Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9161837 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı raichu

666. sayfaya gelmişiz.

Kul hüvallâhü ehad allâhüssamed lem yelid ve lem yûled ve lem yekün lehû küfüven ehad :pray: :pray:

:lol:
:kop:

Çevrimdışı ilhan mansız

alp aralarinda en tarafsizi bence
tarafsız olabilir de çok zaman televizyonda görüyorum. Bir futbol geçmişi var mı? Hiç bilmiyorum.

Çevrimdışı OrhanAker

666. sayfaya gelmişiz.

Kul hüvallâhü ehad allâhüssamed lem yelid ve lem yûled ve lem yekün lehû küfüven ehad :pray: :pray:

Aferim aferim :kop:

Çevrimdışı cursedofdragon

666. sayfaya gelmişiz.

:lol:

Amin

Çevrimdışı Mavi Tuna

Klüp açıklama yapmış çok da iyi yapmış. Fotomaça verdiği ayarda iyi olmu. Bugün Fenerbahçe maçı sonrası Aspor  iyi izleyelim...

Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Çevrimdışı Berat

Son 10 yıldaki penaltı sayıları sorulmuştu.

Galatasaray 50, Fenerbahçe 47, Trabzonspor 42, Beşiktaş 38

Çevrimiçi Rasim

tarafsız olabilir de çok zaman televizyonda görüyorum. Bir futbol geçmişi var mı? Hiç bilmiyorum.
onu bende bilmiyorum
Beşiktaş!

Çevrimdışı ozankarakoc

Konuyu değiştiresim var, zira renklilerin kumpası konuşa konuşa bitmeyecek...

Benim gündemim şu Aboubakar...

Adam çok genç, daha 24 yaşında... Zaman zaman çok iyi adam eksiltiyor, iyi çalım atıyor, süratlenebiliyor... 90 dakika oyunun içinde. Cenk gibi silinip gitmiyor. Bunlar güzel şeyler...

Tek problemi, malumumuz, son vuruşları...

Şunu merak ediyorum.

Ben, profesyonel (!) aktif futbol hayatı halı sahalarla sınırlı biriyim. Antrenman programlarını, teknik direktörlük formasyonunu gazetelerden okuduğum kadar bilirim. Aboubakar gibi ciddi potansiyeli olan bir oyuncunun son vuruşlarının geliştirilmesi için ne yapmak gerekiyor?

Bu adama sık ve düzenli bir şekilde 'karşı karşıya pozisyon' çalışması yaptırılması, kısa vadede çözüm getirmez mi?

İnsan 'o kadar da zor bir şey olmasa gerek' diye düşünmek istiyor...

Benim mesela şutlarım iyidir, saha içinde çok çalışırım, çok koşarım, isabetli pas atarım, ama çalım konusunda zayıfımdır. Kendimi bildiğim için de çok mecbur kalmadıkça çalıma girmem. Bugünden itibaren, profesyonel bir teknik heyet gözetiminde, günde 1 saat çalımla adam geçme çalışması yapsam, 6 ay sonra Messi olurmuşum gibi hissediyorum :) Özellikle abartıyorum tabi ama, bu 'son vuruş' meselesi, Aboubakar gibi kumaşı sağlam bir adam için bu kadar zor olmamalı yahu!

Profesyonel bir fikri olan var mı?
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Mavi Tuna

Aspor da eyyammmmmmmmmmmmmmmmm...   Serkan saçmalıyor, Erman ayar vermeye çalışıyor... Karın ağırsı var.

Çevrimdışı Gokhan-

Aspor'da ağlıyorlar, neden Fotomac'a yasak koydunuz diye.

Aslında 1 yasakta bu Aspor'un elemanlarına yapıştıracaksın, gerçi çok ortak elemanları var.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı mylife1903

Aspor'da ağlıyorlar, neden Fotomac'a yasak koydunuz diye.

Aslında 1 yasakta bu Aspor'un elemanlarına yapıştıracaksın, gerçi çok ortak elemanları var.
Belkim bunu yazanlarin siyasi gorusleri baskadir, diyormserkan efendi ve ekliyor ben spor adamiyim siyasi gorusum yok. Ulan yoksa bizdekinin siyasimgorusunden sana ne

Çevrimdışı scarfright

Aspor da eyyammmmmmmmmmmmmmmmm...   Serkan saçmalıyor, Erman ayar vermeye çalışıyor... Karın ağırsı var.

Valla bu saçmalığa en fazla 3 dk katlanabildim. Neymiş de bu olaydan Beşiktaş taraftarı rahatsızmış. Hadi kardeşim hadi. Bir de şunu farkettim, sezon başı Şenol hocaya sardılar baktılar olmadı şimdi sırada Fikret başkan var. İnsan hayret ediyor kendilerini nasıl da madur gösteriyorlar.

Çevrimdışı Gokhan-

Belkim bunu yazanlarin siyasi gorusleri baskadir, diyormserkan efendi ve ekliyor ben spor adamiyim siyasi gorusum yok. Ulan yoksa bizdekinin siyasimgorusunden sana ne

Abi bunlar o fotoğrafın "Beşiktaş'ın hakemin itelemesiyle kazandığı" anlamına geldiğini anlayamıyorlar sanırım.

Biz Mete'ye dedik size demedik diyorlar resmen ya  :lol:
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Mavi Tuna

Valla bu saçmalığa en fazla 3 dk katlanabildim. Neymiş de bu olaydan Beşiktaş taraftarı rahatsızmış. Hadi kardeşim hadi. Bir de şunu farkettim, sezon başı Şenol hocaya sardılar baktılar olmadı şimdi sırada Fikret başkan var. İnsan hayret ediyor kendilerini nasıl da madur gösteriyorlar.
Dün yarım penaltı, gri pozisyon diyenler bugün biz Quarizma'nın pozisyonuna penaltı dedik diyor.  Fenerbahçe maçı konuşulmuyor ver çoşkuyu Beşiktaş'a...  Bir de ayar vermeye çalışıyorlar...

Çevrimdışı LuceGel

Konuyu değiştiresim var, zira renklilerin kumpası konuşa konuşa bitmeyecek...

Benim gündemim şu Aboubakar...

Adam çok genç, daha 24 yaşında... Zaman zaman çok iyi adam eksiltiyor, iyi çalım atıyor, süratlenebiliyor... 90 dakika oyunun içinde. Cenk gibi silinip gitmiyor. Bunlar güzel şeyler...

Tek problemi, malumumuz, son vuruşları...

Şunu merak ediyorum.

Ben, profesyonel (!) aktif futbol hayatı halı sahalarla sınırlı biriyim. Antrenman programlarını, teknik direktörlük formasyonunu gazetelerden okuduğum kadar bilirim. Aboubakar gibi ciddi potansiyeli olan bir oyuncunun son vuruşlarının geliştirilmesi için ne yapmak gerekiyor?

Bu adama sık ve düzenli bir şekilde 'karşı karşıya pozisyon' çalışması yaptırılması, kısa vadede çözüm getirmez mi?

İnsan 'o kadar da zor bir şey olmasa gerek' diye düşünmek istiyor...

Benim mesela şutlarım iyidir, saha içinde çok çalışırım, çok koşarım, isabetli pas atarım, ama çalım konusunda zayıfımdır. Kendimi bildiğim için de çok mecbur kalmadıkça çalıma girmem. Bugünden itibaren, profesyonel bir teknik heyet gözetiminde, günde 1 saat çalımla adam geçme çalışması yapsam, 6 ay sonra Messi olurmuşum gibi hissediyorum :) Özellikle abartıyorum tabi ama, bu 'son vuruş' meselesi, Aboubakar gibi kumaşı sağlam bir adam için bu kadar zor olmamalı yahu!

Profesyonel bir fikri olan var mı?
Mutlak etkisi olacaktır Tigana-Trezegeut Şenol hoca-Burak hikayelerini okuyoruz ama futbolcunun mevcut yeteneği derslere vereceği ekstra cevap vs. önemli olmalı.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Kutay

Bu sene ne olursa olsun şampiyonluk şart Beşiktaş tarihinin en önemli senesi 100.yıldan sonra dersem abartmış olmayız bence hele fb şampiyon olursa gs ile beraber 4 yıldız olacak biz hala 2 yıldızda kalacağız bu senede şampiyon olursak bayağı ivme yakalayıp 3-4 yıllık seri yapmamız lazım
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Orhan_

Aspor'da ağlıyorlar :D. Baya baya koymuşuz bunlara.

Çevrimdışı Çağatay

ligde 10 maç geride kalırken 11 inde bu kadar rotasyon yapan başka bir ekip var mı
yada bu kadar rotasyon yapıp bu kadar puan toplayabilen ve bunu yenilmeden yapan başka bir takım var mı
fark o kadar büyük ki diğerleri ile aramızda...

Hope for the Best, Plan for the Worst

Fikret Orman: Biz hakem hatalarıyla maç değil, şampiyonluklar kaybettik. Algı operasyonunu bırakın. Herkes işine baksın.

Çevrimdışı Alper1903

Ayynen bu şekil devam etsinler aynen. Beşiktaş taraftarı tekrar kenetleniyor farkında değil bu mallar. Sen bugün bile yapılan hareketi görmezden gel ondan sonra adalet diye zırıl zırıl ağla. Devam etsinler ağlamaya Mayıs ayında da üzüntüden intihar ederler artık.

Çevrimdışı Kutay

15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı ozankarakoc

Mutlak etkisi olacaktır Tigana-Trezegeut Şenol hoca-Burak hikayelerini okuyoruz ama futbolcunun mevcut yeteneği derslere vereceği ekstra cevap vs. önemli olmalı.

Tabi, mutlaka. Örnekleriniz de bence çok doğru.

Mesela Beck'e yüz yıl da şut çalışması yaptırsanız verim alamayabilirsiniz. Ama daha etkili ortalar yapmasını özel antrenmanlarla sağlayabilirsiniz diye düşünüyorum. Veya Oğuzhan... Müthiş bir top tekniği var ama fiziği çok zayıf... Ronaldo'nun vücudundaki inanılmaz gelişimi düşünürsek, Oğuzhan'ın da özel çalışmalarla vücudunu ciddi şekilde güçlendirmesi mümkün olabilmeli...

Aynı şey Aboubakar'ın son vuruşları için de geçerli. Üstelik Beck, orta yapmasa da çakılı bir sağ bek olarak bir yere kadar iş görür, Oğuzhan vücudunu güçlendirmese de top tekniğiyle, isabetli paslarıyla her türlü faydalı olur. Ama bir forvet oyuncusunun son vuruşlarının bu denli zayıf olması, yolun yarısında kariyerini bitirir.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Etiketler: