Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9161280 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Biz şu pozisyonu canlı izlemiş adamlarız o yüzden bize bu yapılanlar çok normal geliyor :)

Bilmeyen arkadaşlar için ekleyim bu pozisyon sonunda hakem devam kararı verdi :)

Çok ilginç bir nokta daha var:

Tosiç'in adama gelmeyen müdahalesi için sporcu sağlığını riske atması konusunda bir saat laf eden adamlar, Mehmet Topal'ın rakibin yüzünde patlayan tekmesinin sporcu sağlığı üzerindeki anlam ve önemini konuşmuyorlar.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tosiç'in adama gelmeyen müdahalesi için sporcu sağlığını riske atması konusunda bir saat laf eden adamlar, Mehmet Topal'ın rakibin yüzünde patlayan tekmesinin sporcu sağlığı üzerindeki anlam ve önemini konuşmuyorlar.
Ayhan Akman'a yapılan faülü Beşiktaş'lı bir futbolcu yapsaydı şu an büyük ihtimalle Silivri cezaevinde olurdu  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Valla vatandaş da para kaldıysa diksinler de, artık çoğu kimse ayda 100-150 lira ayıracak kadar sevmiyor bu ligde oynanan futbolu.

İç pazar doydu yani.

O yüzden ne yapıp edip marka değerini yükseltecek ve ligi yurtdışına pazarlamaya çalışmalılar.

Fenerbahçe'li adam takımını izliyor, takımının 2 deplasmanda kaleye çektikleri şut sayısı toplam 5.

Öteki Galatasaray'lı adam, iç saha maçlarında bile baygınlık geçiriyor.

Şu anda @Necmi abi'nin dediği doğru, oynanmaya değer tek futbolu Beşiktaş oynuyor ve yükselen değer konumunda.

Beşiktaş'ı aşağı çekmek bu sefer yayıncı kuruluşun (kim olacaksa artık) işine gelmeyecektir.

Diğerlerini kaliteyi yükseltmeye zorlayacaklar.

yurtdışına falan bişi pazarlayamazlar ülkede futbol mu war ne pazarlaması ülkede artan bi nüfus var iç pazara ürün satıp çarkı döndürecek sistem revize edilir allanır pullanır hepsi o olur. bence akhisar bile bu hafta mamalanmış maçtan evvel yoksa nerede görülmüş bir anadolu takımının 5 faulle maç tamamladığı? amaç belli feneri yarışta tutabilme kalkışması...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Kaldır bence linki, 1 tık bile fazla bu ..... re

Aynen.

Arkadaşlar gazete almamak yetmez, zaten artık kimse almıyor bunların o b.ktan gazetelerini.

Kanallarını izlemeyin, internet sitelerine girmeyin.

Asıl parayı buralardan kazanıyorlar çünkü, rating'leri ve internet hit'leri azalsın da görsünler günlerini.

Çevrimdışı tangaz

Aynen.

Arkadaşlar gazete almamak yetmez, zaten artık kimse almıyor bunların o b.ktan gazetelerini.

Kanallarını izlemeyin, internet sitelerine girmeyin.

Asıl parayı buralardan kazanıyorlar çünkü, rating'leri ve internet hit'leri azalsın da görsünler günlerini.

illa okuyacaksanız da "... bjk sayfası" gibi aratarak sayfayı açın ve okuyun
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

101. yılda yaşanılanlar, Lucescu'nun gönderilişi, Pascal'ın gönderilişi, Cordoba'nın gönderilişi ve onlarcası ama artık bu camia bunları yemez o devirler bitti..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sonra da tarafsiziz diyorlar !!

Yersen :busted_cop:

Tosicin olmayan müdahalesinde Sporcu sağlığından bahsediyorlar , Ulan insanda biraz utanma , Arlanma olur :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

101. yılda yaşanılanlar, Lucescu'nun gönderilişi, Pascal'ın gönderilişi, Cordoba'nın gönderilişi ve onlarcası ama artık bu camia bunları yemez o devirler bitti..

dün güzel bi slogan vardı beşiktaş duruşu bitti beşiktaş vuruşu başladı  :biggrinking:

Çevrimdışı sametbagan

ben maçı dramatik bi şekilde izleyemedim muhteşem bir doğumgünü partisindeydim maçı kaçırdım :akuma: şayet maçı izleseydim sıcağı sıcağına sana lafı sokuştururdum o nedenle şanslısın  :D @sametbagan 

öte yandan atladığınız bişey var ben abuyu bize mevcut şablonda yakıştıramıyorum çünkü şuan gol bekliyoruz o formanın sahibinden, ama seneye şu olur gider gomez pelle mandzukiç gibi birini alırız kadroda da abuyu tutarız forvete çeşitlilik katsın die diğer eleman 20 gol atar abu da 10-12 gol atar ama böyle zorda kaldığımız deplasmanlarda falan kontrada kopar gider atar iyi bir hamle derim bu yapılanmaya ama mevcut şablonda bizim gibi takımların 1.santraforu 20 golü geçmeli aksi halde şampiyonluk zora girer abu bunu karşılayamıyor.
Ama şaka bir yana ben hala abounun bu ligde gol kralı olacağına inancım tam sadece son vuruş sıkıntısı var zaten porto da bu yüzden gönderdi bu adamı yapsa yapsa
Büyük forvet üstadı Şenol Sun hocam yapar ne eder ne yapar gol kralı yapar bu aboyu zaten krallık bu sene 20 nin üzerinde olmayacak gibi gözüküyor.Ligde 17-18 atsın ben fitim
Ha 20+ atar o zaman tadından yenmez bi ara baros böyle kaçırıyordu gs de sanırım pozisyona giriyor ama atamıyordu sonra golleri sıralamaya başlamıştı yanlış hatırlamıyorsam
İnşallah bu milli arada kendine gelir ve golleri sıralar .

Çevrimdışı Sarp

Benim en sinir olduğum konu, sabah yapılan haberde kendilerini turkuaz grubu olarak tanıtmaları.
Vurgu sürekli holding üstünden yapılmış. Yeni, "bak sırf bizimle değil televizyon kanallarımız ve gazetelerimiz
ile uğraşacaksınız" demeye getiriyorlar. Tabi şirketin inisiyatif sahiplerini de konunun içine dahil ederek amiyane bir tabir ile
kavgaya adamlar topluyorlar.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:claps: :claps: :claps:

Aynen oyle Taraftar ve Camia inanilmaz bir kenetlenme icinde suan ,  Onlar Algi yaptıkça biz daha da Cok Kenetleniyoruz birbirimize , Salaklar bunun bile farkina varmıyorlar :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serhat Akkaya

dün güzel bi slogan vardı beşiktaş duruşu bitti beşiktaş vuruşu başladı  :biggrinking:
(...)₄ bizi bir tutuyorlar, bu ülkede sosyal medya gücü artık Beşiktaş'ın elinde, bu tarz oyunlarla hiç bir şey elde edemezler. 1 Milyon üyesi olan bir sayfa var açın bakın her yazdığı şeyin altında kendilerine %90 oranında küfür var..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

yurtdışına falan bişi pazarlayamazlar ülkede futbol mu war ne pazarlaması ülkede artan bi nüfus var iç pazara ürün satıp çarkı döndürecek sistem revize edilir allanır pullanır hepsi o olur. bence akhisar bile bu hafta mamalanmış maçtan evvel yoksa nerede görülmüş bir anadolu takımının 5 faulle maç tamamladığı? amaç belli feneri yarışta tutabilme kalkışması...

Abi halkın alım gücü yerlerde sürünüyor, her şeye zam üstüne zam geldi.

Hayat pahalılığı almış başını yürümüş, insanların futbol yayınına ve dijital platforma ayırabileceği bütçesi belli.

İnsanlar paraya sıkıştıklarında ilk vazgeçtikleri kalem bu.

Üstüne yayıncı kuruluş geçen ihaledeki teklifin 2 katını sunmak zorunda.

Yani aynı karı elde edebilmek için (fiyat x abone) sayısını 2 katına çıkarmaya mecbur.

Fiyatlar zaten yüksek, abone sayısını arttırmak da kolay değil.

Mecburen eldeki ürünü iyileştirmek ve marka değerini yükseltmek zorundalar. Tek şansları bu.

Çevrimdışı tangaz

Ama şaka bir yana ben hala abounun bu ligde gol kralı olacağına inancım tam sadece son vuruş sıkıntısı var zaten porto da bu yüzden gönderdi bu adamı yapsa yapsa
Büyük forvet üstadı Şenol Sun hocam yapar ne eder ne yapar gol kralı yapar bu aboyu zaten krallık bu sene 20 nin üzerinde olmayacak gibi gözüküyor.Ligde 17-18 atsın ben fitim
Ha 20+ atar o zaman tadından yenmez bi ara baros böyle kaçırıyordu gs de sanırım pozisyona giriyor ama atamıyordu sonra golleri sıralamaya başlamıştı yanlış hatırlamıyorsam
İnşallah bu milli arada kendine gelir ve golleri sıralar .

inşallah dediğin gibi olur keyifle alkışlarız

Çevrimdışı sametbagan

Çıldırsınlar daha çok çıldıracaklar. Önümüzdeki yıllar boyunca bizi aşağıya çekmek için paçalarımıza yapışacaklar.

Kadromuz bizim beklentilerimize göre oldukça sorunlu olmasına rağmen namağlup ilerliyor. Şu an potansiyelimizin çok altında oynuyoruz. Giderek oyun kalitesini daha da arttıracağımız ve bunun ligi domine etmekle sonuçlanacak olması aşikar.

Dahası kulüp olarak Türkiye'deki kaosa dayalı futbol atmosferinin çok üzerine çıktık. Hem yönetim hem teknik kadro hem de oyuncu yapısı olarak. Bu Türkiye Ligine MAF döneminin de ötesine geçen bir ağırlık koymamızla sonuçlanabilir. Doğru adımları attığımız sürece Juve ya da Bayern'in liglerinde kurduğu hakimiyeti kurmamamız için bir sebep yok. Renklilerin bizimle mücadele etmesi her sene daha da zorlaşacak.Juve örneği bize daha çok benziyor onlar küme düştü biz batmaktan kurtulduk stadlarımız benzer hatta renklerimiz aynı
Daha önce burda da belirtmiştim beni 2-3 sene üstüste kesmez en az 5-6 sene üstüste yapıp hegomanyamızı kurmalıyız hep bizim borumuz ötmeli sarı gelinlerde milan-inter yolunda
emin adımlarla ilerliyorken bu fırsatı kaçırmamalıyız.

Dikkatli olalım, safları sıklaştıralım. Takımla bütünleşelim. Kritik bir noktayız. Fotomaç gibi paçavraların bugünkü hali son çırpınışları olduğunu anlatıyor.

Bu sene şampiyon olmalı, üst üste 2. sezon Şampiyonlar Ligi'ne gitmeliyiz. Bu ekonomik olarak da kadroyu korumak ve geliştirmek için elimizi güçlendirecektir. Avrupa'da da daha ilk sezondan ciddi prestij kazanıyoruz. 2-3 sene sonra takımın Şampiyonlar Ligi'nde son 16'nın gediklisi olması güç değil. Bunu doğru ekonomik planlamalarla birleştirirsek, yapısal olarak da borçlu halimizi geride bırakır, rakiplerimize daha çok karanlık günler yaşatırız.

Çevrimdışı benyv-

Kırk yılın başı İstanbul'a gelmişken Başakşehir maçını izlemeye karar verecektim ki en ucuz biletin 140 tl civarı olduğunu gördüm, diğer normal maçlar gibi olacağını zannetmiştim. Artık diğer maçlara denk getirmeye çalışacağım mecburen. Keşke alım gücümüz daha yüksek olsa da , takımımıza çok daha rahat destek verebilsek.

Çevrimdışı Bishamon

Çakma dayının da balonu sönmüş oldu sonunda.Beşiktaş üzerinden prim yapan herkesin sonu onun gibi olur umarım.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

inşallah dediğin gibi olur keyifle alkışlarız
Şurada kalmış 24 hafta adamın ligde 1 golü var ne ara atacak o kadar golü de gol kralı olacak :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Çakma dayının da balonu sönmüş oldu sonunda.Beşiktaş üzerinden prim yapan herkesin sonu onun gibi olur umarım.
Şu adamı bir dönem en büyük Beşiktaş'lı yaptı sosyal medyadaki ergenler en çok ona sinir oldum..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Abi halkın alım gücü yerlerde sürünüyor, her şeye zam üstüne zam geldi.

Hayat pahalılığı almış başını yürümüş, insanların futbol yayınına ve dijital platforma ayırabileceği bütçesi belli.

İnsanlar paraya sıkıştıklarında ilk vazgeçtikleri kalem bu.

Üstüne yayıncı kuruluş geçen ihaledeki teklifin 2 katını sunmak zorunda.

Yani aynı karı elde edebilmek için (fiyat x abone) sayısını 2 katına çıkarmaya mecbur.

Fiyatlar zaten yüksek, abone sayısını arttırmak da kolay değil.

Mecburen eldeki ürünü iyileştirmek ve marka değerini yükseltmek zorundalar. Tek şansları bu.

senin yazdıkların doğru marketing uygulamasının dile getirilişi lakin burası da türkiye be dostum. keşke herşey senin dediğin gibi olsa... sırf fb kazansında cebimdekini dökeyim diyecek öyle çok salak var ki bu ülkede...

Çevrimdışı Berat

Böyle bir kenetlenmeyi görmeyi özlemiştik, herkese teşekkürler.  :red_bandana:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

senin yazdıkların doğru marketing uygulamasının dile getirilişi lakin burası da türkiye be dostum. keşke herşey senin dediğin gibi olsa... sırf fb kazansında cebimdekini dökeyim diyecek öyle çok salak var ki bu ülkede...
Bazen öyle ütopik ülkelerde yaşadıklarına inanıyorlar ki şaşıyorum  :D Yahu adamlar VPN'i yasaklıyorlar ülkede buna alkış tutan milyonlarca insan var hal böyleyken bunları unutup alternatif bir evren yaratma fikri hiç gerçekçi değil..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Bishamon

Atilla Gökçe iyi konuşmuş bu arada  :D

Çevrimiçi Necmi

geçen sene daha sıkıydı bu sene maç esnasında forum yönetimi biraz gevşedi, sanırım ya maçta oluyorlar ya da maçı izlerken her iletiyi takip edemiyorlar. geçen sene maç akarken forumda olan yönetici+denetçi sayısı daha fazlaydı. mesela ben tek moderasyonumu boykoya laf sokunca almıştım, boyko=çöp demiştim moderasyon almıştım şimdi maçlarda dönen sözlere bakınca benim boykoya söylediğim meğer iltifatmış  :icool:
geçen sene maçlar başakşehirdeydi gelmeyen oluyordu şimdi herkes
maçta oluyor cezalar gecikmeli veriliyor. Yoksa gevşediğimiz falan yok aslında @tangaz
yakışmıyor bize anlık kızmalarla kendi oyuncumuza hakaret etmek.

Çevrimdışı tangaz

Bazen öyle ütopik ülkelerde yaşadıklarına inanıyorlar ki şaşıyorum  :D Yahu adamlar VPN'i yasaklıyorlar ülkede buna alkış tutan milyonlarca insan var hal böyleyken bunları unutup alternatif bir evren yaratma fikri hiç gerçekçi değil..

aaa öyle deme Serhat her şey güzel olacak  :evillol:

Etiketler: