Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9157934 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Bende güzel değil dedim zaten.  :tabe:
Anladim @MURAT abi okuz oldugum icin anlatamadim.

Guzel olsa diyorum, konusamasa da olur yani. Hem guzel degilsin, hem konusamiyorsun yani

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yahu ne ilginc adammis bu Zeki Uzundurukan :alala:

Hem Utanmadan Baskan benden özür dilesin diyor hemde Taraftarın tepkisini görünce GERI VITES yapıyor

Açıklamaları birbiriyle Çelışıyor :alala:

Fotomaç Genel Yayın Yönetmeni'nden özel açıklamalar!

Fotomaç Gazetesinin Hakem Pençesi fotoğrafının ardından Beşiktaş yönetiminin koyduğu tesislere alinmama cezasinin yankilari devam ediyor.

Fotomaç Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Zeki Uzundurukan, Güntekin Onay'ın HABER1903'e yaptığı açıklamanın sonrası, söz hakkı isteyerek HABER1903'e açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş-Trabzonspor maçının hakemini eleştiren Uzundurukan; " Maçın hakemi Mete Kalkavan kararları ile maçın önüne geçti ve Trabzonspor'u yaktı. Bizde bunu anlatan başlık attık ve görsel kullandık. Asla art niyet yoktur. Bu tarz espirili başlık ve görseller kullanıp, sanat yaptık. Bunu eleştirenler İspanya'da, Almanya'da, Fransa'da, İtalya'da çıkan spor gazetelerine demekki hiç bakmamışlar. Onlara baksalar beni anlarlar" dedi.

- BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ BENDEN ÖZÜR DİLEMELİ -

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile görüşmediğini dile getiren Uzundurukan" Ben ne Beşiktaş Kulübü Başkanından ne de Beşiktaş Kulübü Yöneticisinden özür dilemedim. Çünkü özür dilenecek bir hata yapmadım. Beşiktaş yönetimi benden özür dilesin, mağdur olan benim. " dedi.

- GÜNTEKİN ONAY'A SİTEM -

HABER1903'e konuşan Onay'ı eleştiren Uzundurukan; " Güntekin Onay, keşke Beşiktaşlı kimliği yerine basın mensubu kimliği ile konuşsaydı. " dedi.

- BEŞİKTAŞ TARAFTARININ BAŞIMIN ÜSTÜNDE YERİ VAR -

Beşiktaş taraftarından övgü dolu sözler ile bahseden Uzundurukan; " Benim Beşiktaş taraftarı ile alıp veremediğim hiç bir şey yok. Beşiktaş taraftarı olmak üzere, bütün kulüplerin taraftarlarının başımın üzerinde yeri var. Futbol taraftar ile güzel. Fotomaç'ın bütün manşetlerine bakarsanız hep Vodafone Arena'daki taraftarlar ile ilgili "muhteşem Beşiktaş taraftarı" diyerek söze girilir. Beşiktaş taraftarının coşkusu görülmeye değerdi. Hatta 'Desibel rekorlarını kırmayı bırakın; o gürültü, o coşku uzaydan bile duyulacak kadar büyüktü' deriz.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

her kes rusyada yaşamıyor @mylife1903
konu nerelere gelmiş ben twiteerde turgaya giydirirken
meşgul etmeyin beni konu kötü yere gidiyor.
Hormetlerimi ilet @Necmi abi turgaya.

Avrupa tatillerine de gidemeyecek onumuzdeki sene, oyle besiktasin kampindayim ayagina

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yok rusya ile alakasi yok gozlerinin alti torba torba ne o oyle. Azicik maksimalist olun yahu. Turkiyede de cok ama cok guzel kadinlar var. benim hairladigim bir nefise karatay vardi mesela bir ebru cundubeyoglu
Bir yasemin vardi carkifelek in ilk hostesi baska hatirlayamadim.

Benim ayar oldugum, yamik yimik kadinlari guzel diye lanse etmeleri. Meltem cumbul vardi bir ara yahu veliefendinin ordan gecse yarisa sokarlar, yok efenim turkiyenin en guzeli falan.

Ulen izmirde sokaga cokartmazlar
İzmirde çok daha güzelleri var abi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yine bir milli maç arası, yine başkalaşan niyetler.

Biz yine hatırlatalım, oyuncak lazımsa @Yusuf Tekeli ye danışıyorsunuz.

Stoper gerekirse ben buradayım.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Basarili falan deme yaaa simdi @Yusuf Tekeli ucarak girecek mevzuya

Adımız çıkmış bir kere :evillol:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Konu spikerlerden açılmışken; Banu El gibisini görmedi bu topraklar :upto:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

Yine bir milli maç arası, yine başkalaşan niyetler.

Biz yine hatırlatalım, oyuncak lazımsa @Yusuf Tekeli ye danışıyorsunuz.

Stoper gerekirse ben buradayım.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
cezaya ihtiyaç duyulduğundada ben burdayım :bandit:

Olm sen sus bari , Zaten mimlisin hala konuşuyorsun :evillol:

Çevrimdışı Bishamon

Sen böyle gözlüklülerden hoşlanıyorsun yani öğretmen fetişi gibi  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Yahu ne ilginc adammis bu Zeki Uzundurukan :alala:

Hem Utanmadan Baskan benden özür dilesin diyor hemde Taraftarın tepkisini görünce GERI VITES yapıyor

Açıklamaları birbiriyle Çelışıyor :alala:

Fotomaç Genel Yayın Yönetmeni'nden özel açıklamalar!

Fotomaç Gazetesinin Hakem Pençesi fotoğrafının ardından Beşiktaş yönetiminin koyduğu tesislere alinmama cezasinin yankilari devam ediyor.

Fotomaç Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Zeki Uzundurukan, Güntekin Onay'ın Yasaklı Link'e yaptığı açıklamanın sonrası, söz hakkı isteyerek Yasaklı Link'e açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş-Trabzonspor maçının hakemini eleştiren Uzundurukan; " Maçın hakemi Mete Kalkavan kararları ile maçın önüne geçti ve Trabzonspor'u yaktı. Bizde bunu anlatan başlık attık ve görsel kullandık. Asla art niyet yoktur. Bu tarz espirili başlık ve görseller kullanıp, sanat yaptık. Bunu eleştirenler İspanya'da, Almanya'da, Fransa'da, İtalya'da çıkan spor gazetelerine demekki hiç bakmamışlar. Onlara baksalar beni anlarlar" dedi.

- BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ BENDEN ÖZÜR DİLEMELİ -

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile görüşmediğini dile getiren Uzundurukan" Ben ne Beşiktaş Kulübü Başkanından ne de Beşiktaş Kulübü Yöneticisinden özür dilemedim. Çünkü özür dilenecek bir hata yapmadım. Beşiktaş yönetimi benden özür dilesin, mağdur olan benim. " dedi.

- GÜNTEKİN ONAY'A SİTEM -

Yasaklı Link'e konuşan Onay'ı eleştiren Uzundurukan; " Güntekin Onay, keşke Beşiktaşlı kimliği yerine basın mensubu kimliği ile konuşsaydı. " dedi.

- BEŞİKTAŞ TARAFTARININ BAŞIMIN ÜSTÜNDE YERİ VAR -

Beşiktaş taraftarından övgü dolu sözler ile bahseden Uzundurukan; " Benim Beşiktaş taraftarı ile alıp veremediğim hiç bir şey yok. Beşiktaş taraftarı olmak üzere, bütün kulüplerin taraftarlarının başımın üzerinde yeri var. Futbol taraftar ile güzel. Fotomaç'ın bütün manşetlerine bakarsanız hep Vodafone Arena'daki taraftarlar ile ilgili "muhteşem Beşiktaş taraftarı" diyerek söze girilir. Beşiktaş taraftarının coşkusu görülmeye değerdi. Hatta 'Desibel rekorlarını kırmayı bırakın; o gürültü, o coşku uzaydan bile duyulacak kadar büyüktü' deriz.

Haber Kaynağı: Yasaklı Link ÖZEL HABER
Terbiyesiz, kisiliksiz ve karaktersiz olmasinin yaninda ayrica da arsiz.

Firat aydinus icin neden yapmadiniz, yemedi mi? Altindan passat arabani mi alirdi ay?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Olm sen sus bari , Zaten mimlisin hala konuşuyorsun :evillol:

"Hagi 100 tane vuruyo bişey yok biz 1 tane vuruyoz aoooovv" :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Hormetlerimi ilet @Necmi abi turgaya.

Avrupa tatillerine de gidemeyecek onumuzdeki sene, oyle besiktasin kampindayim ayagina
çarşı berlin öper valla onların espiri anlayışı öpmek üzerine kurulu :D

Çevrimdışı mylife1903

Uc sefer operler abi. Oyle diger yanagimi falan uzatayim tarzi ile kurtulamazsin

Çarşı Berlin mesaji verdi zaten @Necmi abi :tabe:

Çevrimdışı mylife1903

Ahahaha bir mesaj uctu arada, finkli minkli, kasise takildi.
Kasislerden capraz gececen ikinci fiteste

Çevrimiçi Necmi

Benim bütün mesajlar kasise takılıyor abi Moderasyonu yedik yine :s20: :s20: :by2:

ahahahahaa  ben malımı tanırım :evillol:
:D

Mesajlar onaylanmisda , Resimler onaylanmamış olarak gözüküyor bu arada @Necmi abi

Çevrimiçi Necmi

:D

Mesajlar onaylanmisda , Resimler onaylanmamış olarak gözüküyor bu arada @Necmi abi
ne resmi :alala:

Çevrimdışı tangaz

ooo sunucu spiker manken arşivimi açtırmayın şimdi  :iblush:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

yok silinen mesajın :bandit:

Etiketler: