Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9157972 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Benim cocuk korkuyor @sosyalkartal gelecek diye. Adam gelip, balotelli dedigi an ben bicagi aliyorum elime
Karar ver abi balojan mı raketçi
Mi yarmo mu hangisi

Çevrimdışı Orhan

Yalniz bu Quaresmayla Beck nolcak boyle.Yildizlari pek barismiyor sanirim.

Çevrimdışı LuceGel

Sol bek :)
Onu unutmuşum Adrianoyu yedekleyecek birde sol bek.Bize hatta 2 kanat lazım avrupada gidersek Q7 motor yakacak nerdeyse korkuyorum.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı alimm

Başkan devre arası diyor transfer diyor bir kanat bir santrafor patlatsa var yaa  :money:

hepsi birarada paket halinde.....; Hatem Ben Arfa....!
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı atalay

Paylaştığın iki pozisyon da temiz. Keza penaltı kararı da doğru. @Orhan Quaresma, Beck'e karşı tavırlarında daha bir sert ve ölçüsüz. Gönül'e karşı aynı reaksiyonları veremiyor. Fakat aralarında bir sıkıntı yoktur. Görselde ki pozisyonda GG olsaydı o pası çıkarırdı; tercih oyunsal ve yapabilirlik merkezli ama yanlış.   

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@abdusta abim o saygilar yazan. Hulyo iglesas.

Rahmi koc yurtdisina ciktiysa duyumlari azalmistir.
@Hasan Tahsin abim yok ne zamandir merak etmeye basladim
Simdi baktim en son 30 Eylul 2016 da Aktif olmuş , Yani 1 Ay once..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Berat

Bundan önceki bir pozisyondu sanırım sağ tarafta ezdi topu, iki kişi yay civarında bomboş beklerken vermedi. Birisi de bu suratı yapmadı tabii ki.

Çevrimdışı Orhan

Paylaştığın iki pozisyon da temiz. Keza penaltı kararı da doğru. @Orhan Quaresma, Beck'e karşı tavırlarında daha bir sert ve ölçüsüz. Gönül'e karşı aynı reaksiyonları veremiyor. Fakat aralarında bir sıkıntı yoktur. Görselde ki pozisyonda GG olsaydı o pası çıkarırdı; tercih oyunsal ve yapabilirlik merkezli ama yanlış.   
Evet GG oldugunda ver kaclara falan giriyordu.Hatta o varken sag kanatta daha aktif oluyor.Beck olursa Andrianonun kanada gecip Abuyu ters ayak birakiyor sut konusunda.

Çevrimdışı raichu

q7 ye karşı genel tavrımın sebebi bu, adam 10 sn bom boş bekledi bütün takım beck e at diyor
herkes içeride kalenin önünü kapatmış hala çizgide 2 kişiye çalım atacağım diye uğraşıyor bir de beck e posta koyuyor

Çevrimdışı Orhan

Bundan önceki bir pozisyondu sanırım sağ tarafta ezdi topu, iki kişi yay civarında bomboş beklerken vermedi. Birisi de bu suratı yapmadı tabii ki.
Hani varligi dert yoklugu baska dert derler ya oyle bir topcu tam olarak.Neyse ki fayda veriyor da gormuyoruz pek.

Çevrimdışı atalay

Orta üçlünün alanı doğru paylaşması, savunma çizgisi ile hatlar arasındaki mesafeyi ve baskı merkezini doğru kurgulamak gerekecek. Napoli'nin yüksek açılı paslarında karşılama mesafesini doğru kurgulamak ve rakip hücumcuları geriye itip, önde karşılamak lazım.

Maçın başında Gabbiadini'yi savunma arkasına sarkıttıkları pozisyon dışında merkezden gelen akınlarda bu mesafeleri iyi kurguladık. Özellikle Adriano sol bek pozisyonuna geçtikten sonra Rhodolfo ile beraber sol koridoru iyi savundular. Stoperlerin ikili sıkıştırmaları ve Tolgay, İnler, Atiba üçlüsünün yardım savunmaları ile alanı iyi daralttık.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Evet bende giydirdim o pozisyondan sonra :evillol:

Çevrimdışı Berat

q7 ye karşı genel tavrımın sebebi bu, adam 10 sn bom boş bekledi bütün takım beck e at diyor
herkes içeride kalenin önünü kapatmış hala çizgide 2 kişiye çalım atacağım diye uğraşıyor bir de beck e posta koyuyor
@Orhan ;)

Çevrimdışı Orhan

Aslinda bu mac ozelinde olan birsey degil o. Gecen sezonda konusuluyordu diye hatirliyorum. Kesin de konusamiyoruz ciddi bir sorun olsa Senol Hoca 50 kere mudadale ederdi cunku.

Evet GG oldugunda ver kaclara falan giriyordu.Hatta o varken sag kanatta daha aktif oluyor.Beck olursa Andrianonun kanada gecip Abuyu ters ayak birakiyor sut konusunda.
Beck bu sezon daha iyi gecen sezona oranla ama Q7 ye ekuri olabilecek bir oyuncu degil Gg ise tam onunla oynayabilecek al-ver yapabilecek bir oyuncu bu cok normal oyuzden

Adam Topu Becke verse biliyor bir sey yapamayacagini ve geri pas verip pozisyonu öldüreceğini , Orta acmiyor adam.

Ne yapsın simdi Quaresma :alala:

Ha defansif gorevlerini ve paslasmalari iyi yapiyor orasi ayri konu , Zaman zaman ileri cikip Q7 ile paslasiyorda ama Q7 topu ona attigi an ya Topu tekrar Q7 ye atiyor yada geriye veriyor

Gg daha uygun oyuncu Q7 icin

Çevrimdışı cursedofdragon

Quaresma beck'i sevmiyor :) ama Beck quaresma'yı seviyor :)

Bu ilişki karşılıksız :D

Vermemesinin nedeni belli cunku , verse atak bosa gidecek , Orta açmıyor-acamiyor , topu direk kaleciye kadar geri gönderecek

Beckin en sevmedigim yani bu , hücum bolgesinde topla buluşup o topu taaaa stoperlere kadar geri pas göndermesi :tabe:

Çevrimdışı raichu

Aslinda bu mac ozelinde olan birsey degil o. Gecen sezonda konusuluyordu diye hatirliyorum. Kesin de konusamiyoruz ciddi bir sorun olsa Senol Hoca 50 kere mudadale ederdi cunku.
ciddi bi sorun yok ya adam böyle diğerleri de alttan alıyordur işte zaten atalayın dediği gibi herkese yapamıyor bu atarı  :D

Çevrimdışı Orhan

Beck bu sezon daha iyi gecen sezona oranla ama Q7 ye ekuri olabilecek bir oyuncu degil Gg ise tam onunla oynayabilecek al-ver yapabilecek bir oyuncu bu cok normal oyuzden

Adam Topu Becke verse biliyor bir sey yapamayacagini ve geri pas verip pozisyonu öldüreceğini , Orta acmiyor adam.

Ne yapsın simdi Quaresma :alala:

Ha defansif gorevlerini ve paslasmalari iyi yapiyor orasi ayri konu , Zaman zaman ileri cikip Q7 ile paslasiyorda ama Q7 topu ona attigi an ya Topu tekrar Q7 ye atiyor yada geriye veriyor

Gg daha uygun oyuncu Q7 icin
Yok ben de cok seviyorum q7 yi.Bu sene yuksek katkisi oluyor ama o pozisyonda Ekrem dag olsa ona bile donecksin. Iceride takim pozisyon almisti cunku.Yarin Beck te ayni seklde karsilik verirse cikmaza gireriz. GG bugun var yarin yok cunku.

Çevrimdışı Orhan

Quaresma beck'i sevmiyor :) ama Beck quaresma'yı seviyor :)

Bu ilişki karşılıksız :D
Fazla naz asik usandirirmis  :D

Çevrimdışı raichu

Vermemesinin nedeni belli cunku , verse atak bosa gidecek , Orta açmıyor-acamiyor , topu direk kaleciye kadar geri gönderecek

Beckin en sevmedigim yani bu , hücum bolgesinde topla buluşup o topu taaaa stoperlere kadar geri pas göndermesi :tabe:
yunus yapma allah aşkına o pozisyonda beck yerine kim olsa döneceksin yoruma açık değil ayrıca beck müthiş bi ortacı olmasa da kaliteli asistleri var yine de

Yok ben de cok seviyorum q7 yi.Bu sene yuksek katkisi oluyor ama o pozisyonda Ekrem dag olsa ona bile donecksin. Iceride takim pozisyon almisti cunku.Yarin Beck te ayni seklde karsilik verirse cikmaza gireriz. GG bugun var yarin yok cunku.
Yok ya bi sikinti yaşamayız o konuda , Takim bir birine cok bagli bizim :ok:

Q7 Cok macta Beckin kademesine girip top cikardi , Beck te hucumda ona yardimci oldu

Q7 top atmasada Beck kosusunu yapıyor , aslinda Beckin o koşusu sayesinde Q7 daha rahat orta acma sansi yakalıyor cunku rakip Becke atacagini dusunup ona doğru hamle yapiyor , birde bu açıdan bakalim , bu bir taktikte olabilir belki :alala:

yunus yapma allah aşkına o pozisyonda beck yerine kim olsa döneceksin yoruma açık değil ayrıca beck müthiş bi ortacı olmasa da kaliteli asistleri var yine de
Kaliteli asist derken :alala:

Yahu bu sezon 2 asisti var hepi topu , onunda birinde sut cekti top Omerin onune dustu , Sansa yani ama iyikide düştü O Golle maci kazandık :bandit:

Çevrimdışı cursedofdragon

Yok ya bi sikinti yaşamayız o konuda , Takim bir birine cok bagli bizim :ok:

Q7 Cok macta Beckin kademesine girip top cikardi , Beck te hucumda ona yardimci oldu

Q7 top atmasada Beck kosusunu yapıyor , aslinda Beckin o koşusu sayesinde Q7 daha rahat orta acma sansi yakalıyor cunku rakip Becke atacagini dusunup ona doğru hamle yapiyor , birde bu açıdan bakalim , bu bir taktikte olabilir belki :alala:

yunus yeme bizi şimdi :D

Quaresma pasları adrianoya atıyor gökhan gönül'e de nispeten beck'ten daha fazla atıyor :D

En az beck'i seviyor quaresma :D

En çok adriano'yu seviyor orta sevdiği gökhan gönül :D

yunus yeme bizi şimdi :D

Quaresma pasları adrianoya atıyor gökhan gönül'e de nispeten beck'ten daha fazla atıyor :D

En az beck'i seviyor quaresma :D

En çok adriano'yu seviyor orta sevdiği gökhan gönül :D
Onu bilemeyiz Gülhan

Belki iceride oyle konuşuyorlardir , Sen kosu yap rakibi sasirt bende iceriye top keseyim diyordur , ihtimal dahilinde yani

Ama Beckin yapabilecekleri ve kapasitesi de belli simdi

Gg hücumcu bir bek , Al-ver yapabilen , adam eksiltebilen , Orta açabilen bir oyuncu , Onunla al ver yapmasi paslasmasi cok normal

Mesela Topu Becke atiyor tekrar kosu yapiyor önüme at diye , Beck topu alip Pat diye geriye dönüyor haliyle adam çıldırıyor

Beck ve Gg cok farkli tipte oyuncular bunu atlamayalim

Gg ile. Adrianoyla ver kac yapabilirsin ama Beckle yapamazsin

Ne demek istediğimi az cok anlatabildigimi düşünüyorum

Etiketler: