Başkan kulübü düşünmek zorunda buna uygun dengeli bir adım atacaktır.
ama işin bir saç ayağı daha var. Bundan sonra taraftarı nasıl kazanacaklar. Başkana posta koyarlar
taraftara koysunlar görelim Ellerindeki tüm Beşiktaş yazarları Beşiktaş taraftarı gözünde artık hükümsüzler.
bunlara röportaj veren oyuncu bile artık tepki görür. Boykot sadece sözle olmaz uygulamaylada olur.
artık Beşiktaş camiası gözünde güvenilmez oldular. bundan sonra ne okurum nede seyrederim.
Başkanda bu işi camiayı yaralamadan çözecek. Bunları kim desteklerse desteklesin hiç kimse Beşiktaş camiasından büyük değildir.
karşılarına aldıkları Beşiktaş yönetimi değil Beşiktaş camiası. Ne diyorlar yönetimler gidicidir. Ama unutmasınlar
esas kalıcı olan camiadır.
Aynen
@Necmi abi
Saçmasapan bir paint terk manşetten nerelere geldik. Bu sürede kim neymiş ne değilmiş apaçık görüldü çok da iyi güzel oldu

Fikri hür, vicdanı hür, bağımsız gazteciler bir tane faşizan paintçinin iş güzarlığı üzerinden, tek vücut oldular ve suçlu yine sosyal medya oldu çıktı

Yoksa bizim medya gayet SALON BEYfendisi

atara atar gidere gider azdan az çoktan çok gider benim arkamda uhuu u, ADAM'larımı toplayıp gelirim ha! Usluplara bak hey Allahım ya

Ben öyle birşey demedim ben bu mihmalde atar yaptım aynende böyle gider yaptım! Sayın müdürüm güzel söyledi, benim gaztecim ADAM'dır ADAM

Şu teknik direktörü nasıl bilirsiniz!? O TD ADAM dır

şu topçu sağ bekte kimse kesememiş!? Ee ADAM ın kareköküdür de ondan, ya şu fizyoterapiste üfürükçü diyola, asıl o ADAM'ın hammaddesidir
Ortam bu, durum bu, 600M dolar ihale bedeli, Türk futbolunun geleceği adına bu ADAM'lıktan uzak durmak gerek!
Tiraj Medyası vs Sosyal Medya, yeni düzen bu! Benim tirajla işim yok, rızkımı veren hüdadır, patrona minnet eylemem, Bir gün herkes zaten Beşiktaş'lı olsun diye bir derdim de yok, o ayrıcalık bizde kalsın! Tiraj yapmaktansa Sosyal olmak daha eğlenceli bence. Hadi ben yolun yarısındayım bugün itibariyle üniversiteye kadar anti Sosyal dim eyvallah da, benim YEĞENlerim akıllı telefonlarla büyüyor. Bu devran geçecen bu düzen değişecek! Sosyal toplumun hassasiyetlerine uyanlar kalacak, uymayanlar gidecek. Bunu öngörebilmek için müthiş vizyoner olmaya da gerek yok, miyopum ben demekte kurtarmaz, adamın gözüne gözlük eline sözlüğü tutuştururlar, klip üstüne klibini yaparlar bir bakmışsın Sosyal Medyaya (= Millet'e) biat ediyorsun. Olacağı bu
9-10 yaşındaki çocuklara çok bağırışmayın başım şişti diyosun, bin tane azar işitiyosun

artık devran bu bunların kafa, mahalle kavgalarına adam toplamakta felan kalmış