür
[ Son Düzenleme: 08 Kasım 2016, 03:05:14 Necmi ]

Çevrimiçi 38life

Operasyon sandığımızdan daha büyük. Açıkça kışkırtılmaya çalışılıyoruz. Sakin olmamız lazım.

Çevrimdışı raichu

Operasyon sandığımızdan daha büyük. Açıkça kışkırtılmaya çalışılıyoruz. Sakin olmamız lazım.
bak bu daha mantıklı ihtimal kıytırık medya grubunun öbür türlü bir çıkarı olmaz bu işten

Çevrimiçi 38life

Gururumuzun sesiyle hareket etmek bizi onların istediği sonuca götürecek.

Çevrimdışı Alper1903

İyi akşamlar abilerim kardeşlerim foruma yeni üye oldum bugüne kısmetmiş. Aslında çok canım sıkıldı bu başkanımızla turkuvaz grubu arasındaki polemiğe. Açık açık güçlü kesimi arkasına alıp tehditkar davranıyorlar. https://twitter.com/viyahante bu metin yüksel denen şahsın twitter adresi. Bunların destekten kasıtları nedir? Şampiyonluğumuzda kendilerine pay mı çıkarmaktalar anlayamıyorum keşke başkan biraz bekleseymiş çok çabuk geri adım attı diye düşünüyorum. Acaba bu gazeteci kimliğindeki şahıslar aynı polemik fenerbahçe başkanıyla yaşansaydı böyle cürretkar davranabilir miydi merak ediyorum.

Hoşgeldin. Başkan yanlış yaptı, muhtemelen yanlış yaptırılmaya zorlandı. Zorla kaosa sürüklemeye uğraşıyorlar yarın bu işin içinden nasıl çıkacağız merak ediyorum.

Çevrimiçi 38life

bak bu daha mantıklı ihtimal kıytırık medya grubunun öbür türlü bir çıkarı olmaz bu işten

Ben normalde çok çabuk sinirlenen çok yoğun duygu yaşayan bir insanım zaten forumu takip edenler biliyor. Ama bugün bu olay karşısında gururumuzu, öfkemizi biraz dizginlememiz gerekiyor. BEŞİKTAŞ için bunu yapmamız gerektiğine inanıyorum. Çünkü amaç algı yaratmak falan değil. Algı yaratmaktan daha öte bir operasyon amaçlanıyor.

Tamamiyle kışkırtılıyoruz...

Çevrimdışı raichu

Ben normalde çok çabuk sinirlenen çok yoğun duygu yaşayan bir insanım zaten forumu takip edenler biliyor. Ama bugün bu olay karşısında gururumuzu, öfkemizi biraz dizginlememiz gerekiyor. BEŞİKTAŞ için bunu yapmamız gerektiğine inanıyorum. Çünkü amaç algı yaratmak falan değil. Algı yaratmaktan daha öte bir operasyon amaçlanıyor.

Tamamiyle kışkırtılıyoruz...
ben de zaten şaşırdım hayırdır sen böyle sakin takılmazdın diye  :D

Çevrimdışı Bishamon

Türkiye bizim yanımızda deyip alt liglerden 3 takım ve kendi holdinginin gazatecilerinin yazılarını koymak nasıl bir şeydir anlamadım

Çevrimiçi 38life

Başkan'ın yarın yapacağı açıklama önemli. "Biz olumlu adım attık lakin karşı taraf bizim olumlu adım atmamıza rağmen olumsuz cevap verdi. Bu durumda yapabileceğimiz birşey kalmamıştır." minvalinde bir açıklama bekliyorum. Milli maça kadar bu konu kapanmalı. Gündem değişmeli. "Diz çöktüreceğiz, pişman edeceğiz, özür dileteceğiz, aksi taktirde analarını ağlatacağız" demek bize birşey kazandırmayacak, nitekim istedikleri tepki bu zaten. Bunu yaptığımız taktirde gerilim giderek artacak ve büyüyecek. İşi daha farklı boyutlara hatta siyasi provakasyonlara dökmeye zemin hazırlanmış olacak. Ne kendimizi küçük düşürecek kadar müsamahalı davranmalıyız ne de bu olayın büyümesine mahal vermeliyiz. Bu 2 şeyden kaçınarak bir yol çizmeliyiz. İşte buyüzden de başkanın yarın sergileyeceği tavır önemli.

Çevrimdışı raichu

Başkan'ın yarın yapacağı açıklama önemli. "Biz olumlu adım attık lakin karşı taraf bizim olumlu adım atmamıza rağmen olumsuz cevap verdi. Bu durumda yapabileceğimiz birşey kalmamıştır." minvalinde bir açıklama bekliyorum. Milli maça kadar bu konu kapanmalı. Gündem değişmeli. "Diz çöktüreceğiz, pişman edeceğiz, özür dileteceğiz, aksi taktirde analarını ağlatacağız" demek bize birşey kazandırmayacak, nitekim istedikleri tepki bu zaten. Bunu yaptığımız taktirde gerilim giderek artacak ve büyüyecek. İşi daha farklı boyutlara hatta siyasi provakasyonlara dökmeye zemin hazırlanmış olacak. Ne kendimizi küçük düşürecek kadar müsamahalı davranmalıyız ne de bu olayın büyümesine mahal vermeliyiz. Bu 2 şeyden kaçınarak bir yol çizmeliyiz. İşte buyüzden de başkanın yarın sergileyeceği tavır önemli.
milli aradan sonra da sarışın derbisi var unutulur ancak sonra bizim b.şehir,fb maçları zamanı yine bulurlar bir şeyler anlaşılan sanki son 5 haftaymış gibi şimdiden dikkat etmemiz lazım çok çaresizler umarım b.şehir ve fb maçlarından galip çıkarız da artık engelleyemeyeceklerini anlayıp susarlar derbi galibiyetini hiç bu kadar istememiştim

Çevrimiçi Necmi

Başkan kulübü düşünmek zorunda buna uygun dengeli bir adım atacaktır.
ama işin bir saç ayağı daha var. Bundan sonra taraftarı nasıl kazanacaklar. Başkana posta koyarlar
taraftara koysunlar görelim Ellerindeki tüm Beşiktaş yazarları Beşiktaş taraftarı gözünde artık hükümsüzler.
bunlara röportaj  veren oyuncu bile artık tepki görür. Boykot sadece sözle olmaz uygulamaylada olur.
artık Beşiktaş camiası gözünde güvenilmez oldular. bundan  sonra ne okurum nede seyrederim.
Başkanda bu işi camiayı yaralamadan çözecek. Bunları kim desteklerse desteklesin hiç kimse Beşiktaş camiasından büyük değildir.
karşılarına aldıkları Beşiktaş yönetimi değil Beşiktaş camiası. Ne diyorlar yönetimler gidicidir. Ama unutmasınlar
esas kalıcı olan camiadır.

Çevrimdışı b.damatoglu

Beşiktaş başkanı da bilmem ne gazetesinden posta yemeyecek kimse kusura bakmasın...

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Mesajlarınız bir Beşiktaşlıya yakışır şekilde olmalı küfür hakaret içeren mesajlar silinir.
Eleştirilerinizi küfür hakaret içermedende yapabilirsiniz. Her ne kadar hakediyor olsalarda
bu onları değil bizi çirkin gösterir. Çirkin üslupla onları haklı kılmanın gereği yok. Bunu kolay savuştururlar.
Bizi istedikleri alana çekerler. Mesajları onların başedemeyeceği şekilde yapalım yani zekamızı kullanalım.

Etiketler: