@Necmi maçı dramatik bir şekilde seyredemedim. ikisini mukayese edemem ama maçı 3-0a getiremeyen ve fişi çekemeyen üstelik bunu aynı maçta 4 defa beceremeyen biri ve bu kişi santraforsa 1.görevi gol atmaksa kusura bakmayın da yemişim mükemmel yararını derim ben. kimin çıkacağını hoca bilir bırakında hoca karar versin buna, adam kenarda çıldırıyor abu kaçırdıkça kan beynine sıçrıyor haklı olarak, yıllık 3,3 kemiksiz kazanan bir santrafor düşünün ve gol yüzdesi sadece %15 olacak, bir şirkette bir yönetici böle bir yatırım yapsa patron tekme tokat kovar bu müdürü. optimistlikte gene zirveye çıkan bir yazını daha okumuş oldum. bu arada bir oyuncuyu savunurken kötü bir örnekle mukayese ederek onu kurtarmaya çalışmakta bence ucuz bir yol. abu da kötü cenk te kötü. bu adamı transfer edenler daha da kötü bu transferleri yapanlar neyi nasıl izleyerek değerlendirerek alıyorlar ilginç, mesela bizim @mylife1903 bu abu bize transfer olurken açtı internetten 2 video izledi çok heveslenmeyin mert nobrenin bi türevi geliyor dedi, skorerliğine bakarsak az bile demiş nobrenin yüzdesi bundan fazlaydı. biz mylife.ı transfer komitesi başkanı yapalım en iyisi...
girdiği 3 net pozisyon vardı ve bunların sadece birinde hatalıydı. maçın ilk dakkasında vurduğu top
onur balıyla çıktı. karşı karşıya olduğu pozisyonda kalecinin soluna vurması gerekirken sağına vurarak yanlış tercih yaptı
hatalıydı 3. pozisyonda topu beklemiyordu önüne sekince dokundu kalenin dibinden çıktı kabul ediyorum santrafor
refleksleri yok. Bir gomez onların üçünüde gol yapardı ama gomezde kolay olunmuyor. 3.3 verildiyse kusura bakma bunun için oyuncuyu
suçlayamazsın yönetim gördü bir şey verdi demekki yada hata yaptı döner hatasından ama ne olursa olsun bu iş lig bittiğinde olur.
lig devam ederken senin için mücadele eden bir oyuncuya burda sallanmaz. Ne geçmişte pektemek veya ismaile sallanmasına müsade ettik
nede şimdi aboubakara müsade ederiz lig biter söylenecek bir şey varsa söylenir nasıl kimi oyundan alacağı hocanın tercihiyse
kimi takıma alacaklarıda onların tercihi ona müdahale edemiyorsan bunada edemezsin.
Burası Beşiktaş forumu global bir forum değil burda Beşiktaş oyuncusuna sallanmaz buna asla müsade etmem
eleştiri yapılacaksa bu saygı çerçevesinde yapılır. Transferi biz yapmıyoruz. Bizim işimiz başka ama bu Beşiktaş oyuncusuna belaltı vurmak değil
sorun görüyorsan lig bittiğinde dile getirirsin ama dönen tekerleğe çomak sokulmaz bizde yeri geldiğinde
oyuncu eleştiriyoruz. Bunu maç özelinde yapıyoruz birde seyretmediğimiz bir maç olduğunda oyuncuya laf sokmuyoruz.
hem seyretmedim diyorsun hemde millete laf sokmaya çalışıyorsun bu doğrumu sence
@tangaz burda hep söylüyorum demokrasi yok direk Beşiktaş diktası hakim. Burdaki kurallar normal toplumsal yaşam
biçiminde geçerli olan kurallar değil Beşiktaşa laf söyletmemek optimistlikse optimist olurum sorun değil.
yıllarca Beşiktaşa vurarak kendi oyuncularımızı sahada ıslıklayarak çok şey kaybettik al işte son örneği olcay
bu yaptığınızın karşılığı yarış devam ederken bacağına sıkmak oluyor. ne olacağını sanıyorsunuz Abouya salladığınızda
şu anda onu gönderip yerine yeni bir santraformu alacaklar. Yoo sene sonuna kadar onunla devam edeceğiz bu net olan bir şeyken
şimdi onu yıpratacak aşağılayacak açıklamalar yapmanın Beşiktaşa nasıl bir katkısı olacak. Bende onu merak ediyorum.
Ben demiştim demek egodur. Burda senin bu gün yaptığını iki sene önce Atibaya yaptıklarını biliyormusun o zaman atibaya
sallayanların şimdi bir gram bile yüzü kızarmıyor. Bazen peşin konuşmamak en iyisidir. fikrini söyler kenara çekilirsin.
Ben optimist de değilim gerçekten eleştirilmesi gerekeni eleştiririm burdaki eskiler bunu iyi bilir. Burda herkes savunurken biliçi Töreyi
tek eleştiren bendim. Ama bir farkla yaparım bunun için elimde net doneler olması gerekiyor. 10 maç bir oyuncuyu eleştirmek için
yeterli süre değil ne yıldızlar var gittikleri sene hiç bir varlık gösteremeyen. Bunlar gencecik çocuklar. Bu kadar acımasız olmamak
gerekiyor birisi çıkar ayağını kırar bunu gizlemeye çalışır napoli maçında oynamak için biri kendini kanıtlamak için psikolojisi
bozulur bunların çok para alması insanlık duygularını kaybetmelerine neden olmuyorki. Maç önlerinde yan yan tribünlere bakarlar bizi
üçlü çektirmeye çağıracaklarmı diye maç sonu toplanır taraftarın kime üçlü çektireceğini beklerler bunları onlara para yaptırmıyor.
Gomezde ilk geldiğinde maçlarda ne laflar yemişti golcü değil diyorlardı. Bence sadece sabır gerekiyor o sabrı gösterdiğimizde
bu Beşiktaşın yararına olacaktır.