Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9162903 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

hakikaten de geçen seneki kadroyu koruyup üzerine sadece fabri adriano ve bir kanat forvet (sol) ekleseymişiz acaba neler olurmuş? muhtemelen şuan 30-35 gol 30 puandan bahsediyor ve göbeğimizi kaşıyıp biralarımızı yudumlayarak ligi takip ediyor olurduk  :)
Abi aynen adriano çok iyi transfer maliyeti düşünülünce 2 napoli maçında çıkardı mükemmel oynadı özellikle Vodafone arenada bir kademelere girdi ayakta alkışladım

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Turgay Demir'e Vodafone Arena'ya giriş yasağı da getirilmeli. Orası Beşiktaş'ın menfaatini düşünen adamların buluşma noktası olmalı..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Gökhan Kurt

fener akhisar maçında fener 18 akhisar ise 5 faulle maçı tamamlamış bize gelince bi tarafını yırtan anadolu takımlarını da esefle kınıyorum. boşuna dememişler deveye diken.... die

Renkli şikeci sivas ve Eskişehir gibi akhisarında sonu inş. ptt olacaktır. Gerci oraya bile layık değil bunlar.
[ Son Düzenleme: 07 Kasım 2016, 13:25:42 gokhan_kurt ]

Trabzonspor maçındaki faulü ile dikkatleri üzerine çeken Quaresma'dan açıklama var.

Süper Lig'in 10. haftasında Vodafone Arena'da Trabzonspor'u konuk eden Beşiktaş sahadan 2-1 galip ayrıldı ancak mücadelede Quaresma'nın rakibi Yusuf Erdoğan'a yaptığı hareket gündemden düşmedi.

Rakibinin bileğine sert bir şekilde basan Q7, instagram hesabından o mücadelenin fotoğrafını paylaşarak Yusuf'tan özür dilemişti.

Portekizli futbolcu, maç sonunda takım arkadaşlarına dert yandı ve şunları söyledi:

"Topu kurtarıp kontrol edeyim diye düşündüm fakat Yusuf hareketli bir oyuncu olduğu için birden ayağım bu oyuncunun ayağına takıldı. İstem dışı bir olay oldu. Kramponlarımı Yusuf’un adalesinde görünce içimden ‘Ah’ dedim. Fazla da sert olmadım ve ayağımı çektim. Çok üzüldüm.

Kaynak: Hürriyet

Adamdir Quaresma , zaten adam oldugunu Mac sonu Paylaşımı ile butun Dunyaya gösterdi , Milyonlarca kisinin onunde Ozur dileyerek

Kimse boyle bir hareketi bilerek ve isteyerek yapmaz , Pepe ve Melo hariç
[ Son Düzenleme: 07 Kasım 2016, 13:27:21 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı tangaz

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=284&ftxtID=26159

U-21 liginde namağlup devam eden takımımızdan 1 tane bile oyuncu yok.Yazıklar olsun bu federasyona.

hiç bir yaş kategorisinde milli takımı zerre seyretmez, desteklemez olduk. ülkenin futbolda da içine ettiler. rezillik paçalardan süzülüyor. şimdi birileri özür mü diledi birileri tükürdüğünü mü yaladı yoksa ankaradan emir mi geldi.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Trabzonspor maçındaki faulü ile dikkatleri üzerine çeken Quaresma'dan açıklama var.

Süper Lig'in 10. haftasında Vodafone Arena'da Trabzonspor'u konuk eden Beşiktaş sahadan 2-1 galip ayrıldı ancak mücadelede Quaresma'nın rakibi Yusuf Erdoğan'a yaptığı hareket gündemden düşmedi.

Rakibinin bileğine sert bir şekilde basan Q7, instagram hesabından o mücadelenin fotoğrafını paylaşarak Yusuf'tan özür dilemişti.

Portekizli futbolcu, maç sonunda takım arkadaşlarına dert yandı ve şunları söyledi:

"Topu kurtarıp kontrol edeyim diye düşündüm fakat Yusuf hareketli bir oyuncu olduğu için birden ayağım bu oyuncunun ayağına takıldı. İstem dışı bir olay oldu. Kramponlarımı Yusuf’un adalesinde görünce içimden ‘Ah’ dedim. Fazla da sert olmadım ve ayağımı çektim. Çok üzüldüm.

Kaynak: Hürriyet

Adamdir Quaresma , zaten adam oldugunu Mac sonu Paylaşımı ile butun Dunyaya gösterdi , Milyonlarca kisinin onunde Ozur dileyerek

Kimse boyle bir hareketi bilerek ve isteyerek yapmaz , Pepe ve Melo hariç

hemen ilk aklıma gelenler riera bruma alves colman emre ayı  renklilerin tedrisatından geçen böyle çok eleman var.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Umutcan Kaya

fotopmaç bizimle ilgili haberleri varmı herhangi bir haber?
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Turgay Demir'e Vodafone Arena'ya giriş yasağı da getirilmeli. Orası Beşiktaş'ın menfaatini düşünen adamların buluşma noktası olmalı..
Bu adama abi dayı diyen adamları uyarmıştım zamanında şimdi akılları başlarına gelmiş, zamana göre pozisyon olan kendi ruhunu satan adamdan Beşiktaş'a fayda gelmez.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı hakank

tarafsız bir basınımız varki bizdeki kavgaları günlerce yazarken diğer takımlarda olan odaya kapatmaya kadar varan kavgaları birgün yazar,bizim futbolcuya karşı namus bekçisi olurken onu çekme bunu çek diyene birşey yazamazlar,yıllarca hakemle kazanan hatta şampiyon olan takımlara hakem algısı yapamazken beşiktaşa karşı hakemle kazanıyorlar diye algı yaratırlar,fb-gs bunlara beşiktaşın verdiği tesislere girmeme cezası verirken birşey yok beşiktaş aynı cezayı verince basın özgürlüğü olur,futbolcu gol atar boğaz kesme işareti yapar o tehdit olmaz beşiktaşın basın duyurusu tehdit olur.
neler olacak neler neler olacak

hemen ilk aklıma gelenler riera bruma alves colman emre ayı  renklilerin tedrisatından geçen böyle çok eleman var.
Quaresma mac esnasinda Sinirli ve agresiftir ama Cirkef degildir , Cok duygusal ve Insani yönü cok duzgun bir kişiliktir abi bahsettigin isimlerle ayni kelime içinde kullanmak bile ona hakarettir

Mesela biz Caneri bile yillarca yanlis tanımışız :busted_cop: :busted_cop:

Çevrimdışı mylife1903

Quaresma mac esnasinda Sinirli ve agresiftir ama Cirkef degildir , Cok duygusal ve Insani yönü cok duzgun bir kişiliktir abi bahsettigin isimlerle ayni kelime içinde kullanmak bile ona hakarettir

Pascal nouma da sinirli ve agresifti ama cirkef ve korkak degildi. Adama kafa atacaksa, atardi kafasini doner giderdi, tekme atacaksa vururdu tekmesini doner giderdi. Topla karisik, gizli sakli bisiler yapmaya ugrasmazdi.

Sirtlanlar ile kurtlari karistirmayalim.

Çevrimdışı tangaz

quaresmanın pozisyonuna kırmızı çıksa hiç bir beşiktaşlı çıt çıkarmaz oyunun akışında anlık bir pozisyonda oldu der geçeriz kasıt yok pozisyonda saliselik bir olay ama bugün ne bir hakem eskisi ne bir futbolcu eskisi ne bir gazeteci topalın suratta patlayan tekmesine kırmızı demiyorsa bu renklilere sadece he hee deyip geçilmelidir.

Çevrimdışı tangaz

Pascal nouma da sinirli ve agresifti ama cirkef ve korkak degildi. Adama kafa atacaksa, atardi kafasini doner giderdi, tekme atacaksa vururdu tekmesini doner giderdi. Topla karisik, gizli sakli bisiler yapmaya ugrasmazdi.

