Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9162803 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ilhan mansız

Çevrimdışı ilhan mansız

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

[ Son Düzenleme: 06 Kasım 2016, 23:01:45 Berat ]
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı arda

ne yazmışlar? açılmıyor link.

Diyor ki yani benim adım Ahmet Selim Kul, HaberTürk'te spor yazarıyım, maaşım Ciner Medya Grubu'ndan alırım fb için çarpışırım, akıl oyunları, eyyam, manipülasyon, yandı dertler bitti tasa ben kurbanım diyor bu canbaza iki gözüm kadar eminim Q7 ve Muslera kadıköy'e gelmemeli diyor ve ikinci yarı Anadolu deplasmanları çetin geçecek Dick Advcaat'a da hep destek tam destek diye de ekliyor.
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimiçi Necmi

Dün yarım penaltı, gri pozisyon diyenler bugün biz Quarizma'nın pozisyonuna penaltı dedik diyor.  Fenerbahçe maçı konuşulmuyor ver çoşkuyu Beşiktaş'a...  Bir de ayar vermeye çalışıyorlar...

Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Boşverin konuşsunlar bunlar bize zarar vermez. Reklamın kötüsü olmaz demiş büyüklerimiz.
fener konuşacağına bizi konuşsunlar. Ama fena hopluyorlar yönetimin mesajı bir taraflarına girmişki
hoplatıyor bunları.
Beşiktaş taraftarına hedef gösteriliyorlarmış bunlar daha öğrenememiş Beşiktaş taraftarına kimse hedef gösteremez
Beşiktaş taraftarı kendi hedefini belirler. Harakete geçer. Bu tip haraketler camizanın birleşmesine ve tek vücut
haraket etmesini sağlar.Sıkıntı yok istedikleri gibi saldırabilirler ne renklilerde onlara destek olacak güç var
nede Beşiktaşla baş edebilecek durumları var. Bu işden zararlı çıkacak olan kendileri herkes haddini bilecek.
yüzlerce küfür geliyormuş böyle devam edin bunların binlere onbinlere çıkmasını sağlarsınız sadece
bu arada küfüre karşıyız ama burdaki bir mesaj aklıma geldi büyük ihtimal  @mylife1903  mesajıdır
bizim oralarda g.te g.t denir. Bu küfür olarak algılanmamalı :evillol:

Çevrimiçi Necmi

ne yazmışlar? açılmıyor link.
şike yapmamız lazım başka türlü kazanamayız diyor.

Çevrimdışı ilhan mansız

şike yapmamız lazım başka türlü kazanamayız diyor.
bunları kadıköyde yenmek şart oldu.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

:aman:
Abi yönetimi ulaştır asporu almasınlar o aspordaki aptal adam gibi oluryada çapulcular tarafından tehdit alıyorum diyor
fotomaç ve hükümet yanlısı kanal bizimle ilgili haber yapmasınlar yaptıkları an dava açılsın  :akuma: :akuma:
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Umutcan Kaya

kim bu ahmet selim kul ?

ht fb muhabiri fanatik fbli taraftar gruplarında resmi var
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı cursedofdragon

ht fb muhabiri fanatik fbli taraftar gruplarında resmi var

şaşırmadım.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Tebrik ederim, bir Beşiktaşlı olarak yazdığınız yazıdan dolayı çok gururlandım.

Nedenine gelince, rakibe 90 dakika top göstermeden at gibi koşturduğu için,

Geçmişinde şampiyonluklarından çok şikeler konuşulan iki renkli camiayı birleştiren bir korku saldığı için,

Hakem hatalarıyla en çok puan toplayan korkak camianın korkak kalemlerini tutuşturup ağız birliği yaptıran can yakan bir camia olduğu için,

Haklılığını, üstünlüğünü öyle kağıt kalemle değil, kanla göz yaşıyla yeşil sahada SÖKE SÖKE aldığı için,

Sizin gibi tarafsızız futbolu iyi biliriz diyen korkak yazar müsvettelerinin koyu taraftarı olduğu takımlara puan farkını koyunca kalleşçe algı oluşturmak için kadınlaştırdığı için,

EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ diyorum ve ölene kadar sizin gibilere meydanı bırakmayacağız diyorum.

Saygıyla bitirmek isterdim ama, saygıyı da hak edene vermek lazım.

Haydi Eyvallah !

copy paste, alayına rest  :busted_cop: :busted_cop:

Çevrimdışı Orhan_

Boşverin konuşsunlar bunlar bize zarar vermez. Reklamın kötüsü olmaz demiş büyüklerimiz.
fener konuşacağına bizi konuşsunlar. Ama fena hopluyorlar yönetimin mesajı bir taraflarına girmişki
hoplatıyor bunları.
Beşiktaş taraftarına hedef gösteriliyorlarmış bunlar daha öğrenememiş Beşiktaş taraftarına kimse hedef gösteremez
Beşiktaş taraftarı kendi hedefini belirler. Harakete geçer. Bu tip haraketler camizanın birleşmesine ve tek vücut
haraket etmesini sağlar.Sıkıntı yok istedikleri gibi saldırabilirler ne renklilerde onlara destek olacak güç var
nede Beşiktaşla baş edebilecek durumları var. Bu işden zararlı çıkacak olan kendileri herkes haddini bilecek.
yüzlerce küfür geliyormuş böyle devam edin bunların binlere onbinlere çıkmasını sağlarsınız sadece
bu arada küfüre karşıyız ama burdaki bir mesaj aklıma geldi büyük ihtimal  @mylife1903  mesajıdır
bizim oralarda g.te g.t denir. Bu küfür olarak algılanmamalı :evillol:

G.t dediğimiz şeyin bile bir şekli şemali var. Bunlar daha ileriye taşıdılar seviyelerini :D.

Çevrimdışı atalay

Leipzig projeleri doğrultusunda Bundesliga'da emin adımlarla yürürken, Rangnick'in diğer projesi Atınç'ın Beşiktaş'ta Ziraat Kupası oynamayı tercih etmesi kabul görmemesi gereken bir şey.

Çevrimdışı tangaz

Leipzig projeleri doğrultusunda Bundesliga'da emin adımlarla yürürken, Rangnick'in diğer projesi Atınç'ın Beşiktaş'ta Ziraat Kupası oynamayı tercih etmesi kabul görmemesi gereken bir şey.

sıla hasreti
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Kalyoncu

Bende bunu anlamıyorum çocuğa biz seni oynatmayacaz git mi dediler ki

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Atıncı biz neden kiraladık, hiçbir zaman ideal 11'de yer almayacak gibi görünüyor; kiralık süresi bitince geri dönecektir.

Çevrimdışı cursedofdragon

Atıncı biz neden kiraladık, hiçbir zaman ideal 11'de yer almayacak gibi görünüyor; kiralık süresi bitince geri dönecektir.

4.cü stoper'i tamamlasın diye.

Çevrimdışı atalay

Bende bunu anlamıyorum çocuğa biz seni oynatmayacaz git mi dediler ki

Zannetmiyorum. Stoper havuzlarında yeterli sayıda oyuncuları yok.

sıla hasreti

Bir sezonda? O halde bu yaşta koca bir sezonu oynamadan geçirecek.
[ Son Düzenleme: 07 Kasım 2016, 00:14:13 atalay ]

Çevrimdışı atalay

10 hafta sonrası 18 takım içerisinde kadro planlaması iyi kurgulanan ve rolleri net dağıtılan tek takım Başakşehir. Bu temel şeyler bile kalitenin düşük olduğu bir ligde şu periyotta lider olmaları için yeterli oluyor.

Çevrimdışı Kalyoncu

Zannetmiyorum. Stoper havuzlarında bile yeterli sayıda oyuncuları yok.

Bir sezonda? O halde bu yaşta koca bir sezonu oynamadan geçirecek.
O zaman çok yazık etti kendine. Ben yinede bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum kim bırakıp gelir ki.Çağlar Söyüncüyü takip ediyomusun Atalay?

Çevrimdışı Orhan

Etiketler: