Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9164086 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

şu gol krallığında ilk sıradaki, 10 maçta 6 gol 2 asistle oynayan bjk kariyerinde ilk 11 oynadığı 31 maçta 24 gol atan çocuk mu  :bandit:

bu mesajımı Bishamonun cenki neden eleştirmiyorsun mesajı sonrası ironi olarak göndermiş ve akabinde gönderdiğim ileti ile açıklmasını yapmıştım. dolayısı ile ben şekilci değilim ama sen hayalperest düzeyinde optimistsin @Necmi

+ hoca eleştirilerine ise tümüyle katılıyorum.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı 38life

360 tv yorumcusu Engin Verel: "Beşiktaş'ın hakemlere ihtiyacı yok."

Çevrimdışı tangaz

360 tv yorumcusu Engin Verel: "Beşiktaş'ın hakemlere ihtiyacı yok."

renklilerin hakemlere ihtiyacı var mı demeye getirmiş  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Aboubakarla alakalı olarak kaçan goller şansızlık değil bence forvetin en önemli özelliği bitiriciliktir. Karşı karşıya gol atamıyor adam çok enteresan napoli maçındada kaleci hatası olmasa vuruş kalitesi düşüktü anlamakta zorluk çekiyorum.

Çevrimdışı tangaz

Aboubakarla alakalı olarak kaçan goller şansızlık değil bence forvetin en önemli özelliği bitiriciliktir. Karşı karşıya gol atamıyor adam çok enteresan napoli maçındada kaleci hatası olmasa vuruş kalitesi düşüktü anlamakta zorluk çekiyorum.

adamın bitiriciliğini tarif ediyorsak kötü ifadesi hafif kalır fiyasko düzeyinde bu da yaptığı diğer tüm iyi şeyleri berbat ediyor.

mesela dün amokachi kıyaslaması yapılıyordu biz amokachiyi alırken takımda oktay ertuğrul gibi santraforlar vardı amokachi tarzı ile tamamlayıcı oluyordu çeşitlilik katıyordu ondan beklenen ilk iş gol değildi transfer planında da öyleydi ama abubakar alınırken plan yardımcılık etsin asist yapsın vbvb değildi çerçeveye soksun topu die alındı ve o para ödendi golcü parası ödendi...

Çevrimdışı Berat

John Carew ile iyi geceler hepinize.

Çevrimdışı cursedofdragon

seneye mandzukici alalım :D

Çevrimdışı tangaz

John Carew ile iyi geceler hepinize.

yapma @Berat döndürme, carew wurdu gol oldu. tabii o dramı yaşamadın daha 3 yaşındaydın carew marew dersin rahat rahat. birgün ankarada protokol tribünündeyim ankaragücü maçını izliyoruz maçı galiba 4-1 almıştık ankaragücünün golü de umut bulut atmıştı çok iyi oynamıştı hatta maçı john carewle yanyana izledim baya sohbet etmiştik biraz ufak tefek olsa dalacaktım eskileri düşünüp ama yemedi  :D

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

adamın bitiriciliğini tarif ediyorsak kötü ifadesi hafif kalır fiyasko düzeyinde bu da yaptığı diğer tüm iyi şeyleri berbat ediyor.

mesela dün amokachi kıyaslaması yapılıyordu biz amokachiyi alırken takımda oktay ertuğrul gibi santraforlar vardı amokachi tarzı ile tamamlayıcı oluyordu çeşitlilik katıyordu ondan beklenen ilk iş gol değildi transfer planında da öyleydi ama abubakar alınırken plan yardımcılık etsin asist yapsın vbvb değildi çerçeveye soksun topu die alındı ve o para ödendi golcü parası ödendi...
Güzel özetlemişsin abi, Bir de bu adamın yıllık maliyeti 5.8 m euroysa durumu iyice sıkıntıya sokar; gerçekten adam iyi bence gol vuruşu dışında tabi. Bu kadar iyi özelliklerini gölgeliyor. 18 de 3 kabul edilemez. Genede cenkten daha faydalı abi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

seneye mandzukici alalım :D
Olur alalım yanınada Kwadwo asamoahı da aldık mı tamamdır

Çevrimdışı tangaz

Güzel özetlemişsin abi, Bir de bu adamın yıllık maliyeti 5.8 m euroysa durumu iyice sıkıntıya sokar; gerçekten adam iyi bence gol vuruşu dışında tabi. Bu kadar iyi özelliklerini gölgeliyor. 18 de 3 kabul edilemez. Genede cenkten daha faydalı abi

cenk tam bi hayal kırıklığı, abu ise şayet gol atamazsa ben opsiyonu kullanmam başkan olsam. haa şu olur gider gomez mandzukiç pelle gibi birini alırsın yanında oynatmak için forvete çeşitlilik katsın die de abuyu tutarsın takımda buna okey derim ama o zamanda opsiyonda yazan 10 milyonu vermem elbette.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

cenk tam bi hayal kırıklığı, abu ise şayet gol atamazsa ben opsiyonu kullanmam başkan olsam. haa şu olur gider gomez mandzukiç pelle gibi birini alırsın yanında oynatmak için forvete çeşitlilik katsın die de abuyu tutarsın takımda buna okey derim ama o zamanda opsiyonda yazan 10 milyonu vermem elbette.
Abi yalnız şu var abounun yanında iyi bir forvet olsa gol rekoru kırabilirdi dilim varmıyor ama gomez abou 4 4 2 mükemmel olurdu gomez 10 golü geçmişti şimdiden

Çevrimdışı tangaz

başkan dewre arası 1-2 adam alıcaz diyordu

Çevrimiçi Kapkarakartal

Ümit karan: "Beni Beşiktaş'a koyarsanız bende gol kralı olurum her maç 25 posizyon buluyor..bide bu takımı hakemler koruyor diyorlar gülünç''

Bilmiyorlarki rakip takımları Aboubakar koruyor.  :tabe:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Necmi

@Necmi maçı dramatik bir şekilde seyredemedim. ikisini mukayese edemem ama maçı 3-0a getiremeyen ve fişi çekemeyen üstelik bunu aynı maçta 4 defa beceremeyen biri ve bu kişi santraforsa 1.görevi gol atmaksa kusura bakmayın da yemişim mükemmel yararını derim ben. kimin çıkacağını hoca bilir bırakında hoca karar versin buna, adam kenarda çıldırıyor abu kaçırdıkça kan beynine sıçrıyor haklı olarak, yıllık 3,3 kemiksiz kazanan bir santrafor düşünün ve gol yüzdesi sadece %15 olacak, bir şirkette bir yönetici böle bir yatırım yapsa patron tekme tokat kovar bu müdürü. optimistlikte gene zirveye çıkan bir yazını daha okumuş oldum. bu arada bir oyuncuyu savunurken kötü bir örnekle mukayese ederek onu kurtarmaya çalışmakta bence ucuz bir yol. abu da kötü cenk te kötü. bu adamı transfer edenler daha da kötü bu transferleri yapanlar neyi nasıl izleyerek değerlendirerek alıyorlar ilginç, mesela bizim @mylife1903 bu abu bize transfer olurken açtı internetten 2 video izledi çok heveslenmeyin mert nobrenin bi türevi geliyor dedi, skorerliğine bakarsak az bile demiş nobrenin yüzdesi bundan fazlaydı. biz mylife.ı transfer komitesi başkanı yapalım en iyisi...
girdiği 3 net pozisyon vardı ve bunların sadece birinde hatalıydı. maçın ilk dakkasında vurduğu top
onur balıyla çıktı. karşı karşıya olduğu pozisyonda kalecinin soluna vurması gerekirken sağına vurarak yanlış tercih yaptı
hatalıydı 3. pozisyonda topu beklemiyordu önüne sekince dokundu kalenin dibinden çıktı kabul ediyorum santrafor
refleksleri yok. Bir gomez onların üçünüde gol yapardı ama gomezde kolay olunmuyor. 3.3 verildiyse kusura bakma bunun için oyuncuyu
suçlayamazsın yönetim gördü bir şey verdi demekki yada hata yaptı döner hatasından ama ne olursa olsun bu iş lig bittiğinde olur.
lig devam ederken senin için mücadele eden bir oyuncuya burda sallanmaz.  Ne geçmişte pektemek veya ismaile sallanmasına müsade ettik
nede şimdi aboubakara müsade ederiz lig biter söylenecek bir şey varsa söylenir nasıl kimi oyundan alacağı hocanın tercihiyse
kimi takıma alacaklarıda onların tercihi ona müdahale edemiyorsan bunada edemezsin.
Burası Beşiktaş forumu global bir forum değil burda Beşiktaş oyuncusuna sallanmaz buna asla müsade etmem
eleştiri yapılacaksa bu saygı çerçevesinde yapılır. Transferi biz yapmıyoruz. Bizim işimiz başka ama bu Beşiktaş oyuncusuna belaltı vurmak değil
sorun görüyorsan lig bittiğinde dile getirirsin ama dönen tekerleğe çomak sokulmaz bizde yeri geldiğinde
oyuncu eleştiriyoruz. Bunu maç özelinde yapıyoruz birde seyretmediğimiz bir maç olduğunda oyuncuya laf sokmuyoruz.
hem seyretmedim diyorsun hemde millete laf sokmaya çalışıyorsun bu doğrumu sence @tangaz
burda hep söylüyorum demokrasi yok direk Beşiktaş diktası hakim. Burdaki kurallar normal toplumsal yaşam
biçiminde geçerli olan kurallar değil Beşiktaşa laf söyletmemek optimistlikse optimist olurum sorun değil.
yıllarca Beşiktaşa vurarak kendi oyuncularımızı sahada ıslıklayarak çok şey kaybettik al işte son örneği olcay
bu yaptığınızın karşılığı yarış devam ederken bacağına sıkmak oluyor. ne olacağını sanıyorsunuz Abouya salladığınızda
şu anda onu gönderip yerine yeni bir santraformu alacaklar. Yoo sene sonuna kadar onunla devam edeceğiz bu net olan bir şeyken
şimdi onu yıpratacak aşağılayacak açıklamalar yapmanın Beşiktaşa nasıl bir katkısı olacak. Bende onu merak ediyorum.
Ben demiştim demek egodur. Burda senin bu gün yaptığını iki sene önce Atibaya yaptıklarını biliyormusun o zaman atibaya
sallayanların şimdi bir gram bile yüzü kızarmıyor. Bazen peşin konuşmamak en iyisidir. fikrini söyler kenara çekilirsin.
Ben optimist de değilim gerçekten eleştirilmesi gerekeni eleştiririm burdaki eskiler bunu iyi bilir. Burda herkes savunurken biliçi Töreyi
tek eleştiren bendim. Ama bir farkla yaparım bunun için elimde net doneler olması gerekiyor. 10 maç bir oyuncuyu eleştirmek için
yeterli süre değil ne yıldızlar var gittikleri sene hiç bir varlık gösteremeyen. Bunlar gencecik çocuklar. Bu kadar acımasız olmamak
gerekiyor birisi çıkar ayağını kırar bunu gizlemeye çalışır napoli maçında oynamak için biri kendini kanıtlamak için psikolojisi
bozulur bunların çok para alması insanlık duygularını kaybetmelerine neden olmuyorki. Maç önlerinde yan yan tribünlere bakarlar bizi
üçlü çektirmeye çağıracaklarmı diye maç sonu toplanır taraftarın kime üçlü çektireceğini beklerler bunları onlara para yaptırmıyor.
Gomezde ilk geldiğinde maçlarda ne laflar yemişti golcü değil diyorlardı. Bence sadece sabır gerekiyor o sabrı gösterdiğimizde
bu Beşiktaşın yararına olacaktır.

Çevrimiçi Kapkarakartal

devre arası forvet alıcakmışız zaten ayrıca kanat oynuyormuş :D

https://twitter.com/serdarsaridag/status/795345869646262272

Salomon Kalou deniyor bu adam için ama bilmiyorum.

Çevrimdışı tangaz

Abi yalnız şu var abounun yanında iyi bir forvet olsa gol rekoru kırabilirdi dilim varmıyor ama gomez abou 4 4 2 mükemmel olurdu gomez 10 golü geçmişti şimdiden

ben ondan da emin değilim bir tane talişkaya asisti var birde benfica maçında cenkin bitiremediği bir asisti var ama beceremediği (asist yada final pası) hatta ağır saçmaladığı çok final aksiyonuda var.

başkan dewre arası 1-2 adam alıcaz diyordu

forvet ve kanat oynuyabilen bir oyuncu.

Bide sol bek galiba.

Mehmet Demirkol :
Beşiktaş daha hazır değil ve yenilgisiz,
Bir de hazır olursa Allah diğerlerini korusun!

Çevrimdışı Alper1903

Ben şu 4 senelik süreçte Başkan'ı azıcık tanıdıysam, şartlar da uygunsa ilk çökeceği isim Pelle'dir. Ki zaten aradığımız türden pivot santrafor, ayriyeten Şenol Hoca'nın sevdiği tip forvetlerden. Uzun boylu, kafa toplarında iyi. Eto'o yu 2.planda tutar, Gomez'e de kılını kıpırdatmaz Gomez yana yakıla geleyim demediği sürece.

Çevrimdışı 38life

Konu dışı ama önemli bir ayrıntı:

İşte Türk spor'unun marka değeri.

http://twitter.com/MARCATV/status/795358436636708864

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ben ondan da emin değilim bir tane talişkaya asisti var birde benfica maçında cenkin bitiremediği bir asisti var ama beceremediği (asist yada final pası) hatta ağır saçmaladığı çok final aksiyonuda var.
sadece asist anlamında söylemedim abi açtığı alandan, oyun içi katkısınıda söyledim. Remy alınabilirse güzel olur, abounun gol atmasını beklemekten başka çaremiz yok. Bu arada Çalımları ve topla katetmesi şaşırtıcı derecede iyi abi.

Etiketler: