Başkan'ın yarın yapacağı açıklama önemli. "Biz olumlu adım attık lakin karşı taraf bizim olumlu adım atmamıza rağmen olumsuz cevap verdi. Bu durumda yapabileceğimiz birşey kalmamıştır." minvalinde bir açıklama bekliyorum. Milli maça kadar bu konu kapanmalı. Gündem değişmeli. "Diz çöktüreceğiz, pişman edeceğiz, özür dileteceğiz, aksi taktirde analarını ağlatacağız" demek bize birşey kazandırmayacak, nitekim istedikleri tepki bu zaten. Bunu yaptığımız taktirde gerilim giderek artacak ve büyüyecek. İşi daha farklı boyutlara hatta siyasi provakasyonlara dökmeye zemin hazırlanmış olacak. Ne kendimizi küçük düşürecek kadar müsamahalı davranmalıyız ne de bu olayın büyümesine mahal vermeliyiz. Bu 2 şeyden kaçınarak bir yol çizmeliyiz. İşte buyüzden de başkanın yarın sergileyeceği tavır önemli.
Başkan kulübü düşünmek zorunda buna uygun dengeli bir adım atacaktır.
ama işin bir saç ayağı daha var. Bundan sonra taraftarı nasıl kazanacaklar. Başkana posta koyarlar
taraftara koysunlar görelim Ellerindeki tüm Beşiktaş yazarları Beşiktaş taraftarı gözünde artık hükümsüzler.
bunlara röportaj veren oyuncu bile artık tepki görür. Boykot sadece sözle olmaz uygulamaylada olur.
artık Beşiktaş camiası gözünde güvenilmez oldular. bundan sonra ne okurum nede seyrederim.
Başkanda bu işi camiayı yaralamadan çözecek. Bunları kim desteklerse desteklesin hiç kimse Beşiktaş camiasından büyük değildir.
karşılarına aldıkları Beşiktaş yönetimi değil Beşiktaş camiası. Ne diyorlar yönetimler gidicidir. Ama unutmasınlar
esas kalıcı olan camiadır.