Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9162724 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Atıncı biz neden kiraladık, hiçbir zaman ideal 11'de yer almayacak gibi görünüyor; kiralık süresi bitince geri dönecektir.
bize veremedikleri bir para vardı bizimde stoperi yedekleme mecburiyetimiz vardı bir yıllığına kiraladık
stoper almak işimize gelmedi seneye ffp kalkacak çok daha rahat bir transfer politikası bizi beklerken bu seneden
şartları zorlayarak düşük fiyata alınan bir stoperle uzun süreli bir şeyle kendimizi bağlamanın anlamı yoktu
bence doğru karar en fazla bir kaç maçta oynayacaktır. Bunun içinde yeterli bir oyuncu.

Çevrimdışı annoca

Cümleten iyi akşamlar. Tolgayın sözleşmesinde 6 milyona serbest kalma maddesi varmış. Doğru mu bu.

Çevrimdışı atalay

O zaman çok yazık etti kendine. Ben yinede bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum kim bırakıp gelir ki.Çağlar Söyüncüyü takip ediyomusun Atalay?

İki-üç kez izledim. İlk kez bu seviyelerde oynayan bir oyuncu olmasına rağmen çabuk adapte oldu. Performansı hiç fena değil.

Çevrimdışı tangaz

abubakar  BJK kariyerinde şu ana dek girdiği 18 NET gol pozisyonunda taaaaaam 3 gol atmış  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

@Serhat Akkaya  ve benim kulaklarımı çınlatanlar maçta bizi ananlar bu hafta da bizi andınız mı :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı atalay

Kerem'in Bayern'e attığı gol. Sezon başı transfer listesindeki isimler arasında keşke
olsaymış dediğim yegane oyuncu.

Çevrimiçi Mehmet57

Kanat oyuncusu devre arasi sart. Peter Bozz El Ghazi'yi ikinci takima yolladi. Aralari kotu. Devre arasi kiralik gonderebilirler.

Çevrimdışı Bishamon

abubakar  BJK kariyerinde şu ana dek girdiği 18 NET gol pozisyonunda taaaaaam 3 gol atmış  :bandit:
Abou kadar Cenk'e de eleştirilerinizi de bekliyoruz

Çevrimdışı Orhan

Bu da bitirici vuruş @Orhan

https://twitter.com/enestrkdodu/status/795366610546593792
Bu ibrahimovic golu olmus. Kaleye sirti donuk atilmis topu goremeyen kaleci meslegi birakmis :evillol:  :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Abi 3 tane gol atmış işte az mı napoli maçını aldırdı hem daha ne yapsın

Çevrimdışı Orhan

Dunya uzerinde gordugum en degisik adam. Rolandinyo gibi gidiyor N Doye gibi vuruyor. Nolacak bu cocuk bilmiyorum. Ama bence quaresma saga Abu sola gecmeli bence.Sag ayak bu adam Sagda oynadiginda topu soluna cekmeye falan calisiyor pozisyonlari olduruyor.

Çevrimdışı tangaz

Abou kadar Cenk'e de eleştirilerinizi de bekliyoruz

şu gol krallığında ilk sıradaki, 10 maçta 6 gol 2 asistle oynayan bjk kariyerinde ilk 11 oynadığı 31 maçta 24 gol atan çocuk mu  :bandit:

Çevrimiçi Necmi

@Serhat Akkaya  ve benim kulaklarımı çınlatanlar maçta bizi ananlar bu hafta da bizi andınız mı :bandit:
sahada iki forvet var sence hangisinin çıkması gerekiyordu.
elimizde mücadele eden pozisyona giren ama atamayan bir forvet var.
birde elimizde mücadele etmeyen pozisyona girmeyen ve atamayan bir forvet var
sence hangisi oynamalı.
Kaldıki bu forum Beşiktaşın oyuncularına sallama yeri değil her şeyin bir zamanı var
dere geçerken at değiştirilmez. Şu anda yapılan her konuşma Beşiktaşa yarar değil zarar verir.
şu anda sallama değil destek olma zamanı. Transfer döneminde hiç müdahale ediyormuyuz.
doğru tepki zamanında yapılan tepkidir zamansız yapılan ancak sana zarar verir. @tangaz
herkes bize saldırırken bizde kendi oyuncularımızamı saldıralım. Lig bitsin ondan sonra kim haklı kim
haksız göreceğiz ben sahada mükemmel yararlı bir oyuncu görüyorum. Hoca oyundan çıkardığı anda TS nin
defansıda ileri çıktı. Neden bunları görmüyorsunuz.Napoli maçındada aboubakar korkusundan stoperleri
çakılı oynadı. Her oyuncunun farklı katkıları vardır. Kesip atmadan önce adil bir şekilde izlemenizi tavsiye
ederim. Neden şansız olduğunu kabul etmiyorsunuz önemli olan oyuncunun pozisyona girmesidir elbet onlar
girecek. Korkunç yıpratıcı biri bu özelliği çevresindeki bütün oyuncuları rahatlatıyor. Yönetimin hatası yanına
Etoo gibi birini almaması cenkle olmuyor işte abou gibi yırtıcı ve egoist olmayan bir oyuncunun yanında bile hiç bir
varlık gösteremiyor. Bir an önce düzelmesi gereken o. Abou ona leblebi gibi gol attırır.

Çevrimdışı tangaz

@Bishamon cenki ağır eleştirdiğim hatta fragman konulu mesajımı okumanı öneririm. öte yandan yıllık 3,3 mio verdiğim kira + maaş + maç başı + menajerlik bedelleri vbvb alt alta toplandıgında yıllık maliyeti 7 mio euro olan opsiyonu +10 mio olan adamı eleştirim elbetteki farklı olacaktır. cenk beleş gelmiştir maaşı da abunun yarısıdır.

Çevrimdışı Bishamon

şu gol krallığında ilk sıradaki, 10 maçta 6 gol 2 asistle oynayan bjk kariyerinde ilk 11 oynadığı 31 maçta 24 gol atan çocuk mu  :bandit:

2 tane penaltı golu var

son 17 şutunu gole çevirememiş.

Çevrimdışı Orhan

sence hangisi oynamalı.
Kaldıki bu forum Beşiktaşın oyuncularına sallama yeri değil her şeyin bir zamanı var
dere geçerken at değiştirilmez. Şu anda yapılan her konuşma Beşiktaşa yarar değil zarar verir.
şu anda sallama değil destek olma zamanı. Transfer döneminde hiç müdahale ediyormuyuz.
doğru tepki zamanında yapılan tepkidir zamansız yapılan ancak sana zarar verir. @tangaz
herkes bize saldırırken bizde kendi oyuncularımızamı saldıralım. Lig bitsin ondan sonra kim haklı kim
haksız göreceğiz ben sahada mükemmel yararlı bir oyuncu görüyorum. Hoca oyundan çıkardığı anda TS nin
defansıda ileri çıktı. Neden bunları görmüyorsunuz.Napoli maçındada aboubakar korkusundan stoperleri
çakılı oynadı. Her oyuncunun farklı katkıları vardır. Kesip atmadan önce adil bir şekilde izlemenizi tavsiye
ederim. Neden şansız olduğunu kabul etmiyorsunuz önemli olan oyuncunun pozisyona girmesidir elbet onlar
girecek. Korkunç yıpratıcı biri bu özelliği çevresindeki bütün oyuncuları rahatlatıyor. Yönetimin hatası yanına
Etoo gibi birini almaması cenkle olmuyor işte abou gibi yırtıcı ve egoist olmayan bir oyuncunun yanında bile hiç bir
varlık gösteremiyor. Bir an önce düzelmesi gereken o. Abou ona leblebi gibi gol attırır.
Abi Cenk boyle giderse sezon sonu kazmami kuregimi kapip geleyim mi :) Saka bir yana arada bnde kendimi kaybetsem de haklisin bu kadar saldiri altina girmis takimi koruma altina almamiz lazim taraftar olarak. Ozellikle stadta mac kaybedersek falan taraftarin dikkat etmesi lazim.

Çevrimdışı atalay

Taraftar reaksiyonlarından bağımsız tavır koymaları, koydukları sözde tavrın arkasına durmaları lazım. @İsmail Özyurt | Konu Beşiktaş'ın Atınç'ı değil, Atınç'ın Beşiktaş'ı seçmesi. @Necmi Gönderseler gitmemen lazım.

Çevrimiçi Necmi

işte şekilci olmak budur Adam haftalardır Beşiktaşı on kişi oynatıyor.
Cenki severim ama sorunlarından arınmalı eski cenk olmalı böyle gol kralı olsa ne olur
katkı sıfır. takımı zayıf düşürüyor.  Bir maçta on gol atarsın on maç yatarssan bu seni iyi golcü
yapmaz. Cenk yaptıklarından çok daha fazlasını yapabilecek durumdayken yaptığını bile yapamıyorsa
bu ciddi sorun. ama ben genede onun bu düşüşünü kendisinden çok hocanın bu seneki oyun anlayışında buluyorum
abou kaçırıyor ama kaçırdığı pozisyonlara bir baksana kendi yarattığı pozisyonlar ittire ittire getiriyor
son vuruşu yapamıyor. Cenkin getirme özelliği olmadığı için pozisyona bile giremiyor esas sorun bu
abouda cenk de santrafor gibi oynamıyor. bu seferde cenk bir şey yapamıyor abouda orta sahada yıpranıyor
bence her şeyden önce hocanın biraz düşünmesi lazım inatçı biraz bir oyun şekli oynatıyor ve bunun üzerinde
ısrar ediyor. buda ön adamların kısırlığı demek oluyor. Bütün takımı quaresmanın öndeki performansına bıraktı
takım ilerde oynayamıyor. Quaresma isterse gol atıyoruz. Bu gidiş iyi değil. Acilen ozinin kendini bulması gerekiyor
quaresmalı oyunu o değiştirir anca.

Çevrimdışı arda

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimiçi Necmi

Taraftar reaksiyonlarından bağımsız tavır koymaları, koydukları sözde tavrın arkasına durmaları lazım. @İsmail Özyurt | Konu Beşiktaş'ın Atınç'ı değil, Atınç'ın Beşiktaş'ı seçmesi. @Necmi Gönderseler gitmemen lazım.
atınçın duygularını bilememki @atalay
bende olsam şampiyon olma ihtimali çok yüksek olan ve alt yapısında yetiştiğim tuttuğum kulüpde o sene olmak isterim.
atınç duygusal bakmıştır olaya doğru olmasada hak veririm. Kendi gelişimi için almanyada kalması iyiydi. Burdada şenol hoca
gerekli katkıyı yapacaktır. Sonuçta elimizde iyi bir yetiştirici hoca var. eminim kiraya gönderirkende kulübü bunu dikkate almıştır.
şampiyonluğa oynayan lider bir takımda yedek olmak bile oyunculara çok büyük şeyler katar. O nedenle ben atınçın
bu senesinin boş geçtiğine pek inanmam.

Çevrimdışı Orhan

Abi birazda mevkisinden kaynakli bence. Quaresmanin saga gecmesi lazim Abu ters ayak kaliyor sagda.Hatirladigim kadariyla Deplasmandaki Napoliyle ligdeki Antalya macinda sol forvet oynadi. @Necmi

Çevrimdışı tangaz

sence hangisi oynamalı.

@Necmi maçı dramatik bir şekilde seyredemedim. ikisini mukayese edemem ama maçı 3-0a getiremeyen ve fişi çekemeyen üstelik bunu aynı maçta 4 defa beceremeyen biri ve bu kişi santraforsa 1.görevi gol atmaksa kusura bakmayın da yemişim mükemmel yararını derim ben. kimin çıkacağını hoca bilir bırakında hoca karar versin buna, adam kenarda çıldırıyor abu kaçırdıkça kan beynine sıçrıyor haklı olarak, yıllık 3,3 kemiksiz kazanan bir santrafor düşünün ve gol yüzdesi sadece %15 olacak, bir şirkette bir yönetici böle bir yatırım yapsa patron tekme tokat kovar bu müdürü. optimistlikte gene zirveye çıkan bir yazını daha okumuş oldum. bu arada bir oyuncuyu savunurken kötü bir örnekle mukayese ederek onu kurtarmaya çalışmakta bence ucuz bir yol. abu da kötü cenk te kötü. bu adamı transfer edenler daha da kötü bu transferleri yapanlar neyi nasıl izleyerek değerlendirerek alıyorlar ilginç, mesela bizim @mylife1903 bu abu bize transfer olurken açtı internetten 2 video izledi çok heveslenmeyin mert nobrenin bi türevi geliyor dedi, skorerliğine bakarsak az bile demiş nobrenin yüzdesi bundan fazlaydı. biz mylife.ı transfer komitesi başkanı yapalım en iyisi...

Çevrimiçi Necmi

Yere bakan Badem, yürek yakan Badem  :bandit:

https://twitter.com/firatgunayer/status/795377268319223814
fırat coşmuş sanırım saf alıyor :D
bu işden nemalanırım diyordur  :bandit:

Çevrimdışı 38life

İzlemiyorum ama Twitterdan gördüm. Anlaşılan en düzgün yayını 360 tv yapmış şaşırdım doğrusu.

Serhat Ulueren (Gargamel): "Türkiyede hakem ile ilgili konuşacak en son kulüp Galatasaray ve Fenerbahçedir. Beşiktaş'ın elinden hakemlerle şampiyonluklar alınmıştır."

Etiketler: