Kimse ömür boyu sürecek demiyor dün bir bugün iki. Senin dediklerinin olması için yeterli bir süremiydi adamlar hala bize sallamaya devam ediyolar. Ben senin abi bir kere yönetimi ama demeden eleştirdiğini gördüm oda geçen seneki 3'lü bilet mevzusu. Yarın ola hayrola diyelim özür diletmeden bu mevzu kapanırsa bu birleşmiş camia direk Fikret Orman'ı hedef alır.
C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@Kalyoncu bilet olayı yanlıştı resmen parası olana gelin dediler. tek bilet satmamak neyin nesi
ulan ceza alsan bir sonraki maçta tribünler boş kalacak buda ayrı bir handikap bilet satmışsın tekrar satamazsın.
üç maç farklı farklı insanlar stad özlemini gidermeliyken sen kombinelilerin tüketeceği biletle bütün taraftara yanlış yapardın
yanlışı kim yapsa eleştiririm ama yanlış olmadığını düşündüğüm şeyi neden eleştireyim bu güne
kadar hiç destekleyipde yanıldığım bir konu oldumu doğru dediğimiz herşeyin doğru olduğu bir bir ortaya çıkıyor.
yanlış yapsınlar bak gör sizin eleştirdiğinizden çok daha sert eleştirmiyormuyum.
Benim için sadece Beşiktaş var her zaman Beşiktaşın menfaatleri önemli sen bilet konusunu diyorsun ben önder özendede
samet aybabadada dany transferindede çok sert eleştirdim hatta dany imza attığı gün getiren onunla birlikte
gitmeli dedim. sezer öztürküde eleştirdim yan geçmişe dönüp bakın eleştirdiğim konular doğru konular
desteklediklerimde doğru konular. Burda herkes Biliç çok yaşa derken ben derhal gönderilmeli dedim
herkes töre derken ben bir gün dahi kalmamalı dedim. bunlar eleştiri değilmi
otu bokuda eleştirecek değilim ya. Birde biz bir çok sizlerin yanlış gördüğünüz şeyleri neden
yaptıklarını duyuyoruz ama bunlar dillendirilmiyor. Haklı buluyoruz ama açıklaması olmuyor. Boşlukta kalıyor.
sürekli eleştirirsen bıdı bıdı konuşmuş olursun hiç bir etkiside olmaz doğru anlarda ve doğru durumlarda
eleştiri yapmak lazım. Ben yönetimi destekliyorum bu yalan değil çünkü Beşiktaşa katkıları çok büyük
yanlışları yokmu var tabiki ama yanlışın ne olduğu çok önemli yanlış olur görmezden gelirsin etkisi yoktur
ama yanlış var kafanı çevirirsen Beşiktaşa ihanet etmiş olursun.
bu olayda Yönetim bu şekilde davranmasa milli araya girmişiz 15 gün bizi konuşurlardı. Şimdi seslerini kesti
bundan sonra affetsende konuşamazlar olay amacına ulaşdı. teknik olarak yanlış bir şey yok
ama psikolojik olarak var işi bu kadar büyütüyorsan sonucunda Beşiktaş taraftarını tatmin edecek şekle
olmak zorunda bunuda yarın görürüz.