Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9164610 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı 38life

:kop: :kop: :kop: :kop: :kop: Ulan tek eğlence fenerbahçeydi bu gs de iyice komik kulüp olmaya başladı :D

http://twitter.com/Kartal_Bakisi/status/795397699277385728

Çevrimdışı Necmi

cenk tam bi hayal kırıklığı, abu ise şayet gol atamazsa ben opsiyonu kullanmam başkan olsam. haa şu olur gider gomez mandzukiç pelle gibi birini alırsın yanında oynatmak için forvete çeşitlilik katsın die de abuyu tutarsın takımda buna okey derim ama o zamanda opsiyonda yazan 10 milyonu vermem elbette.
abou şu haliyle bizim için lüks ama 10M dünya futbolundu uç adamları için cüzzi bir para aslında
biraz oynayanlar 20 den başlıyor. Abou kontratak oynayan takımlarda müthiş güç olur. Sürekli hücum oynayan
takımlarda alan bulamıyor kendine ama dağıtıcı özelliği çok yüksek teknik kapasiteside oyun zekasıda iyi seviyede
tek eksiği son vuruşlardaki bitirici eksikliği zaten onuda yapabilse 40-50 gibi rakamlardan kapı açılır. Bir risk transferi
girmeye değermi bence değer Taliscada aynı oda risk transferi zaman gelir bir forvete 20+ para verecek duruma geliriz böyle riskler almayız.
şimdi zorunluluktan alıyoruz.

Çevrimdışı tangaz

girdiği 3 net pozisyon vardı ve bunların sadece birinde hatalıydı. maçın ilk dakkasında vurduğu top
onur balıyla çıktı. karşı karşıya olduğu pozisyonda kalecinin soluna vurması gerekirken sağına vurarak yanlış tercih yaptı
hatalıydı 3. pozisyonda topu beklemiyordu önüne sekince dokundu kalenin dibinden çıktı kabul ediyorum santrafor
refleksleri yok. Bir gomez onların üçünüde gol yapardı ama gomezde kolay olunmuyor. 3.3 verildiyse kusura bakma bunun için oyuncuyu
suçlayamazsın yönetim gördü bir şey verdi demekki yada hata yaptı döner hatasından ama ne olursa olsun bu iş lig bittiğinde olur.
lig devam ederken senin için mücadele eden bir oyuncuya burda sallanmaz.  Ne geçmişte pektemek veya ismaile sallanmasına müsade ettik
nede şimdi aboubakara müsade ederiz lig biter söylenecek bir şey varsa söylenir nasıl kimi oyundan alacağı hocanın tercihiyse
kimi takıma alacaklarıda onların tercihi ona müdahale edemiyorsan bunada edemezsin.
Burası Beşiktaş forumu global bir forum değil burda Beşiktaş oyuncusuna sallanmaz buna asla müsade etmem
eleştiri yapılacaksa bu saygı çerçevesinde yapılır. Transferi biz yapmıyoruz. Bizim işimiz başka ama bu Beşiktaş oyuncusuna belaltı vurmak değil
sorun görüyorsan lig bittiğinde dile getirirsin ama dönen tekerleğe çomak sokulmaz bizde yeri geldiğinde
oyuncu eleştiriyoruz. Bunu maç özelinde yapıyoruz birde seyretmediğimiz bir maç olduğunda oyuncuya laf sokmuyoruz.
hem seyretmedim diyorsun hemde millete laf sokmaya çalışıyorsun bu doğrumu sence @tangaz
burda hep söylüyorum demokrasi yok direk Beşiktaş diktası hakim. Burdaki kurallar normal toplumsal yaşam
biçiminde geçerli olan kurallar değil Beşiktaşa laf söyletmemek optimistlikse optimist olurum sorun değil.
yıllarca Beşiktaşa vurarak kendi oyuncularımızı sahada ıslıklayarak çok şey kaybettik al işte son örneği olcay
bu yaptığınızın karşılığı yarış devam ederken bacağına sıkmak oluyor. ne olacağını sanıyorsunuz Abouya salladığınızda
şu anda onu gönderip yerine yeni bir santraformu alacaklar. Yoo sene sonuna kadar onunla devam edeceğiz bu net olan bir şeyken
şimdi onu yıpratacak aşağılayacak açıklamalar yapmanın Beşiktaşa nasıl bir katkısı olacak. Bende onu merak ediyorum.
Ben demiştim demek egodur. Burda senin bu gün yaptığını iki sene önce Atibaya yaptıklarını biliyormusun o zaman atibaya
sallayanların şimdi bir gram bile yüzü kızarmıyor. Bazen peşin konuşmamak en iyisidir. fikrini söyler kenara çekilirsin.
Ben optimist de değilim gerçekten eleştirilmesi gerekeni eleştiririm burdaki eskiler bunu iyi bilir. Burda herkes savunurken biliçi Töreyi
tek eleştiren bendim. Ama bir farkla yaparım bunun için elimde net doneler olması gerekiyor. 10 maç bir oyuncuyu eleştirmek için
yeterli süre değil ne yıldızlar var gittikleri sene hiç bir varlık gösteremeyen. Bunlar gencecik çocuklar. Bu kadar acımasız olmamak
gerekiyor birisi çıkar ayağını kırar bunu gizlemeye çalışır napoli maçında oynamak için biri kendini kanıtlamak için psikolojisi
bozulur bunların çok para alması insanlık duygularını kaybetmelerine neden olmuyorki. Maç önlerinde yan yan tribünlere bakarlar bizi
üçlü çektirmeye çağıracaklarmı diye maç sonu toplanır taraftarın kime üçlü çektireceğini beklerler bunları onlara para yaptırmıyor.
Gomezde ilk geldiğinde maçlarda ne laflar yemişti golcü değil diyorlardı. Bence sadece sabır gerekiyor o sabrı gösterdiğimizde
bu Beşiktaşın yararına olacaktır.

sen kalkıp bu forumda abu bir gol atınca beni ve @Serhat Akkaya diline dolayıp direk "aklıma tangazla serhat geldi" die yazıp bizi hedef gösterirsen bende adam 4 tane net kaçırınca seni hedef gösteririm sataşırım laf çatarım hiiiç kusura bakma  :bandit: @Necmi

öte yandan ismaile ve pektemeke sallatmadım abubakarada sallatmam diyorsunda iyide burada insanlar ismail ve pektemek konusunda con benjamin toşak geçiyordu ( ben dahil) sende izin vermedin eyvallah da burda abubakarı sportif eleştiriyoruz hakaret yok şu yok bu yok bu anlamda bence sapla samanı ayıramadan yazmışsın uzun destansı bir iletiyi bence bu denli uzun yazman hedef saptırman beşiktaş değerini korumaktan çok sana sataşmama bozulmuşsun durumu beşiktaş üzerinden beni hedef göstererek bolca da süslü cümleyle destekleyerek şeyetmişsin ama ben yemem bunları  :evillol:

tangaz vurdu gol oldu
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

ben kaçar iyi geceler yarın görüşürüz  :bye: :bye:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Tolga

devre arası forvet alıcakmışız zaten ayrıca kanat oynuyormuş :D

https://twitter.com/serdarsaridag/status/795345869646262272
Ben tahmin edebiliyorum da neyse ismini zikretmek istemiyorum o kişinin :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Orhan

Mehmet Demirkol :
Beşiktaş daha hazır değil ve yenilgisiz,
Bir de hazır olursa Allah diğerlerini korusun!
Aciklamalar cok tuhaf kiliclar cekiliyor saflar belli oluyor bugun.

Çevrimdışı Bishamon

O değilde Modeste için ne kadar isterler?  :D

Çevrimdışı Necmi

sen kalkıp bu forumda abu bir gol atınca beni ve @Serhat Akkaya diline dolayıp direk "aklıma tangazla serhat geldi" die yazıp bizi hedef gösterirsen bende adam 4 tane net kaçırınca seni hedef gösteririm sataşırım laf çatarım hiiiç kusura bakma  :bandit: @Necmi

öte yandan ismaile ve pektemeke sallatmadım abubakarada sallatmam diyorsunda iyide burada insanlar ismail ve pektemek konusunda con benjamin toşak geçiyordu ( ben dahil) sende izin vermedin eyvallah da burda abubakarı sportif eleştiriyoruz hakaret yok şu yok bu yok bu anlamda bence sapla samanı ayıramadan yazmışsın uzun destansı bir iletiyi bence bu denli uzun yazman hedef saptırman beşiktaş değerini korumaktan çok sana sataşmama bozulmuşsun durumu beşiktaş üzerinden beni hedef göstererek bolca da süslü cümleyle destekleyerek şeyetmişsin ama ben yemem bunları  :evillol:

tangaz vurdu gol oldu
yoo bana sataş bu beni keyiflendirir @tangaz  ben öyle biri değilim.
senin hakaret ettiğini söylemedim. hakaret ettirmem dedim her zaman eleştiri olmalı
ama bunun birde seviyesi olmalı ben bu güne kadar senin seviye düşürdüğünü görmedim.
ismaile elbette hakaret oldu yapanlarada gerekli müdahale yapıldı. Ama bunun dikkat ettiysen lig devam ederken
olan tavrımla lig bittikten sonra olan tavrım arasında ciddi farkı görürsün. Hakarete küfre gelince bunu sadece Beşiktaşlı oyuncu
özelinde almaman gerekiyor burda küfür ve hakaret renklilere bile yapılsa yaptırımı var.
Beşiktaş gerçekleri olunca bizim daha sert olmamız makul olmalı. Eleştiriye hiç bir zaman bir şey demedim
dikkat edersen sadece içinde hakaret olan mesajlara müsade edilmiyor. Ama eleştiri yaptığınızda karşı eleştirininde
olması normal hem sataşırımda o zevkden kendimi neden mahrum edeyim :bandit: sende sataş
mesela benim sataşmamda seni rencide edici bir şey varmıydı. Seni zora sokmadan dalgamıda geçerim sende yaptığında
tebessümle okurum. Mesela az önceki sataşma mesajını gülerek okudum. Keşke herkes eleştirisini senin düzeyinde yapsa
bu üslup buranın kalitesini bir tık yukarı çıkartır. Bu sana itiraz etmeyeceğimiz karşı mesaj yazmayacağımız anlamıda çıkarmaz.
bu arada cidden bozulmadım :bandit:
[ Son Düzenleme: 07 Kasım 2016, 02:17:47 Necmi ]

Çevrimdışı raichu

Ben tahmin edebiliyorum da neyse ismini zikretmek istemiyorum o kişinin :)
öyle ortaya bombayı atıp isim vermemek ayıp  :D

Çevrimdışı Tolga

Eski Gs'li bir arkadaştan şüpheleniyorum :bandit:

Çevrimdışı Necmi

ben diyeyim Töre

Çevrimdışı raichu

Çevrimdışı Necmi

Eski Gs'li bir arkadaştan şüpheleniyorum :bandit:
kanat oyuncusundan bahsediyor :bandit:
aklımıza kötü kötü şeyler sokma gece gece

Çevrimdışı raichu

ben diyeyim Töre
töre'den bize hayır gelir mi bilemiyorum bir iyi bir ortalıkta yok
bazen de q7'nin türkiye şubesi gibi 

Çevrimdışı Tolga

sakın söylemee  :D
kanat oyuncusundan bahsediyor :bandit:
aklımıza kötü kötü şeyler sokma gece gece
Yeni golcü diyor sonra kanatta da oynar diyor aklıma o geldi :D

Burak'ın kanatta oynamışlığı da vardır. Ama şimdi tekrar okuyunca kanat oyuncusundan bahsediyor gibi ben yanlış anlamışım :bandit:
[ Son Düzenleme: 07 Kasım 2016, 02:46:28 Tolga ]

Çevrimdışı Culpable

Trabzon maci basligindaki mesajlara baktinizmi @Necmi  abi

abou ya maldan tut herseyi soylediler adamlar ama bence hepsi arada kaynadi gitti
hemde 1 mesaj degil  onlarca bu sekilde yazilmis mesaj vardi

kurallari  bir kisiye degil herkeze karsi kullanin daha iyi olur

Burası Beşiktaş forumu global bir forum değil burda Beşiktaş oyuncusuna sallanmaz buna asla müsade etmem
eleştiri yapılacaksa bu saygı çerçevesinde yapılır. Transferi biz yapmıyoruz. Bizim işimiz başka ama bu Beşiktaş oyuncusuna belaltı vurmak değil

Çevrimdışı alimm

seneye mandzukici alalım :D

bugün aklımdan geçiyordu... acaba mario'yu bize kaça bırakırlar diye... 3 sene kemiksiz oynar...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Orhan

Çevrimdışı cursedofdragon

bugün aklımdan geçiyordu... acaba mario'yu bize kaça bırakırlar diye... 3 sene kemiksiz oynar...

3-5 ine bakmadan almak lazım işte böyle oyuncular alınca ne verdiği belli değil 1 tane olsun sağlam olsun 3 sene forvette sıkıntı çekmeyelim.

medyada burak yılmaz ismi dönüyor yem olarak atıldıgını düşünmek istiyorum işimiz olmamalı öyle bir oyuncu ile.

Çevrimdışı raichu

medyada burak yılmaz ismi dönüyor yem olarak atıldıgını düşünmek istiyorum işimiz olmamalı öyle bir oyuncu ile.
şakadır o şaka  :bandit:

Çevrimdışı Necmi

Trabzon maci basligindaki mesajlara baktinizmi @Necmi  abi

abou ya maldan tut herseyi soylediler adamlar ama bence hepsi arada kaynadi gitti
hemde 1 mesaj degil  onlarca bu sekilde yazilmis mesaj vardi

kurallari  bir kisiye degil herkeze karsi kullanin daha iyi olur

@Culpable  ben genel olarak maç günleri foruma girmem zaten forumda denetçi sayısıda çok az oluyor herkes maçda oluyor.
geldiğimde gece okurum genelde ilk silinen mesajlara bakarım geneldede denetçiler tarafından işlem yapılmış olur.
bir kez ceza kesildiyse ben ikinci cezayı veremem o sırada denetçi kim varsa onun insiyatifinde oluyor. Ancak çok ağır yaptırım
gereken bir durum varsa ve denetçilerde bu yetki olmadığı için sadece susturdularsa ben müdahale ederim.
onun dışında ban olması gerekirken denetçi moderasyonla geçiştirmişse benim tekrar müdahalem şık olmaz ikisi arasında
o anki diyalokları bilmediğim için haksız müdahalede bulunmuş olurum üyelerin lehine olan durumlarda mesela aldığı ceza
yaptığı eylemden fazla ise bu sefer cezayı veren kişiye indirmesini söylerim. oda haklı bir gerekçeyle vermediyse indirir
bazen özel mesajlarada ceza vermek gerekiyor. Bizler özel mesajları göremiyoruz ancak üye şikayet ederse şikayet ettiği yöneticiye söyler
mal diyen birine mod onayı gelir genelde bunuda sizler göremezsiniz. yani ceza geliyor ama ceza alanı diğer üyelere deşifre etmiyoruz.
benim ts maçında gördüğüm işlem gerekenlere işlem yapılmış ama mesajlar arasında gözümüzden kaçanda olabilir bunu üyelerin
şikayet butonunu kullanarak bizim dikkatimizi çekmeleri lazım. Kaçırdığımız illaki olur. Burda kimseye özel muamele yapmıyoruz.
hatamız varsa gözden kaçtığı içindir. Yoksa bütün üyeler bizim için Beşiktaşlıdır. Hepsi aynı değerde.

Çevrimdışı Necmi

abi tore hedef saptirma diyor.
Safak malatyada soyle yazmis
https://twitter.com/SafakSina1903/status/795357620643201025
bana gelen bilgiler öyle demiyor ama.
ordaki sorun Fikret orman geri almak için 5 kuruş ödemez ancak
bedelsiz gelirse olur. Adamlar para ödedikleri birini neden bedelsiz göndersinler.
nihayetinde bizim oyuncumuz sezon sonu gelecek. paranın bir kısmını iade edersek bu bizim
ffp hesaplarını altüst eder.

Çevrimdışı atalay

Beşiktaş'ı ve ülke futbolunu tümden yukarı çekelim derken; herkes eldeki belli bir seviyenin üstünde olan tek takımı aşağı çekmenin, diğerleriyle eşitlemenin derdinde. Çünkü bu toprakların altın kuralı bu!

Etiketler: