Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9161267 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

ooo sunucu spiker manken arşivimi açtırmayın şimdi  :iblush:
hosgeldin abi, @Necmi abinin melekleri i cekistiriyoruz
Onumuzdeki maca kadar zaman var

Çevrimiçi Necmi

Mesajin altina Resim paylasiyoruz ya abi mesela soyle
resimler ayrı onaylanıyor onaylayan görmemiştir yada bilmiyordur ben bile şimdi öğrendim :evillol:

Çevrimdışı tuncaboylu

Yahu ne ilginc adammis bu Zeki Uzundurukan :alala:

Hem Utanmadan Baskan benden özür dilesin diyor hemde Taraftarın tepkisini görünce GERI VITES yapıyor

Açıklamaları birbiriyle Çelışıyor :alala:

Fotomaç Genel Yayın Yönetmeni'nden özel açıklamalar!

Fotomaç Gazetesinin Hakem Pençesi fotoğrafının ardından Beşiktaş yönetiminin koyduğu tesislere alinmama cezasinin yankilari devam ediyor.

Fotomaç Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Zeki Uzundurukan, Güntekin Onay'ın Yasaklı Link'e yaptığı açıklamanın sonrası, söz hakkı isteyerek Yasaklı Link'e açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş-Trabzonspor maçının hakemini eleştiren Uzundurukan; " Maçın hakemi Mete Kalkavan kararları ile maçın önüne geçti ve Trabzonspor'u yaktı. Bizde bunu anlatan başlık attık ve görsel kullandık. Asla art niyet yoktur. Bu tarz espirili başlık ve görseller kullanıp, sanat yaptık. Bunu eleştirenler İspanya'da, Almanya'da, Fransa'da, İtalya'da çıkan spor gazetelerine demekki hiç bakmamışlar. Onlara baksalar beni anlarlar" dedi.

- BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ BENDEN ÖZÜR DİLEMELİ -

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile görüşmediğini dile getiren Uzundurukan" Ben ne Beşiktaş Kulübü Başkanından ne de Beşiktaş Kulübü Yöneticisinden özür dilemedim. Çünkü özür dilenecek bir hata yapmadım. Beşiktaş yönetimi benden özür dilesin, mağdur olan benim. " dedi.

- GÜNTEKİN ONAY'A SİTEM -

Yasaklı Link'e konuşan Onay'ı eleştiren Uzundurukan; " Güntekin Onay, keşke Beşiktaşlı kimliği yerine basın mensubu kimliği ile konuşsaydı. " dedi.

- BEŞİKTAŞ TARAFTARININ BAŞIMIN ÜSTÜNDE YERİ VAR -

Beşiktaş taraftarından övgü dolu sözler ile bahseden Uzundurukan; " Benim Beşiktaş taraftarı ile alıp veremediğim hiç bir şey yok. Beşiktaş taraftarı olmak üzere, bütün kulüplerin taraftarlarının başımın üzerinde yeri var. Futbol taraftar ile güzel. Fotomaç'ın bütün manşetlerine bakarsanız hep Vodafone Arena'daki taraftarlar ile ilgili "muhteşem Beşiktaş taraftarı" diyerek söze girilir. Beşiktaş taraftarının coşkusu görülmeye değerdi. Hatta 'Desibel rekorlarını kırmayı bırakın; o gürültü, o coşku uzaydan bile duyulacak kadar büyüktü' deriz.

Haber Kaynağı: Yasaklı Link ÖZEL HABER
Kuş kadar aklıyla taraftarı yönetimden ayrı tutup cepheyi bölmeye çalışıyor.

Ama beyni yok işte, hala idrak edememiş. Burada yönetime dair bir şey yok, yönetim taraftarın sözcülüğü vazifesini yapıyor. Muhalifinden destekçisine herkes arkasında yönetimin.

Seve seve dileyecek o özrü, hem de manşetten dileyecek.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ooo sunucu spiker manken arşivimi açtırmayın şimdi  :iblush:
Senin ilk 3'ünde kimler var abi

Çevrimdışı mylife1903

yok silinen mesajın :bandit:
Benim degil be abi, milf falan cikti gene forumda, gozluklu falan
Ona mahsuben

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

resimler ayrı onaylanıyor onaylayan görmemiştir yada bilmiyordur ben bile şimdi öğrendim :evillol:
:lol: :lol:

Bende sonradan farkettim , mesaj onaylanmış ama resim hala onay bekliyor gözüküyordu :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

Ama beyni yok işte, hala idrak edememiş. Burada yönetime dair bir şey yok, yönetim taraftarın sözcülüğü vazifesini yapıyor. Muhalifinden destekçisine herkes arkasında yönetimin.

Beşiktaşı birleştirdiler. hala tanıyamadılar Beşiktaş taraftarını.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Benim degil be abi, milf falan cikti gene forumda, gozluklu falan
Ona mahsuben
Abi bu yusuf çok tehlikeli sürekli gözlüklüleri beğeniyor, gözlükle bir olayı var ama çözemedim

Aynen oyle abi

Taraftar Yönetimin sonuna kadar arkasinda ve yapilan bildiriyi sonuna kadar destekliyor zaten

Bütün Camiayi istemeyerek kenetlendirdiler , istesen bu kadar kenetleyemezsin , Ruzgar Sağanak bile yönetime destek çıkmış yani o derece :D

Çevrimdışı atalay

Çorbada bizim de tuzumuz olsun: Aleja Buitrago & Vanessa Huppenkothen. Enternasyonal olmak lazım.

Çevrimdışı tangaz

hosgeldin abi, @Necmi abinin melekleri i cekistiriyoruz
Onumuzdeki maca kadar zaman var

hoşbuldum mylife üni yıllarıydı o zamanlar internet yok tabii hatta okulda bilgisayar salonu açıldı fortran77 dersine girdik derste ilk olarak  floppy disket formatlamayı öğreteceklerdi hoca @ işareti yapmayı 25 dakikada öğretebilmişti sınıfta neyse niye bunu anlattın diyeceksin teknolojiden bu denli uzağız araştırma yapmak çok zor ve çetindi vurgulamak için şeyettim. neyse konuya döneyim okulda karı kız sorumlusu bendim dünyadaki tüm top modeller yaşı boyu kilosu ölçüleri vbvb benden sorulurdu hatta mezuniyet yıllığında bunla alakalı entry dahi var  :D

bu arada necmi abinin çiğdem die sorduğu kız barcalı  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Beşiktaşı birleştirdiler. hala tanıyamadılar Beşiktaş taraftarını.
@Necmi abi sen bir sor hele su dayiya, fb karabuk macindaki manseti ya da eskilerden gazete kupuru koyalim buna cevap verebilecek mi?
Tutarli olsunlar?

Yok ifinim alamanyalarda ibilazlarda ypiliyir boyle seyler. Bas git, olm bas git lan.
Deneme tahtaniz miyiz sizin, got fb macinda dene.

Carsinin cumle de benim cumleler gibi dusuk, avrupaya girmeme cezasi vereceklermis, sen verme oyle ceza

Algilari , Operasyonlari Yika yika , yara yara yolumuza devam ediyoruz

Artik bizi durduramazlar , durduramayacaklar

Beşiktaslinin alim gucu yok dediler , en pahali bileti biz satıyoruz saatler içinde tükeniyor

Kartal Yuvalari Ciro rekorlari kiriyor , KÂR. acikliyor

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abi bu yusuf çok tehlikeli sürekli gözlüklüleri beğeniyor, gözlükle bir olayı var ama çözemedim

Yav arkadaş durduk yere ceza yicez :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mylife1903

Çorbada bizim de tuzumuz olsun: Aleja Buitrago & Vanessa Huppenkothen. Enternasyonal olmak lazım.
@atalay konu disi yapma yaaa, enternasyonal falan :lol:

Çevrimdışı tangaz

Senin ilk 3'ünde kimler var abi

mehmet ali çocugun ödevi bitireyim kesin dönüş yapacam  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ilhan mansız

Adamdir Güntekin Onay :busted_cop:
çok iyi bir Beşiktaşlı ve gerçekten kendini iyi yetiştirmiş. 4 yıl önce kimse inanmıyorken Beşiktaş'ın yeniden toparlanacağını ilk söyleyen kişilerden biridir Güntekin Onay

Çevrimdışı mylife1903

hoşbuldum mylife üni yıllarıydı o zamanlar internet yok tabii hatta okulda bilgisayar salonu açıldı fortran77 dersine girdik derste ilk olarak  floppy disket formatlamayı öğreteceklerdi hoca @ işareti yapmayı 25 dakikada öğretebilmişti sınıfta neyse niye bunu anlattın diyeceksin teknolojiden bu denli uzağız araştırma yapmak çok zor ve çetindi vurgulamak için şeyettim. neyse konuya döneyim okulda karı kız sorumlusu bendim dünyadaki tüm top modeller yaşı boyu kilosu ölçüleri vbvb benden sorulurdu hatta mezuniyet yıllığında bunla alakalı entry dahi var  :D

bu arada necmi abinin çiğdem die sorduğu kız barcalı  :bandit:
Abi o fortran77yi yazanin var ya 77 sulalesini 77 sefer saygi, sevgi cercevesinde yani hormetlerimi bildiririm.
Ne gerizekali bi mufredat ya, omru hayatimda gormedim fortran bir daha, ingilizlerin hindisatana size bilim getirdik ulan, verin altinlari alin logaritma cetveli, ezberlegin yeni kutsal kitabiniz bu, demesi gibi bisi.

Çevrimdışı atalay

Konu ne? @mylife1903 | Onay'ın sözünü Beşiktaşlıların önemli bir bölümü aşırı abartıyor. Gerçekten o zamanlar Beşiktaş'ın bu seviyeye ulaşamayacağını, yeniden şampiyon olamayacağını filan mı düşünüyordunuz? @ilhan mansız

Çevrimdışı mylife1903

Yav arkadaş durduk yere ceza yicez :kop:
Sende pek ceza yiyecek bir tip yok daha ziyade kendi kendine ceza verecek ve uygulayacak bir tip var.

Çevrimdışı Berat

Sende pek ceza yiyecek bir tip yok daha ziyade kendi kendine ceza verecek ve uygulayacak bir tip var.

Of of of, Zidane'ın Leverkusen'e golü gibi maşallah.  :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ben o resmi hiç paylaşmayacaktım :evillol: :evillol:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ahaha abi bugün acayip formdasın kanına neler karıştı :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Of of of, Zidane'ın Leverkusen'e golü gibi maşallah.  :evillol:
Ne goldü demi dönerek yapıştırmıştı o zamanlar çok küçüktük yıldıray oynuyordu

Çevrimdışı mylife1903

Konu ne? @mylife1903 | Onay'ın sözünü Beşiktaşlıların önemli bir bölümü aşırı abartıyor. Gerçekten o zamanlar Beşiktaş'ın bu seviyeye ulaşamayacağını, yeniden şampiyon olamayacağını filan mı düşünüyordunuz? @ilhan mansız
Sen bu toplara girmezdin yahu azicik takildik iyice cekelim seni konuya diye, aliniyon hemen.

Sampiyonluktan ziyade ben besiktasin maksimumunu gormek istiyorum. Cifte standarta inanilmaz tepki koyan bir insanimdir, hic sevmem hic yapmam. Bu ikili standartlar yuzunden besiktasimiz maksimumunu gosteremiyor yillardan beri.

Bizim hakkimizi yemeseler, rakipleri itekliyorlar.

Besiktasin formasi adil bir ligde her sene sampiyonluga oynar. Sampiyonluk degil, maksimum nokta onemli benim icin.
Ben lacan yillara yaniyorum. Fikret ormanin feda sezonunu bile elestirdik ama onumuzdeki maca daha bir zaman var. mesela 102. Yildan incelemeye baslasak mi?

Etiketler: