@Serhat Akkaya ve benim kulaklarımı çınlatanlar maçta bizi ananlar bu hafta da bizi andınız mı 
sahada iki forvet var sence hangisinin çıkması gerekiyordu.
elimizde mücadele eden pozisyona giren ama atamayan bir forvet var.
birde elimizde mücadele etmeyen pozisyona girmeyen ve atamayan bir forvet var
sence hangisi oynamalı.
Kaldıki bu forum Beşiktaşın oyuncularına sallama yeri değil her şeyin bir zamanı var
dere geçerken at değiştirilmez. Şu anda yapılan her konuşma Beşiktaşa yarar değil zarar verir.
şu anda sallama değil destek olma zamanı. Transfer döneminde hiç müdahale ediyormuyuz.
doğru tepki zamanında yapılan tepkidir zamansız yapılan ancak sana zarar verir.
@tangaz herkes bize saldırırken bizde kendi oyuncularımızamı saldıralım. Lig bitsin ondan sonra kim haklı kim
haksız göreceğiz ben sahada mükemmel yararlı bir oyuncu görüyorum. Hoca oyundan çıkardığı anda TS nin
defansıda ileri çıktı. Neden bunları görmüyorsunuz.Napoli maçındada aboubakar korkusundan stoperleri
çakılı oynadı. Her oyuncunun farklı katkıları vardır. Kesip atmadan önce adil bir şekilde izlemenizi tavsiye
ederim. Neden şansız olduğunu kabul etmiyorsunuz önemli olan oyuncunun pozisyona girmesidir elbet onlar
girecek. Korkunç yıpratıcı biri bu özelliği çevresindeki bütün oyuncuları rahatlatıyor. Yönetimin hatası yanına
Etoo gibi birini almaması cenkle olmuyor işte abou gibi yırtıcı ve egoist olmayan bir oyuncunun yanında bile hiç bir
varlık gösteremiyor. Bir an önce düzelmesi gereken o. Abou ona leblebi gibi gol attırır.