Sirtlanlar ile kurtlari karistirmayalim.

:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı tuncaboylu

aslında yersiz olan kendi değerimizi koruyacağız die objektif olamamak ülkede ciddi skorlar yaparak 2 defa gol kralı olmuş ülke futbolunda bir sezonda 30 gol üzerine çıkmış 3-5 oyuncudan birine sallamak da çok saçma. yazının neresinde farklı özellikleri kıyaslama gördün o da enteresan muhalefet edeceğim die ağır mesai yapmışsın ama ortada kıyas yok x ve y oyuncu ile alakalı görüş var sadece ben burada kıyas yapmadım da görmedim de. görüşümü yineliyorum sene başı abubakar yerine burak yılmaz alınmış olsaydı şimdi 10 golü olurdu ve sen de burada methiyeler düzenler arasında trend topic olurdun...

Muhaliflik falan değil. Burak bizde Aboubakar kadar süre alsaydı, 10 pozisyona giremezdi diyorum ben.

Pozisyona girmeden gol atardı, çok büyük golcüydü diyorsan, o da farklı bir bakış açısı.

Burak ciddi fundamental eksikleri olan bir adam, gol vuruşu da sağ ayak üstünden ibaret.

Onca gol attığı sırada Avrupa'dan teklif gelmemesinin sebebi de bu.

Cenk'in yerine Burak olsadyı kabul ederim, o da bizim değerimiz sonuçta. Ama Aboubakar yerine Burak olsaydı daha iyi olmazdık.

Çevrimdışı tangaz

Muhaliflik falan değil. Burak bizde Aboubakar kadar süre alsaydı, 10 pozisyona giremezdi diyorum ben.

Pozisyona girmeden gol atardı, çok büyük golcüydü diyorsan, o da farklı bir bakış açısı.

Burak ciddi fundamental eksikleri olan bir adam, gol vuruşu da sağ ayak üstünden ibaret.

Onca gol attığı sırada Avrupa'dan teklif gelmemesinin sebebi de bu.

Cenk'in yerine Burak olsadyı kabul ederim, o da bizim değerimiz sonuçta. Ama Aboubakar yerine Burak olsaydı daha iyi olmazdık.

tezini desteklemek için yazmışsın bişeyler ama çok boş olmuş gene, adam 33 golle kral oldu ts.de daha neyi konuşuyoruzki golün her türünü attı. yok sadece üst vurur da yok avrupadan neden teklif almadı da vbvb ( aldığını da biliyoruz ya neyse) seni duyanda her yıl onlarca türk oyuncu ülke dışına ihraç ediliyor sanacak. burada kazandıklarını avrupada kimse vermiyor bizim oyunculara hele ki yabancı serbestisi yokken bu durum daha da keskindi.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı Savaş

Şu son 2 günde yaşananlar aslında Türkiye'de futbolun ne kadar pislik içinde olduğunun, çamura bulandığının göstergesi.  Evet zaten bunun bu şekilde olduğunu şahsen biliyordum fakat bunu artık gözümüze sokmaya başladılar, alenen ve apaçık.

Uzun zamandır yayıncı kuruluşun belirlediği bir periyotta bir senaryo izledik. 2 renklinin daha fazla dekoder satılması için pışpışlandığı, sıra ile şampiyon yapıldığı, arada Beşiktaşlı taraftarların küsmemesi için Beşiktaş'ın şampiyonluğuna izin verilen dönemleri gördük.

Bu memlekette bu düzenden dolayı yıllardır renkliler kayırıldı. Tüm skandal hakem kayırmaları bu yancılara yapıldı. Biri hakemlerle götürdü, şike kumpas ile yapıldı diğeri himmet etti, el etek öptü de şampiyonluğa devam etti. Beşiktaş bu zamana kadar ne himmet etti, ne şikeye bulaştı. İşte bu sebeple ve yayıncı kuruluşun isteği doğrultusunda şampiyonluk sayıları bu denli açıldı.

Hiç düşündünüz mü yayınların TRT'de gerçekleştirildiği zamanlarda neden bu kadar hakem hatası yoktu? Neden sadece bilek gücüyle oynanıyodu oyunlar da yayınlar paralı verilmeye başlandığında renklilere karşı hakem kayırmaları ayyukaya çıktı?

Türkiye'de futbol, yayıncı kuruluşun istediği şekilde gerçekleşen, satılmış medyanında buna çanak tuttuğu pislik içinde geçen bir spor olayıdır! Bu net!

Peki ne değişti? Beşiktaş'ın üzerine neden bu kadar gelinmeye başlandı? 2003'den sonra 10 yıl boyunca karanlık çağını yaşayan, borç içinde, gelirleri temlikli Beşiktaş'ın üzerine gelmeyen medya neden şimdi gelmeye başladı? Kim tahmin ederdi Beşiktaş'ın bu denli güçlenebileceğini? Stadsız şampiyon olan takımın stadı ile canavar kesileceğini kimse tahmin edemezdi tabi. Borç içinde Beşiktaş'ın ekonomik olarak bu denli güçlenebileceğini kim bilebilirdi?

Hazırlıksız yakalandılar!

Gümbür gümbür oynuyoruz! Biz böyle oynadıkça yayıncı kuruluşun dekoder sayısı düşecek, renkli taraftarlar gazete almayacak, futboldan soyutlanıp basketbola kayacak olan renklileri nasıl geri çevirebilirler? Aynı böyle.. Oyna Beşiktaş'ın üzerine. Sahada yenemiyorsan masa başında yen, medyada sindir, baskı altına al, Yüzüncü yıl sonrasını ısıt koy önümüze!

Yer miyiz ulan artık? O devri görmüş geçirmiş, depresyonunu yaşamış, enkazın altında 10 sene kalmış Beşiktaş takımı, yönetimi, taraftarı yer mi lan bunu? İsteseniz de, istemesiniz de bizi izleyeceksiniz! Yayıncıyı, renklileri, satılmış medyayı üst üste koyup geçicez içinden!

Efediysek susturulmuş değiliz, efendiyiz ama gerekirse hepinizin içinden geçeriz. Akıllı olun, Burası BEŞİKTAŞ!

Çevrimdışı Gokhan-

Bu arada önümüzde ki seri de mutlaka puan kaybedeceğiz, yara almadan çıkmamız çok zor bana göre.Trabzon maçının son 15 dakikasında yorgunluktan dolayı yürüyecek hali kalmamıştı bir çok futbolcumuzun, ben de buna dayanarak bunu söylüyorum. (İnşallaaaaaaaaah yanılırım).

Ve hem statta hem de sosyal medya'da gözlemlediğim kadarıyla da taraftarlarımızın bir çoğu hala pire için yorgan yakacak kadar bilinçsiz ve düşüncesiz insanlarla dolu.
Puan kaybından çok bundan korkuyorum, inşallah herkes sağ duyulu olur bu süreçte.
Puan kaybı telafi edilebilir ama taraftar ve takım arasına soğukluk girerse bunu telafi etmemiz çok zor olur.

İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı tuncaboylu

tezini desteklemek için yazmışsın bişeyler ama çok boş olmuş gene, adam 33 golle kral oldu ts.de daha neyi konuşuyoruzki golün her türünü attı. yok sadece üst vurur da yok avrupadan neden teklif almadı da vbvb ( aldığını da biliyoruz ya neyse) seni duyanda her yıl onlarca türk oyuncu ülke dışına ihraç ediliyor sanacak. burada kazandıklarını avrupada kimse vermiyor bizim oyunculara hele ki yabancı serbestisi yokken bu durum daha da keskindi.

Bu sağ üst vuruş eleştirisi bana değil, maçını anlatan bir İngiliz spikere ait.

Sözlükte de okuyabilirsin ilgili entry'i.

eksisozluk.com/entry/27439246

Tekrar söylüyorum, Burak bu takımda Aboubakar'ın değil Cenk'in muadili olurdu.

Aboubakar-Burak ikilisi sahadayken şimdikinden çok da gol atardık.

Ama tek forvet olarak çok can sıkardı. Ha ben yine savunurdum Burak'ı, ama siz elinizden küreği eksik etmezdiniz.

Çevrimdışı 38life

Amaç gündemi meşgul tutup feneri şampiyonluk yarışına şikeyle hakemle sokuluşunu gizlemek, gündemdışı saymak.

Çevrimdışı tuncaboylu

Şu son 2 günde yaşananlar aslında Türkiye'de futbolun ne kadar pislik içinde olduğunun, çamura bulandığının göstergesi.  Evet zaten bunun bu şekilde olduğunu şahsen biliyordum fakat bunu artık gözümüze sokmaya başladılar, alenen ve apaçık.

Uzun zamandır yayıncı kuruluşun belirlediği bir periyotta bir senaryo izledik. 2 renklinin daha fazla dekoder satılması için pışpışlandığı, sıra ile şampiyon yapıldığı, arada Beşiktaşlı taraftarların küsmemesi için Beşiktaş'ın şampiyonluğuna izin verilen dönemleri gördük.

Bu memlekette bu düzenden dolayı yıllardır renkliler kayırıldı. Tüm skandal hakem kayırmaları bu yancılara yapıldı. Biri hakemlerle götürdü, şike kumpas ile yapıldı diğeri himmet etti, el etek öptü de şampiyonluğa devam etti. Beşiktaş bu zamana kadar ne himmet etti, ne şikeye bulaştı. İşte bu sebeple ve yayıncı kuruluşun isteği doğrultusunda şampiyonluk sayıları bu denli açıldı.

Hiç düşündünüz mü yayınların TRT'de gerçekleştirildiği zamanlarda neden bu kadar hakem hatası yoktu? Neden sadece bilek gücüyle oynanıyodu oyunlar da yayınlar paralı verilmeye başlandığında renklilere karşı hakem kayırmaları ayyukaya çıktı?

Türkiye'de futbol, yayıncı kuruluşun istediği şekilde gerçekleşen, satılmış medyanında buna çanak tuttuğu pislik içinde geçen bir spor olayıdır! Bu net!

Peki ne değişti? Beşiktaş'ın üzerine neden bu kadar gelinmeye başlandı? 2003'den sonra 10 yıl boyunca karanlık çağını yaşayan, borç içinde, gelirleri temlikli Beşiktaş'ın üzerine gelmeyen medya neden şimdi gelmeye başladı? Kim tahmin ederdi Beşiktaş'ın bu denli güçlenebileceğini? Stadsız şampiyon olan takımın stadı ile canavar kesileceğini kimse tahmin edemezdi tabi. Borç içinde Beşiktaş'ın ekonomik olarak bu denli güçlenebileceğini kim bilebilirdi?

Hazırlıksız yakalandılar!

Gümbür gümbür oynuyoruz! Biz böyle oynadıkça yayıncı kuruluşun dekoder sayısı düşecek, renkli taraftarlar gazete almayacak, futboldan soyutlanıp basketbola kayacak olan renklileri nasıl geri çevirebilirler? Aynı böyle.. Oyna Beşiktaş'ın üzerine. Sahada yenemiyorsan masa başında yen, medyada sindir, baskı altına al, Yüzüncü yıl sonrasını ısıt koy önümüze!

Yer miyiz ulan artık? O devri görmüş geçirmiş, depresyonunu yaşamış, enkazın altında 10 sene kalmış Beşiktaş takımı, yönetimi, taraftarı yer mi lan bunu? İsteseniz de, istemesiniz de bizi izleyeceksiniz! Yayıncıyı, renklileri, satılmış medyayı üst üste koyup geçicez içinden!

Efediysek susturulmuş değiliz, efendiyiz ama gerekirse hepinizin içinden geçeriz. Akıllı olun, Burası BEŞİKTAŞ!

Maçlar TRT'de yayınlanırken de hakem hatası olurdu dostum, hakem Ahmet Akçay'ın kıçıyla gol attığı bir takımız biz.  :tabe:

Olayı sadece yayıncı kuruluşa indirgememek lazım, o zamanlar da gazete satışları, tiraj gibi hesaplar yapılırdı.

Bu ülkede futbol hiç temiz olmadı, her zaman birilerinin hesapları vardı.

Ama ilk defa Beşiktaş bu kadar hazırlıklı ve tek parça halinde tepki gösteriyor bunlara.

Korkularının sebebi de bundan.

Çevrimdışı tangaz

Bu sağ üst vuruş eleştirisi bana değil, maçını anlatan bir İngiliz spikere ait.

Sözlükte de okuyabilirsin ilgili entry'i.

eksisozluk.com/entry/27439246

Tekrar söylüyorum, Burak bu takımda Aboubakar'ın değil Cenk'in muadili olurdu.

Aboubakar-Burak ikilisi sahadayken şimdikinden çok da gol atardık.

Ama tek forvet olarak çok can sıkardı. Ha ben yine savunurdum Burak'ı, ama siz elinizden küreği eksik etmezdiniz.

sığ bir ingiliz spikerin ne dediği umrumda değil. burakı sevmem takımıma da yakıştırmam ama benim futbol bilgim diyor ki burak bizim 3 forvetten de daha golcü...

Çevrimdışı mylife1903

Herkes ayni hatayi yapiyor. Kececi de yazmis. Fbnin yarisin icinde olmadi dekodar sattiri, diye bu bir ilizyondur. Diciturk denen kurumun kac uyesi var ki ligtv sahibi.

Siz hic besiktaslilara dekoder satmayi denediniz mi, ulan gerzekler?

fb macinda bakiyorum o melih sendil denen pislik spikeri bagiriyor sanki milli takim 98. Dakikada gol atti avrupa sampiyonu oldu. Sonra besiktasli alir mi ulan sizin urununuzu? Boyle yeteneksiz, kabiliyetwiz adamlar biryerlere gelmeye basladi turkiyede.

Abuk sabuk tarafli yayin yap, fbtv gibi davran sonra besiktasli dekoder almiiir, devlet bizi bokmiir, bi bas git lan bi bas git, herkes salak mi

Hic denediniz mi urun satmayi bize, hurriyetin besiktas haberi olmadan ciktigini hatirliyorum ben be!
Haaa sen totomac, fbnin antreman cift kalesine yildizli mac incelemesi yapardin, unuttuk mu, yok biz unutmadik.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Herkes ayni hatayi yapiyor. Kececi de yazmis. Fbnin yarisin icinde olmadi dekodar sattiri, diye bu bir ilizyondur. Diciturk denen kurumun kac uyesi var ki ligtv sahibi.

Siz hic besiktaslilara dekoder satmayi denediniz mi, ulan gerzekler?

fb macinda bakiyorum o melih sendil denen pislik spikeri bagiriyor sanki milli takim 98. Dakikada gol atti avrupa sampiyonu oldu. Sonra besiktasli alir mi ulan sizin urununuzu? Boyle yeteneksiz, kabiliyetwiz adamlar biryerlere gelmeye basladi turkiyede.

Abuk sabuk tarafli yayin yap, fbtv gibi davran sonra besiktasli dekoder almiiir, devlet bizi bokmiir, bi bas git lan bi bas git, herkes salak mi

Hic denediniz mi urun satmayi bize, hurriyetin besiktas haberi olmadan ciktigini hatirliyorum ben be!
Haaa sen totomac, fbnin antreman cift kalesine yildizli mac incelemesi yapardin, unuttuk mu, yok biz unutmadik.
Çıktısını alıp çerçeveletmek lazım bu yazıyı abi..
Korku akıl katilidir.

Etiketler: