Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9160941 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Ahaha abi bugün acayip formdasın kanına neler karıştı :evillol:
Cocuk ateslendi dun, cocuga ilaci veriyorum, sonra kasigi yaliyorum her maganda gibi ordan boyle antideprasan bisiler tirtiklamismolabilir

Çevrimdışı atalay

Alınma filan yok. Sordum. @mylife1903 03/04 sezonunu incelemek iyi bir fikir. Herkes eteklerindeki taşı döksün.

Çevrimdışı Orhan_

Ne zaman bir araya girsek, taraftar olarak güzeller kulübüne çeviriyoruz forumu :D. (bkz. Melissa Theuriau)

Çevrimdışı ilhan mansız

Konu ne? @mylife1903 | Onay'ın sözünü Beşiktaşlıların önemli bir bölümü aşırı abartıyor. Gerçekten o zamanlar Beşiktaş'ın bu seviyeye ulaşamayacağını, yeniden şampiyon olamayacağını filan mı düşünüyordunuz? @ilhan mansız
ben o dönem yeni yönetimi hiç tanımıyordum, maçlara gidiyorduk ve bir çok arkadaş gerçekten umutsuzdu. O günkü koşullarda bunun başarılacağını düşünmek gerçekten zordu. Güntekin Onayın sözüne gelince bence abartı falan değil gerçekten o günün koşullarında büyük bir öngörüdür. Hiç abartıldığını düşünmüyorum. Şampiyonluk, seviye vs. meselesi değil bu konu, yoksa 20 yıldır maçlara gidiyorum, hatta 2014 de ilk kombineler çıkarken muhtemelen ilk alanlardan biriyimdir.

Çevrimdışı mylife1903

Alınma filan yok. Sordum. @mylife1903 03/04 sezonunu incelemek iyi bir fikir. Herkes eteklerindeki taşı döksün.
2003/04 belli zaten ne oldugu @atalay
2004/05 sezonu da cok onemli. Ydnin ilk zamanlari. Del bokse, huan fran offf ne cektik be

Çevrimdışı atalay

Kombine demişsin ama senin taraftarlığını sorgulamadım veya umutsuzluk demişsin ama yapılan işi hafife almadım. Sözden bahsediyorum. Gayet öngörüsü kolay bir tahmin bu. @ilhan mansız Rakiplerin Beşiktaş'ın puan kaybını dileyecek olması sürpriz değil. Maziye bakmak yeterli.
[ Son Düzenleme: 08 Kasım 2016, 08:19:55 atalay ]

Çevrimdışı ilhan mansız

Kombine demişsin ama senin taraftarlığını sorgulamadım veya umutsuzluk demişsin ama yapılanın işi hafife almadım. Sözden bahsediyorum. Gayet öngörüsü kolay bir tahmin bu. @ilhan mansız Rakiplerin Beşiktaş'ın puan kaybını dileyecek olması sürpriz değil. Maziye bakmak yeterli.
bilemiyorum, ben pek kolay tahmin edemedim herhalde, açıkçası veriler tam aksini gösteriyordu, burada çok büyük bir başarı söz konusu. Bu klübün bu yönetim geldiğinde kayyuma devredileceği konuşuluyordu. Kombineyi yazmaktaki amacım yönetime inandığımı belirtmek içindi. Yalnız, işler olup bittikten sonra bir şeyleri benn söylemiştim diyerek öne sürmek kolaydır. Tekrar söze dönersek Atalay, gökkubbenin altında söylenmemiş söz yoktur, önemli olan ne zaman ve hangi koşullarda söylendiği.

Çevrimdışı murat

Kombine demişsin ama senin taraftarlığını sorgulamadım veya umutsuzluk demişsin ama yapılanın işi hafife almadım. Sözden bahsediyorum. Gayet öngörüsü kolay bir tahmin bu. @ilhan mansız Rakiplerin Beşiktaş'ın puan kaybını dileyecek olması sürpriz değil. Maziye bakmak yeterli.
Atalay yanlış anlamışsın gibi. Orada söylenen söz senin kastettiğin gibi değil. İçinde bulunduğumuz durumu anlatan bir anlam var. Daha bu iyi günleri. Normal şartlardan olağanüstü hale geçmeye çalışıyorlar. Taraftarın desteğiyle onuda yıkacağız.
Feda sezonu değil ama hemen akabindeki sezondan itibaren bende bu söylemi birçok kez söylemin benzelerini söylemişimdir. Tabi bu sadece bizim takım ile ilgiki birşey değildi. Aysalın içten pazarlıklı hesapsızlıkları ve fenerbahçenin aziz yıldırım vakası ve tabi fikret ormanın vizyonu
Söyletiyordu bunu bize.

Çevrimdışı murat

bilemiyorum, ben pek kolay tahmin edemedim herhalde, açıkçası veriler tam aksini gösteriyordu, burada çok büyük bir başarı söz konusu. Bu klübün bu yönetim geldiğinde kayyuma devredileceği konuşuluyordu. Kombineyi yazmaktaki amacım yönetime inandığımı belirtmek içindi. Yalnız, işler olup bittikten sonra bir şeyleri benn söylemiştim diyerek öne sürmek kolaydır. Tekrar söze dönersek Atalay, gökkubbenin altında söylenmemiş söz yoktur, önemli olan ne zaman ve hangi koşullarda söylendiği.
Feda sozonunda bu günleri öngörmek pek mümkün depildi haklısın ama sonraki sezon bize bunun ışığını yakmıştı. Belki bir iki güzel hamleyle 3 te 3 bile yapabilirdik. İster işbilmezlik deyin ister imkansızlık ama bu günlerde gümbür gümbür geliyordu.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Besiktasin bir tek taraftarı var ve herkes Beşiktaş başarılı olmasın diye kolları sıvamis vaziyette renkliler birlik oldu besiktasin üzerine nasıl morallerini bozariz nasıl kötüye gitmesini sağlarız diye uğraşıyorlar bütün renkli spor yazarları başta olmak üzere herkes haddini ve yerini bilecek
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Beşiktaş'ın, Avrupa'da da yenilgisiz ilerlediğini hatırlatan ve Orada da hakemler tarafından korunmadığını, Beşiktaşa haksızlık yapıldığini başarısı gölgelenmek istenildigini söyleyen,Trabzonspor 2.Başkanı Önder Bülbüloğlu'na Tesekkürler!

Btd

Çevrimdışı ilhan mansız

Feda sozonunda bu günleri öngörmek pek mümkün depildi haklısın ama sonraki sezon bize bunun ışığını yakmıştı. Belki bir iki güzel hamleyle 3 te 3 bile yapabilirdik. İster işbilmezlik deyin ister imkansızlık ama bu günlerde gümbür gümbür geliyordu.
bu sonuçta bilgi gerektiren bir durum, ben gelen kişileri hiç tanımıyordum, yönetici değilim, kongre üyesi değilim, bilgi kirlliği de had safhadaydı, ama yapılanları gördükçe açıkçası çok şaşırdım. Türkiye de spor yöneticiliği son derece rezil bir noktadayken bu adamların dürüstçe iş yapmaya çalışmaları beni çok şaşırtmıştı. Yoksa ilk geldikleri günden itibaren tabi ki bir şeylerin değişeceğini İnönüye girdiğiniz anda bile fark ediyordunuz.

NOSTALJİ | Yıllarca Real Madrid kaptanlığı yaptı. Sonra Beşiktaş'ı tanıdı, çok sevdi, bizde onu çok sevdik. Sosyal Medya'da sürekli Beşiktaştan bahsediyor. Kapak fotoğrafı bile Beşiktaş. Soruyoruz Guti, bu kalp seni unutur mu? :)

Bu mesaji az oncede yazdim ve onaylanmadan DİREKT OLARAK SİLİNDİ !!! SEBEBINI ÖĞRENEBILIRMIYIM

Çevrimdışı atalay

"Gün gelecek feda diye dalga geçtiğiniz Beşiktaş puan kaybetsin diye dua edeceksiniz" Söz bu öyle değil mi? Öncelikle FEDA mottosunun teorideki başarısı ile pratikteki başarısızlığı ile ilgili fikrimi beyan etmiştim. Bu FEDA söylemi ve içinde bulunulan durumu aksetme şekli; kamuoyu, medya, basın ve toplumun nezdinde imajı düşüren bir iş oldu. Dalga geçilme ibaresi de bundan dolayı. İçinde bulunduğumuz ligin dinamiklerini bilen birisi böyle bir söylemde bulunmaz. Bunu gerçekten söyleyen tamamen duygusal ve motivasyonu yükseltici veya direkt mesaj verme kaygısıyla söyler. Bu amaçla söylenmesinde problem yok. @MURAT Fakat @ilhan mansız bakış açısı gibi öngörüsü kolay olmayan bir düşünce olarak ele alırsak yanlış. Bu ligin dinamikleri belli. FEDA sezonunda yapılan bazı saha içi doğruların sayısı artmış olsa veya oradaki risk yönetimi yeterince iyi alınmış olsa daha o sezon şampiyonluk yaşayabilirdik. Yapılan doğru işleri küçümsemiyorum ama Beşiktaş taraftarı bu söze tutunmasın. 'Bu iyi günleri' üzerinden bakış olmaz. Sürekli öne çıkardığım şeyleri yeterince iyi yapamazsak bu da bizim iyi günlerimiz olur. Ben o gün Beşiktaş taraftarının umutsuzluğunu, rakiplerin ve medya/basın çalışanlarının alaycı konuşmalarını gayet iyi hatırlıyorum. O yüzden bugün FB ve GS için söylenenleri de aynı şekilde saçma buluyorum.
[ Son Düzenleme: 07 Kasım 2016, 20:49:31 atalay ]

Trabzonspor Kulübü İkinci Başkanı Önder Bülbüloğlu, Beşiktaş-Trabzonspor karşılaşması ardından yaşanan hakem polemiği ile ilgili Yasaklı Link'e açıklamalarda bulundu.

İşte Bülbüloğlu'nun Yasaklı Link'e yaptığı açıklamalar:

-BEŞİKTAŞ'IN BAŞARISINI GÖLGELEYEMEZ-

Beşiktaş'ın her alanda başarılı gittiğini dile getiren Önder Bülbüloğlu; "Sahada bir hakem faciası vardı. Mete Kalkavan'ın kötü performansı Beşiktaş'ın başarısını gölgeleyemez. Galatasaray ile Beşiktaş arasında polemik başladı. Trabzonspor bunun dışındadır. Beşiktaş'ın başarısı sadece ligde değildir ki. Her alanda Beşiktaş başarılı gidiyor. Bunu hakem hataları ile gölgeleyemeyiz. Bu çok yakışıkalmaz. Beşiktaş'ı tebrik ediyorum. Her alanda başarılı gidiyorlar" dedi.

-BEŞİKTAŞ İLE POLEMİĞİMİZ YOK-

Beşiktaş maçından başka şeyler kazandıkalrını söyleyen Bülbüloğlu; "Bizim Beşiktaş ile polemiğimiz yok. Verilen ya da verilmeyen penaltılarla Beşiktaş'ın başarısını nasıl bağdaştırabiliriz. Avrupa'da da mı bu böyle? Trabzonspor-Beşiktaş maçında hakem hataları vardı ve Trabzonspor bundan ciddi anlamda zarar gördü. Biz bu maçta başka şeyler kazandık. Artık bununla teselli bulacağız. Hakemlerin tavrı konusunda sesimizi sonuna kadar kullanacağız. Başka takımlar tarafından yaşanan olayları başka bir yere konması beni rahatsız etti. Mete Kalkavan'ın yeteneksizliği ile Beşiktaş'ın başarısını gölgelemek olmaz" ifadelerini kullandı.

Adam gibi adammis HELAL OLSUN
[ Son Düzenleme: 07 Kasım 2016, 20:49:11 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Karabay

Spiker demişken. Dilara iyidi onuda fernandes aldı elimizden.
Şimdi bu malum yayın grubunun tüm yazılı görüntülü unsurlarını bir bir yazacak bir arkadaş yokmu çizgi film kanalı dahil. Tepkiyi bilerek koyalım.

Çevrimdışı onder23

Deli ibo nun sözleşmesi feshedilmiş. Teknik kadroda düşünülmez mi acaba

Çevrimdışı ilhan mansız

"Gün gelecek feda diye dalga geçtiğiniz Beşiktaş puan kaybetsin diye dua edeceksiniz" Söz bu öyle değil mi? Öncelikle FEDA mottosunun teorideki başarısı ile pratikteki başarısızlığı ile ilgili fikrimi beyan etmiştim. Bu FEDA söylemi ve içinde bulunulan durumu aksetme şekli; kamuoyu, medya, basın ve toplumun nezdinde imajı düşüren bir iş oldu. Dalga geçilme ibaresi de bundan dolayı. İçinde bulunduğumuz ligin dinamiklerine bilen birisi böyle bir söylem de bulunmaz. Bunu gerçekten söyleyen tamamen duygusal ve motivasyonu yükseltici veya direkt mesaj verme kaygısıyla söyler. Bu amaçla söylenmesinde problem yok. @MURAT Fakat @ilhan mansız bakış açısı gibi öngörüsü kolay olmayan bir düşünce olarak ele alırsak yanlış. Bu ligin dinamikleri belli. FEDA sezonunda yapılan bazı saha içi doğruların sayısı artmış olsa veya oradaki risk yönetimi yeterince iyi alınmış olsa daha o sezon şampiyonluk yaşayabilirdik. Yapılan doğru işleri küçümsemiyorum ama Beşiktaş taraftarı bu söze tutunmasın. 'Bu iyi günleri' üzerinden bakış olmaz. Sürekli öne çıkardığım şeyleri yeterince iyi yapamazsak bu da bizim iyi günlerimiz olur. Ben o gün Beşiktaş taraftarının umutsuzluğu, rakiplerin ve medya/basın kuruluşlarında konuşulanları gayet iyi hatırlıyorum. O yüzden bugün FB ve GS için söylenenleri de aynı şekilde saçma buluyorum.
dinamiklerden kasıt bu takımların zor duruma düştüklerinde bir şekilde kurtarılacağına dair olan inançtır aslında. maalesef bu doğru ancak Türkiyede geçerli olabilir. Ben şampiyonlukları değil, yıllarca süründürülen, stadı yapılmayan ve soyulan bir takımın geldiği noktanın çok büyük bir başarı olduğunu ve çok kısa sayılabilecek bir amanda bunun başarıldığını düşünüyorum. Zaten doğrular bizi bu noktaya getirdi, örneğin gese senelerce şampiyonlar ligi geliri elde ettiği halde şu anda arazi satmak zorunda kaldı. biz o bahsedilen dinamiklerin bir şekilde bu büyük takımları kurtaracağını sanıyoruz, yanılıyoruz. Şampiyonluk yaşayabilirdik olabilirdi, olmayabilirdi, neticede o süreçte biz zaten rakiplerin yarı bütçesine ancak sahiptik. Artık rakiplerin üzerindeyiz ve ben bunun başarılacağı konusunda ciddi endişeler taşıyordum. Yönetim eylemi bir bütündür, mali yapı bozuksa, kadro olmaz, kadro yoksa ciro düşer vs.

Çevrimdışı cursedofdragon

Deli ibo nun sözleşmesi feshedilmiş. Teknik kadroda düşünülmez mi acaba

bende opnu diyorum şenopl hocanın yanına yardımcı hoca olarak getirmek lazım şenol hoca bildiklerini ibo'ya aktarmalı.

Şenol hoca bıraktığı an kaldığı yerden devam ederiz.

Çevrimdışı Bishamon

bende opnu diyorum şenopl hocanın yanına yardımcı hoca olarak getirmek lazım şenol hoca bildiklerini ibo'ya aktarmalı.

Şenol hoca bıraktığı an kaldığı yerden devam ederiz.
Tuna Tamer ne olacak

Tuna Tamer ne olacak

tuna tamer değil o tamer tuna.

İbrahim üzülmez'in yardımcısı olur :)

Çevrimdışı Bishamon

tuna tamer değil o tamer tuna.

İbrahim üzülmez'in yardımcısı olur :)

Neden olsun o geçen sene şampiyon olan takımdaydı :) Deli İbo ya da Tamer Tuna Beşiktaş seviyesi için yeterli değil.

Neden olsun o geçen sene şampiyon olan takımdaydı :) Deli İbo ya da Tamer Tuna Beşiktaş seviyesi için yeterli değil.

sen beni anlamamışsın ki daha :)

İyi okuyun şu yazılanları.

Ben diyorum ki Şenol güneş Teknik trektor olarak devam edicek 3-4 sene neyse.

Tamer tuna'da kalıcak ekstra yardımcı antrenor olarak ibrahim hoca'da katılcak 3-4 sene yardımcı antrenorluk yapar şenol hocanın yanında.

Şenol hoca bildiklerini aktarır üzülmez'e.

Daha sonra Üzülmez Teknik trektor yardımcısı tamer tuna filan olur anladın mı şimdi :)

Çevrimdışı atalay

Dinamik dediğim şey: Bu ligin, ne kadar b*ktan bir futbol/idari/yönetim/planlama vs. kalitesine sahip olması aslında. @ilhan mansız 

Çevrimdışı Bishamon

sen beni anlamamışsın ki daha :)

İyi okuyun şu yazılanları.

Ben diyorum ki Şenol güneş Teknik trektor olarak devam edicek 3-4 sene neyse.

Tamer tuna'da kalıcak ekstra yardımcı antrenor olarak ibrahim hoca'da katılcak 3-4 sene yardımcı antrenorluk yapar şenol hocanın yanında.

Şenol hoca bildiklerini aktarır üzülmez'e.

Daha sonra Üzülmez Teknik trektor yardımcısı tamer tuna filan olur anladın mı şimdi :)

Tamam aktarsa bile ne kadar iyi olabileceklerini bilemeyiz Beşiktaş deneme tahtası değil ki.Gitsinler tecrübe kazansınlar.Guardiola bile çıkıp pat diye A takıma antenör olmadı

Etiketler: