Trabzon maci basligindaki mesajlara baktinizmi @Necmi abi
abou ya maldan tut herseyi soylediler adamlar ama bence hepsi arada kaynadi gitti
hemde 1 mesaj degil onlarca bu sekilde yazilmis mesaj vardi
kurallari bir kisiye degil herkeze karsi kullanin daha iyi olur
@Culpable ben genel olarak maç günleri foruma girmem zaten forumda denetçi sayısıda çok az oluyor herkes maçda oluyor.
geldiğimde gece okurum genelde ilk silinen mesajlara bakarım geneldede denetçiler tarafından işlem yapılmış olur.
bir kez ceza kesildiyse ben ikinci cezayı veremem o sırada denetçi kim varsa onun insiyatifinde oluyor. Ancak çok ağır yaptırım
gereken bir durum varsa ve denetçilerde bu yetki olmadığı için sadece susturdularsa ben müdahale ederim.
onun dışında ban olması gerekirken denetçi moderasyonla geçiştirmişse benim tekrar müdahalem şık olmaz ikisi arasında
o anki diyalokları bilmediğim için haksız müdahalede bulunmuş olurum üyelerin lehine olan durumlarda mesela aldığı ceza
yaptığı eylemden fazla ise bu sefer cezayı veren kişiye indirmesini söylerim. oda haklı bir gerekçeyle vermediyse indirir
bazen özel mesajlarada ceza vermek gerekiyor. Bizler özel mesajları göremiyoruz ancak üye şikayet ederse şikayet ettiği yöneticiye söyler
mal diyen birine mod onayı gelir genelde bunuda sizler göremezsiniz. yani ceza geliyor ama ceza alanı diğer üyelere deşifre etmiyoruz.
benim ts maçında gördüğüm işlem gerekenlere işlem yapılmış ama mesajlar arasında gözümüzden kaçanda olabilir bunu üyelerin
şikayet butonunu kullanarak bizim dikkatimizi çekmeleri lazım. Kaçırdığımız illaki olur. Burda kimseye özel muamele yapmıyoruz.
hatamız varsa gözden kaçtığı içindir. Yoksa bütün üyeler bizim için Beşiktaşlıdır. Hepsi aynı değerde.