Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9157864 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı raichu

bu hatırlaması kolay bişey yahuu ama ben öys.yi hatırlıyorum tuncaboylu öss.yi  :bandit:
abi 2 gün sonra termo sınavına girecem gelde bi ayar çek bari  :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Mehmet Demirkol: "Beşiktaş tam takımı oturtmamışken yenilgisiz. Oynadığı takımlarda küçümsenemez Napoli, Benfica, GS, TS, Konya bunlar hafife alınamaz. Beşiktaş en iyi durumunda bile değil eğer olursa rakiplerini Allah korusun. Kimsede bahaneler üretmesin."
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

abi 2 gün sonra termo sınavına girecem gelde bi ayar çek bari  :D

termo bizde kolaydı hoca hep eski soruları soruyordu ezberleyip giriyorduk  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Kalyoncu

çok fazla matematik dehası var birileri yardım etsin bana seviyeyi düşürelim  :D
Ben 5 sene Matematik okudum sırf bu çözüyorum, seviyorum, eğleniyorum çok hoşuma gidiyor diye yazdım yoksa Veteriner hekim olmak istiyordum :) Muazzam gerçekten Matematik :) Hiçbirşey çözemeden okul bitti. Sırf birşeyler çözeyim diye seçmeli uygulama dersleri alıyordum.

Çevrimdışı Karabay

Valla fotomaç yöneticisi şimdi 360 tvye bağlandı. Kimseden özür falan dilediğimiz yok diyor.  Beşiktaş kulübü bir yanlış karar vermiştir ondanda dönecektir diyor. Adam gayet net verip veriştirdi.
[ Son Düzenleme: 08 Kasım 2016, 00:45:21 Karabay ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Mete Kalkavan Beşiktaş'ı kolluyor diye yayına bağlanan Levent Nazifoğlu'nu, Ahmet Çakar sorduğu soruyla morartıyor.

Sene başında Süper Kupa maçında Mete Kalkavan'ın Beşiktaş'ın penaltısını vermediğini kabul ediyor musun diye soruyor ve ardından sessizliğe bürünen Levent Nazifoğlu evet diyerek kendi kendiyle çelişmiş oldu. :kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

Kimse ömür boyu sürecek demiyor dün bir bugün iki. Senin dediklerinin olması için yeterli bir süremiydi adamlar hala bize sallamaya devam ediyolar. Ben senin abi bir kere yönetimi ama demeden eleştirdiğini gördüm oda geçen seneki 3'lü bilet mevzusu. Yarın ola hayrola diyelim özür diletmeden bu mevzu kapanırsa bu birleşmiş camia direk Fikret Orman'ı hedef alır.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Kalyoncu  bilet olayı yanlıştı resmen parası olana gelin dediler. tek bilet satmamak neyin nesi
ulan ceza alsan bir sonraki maçta tribünler boş kalacak buda ayrı bir handikap bilet satmışsın tekrar satamazsın.
üç maç farklı farklı insanlar stad özlemini gidermeliyken sen kombinelilerin tüketeceği biletle bütün taraftara yanlış yapardın
yanlışı kim yapsa eleştiririm ama yanlış olmadığını düşündüğüm şeyi neden eleştireyim bu güne
kadar hiç destekleyipde yanıldığım bir konu oldumu doğru dediğimiz herşeyin doğru olduğu bir bir ortaya çıkıyor.
yanlış yapsınlar bak gör sizin eleştirdiğinizden çok daha sert eleştirmiyormuyum.
Benim için sadece Beşiktaş var her zaman Beşiktaşın menfaatleri önemli sen bilet konusunu diyorsun ben önder özendede
samet aybabadada dany transferindede çok sert eleştirdim hatta dany imza attığı gün getiren onunla birlikte
gitmeli dedim. sezer öztürküde eleştirdim yan geçmişe dönüp bakın eleştirdiğim konular doğru konular
desteklediklerimde doğru konular. Burda herkes Biliç çok yaşa derken ben derhal gönderilmeli dedim
herkes töre derken ben bir gün dahi kalmamalı dedim. bunlar eleştiri değilmi
otu bokuda eleştirecek değilim ya. Birde biz bir çok sizlerin yanlış gördüğünüz şeyleri neden
yaptıklarını duyuyoruz ama bunlar dillendirilmiyor. Haklı buluyoruz ama açıklaması olmuyor. Boşlukta kalıyor.
sürekli eleştirirsen bıdı bıdı konuşmuş olursun hiç bir etkiside olmaz doğru anlarda ve doğru durumlarda
eleştiri yapmak lazım. Ben yönetimi destekliyorum bu yalan değil çünkü Beşiktaşa katkıları çok büyük
yanlışları yokmu var tabiki ama yanlışın ne olduğu çok önemli yanlış olur görmezden gelirsin etkisi yoktur
ama yanlış var kafanı çevirirsen Beşiktaşa ihanet etmiş olursun.
bu olayda Yönetim bu şekilde davranmasa milli araya girmişiz 15 gün bizi konuşurlardı. Şimdi seslerini kesti
bundan sonra affetsende konuşamazlar olay amacına ulaşdı. teknik olarak yanlış bir şey yok
ama psikolojik olarak var işi bu kadar büyütüyorsan sonucunda Beşiktaş taraftarını tatmin edecek şekle
olmak zorunda bunuda yarın görürüz.

Çevrimdışı tuncaboylu

o sene öss öys die 2 ayrı sınav varmıydı? @tuncaboylu

Biz son ÖYS'ye girenlerdeniz, 97-98'de.

ÖSS'de Türkyie 182.'si olmuştum, ÖYS'de 1000. oldum.

Çevrimdışı raichu

termo bizde kolaydı hoca hep eski soruları soruyordu ezberleyip giriyorduk  :evillol:
biz de öyle değil zor ama lanet olsun şu matematik sevgime  :D

Çevrimdışı raichu

al işte başkan hata yaptı şu herifin açıklamalarına bak

Çevrimdışı arena_t2000

Adamlar her alanda saldiriyor.özür dilemeyiz,hodri meydan diyor.Siz yasagi kaldirmaktan bahsediyorsunuz...Eger oyle bisey olursa kaybeden biz oluruz..

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Gokhan-

Ben de matematik dersinde nereyi anlamadığımı bile anlamıyorum, güzel güzel böler çarparım, toplar çıkarırım ama işin içine alfabe girdikten sonra laf olsun diye girip çıktım sınavlara..
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimiçi Samet Ç

Başkan yine geri adım atmış yasağı kaldırmış. İstedikleri kadar özür dilesinler böyle bir işgüzarlığı bir daha yapacaklar bunlara böyle toleranslı davranmamak lazım. Aziz yıllardır medyaya neler yaptı kimse çıkıp da böyle isyan etti mi ? Aziz yapınca bir şey yok biz yapınca medyaya sansür uygulamışız oluyoruz. Adamların yaptığı bildiğin seviyesizlik affedilmemesi lazımdı.

Çevrimdışı Kalyoncu

Haydi geçmiş olsun. Fikret Orman'ı konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet ediyoruz. Bu gidişlede biz özür dileyeceğiz heralde.

Çevrimdışı Kalyoncu

Metin Yüksel: "Sen bizim 100 haberimizden memnun oluyorsun. 1 tanesinden memnun olmuyorsun. Ben seni hep memnun etmek zorunda değilim!"
Metin Yüksel: "Başkana dedim ki, velev ki Fotomaç yanlış yaptı. Velev ki dedim. Üstüne basarak söylüyorum. Bunun karşılığı sansür mü?"
Metin Yüksel: "Ben de diyorum ki, başkan Fikret Orman mevzuyu toparlamak isterken yanlış bir yerden toparladı. Asla geri adım atmam!"

Çevrimdışı Karabay

Mete Kalkavan Beşiktaş'ı kolluyor diye yayına bağlanan Levent Nazifoğlu'nu, Ahmet Çakar sorduğu soruyla morartıyor.

Sene başında Süper Kupa maçında Mete Kalkavan'ın Beşiktaş'ın penaltısını vermediğini kabul ediyor musun diye soruyor ve ardından sessizliğe bürünen Levent Nazifoğlu evet diyerek kendi kendiyle çelişmiş oldu. :kop: :kop:
ya zaten bu hengamede tek patlayan bu adam oldu 😁

Çevrimdışı Kalyoncu

Metin Yüksel: "Sen bizim 100 haberimizden memnun oluyorsun. 1 tanesinden memnun olmuyorsun. Ben seni hep memnun etmek zorunda değilim!"
Metin Yüksel: "Başkana dedim ki, velev ki Fotomaç yanlış yaptı. Velev ki dedim. Üstüne basarak söylüyorum. Bunun karşılığı sansür mü?"
Metin Yüksel: "Ben de diyorum ki, başkan Fikret Orman mevzuyu toparlamak isterken yanlış bir yerden toparladı. Asla geri adım atmam!"

Bunu böyle konuşturduk ya bu ayıp bize yeter.

[ Son Düzenleme: 08 Kasım 2016, 01:19:06 Necmi ]

Çevrimdışı murat

Başkan yanlış yapmış. Bu metin yüksel denen genel yayın müdür yardımcısı kimdir ararsan gazete sahibini ararsın. Nazifoğluna muhatabım değilsin diyip sıradan bir gazeteci müsvettesiyle muhatap olmak nedir.  :akuma:

Çevrimdışı raichu

mideme oturdu resmen olacak iş değil söyledik geri adım atmayın diye

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Başkan erken geri adım attı. Bundan sonra topyekun düşmanımızsın Turkuaz grubu!
[ Son Düzenleme: 08 Kasım 2016, 01:10:43 Yusuf Tekeli ]
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı raichu

zaten sıkıntımın sebebi bu abi böyle "tüm camiadan özür dileriz" gibi bir şey olacağını sanmıyorum "aramızda hallettik"e bağlanacak gibi
umarım yanılırım...
bak böyle demeye kalmadı bile, bırak "aramızda hallettik"i adamlar saniyesinde çıkıp sizi mi memnun edeceğiz dedi.

Çevrimiçi Samet Ç

Yarın totomaçın başkanın bu geri adımından sonra atacağı manşeti çok merak ediyorum.

Çevrimdışı raichu

başkan da abubakar gibi auta attı şu anda koparacağımız maçta geriye düştük yarın ne olacak bakalım

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

başkan da abubakar gibi auta attı şu anda koparacağımız maçta geriye düştük yarın ne olacak bakalım

Sosyal medya lincini fiziki lince çevirmek istiyo o tayfa. Çok istiyolarsa onu da tadarlar sonra da mağduru oynarlar. Eline kalem alan ben dokunulmazım diye gezinmeye başladı iyice.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Etiketler: