Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9162752 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı raichu

Kaliteli asist derken :alala:

Yahu bu sezon 2 asisti var hepi topu , onunda birinde sut cekti top Omerin onune dustu , Sansa yani ama iyikide düştü O Golle maci kazandık :bandit:
ben pes ediyorum senin evet q7 burada hatalı dediğin gün kıymet günüdür  :D
sen boykoyu da böyle savunuyodun topu göremedi, top rüzgardan yön değiştirdi falan  :evillol:

Çevrimdışı mellfred

yalçın ayhan mı? :o_o: yalçın çetin olmasın.
harbiden yalçın ayhan kimdir ya ! :s20:
sağol abi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

harbiden yalçın ayhan kimdir ya ! :s20:
sağol abi
Iyi bir yerli stoper , Ahini aldigimiz haksizlik yapdığımiz bir stoper...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

ben pes ediyorum senin evet q7 burada hatalı dediğin gün kıymet günüdür  :D
Cok dedim :alala:

Çevrimdışı Orhan

ciddi bi sorun yok ya adam böyle diğerleri de alttan alıyordur işte zaten atalayın dediği gibi herkese yapamıyor bu atarı  :D
Esasinda nabza gore serbet veriyor.Bizde arkadas ortaminda en sessiz mulayim adama en soguk esprileri yapariz bazen.Ama tabi Canere yada Tolgaya oyle bir bakis atsa farkli seyleri konusuyor olabilirdik bugun.

Çevrimdışı Orhan

Yok ya bi sikinti yaşamayız o konuda , Takim bir birine cok bagli bizim :ok:

Q7 Cok macta Beckin kademesine girip top cikardi , Beck te hucumda ona yardimci oldu

Q7 top atmasada Beck kosusunu yapıyor , aslinda Beckin o koşusu sayesinde Q7 daha rahat orta acma sansi yakalıyor cunku rakip Becke atacagini dusunup ona doğru hamle yapiyor , birde bu açıdan bakalim , bu bir taktikte olabilir belki :alala:
Yok ikiside uyumlu q7 de onun bolgesine gelip yardim ediyor zaten. Ama final aksiyonlarinda gormesi lazim hani topu al git yine orta ac ama oyle olgun atak varken de o topu Becke atmak zorunda.Zaten oyle  ir pozisyonda Beck geri donerse tribunler asagi iner.

Çevrimdışı OrhanAker

El kol hareketlerini biraz azaltsın ama, bunun diğer topçuların hoşuna gittiğini sanmıyorum, çok sık yapınca işede yaramıyor, diğerlerine hep doğru yerde durmuyorsunuz iması veriyormuş gibi oluyor, birisi ulaşıp uyarsın lütfen.
O hareketler bu sezon cenkte de var abi ya hırsa yormak istiyorum ben.

Çevrimdışı Orhan

O hareketler bu sezon cenkte de var abi ya hırsa yormak istiyorum ben.
Cenk mi?

Çevrimdışı OrhanAker

Cenk mi?
:D durun hele saha içinde bir lider yok şuan,iyide oynamadık bazı sebeplerden ötürü sinir stres olur normal bu.

Çevrimdışı Berat

Rakamlar fena.

ŞL'ye gidişi bu yüzden sürekli hale getirmemiz gerekiyor. Zaten bu sene gelecek şampiyonluk ve satışlarla beraber neler olur düşünemiyorum.  :bandit:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ŞL'ye gidişi bu yüzden sürekli hale getirmemiz gerekiyor. Zaten bu sene gelecek şampiyonluk ve satışlarla beraber neler olur düşünemiyorum.  :bandit:
Q7 gider yarmo gelir

Çevrimdışı Orhan

:D durun hele saha içinde bir lider yok şuan,iyide oynamadık bazı sebeplerden ötürü sinir stres olur normal bu.
hahah pardesulu olan @Serhat Akkaya abi.

Çevrimdışı Berat

Q7 gider yarmo gelir

Sen de kutlamalara gelirsin, bizim okulun terasa sokarım seni bir dahaki sefere.  :evillol:

Çevrimdışı Orhan

Adamlar 400 milyon lira gelir elde etmis.Devlet bize bahmiyi diyor o nolcak? :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sen de kutlamalara gelirsin, bizim okulun terasa sokarım seni bir dahaki sefere.  :evillol:
Sezon bitmeden ayarlayıp bir maça gitmek lazım berat olur olur böyle tekliflere açığım :evillol:

Çevrimdışı cursedofdragon

Napoli'nin Ofsayt Taktiği

Adriano : Siz ofsaytta napıyorsunuz deyişi :D

Çevrimdışı Berat

Adamlar 400 milyon lira gelir elde etmis.Devlet bize bahmiyi diyor o nolcak? :evillol:

Onlar +'ya geçseler dahi kim menfaatlerine çalışıyorsa hemen onun yanına kayar, yüzsüzlükten başka bir şey değil. Burası bizim başlığımız diğerlerine girmiyorum.  :ok:

Çevrimdışı raichu

doktor bu ne  :D
kale vuruşu kullanılırken böylemiymiş lan bunlar
[ Son Düzenleme: 03 Kasım 2016, 21:10:15 raichu ]

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı OrhanAker

Adamlar çok iyi iki maçta bu napoliden 4 puan almak büyük iş.

Çevrimdışı atalay

Sarri, savunma hattının orta saha çizgine basmasını istiyor. İlk maçta da bunu sürekli yaptılar. Defaatle yazdım, yeni mi fark ettiniz?

Çevrimdışı atalay

CL'deki; planı, kurguyu, alınan saha sonuçlarını, yaptığımız iyi ve doğru işleri öne çıkarıyorum fakat bu oynanan dört maçtaki oyun kalitesini yetersiz buluyorum. Gelecek sezonlara daha güçlü oyunlar miras bırakmamız gerekiyor. Bunun için büyüyen ve güçlü bir oyun kültürü olan Beşiktaş yaratmamız gerek.

Etiketler: