Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9157872 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaş başkanı da bilmem ne gazetesinden posta yemeyecek kimse kusura bakmasın...

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

haklısın ama yiyecekmi yemeyecekmi bunu yarın göreceğiz.

şu anda soğukkanlı olmak gerekiyor. Taraftarın gücünü arkasında hissetmeli.

Çevrimdışı arda

Başkan kulübü düşünmek zorunda buna uygun dengeli bir adım atacaktır.
ama işin bir saç ayağı daha var. Bundan sonra taraftarı nasıl kazanacaklar. Başkana posta koyarlar
taraftara koysunlar görelim Ellerindeki tüm Beşiktaş yazarları Beşiktaş taraftarı gözünde artık hükümsüzler.
bunlara röportaj  veren oyuncu bile artık tepki görür. Boykot sadece sözle olmaz uygulamaylada olur.
artık Beşiktaş camiası gözünde güvenilmez oldular. bundan  sonra ne okurum nede seyrederim.
Başkanda bu işi camiayı yaralamadan çözecek. Bunları kim desteklerse desteklesin hiç kimse Beşiktaş camiasından büyük değildir.
karşılarına aldıkları Beşiktaş yönetimi değil Beşiktaş camiası. Ne diyorlar yönetimler gidicidir. Ama unutmasınlar
esas kalıcı olan camiadır.

Aynen @Necmi abi

Saçmasapan bir paint terk manşetten nerelere geldik. Bu sürede kim neymiş ne değilmiş apaçık görüldü çok da iyi güzel oldu :) Fikri hür, vicdanı hür, bağımsız gazteciler bir tane faşizan paintçinin iş güzarlığı üzerinden, tek vücut oldular ve suçlu yine sosyal medya oldu çıktı :D Yoksa bizim medya gayet SALON BEYfendisi :D atara atar gidere gider azdan az çoktan çok gider benim arkamda uhuu u, ADAM'larımı toplayıp gelirim ha! Usluplara bak hey Allahım ya :D Ben öyle birşey demedim ben bu mihmalde atar yaptım aynende böyle gider yaptım! Sayın müdürüm güzel söyledi, benim gaztecim ADAM'dır ADAM :D Şu teknik direktörü nasıl bilirsiniz!? O TD ADAM dır :D şu topçu sağ bekte kimse kesememiş!? Ee ADAM ın kareköküdür de ondan, ya şu fizyoterapiste üfürükçü diyola, asıl o ADAM'ın hammaddesidir :D 
Ortam bu, durum bu, 600M dolar ihale bedeli, Türk futbolunun geleceği adına bu ADAM'lıktan uzak durmak gerek!

Tiraj Medyası vs Sosyal Medya, yeni düzen bu! Benim tirajla işim yok, rızkımı veren hüdadır, patrona minnet eylemem, Bir gün herkes zaten Beşiktaş'lı olsun diye bir derdim de yok, o ayrıcalık bizde kalsın! Tiraj yapmaktansa Sosyal olmak daha eğlenceli bence. Hadi ben yolun yarısındayım bugün itibariyle üniversiteye kadar anti Sosyal dim eyvallah da, benim YEĞENlerim akıllı telefonlarla büyüyor. Bu devran geçecen bu düzen değişecek! Sosyal toplumun hassasiyetlerine uyanlar kalacak, uymayanlar gidecek. Bunu öngörebilmek için müthiş vizyoner olmaya da gerek yok, miyopum ben demekte kurtarmaz, adamın gözüne gözlük eline sözlüğü tutuştururlar, klip üstüne klibini yaparlar bir bakmışsın Sosyal Medyaya (= Millet'e) biat ediyorsun. Olacağı bu :)

9-10 yaşındaki çocuklara çok bağırışmayın başım şişti diyosun, bin tane azar işitiyosun :D artık devran bu bunların kafa, mahalle kavgalarına adam toplamakta felan kalmış :D   
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı arda

haklısın ama yiyecekmi yemeyecekmi bunu yarın göreceğiz.

şu anda soğukkanlı olmak gerekiyor. Taraftarın gücünü arkasında hissetmeli.

Güncel tabirle, :D velev ki yedi :D (çok iyi ya :D:D ) herkesin takiyyesi, takkesi düştü birkere kimin ne kadar bağımsız gazateci olduğu çıktı meydane ama maşallahları var hepside birbirinden merdane :D bunların masa başında yaptıkları haberleri, bilgisayarı başında yapan binlerce Sosyal MEDYA araştırmacı gazetecisine ne yapacaklar! Unfollow, Block this account, Ahmet Kural'ın çok veciz bir sözü geldi aklıma tam bu noktada :D 

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimiçi Necmi

Güncel tabirle, :D velev ki yedi :D (çok iyi ya :D:D ) herkesin takiyyesi, takkesi düştü birkere kimin ne kadar bağımsız gazateci olduğu çıktı meydane ama maşallahları var hepside birbirinden merdane :D bunların masa başında yaptıkları haberleri, bilgisayarı başında yapan binlerce Sosyal MEDYA araştırmacı gazetecisine ne yapacaklar! Unfollow, Block this account, Ahmet Kural'ın çok veciz bir sözü geldi aklıma tam bu noktada :D 

biz bu işden elbette çıkarız Beşiktaş ulu çınardır. Böyle esintilerle devrilmez.
Ama bu turkuaz gurubunun sözde Beşiktaşlı basın mensupları nasıl sıyrılacak bayağı
merak ediyorum. Beşiktaşlıların hafızaları iyidir kolay kolay unutmazlar. Bu işin en büyük kaybedeni
Turgay Demir Fatih Doğan gibi Beşiktaşdan nemalananlar oldu. Bundan sonra taraftara şirin görünmek için
çok yalayacaklar ama Beşiktaş taraftarı unutmaz bunu. Beşiktaşın haklarını gram savunmayan sözde Beşiktaşlılar.

Çevrimdışı mylife1903

biz bu işden elbette çıkarız Beşiktaş ulu çınardır. Böyle esintilerle devrilmez.
Ama bu turkuaz gurubunun sözde Beşiktaşlı basın mensupları nasıl sıyrılacak bayağı
merak ediyorum. Beşiktaşlıların hafızaları iyidir kolay kolay unutmazlar. Bu işin en büyük kaybedeni
Turgay Demir Fatih Doğan gibi Beşiktaşdan nemalananlar oldu. Bundan sonra taraftara şirin görünmek için
çok yalayacaklar ama Beşiktaş taraftarı unutmaz bunu. Beşiktaşın haklarını gram savunmayan sözde Beşiktaşlılar.
Ben sakin sakin yattiktan sonra olay patlamis. Bu herifler hucuma geciyorlar. Bunlara hadleini bildirmek lazim. Terbiyesiz, utanmaz herifler.
O ambargo kalkmamali.
Sansur diyorlar
Ulan sansur nedir?
Sizin sansursuz, otosansursuz harf yazdiginiz gozukmus mu?

Çevrimdışı arda

Ben sakin sakin yattiktan sonra olay patlamis. Bu herifler hucuma geciyorlar. Bunlara hadleini bildirmek lazim. Terbiyesiz, utanmaz herifler.
O ambargo kalkmamali.
Sansur diyorlar
Ulan sansur nedir?
Sizin sansursuz, otosansursuz harf yazdiginiz gozukmus mu?

Bi çayını kahveni iç sakinleş hocam :) kimin ne mal olduğu kabak gibi meydana çıktı, catallandı ay gibi doğdu :D bundan sonrasını bırakınız yapsınlar, bırakınız geçsinler, yaptıkları eyyamlar yalakalıklar yüzlerine vuruldukça anlamaya başlayacaklar. Süper Kupa'da penaltıyı yiyen de Mete Kalkavan! Veli'nin boğazına sarılanlar içerde Veli kızardı! Emenike formasını çıkarınca Aydunus namahrem diye bakamadığından görmemiş olayı! :D Hepsinin manşetleri kayıtlarda! Bu zamana kadar Medya kendi çalıp kendi oynuyodu, otosansür devri değil artık sosyal medyaya cevap verecekler! Milletin vicdanına kulak verecekler! Terbiyesizlik yapamayacaklar! 

Bu arada Demirkol saçmasapan bi manşet felan gibi bişeyler söyledi, ulan git gide yükseliyorum şu adama :) Beşiktaş üzerinden nemalananlara bu ayıp yeter, gerçi dünyayı gördükleri gözlükler gözlerine perde çekmiş ama olsun!

Çevrimdışı arda

Çevrimdışı arda

Çevrimdışı atalay

Girme şu alçakların hizmetine:
Konma sinek gibi pislik üstüne.
İki günde bir somun ye, ne olur!
Yüreğinin kanını iç de boyun eğme.

Ömer Hayyam'dan hepinize "Günaydın"

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Dün başkan herkese ayar verdi herkes haddini bilecek diyenler şimdi bekleyip görelim diyor. 1 Günde hatta yarım günde ne değişti cidden merak ediyorum :) Burada töbe huzurdan haşa Başkana Allah gibi tapanlar var yapmayın etmeyin.. Açın fotomaç'ın manşetlerine bakın özür var mı yok mu diye, cidden bazen fazla derecede komik kaçıyorsunuz..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Girme şu alçakların hizmetine:
Konma sinek gibi pislik üstüne.
İki günde bir somun ye, ne olur!
Yüreğinin kanını iç de boyun eğme.

Ömer Hayyam'dan hepinize "Günaydın"
Mangalsız yapamıyorlar, biz de burada kendimiz çalıp oynamaya devam ederiz. GS Ntvspor olayından sonra geri adım attı mı bi araştırsınlar derim. 1 gün yahu 1 gün bile dayanamadılar..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Akil Emre

Fotomaç g..tüne fzla güveniyor, bazı yerlerden gazı ve desteği aldığı belli. Bu saatten sonra adamları tesislere alırsak sanki biz özür dilemişiz iması oluşacak.

Çevrimdışı raichu

Dün başkan herkese ayar verdi herkes haddini bilecek diyenler şimdi bekleyip görelim diyor. 1 Günde hatta yarım günde ne değişti cidden merak ediyorum :) Burada töbe huzurdan haşa Başkana Allah gibi tapanlar var yapmayın etmeyin.. Açın fotomaç'ın manşetlerine bakın özür var mı yok mu diye, cidden bazen fazla derecede komik kaçıyorsunuz..
dün gece 360 tv de olanlar oldu işte daha ne değişecek canlı canlı izledik haberin yok mu?
başkan ne açıklama yapacak nasıl reaksiyon gösterecek onu bekliyoruz  :)
fotomaç ta özür yok
sabah sersemliğimi bilmiyorum ama bu mesajda neyi eleştirdiğini anlamadım bi açıklasan sana zahmet  :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kapalı kapılar ardında sabaha kadar konuşsunlar o manşetten sonra bir tekzip özür gelmedikten sonra hiç bir önemi yok. Alın bugünkü manşet..

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

dün gece 360 tv de olanlar oldu işte daha ne değişecek canlı canlı izledik haberin yok mu?
başkan ne açıklama yapacak nasıl reaksiyon gösterecek onu bekliyoruz  :)
fotomaç ta özür yok
sabah sersemliğimi bilmiyorum ama bu mesajda neyi eleştirdiğini anlamadım bi açıklasan sana zahmet  :D
Biz basın açıklaması yapmışız bir karşılık bekliyoruz başkan çıkıyor dün açıklama yapıyor bu olayı tatlılıkla çözeriz diye, burada doğru olan şeyleri bana sıralar mısın? Yanlış yapan biz miyiz? Biz niye çıkıp bu olayı tatlılıkla çözeriz diye açıklama yapıyoruz ve üstüne bu sabah ki manşetler ortada. Neyi anlamadığını bilsem daha iyi yorum yapıcam ama..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Kapalı kapılar ardında sabaha kadar konuşsunlar o manşetten sonra bir tekzip özür gelmedikten sonra hiç bir önemi yok. Alın bugünkü manşet..
yeni cephe aciyorlar. Karabukspor baskani kullanilmali bu olayda. Daha firat darbesinin dumani tutuyordur. Bes'ik gibi sallandi.....
Boyle (Hakaret Yasak)₅, cifte standart ancak turkiyede olur. Moralim bozuldu. Simdi daha buyuk tepki vermeli baskan ve sabah grubunu da yasaklamali. Rekabet kuruluna basvursun, birsey cikmaz ama algi yapilir. Rekabeti manipule ediyorlar dersin.
Taraftara buyuk is dusuyor.

Heriflere bak yaaa, biyat etmezmis, de get lann bas git, biyat hele

Çevrimdışı raichu

Biz basın açıklaması yapmışız bir karşılık bekliyoruz başkan çıkıyor dün açıklama yapıyor bu olayı tatlılıkla çözeriz diye, burada doğru olan şeyleri bana sıralar mısın? Yanlış yapan biz miyiz? Biz niye çıkıp bu olayı tatlılıkla çözeriz diye açıklama yapıyoruz ve üstüne bu sabah ki manşetler ortada. Neyi anlamadığını bilsem daha iyi yorum yapıcam ama..
zaten başkanın geri adım atmaması gerektiğini bağıra bağıra söyledik ama nafile yaptı yapacağını, üstüne diğer herif bağlandı özür yok dedi tam oldu
yani kimse başkan tv ye çıkarak doğru yaptı demedi de (ya da ben okumadım) ondan herhalde benim jeton düşmedi kim başkana tapıyor gibisinden  :D
başkanın huyu bu zaten

Çevrimdışı atalay

Evet, bu tarz daha anlaşılır. @EMİR EMRE | Bu dünün, bugünün veya yarının meselesi değil. Öncesindeki kazanımlar için verilen imtiyazlar meselesi. O yüzden zemini sağlam, güçlü Beşiktaş elzem. @Serhat Akkaya Hayyam alıntısını bugün özelinde yapmadım.   
[ Son Düzenleme: 08 Kasım 2016, 09:28:15 atalay ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

zaten başkanın geri adım atmaması gerektiğini bağıra bağıra söyledik ama nafile yaptı yapacağını, üstüne diğer herif bağlandı özür yok dedi tam oldu
yani kimse başkan tv ye çıkarak doğru yaptı demedi de (ya da ben okumadım) ondan herhalde benim jeton düşmedi kim başkana tapıyor gibisinden  :D
başkanın huyu bu zaten
Yok dostum genel konuştum ben :) Başkan konuşmayı çok seviyor, bizim niye bir basın sözcümüz yok neden başkan basın sözcüsü gibi televizyon televizyon geziyor anlamıyorum zaten. Tamam konuş ama şimdi zamanı değil..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

yeni cephe aciyorlar. Karabukspor baskani kullanilmali bu olayda. Daha firat darbesinin dumani tutuyordur. Bes'ik gibi sallandi.....
Boyle (Hakaret Yasak)₅, cifte standart ancak turkiyede olur. Moralim bozuldu. Simdi daha buyuk tepki vermeli baskan ve sabah grubunu da yasaklamali. Rekabet kuruluna basvursun, birsey cikmaz ama algi yapilir. Rekabeti manipule ediyorlar dersin.
Taraftara buyuk is dusuyor.

Heriflere bak yaaa, biyat etmezmis, de get lann bas git, biyat hele
Bence Chuck Norris'i kullanalım!
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı kartalBaz

Karaktersiz arsizlar! Siz kimsinizde besiktas ve baskani hakkinda geri adim atmayiz diyorsunuz? Iki tane cakal cukalin yorumunu koyup turkiye bizi destekliyor ayagi yapiyorsunuz. Isi siyasete cekip bize diz cokturmek istiyorsunuz bununda farkindayiz ama sonunda siz pisman olacaksiniz biz degil. Istediginiz kadar algi yapin besiktas taraftari unutmaz. Baskan hatali cunku efendi adam. Turkiyede efendi olursan hemen arkandan baglanip artistlik yaparlar. Aziz yildirim gibi cakicaksin uc tane kufur bakalim konusabiliyorlarmi. Bunlarin hakettigi aziz yildirim tarzi baskanlar.

Çevrimdışı doctore

dünkü tavırları ve söylediklerinden sonra Turgay Demir en azından benim için bitmiştir. sen haksızlık yapıldı diye bütün amiyane tabirleri kullanacaksın, saçma sapan kolajlar yapacaksın, kolpacı sokak paleleri gibi yok " biat etmeyiz" yok " Fikret ORMAN baltayı taşa vurdu " diye Beşiktaş kulübü başkanına atar yapacaksın, sonrada sansür diyeceksin, basın özgürlüğü diyeceksin, biz hakkı haklıyı savunuruz eyyam yapmayız diyeceksin, tehdit ediliyoruz diyeceksin. Daha duuur Turgay Demir ağzınla kuş tutsan yaranamaz artık. iki güne kalmaz bizi Beşiktaş la karşı karşıya getirmek isteyenler var fln deyip topu taca atmaya başlarlar... şimdi Fatih Doğan ı bekliyorum henüz kanalını savunan bir yazı yada açıklamasını görmedim. bakalım onun tavrı ne olacak.

@Necmi abi güzel yazmış. artık o eski Beşiktaş yok. Eskiden koy Beşiktaş ı 3. sayfaya ( yönetimden ) kimsenin gıkı çıkmaz, sahada takım doğranır taraftar ya küfür eder ya sahaya atlar yada goygoy a devam eder, spor programlarında hadi Beşiktaş ı da konuşmuş olalım bari misali yer alırdık. Artık yok öyle. futbol takımıyla, yönetimiyle, maddi imkanlarıyla, herşeyiyle güçlü bir Beşiktaş var. İstedikleri kadar essinler üzerimizdeki tozu alırlar ancak artık. o tozları da böyle zamanlarda görüyoruz işte.

başta o çok fena Beşiktaşlı ama ilk yol ayrımında parasını tercih eden Beşiktaşlılar olmak üzere herkes haddini bilecek. o yayın grubu özür dilemeli, maksadımızı aştık demeli. Burası Beşiktaş, artık gerçekten renklilerin alayına gider...
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı atalay

@atalay Mangal partilerine devam.

O halde taraftar listeyi iyi tutsun. Bu arada barbekü diyeceksiniz!

Çevrimdışı caner.eryigit

Yanarım yanarım ciğeri beş para etmez adamlara prim yapılıyor ya kendilerini nimetten sanıyorlar ya ona yanarım.Bu saatten snr kimse kusura bakmasın Başkan eğer geri adım atarsa bu camiaya çok büyük ayıp eder.resmen bizleri siyaset eliyle aklı sıra tahrik ediyorlar bu oyuna gelmemiz lazım.No step back!!!Hodri meydan de başkan bütün camia arkanda yemişiz siyasetini biz arkandayız!!!

Çevrimdışı caner.eryigit

Öyle hükümetin gücünü arkaya almakla olmuyor o işler Turkuaz grubu!yönetime başkana kapalı kapılar ardında istediğiniz baskıyı yapın bu taraftar yemez hodri meydan.Bir Beşiktaşımız var,gücü yeten gelsin alsın!

Etiketler: