Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9157465 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi 38life

Konu ne? @mylife1903 | Onay'ın sözünü Beşiktaşlıların önemli bir bölümü aşırı abartıyor. Gerçekten o zamanlar Beşiktaş'ın bu seviyeye ulaşamayacağını, yeniden şampiyon olamayacağını filan mı düşünüyordunuz? @ilhan mansız

Mesele abartmak değil @atalay . Taraftarın önemli bır kısmı da zaten böyle düşünüyordu. Mesele sesi yüksek çıkan/çıkabilen birinin bunu dile getirmesi ve sembolleşmesi. Bu gereklidir. Bir sözün, fikrin daha çok duyulması, haykırılması için bir kişiye ithaf edilmeli ve o kişi ile paylaşılmalıdır. Mesela dün Fırat "Stadı bu halde değilken,
Tabata'lar sahadayken,
Geliri,sponsoru yok iken,
Herkese sempatik geliyordu Beşiktaş..
İşler artık değişti.." diye bir tweet attı. Bunu dün fırattan önce başka twitter kullanıcıları da söylemişti ama ulaştıkları kişi sayısı azdı. Ama Fırat yazınca tam 6 bin kişi bu tweet'i beğendi, 3700 kişi RT'ledi. bunlar sadece tweet ile etkileşime geçenler, görenlerin sayısını sen düşün.

Oyüzden kollektif bilinçde biriken düşünceleri popüler biri haykırmalıdır. Bunu antipatik bulmaya gerek yok. Bu gereklidir.
[ Son Düzenleme: 07 Kasım 2016, 21:20:56 38life ]

Çevrimdışı atalay

Yazdığım şeyleri bana geri yazıyorsunuz. @38life

Bunu gerçekten söyleyen tamamen duygusal ve motivasyonu yükseltici veya direkt mesaj verme kaygısıyla söyler. Bu amaçla söylenmesinde problem yok.

Çevrimdışı cursedofdragon

Tamam aktarsa bile ne kadar iyi olabileceklerini bilemeyiz Beşiktaş deneme tahtası değil ki.Gitsinler tecrübe kazansınlar.Guardiola bile çıkıp pat diye A takıma antenör olmadı

eee biz nediyoruz bishamon ?

Tecrübe kazansın şenol hoca bildiklerini üzülmez'e aktarsın diyoruz işte ?

Türkçe konuşmuyormuyum acaba ben  :alala:

Şenol hoca bırakınca üzülmez kaldığı yerden sanki şenol hoca varmış gibi takımın başında öyle devam edelim diyoruz işte.

Çevrimdışı ilhan mansız

Dinamik dediğim şey: Bu ligin, ne kadar b*ktan bir futbol/idari/yönetim/planlama vs. kalitesine sahip olması aslında. @ilhan mansız
ben de onu söylüyorum zaten, yalnız unutma hiçbir kaynak sonsuz değildir, bugün birçok güçlü geçmişe sahip takım alt liglerde sürünüyor. Madem o kadar kolar çıksın bakalım tekrar kocaeli, ankaragücü, sakarya. Bizim bu sürede geri dönüşümüz tarihi başarıdır. O kadar kolay değil..

Çevrimdışı Bishamon

eee biz nediyoruz bishamon ?

Tecrübe kazansın şenol hoca bildiklerini üzülmez'e aktarsın diyoruz işte ?

Türkçe konuşmuyormuyum acaba ben  :alala:

Şenol hoca bırakınca üzülmez kaldığı yerden sanki şenol hoca varmış gibi takımın başında öyle devam edelim diyoruz işte.
Yardımcı olmak ile ana antrenor arasında büyük bir fark var ama sende bunu anlamıyorsun

Çevrimdışı EMİR EMRE

Dinamik dediğim şey: Bu ligin, ne kadar b*ktan bir futbol/idari/yönetim/planlama vs. kalitesine sahip olması aslında. @ilhan mansız

Yav @atalay işte senden bekledigim anlatim tarzi tam anlamiyla bu; sen meslegin geregi isin detaylarina ve jargonuna hakimsin. Cogu zaman oyun bilginden yararlaniyorum ama bazi kavramlari kapamiyorum. Boyle net ol canimi ye :)

Yardımcı olmak ile ana antrenor arasında büyük bir fark var ama sende bunu anlamıyorsun

tabi yılmaz vural bir sürü takım çalıştırdı kendini süper geliştirmişdir demi ?

Yetenek ile alakalı birşey bu üzülmez'de o yetenek var o yüzden harcanmasın şenol hoca'nın tecrübelerinden faydalansın sonra takımın başına geçsin diyoruz.

Sen kayseri,akhisar böyle takımların başında sürünsün istiyorsun.

U21 A milli takımında birtane Beşiktaş'lı yok iyi demi ?

Bu arada bizim A takım U21 ile aynı gidiyor puan'da aynı galibiyet beraberlikte aynı.

Hatta maç skorlarıda aynı U21'de ts'yi 2-1 yenmişti bizde 2-1 yendik.

Napoli ile u21 takımı 1-1 berabere kalmıştı A takımda 1-1 berabere kaldı :D

Çevrimdışı ilhan mansız

twitter a girip taraftarımızın birlik beraberlik içinde hiç geri adım atmadan klübü savunduğunu görmek çok güzel,, helal olsun.

Çevrimdışı EMİR EMRE

twitter a girip taraftarımızın birlik beraberlik içinde hiç geri adım atmadan klübü savunduğunu görmek çok güzel,, helal olsun.

ben de onları okuyordum zevkle, en sonunda camia bütünleşti Allaha bin şükür.

bundan sonra kralı gelse kılına dokunamaz Beşiktaşımızın.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağatay

Abi o fortran77yi yazanin var ya 77 sulalesini 77 sefer saygi, sevgi cercevesinde yani hormetlerimi bildiririm.
Ne gerizekali bi mufredat ya, omru hayatimda gormedim fortran bir daha, ingilizlerin hindisatana size bilim getirdik ulan, verin altinlari alin logaritma cetveli, ezberlegin yeni kutsal kitabiniz bu, demesi gibi bisi.

yahu şurda bile karşıma çıktı ya bu fortran başka da birşey demiyorum
bu gece rüyama girmez umarım...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağatay

bu arada spiker muhabbeti dönmüş
fanatik Beşiktaşlı Mine Uzunyol'u es geçmeyelim  :evillol:

Çevrimdışı Çağatay

ntvspor un İbrahim Üzülmez haberinin fotosunda bile Şenol Hoca ile olan resmini koymuşlar

Güntekin Onay'dan sert açıklama! "Bu seviyesizlik gazetecilik mi?"

Ntvspor'un sevilen isimlerinden Güntekin Onay, Beşiktaş gündemini HABER1903'e değerlendirdi.

İşte Onay'ın HABER1903'e yaptığı açıklamalar:

-BU SEVİYESİZLİK GAZETECİLİK Mİ?-

“Üstüne basa basa net bir şekilde söylüyorum. Kesinlikle ve kesinlikle basın özgürlüğünden yana bir insanım. Yasaklara karşıyım. Gazetecilikte sansüre kesinlikle karşıyım. Türkiye’de gazetecilerin hapis yattığı, sansür ve baskı uygulandığı bir ülkede yaşıyoruz. Maalesef işin gerçeği bu. Dünyada gazetecilerin en çok hapse atıldığı ülkelerden bir tanesi burası. Ama saygısızlık, etik dışı haberler, densizlik, seviyesizlik, bunlar gazetecilik değil. Haber alma özgürlüğü, basın özgürlüğü başka bir şey, seviyesizlik başka bir şey, provokasyon başka bir şey. 25 senelik gazeteci olarak söylüyorum. Hayatımda hiç kimseye densizlik, saygısızlık yapmadım. Hiç kimsenin kişilik haklarına veya kurumsal kişiliğine saygısızlık yapmadım… Bir gün yanlış yapmışızdır, yanlış görmüşüzdür belki, bunlar olabilir. Ama arkadaşlar bu seviyesizlik gazetecilik mi? Koskoca kulübün emeğiyle başarısına karşın bu cüreti nereden alıyorlar? Bu gazetecilik değil. Arkadaşlar hatalarını biliyor. Bildiğim kadarıyla başkanı da arayıp özür dilemişler. Başkanı arayıp özür dileyenler de çıkıp “biz arkasındayız” falan demesinler. Olayı da daha fazla büyütmeye gerek yok. Gazetecilik ve televizyonculuk belli ilkelere dayanan, sorumluluk isteyen bir meslektir. Maksadını aşan, esprili olduğunu düşündükleri bir manşet atmışlar. Daha da fazla tartışmaya gerek yok. Ülke zor günlerden geçiyor. Bunu büyük bir mesele gibi algılamayalım. Çözüm odaklı ve uzlaşmacı olmaya gayret edelim. Bu konuda da herkes üstüne düşeni yapmalı.” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Ah Ulan yapilirmi bu Be

Yak Sigaraları Yak Yak :bandit: :bandit:

''Eto'o Beşiktaş'a gidemediği için çok üzüldüğünü söyledi''

Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Radyospor'a açıklamalarda bulundu.

Yıldız golcü Samuel Eto’o’nun performansı ve Ocak ayındaki devre arası transferlerine değinen Rıza Çalımbay, "Eto’o bu sene istediği gibi hazırlanamamış. Sezon öncesi Beşiktaş ile transferi gündeme gelmiş. Konuştuğum zaman bu transferden çok mutlu olduğunu gerçekleşemeyince çok üzüldüğünü ifade etti. Zaten ben gelmeden önce kadro dışıydı. Şu anda bize göre net hazır değil. Oyunun gidişatına göre kendisini son bölümlerde değiştiriyoruz.

Eto'o'ya, Beşiktaş’tan gelen net bir teklif olmuş, son ramakta transfer gerçekleşmemiş. Gerçekleşmeyince çok üzülmüş, tekrardan Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istediğini ifade etti.

Haber Kaynağı: Ajansspor

Ümit Karan :

Beni Beşiktaş'a koyarsanız bende gol kralı olurum her maç 25 posizyon buluyor.. Bir de bu takımı hakemler koruyor diyorlar gülünç

:claps: :claps:
Muhteşem bir intro olmuş gerçekten daha guzel bir açıklama olamazdı

BEŞİKTAŞ HABERLERİ

Benfica'da sakatlık şoku

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Benfica, sakatlıklarla boğuşuyor.

Portekiz liginin 10. haftasında deplasmanda Porto ile karşılaşan Benfica'da takım kaptanı savunmacı Luisao sakatlandı. Maçın başında sakatlanan Brezilyalı futbolcu, 17. dakikada yerini Lisandro Lopez'e bıraktı.

Sezon başından bu yana sakatlıklarla boğuşan Portekiz ekibinde Luisao'nun da sakatlanması moralleri bozdu. Luisao'nun durumunun bugün açıklanması bekleniyor. Benfica, Porto ile oynadığı mücadelede, 90+2. dakikada Luisao'nun yerine giren Lisandro Lopez'in golü ile 1-1 berabere kalmıştı.

Fikret Orman'a hırsız şoku

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın evine hırsız girdiği öğrenildi.
Akşam saatlarinde bir kanalda canlı yayına katılması beklenen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman aldığı bir telefonla şok yaşadı.

Fikret Orman'ın canlı yayına hazırlandığı sırada evine hırsız girdiği haberini alan Başkan Orman ifade vermek üzere karakola davet edildi.

Programın moderatörü Serhat Ulueren'in aktardığı bilgiye göre, talihsiz bir hırsızlık vakası yaşayan Başkan'ın karakoldaki işlemlerin ardından yayına yetişmeye çalışacak

Geçmiş olsun Başkanım :busted_cop: :busted_cop:

Çevrimiçi Necmi

gündem yüzünden konuşamadık ama ts maçından zevk alan oldumu
bana çok ağır bir maç gibi geldi. TS nin karşımızda direnecek gücü yoktu
biz bitsinde gidelim havasındaydık nasılsa kazanacağız diye hiç kasmadan oynadık :bandit:
tribünde tek bir kişinin aklında bile puan kaybedeceğimiz gelmemiştir herhalde

Etiketler: