Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9161605 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Fikret Orman'a hırsız şoku

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın evine hırsız girdiği öğrenildi.
Akşam saatlarinde bir kanalda canlı yayına katılması beklenen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman aldığı bir telefonla şok yaşadı.

Fikret Orman'ın canlı yayına hazırlandığı sırada evine hırsız girdiği haberini alan Başkan Orman ifade vermek üzere karakola davet edildi.

Programın moderatörü Serhat Ulueren'in aktardığı bilgiye göre, talihsiz bir hırsızlık vakası yaşayan Başkan'ın karakoldaki işlemlerin ardından yayına yetişmeye çalışacak

Geçmiş olsun Başkanım :busted_cop: :busted_cop:
serhat ulueren sarfettiği sözlerin karşılığını almış röportajı kapmış demekki :D
işte böyle olacaksın net çizgini göstereceksin bu işi yönetim iyi yapıyor diğerlerinede
mesaj veriyor.

Çevrimdışı EMİR EMRE

gündem yüzünden konuşamadık ama ts maçından zevk alan oldumu
bana çok ağır bir maç gibi geldi. TS nin karşımızda direnecek gücü yoktu
biz bitsinde gidelim havasındaydık nasılsa kazanacağız diye hiç kasmadan oynadık :bandit:
tribünde tek bir kişinin aklında bile puan kaybedeceğimiz gelmemiştir herhalde

bence milli maç arası motivasyonsuzluğu en üst düzeyde hissedildi.

aboubakarı da seviyorum ama fişi çekememesinden dolayı takım aşırı zorlanmak durumunda kaldı.

Çevrimdışı raichu

biz bitsinde gidelim havasındaydık nasılsa kazanacağız diye hiç kasmadan oynadık :bandit:
bu sezon genel problem bu abi kazandığımız maçlar dahi tatmin etmiyor beni futbol olarak
ama kadronun nasıl değiştiğini ve şl yi düşününce hiç şom ağzımı açmayacağım anladın sen  :bandit:

Çevrimdışı Alper1903

Aboubakar'ın pozisyonuna kadar çok güzeldi bence maç abi. Geçen seneki futboldan esintiler vardı biraz. Yenileceğimizi de zaten hiç düşünmedim de 2. yarıda falan çok saçma sapan oynadık.

Çevrimdışı tangaz

yahu şurda bile karşıma çıktı ya bu fortran başka da birşey demiyorum
bu gece rüyama girmez umarım...

aramızda neredeyse 10 yaş var sizin müfredattada mı vardı fortran
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

başkan şuan gargamelin programa telefonla bağlandı sağlı sollu geçiriyor

Çevrimiçi Necmi

Aboubakar'ın pozisyonuna kadar çok güzeldi bence maç abi. Geçen seneki futboldan esintiler vardı biraz. Yenileceğimizi de zaten hiç düşünmedim de 2. yarıda falan çok saçma sapan oynadık.
takım doksan dakika boyunca gram kaybetme korkusu olmadan oynadı.
Bu oyunculara rahatlık olarak yansıdı. Takımda fazla özgüven var. öyle bir noktadaki takım
bazı oyuncular panik bazıları yüksek özgüvenle oynuyor ortaya dengesiz birşeyler çıkıyor.
takımın işi biraz daha ciddiye alması gerekiyor. Sanki çok kolay şampiyon olacakmışız gibi
davranıyorlar. Ya bizi yormayın getirin şampiyonluk kupasını der gibi.
Bunlar yanlış şeyler lig daha çetin olacak bir an önce fark açmamız gerekiyor ikinci yarı
maçlarımız daha zor olacak bütün deplasmanlar çetin rakiplerle olacak

Çevrimiçi Necmi

başkan şuan gargamelin programa telefonla bağlandı sağlı sollu geçiriyor
sigaramı yaktım çayımı doldurdum izliyorum :D

Çevrimdışı tangaz

sigaramı yaktım çayımı doldurdum izliyorum :D

bende çay+pasta eşliğinde izliyorum geçirme işi bitince sigara yakacağım  :evillol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bende çay+pasta eşliğinde izliyorum geçirme işi bitince sigara yakacağım  :evillol:
Oooooo keyif sigarası, alirim 1 dal :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

ben bugün twitterde nirvanaya ulaştım sigarayı çoktan hakettim. :evillol:

Çevrimdışı Çağatay

aramızda neredeyse 10 yaş var sizin müfredattada mı vardı fortran

Olmaz mi abi
Sene 2001 pentium 286 lardan olusan bir lab. ve aradaki bir kac 486 yı kapmak için birbirini bıçaklayarak o kodları yazan bir güruhtuk biz. Okul yillari boyunca sinif ortalamasinin dip yaptigi yegane derstir Fortran 77. Ve yaz okulunda sadece derslere devam ettigim icin hoca gecirmisti dersten.
[ Son Düzenleme: 07 Kasım 2016, 23:30:55 Çağatay ]
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı tangaz

ben bugün twitterde nirvanaya ulaştım sigarayı çoktan hakettim. :evillol:

:kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı mylife1903

Yahu arkadaslar bu abunun ikinci yarida bir pozisyonu vardi ya

Hani soyle bir dondu, dokundu topa girdi capraza kaleci ile karsi karsiya kaldi, ustunde asirtmaya calisirken sacma bir vurus yapti heyecandan, hah o pozisyonda bir tek benim mi aklima adran illie geldi?

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimiçi Necmi

Hani soyle bir dondu, dokundu topa girdi capraza kaleci ile karsi karsiya kaldi, ustunde asirtmaya calisirken sacma bir vurus yapti heyecandan, hah o pozisyonda bir tek benim mi aklima adran illie geldi?
valla biz canlı seyrettiğimiz için aklımıza farklı şeyler geldi :bandit:

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı tangaz

Olmaz mi abi
Sene 2001 pentium 286 lardan olusan ve aradaki bir kac 486 yı kapmak için birbirini bıçaklayarak o kodları yazan bir güruhtuk biz. Okul yillari boyunca sinif ortalamasinin dip yaptigi yegane derstir Fortran 77. Ve yaz okulunda sadece derslere devam ettigim icin hoca gecirmisti dersten.
ben 94de gördüm o dersi tek dönemdi zorlanmadan vermiştim  :bandit: ayıptır sölemesi birazcık matematik dehası yönüm vardır. 93-94 öys sınavında 52de 49netim wardı  :icool:

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

ben 94de gördüm o dersi tek dönemdi zorlanmadan vermiştim  :bandit: ayıptır sölemesi birazcık matematik dehası yönüm vardır. 93-94 öys sınavında 52de 49netim wardı  :icool:
neden 52 de 52 değil :alala:

Çevrimdışı Berat

Fotomaç'ın yasağı kalktı..

Çevrimdışı tangaz

o herifi unutmak mümkün mü abi tsyd maçında 6-0 kaybederken bize de atmıştı namıssız

Etiketler: