Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9157998 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı OrhanAker

Trabzon maçında göbekteki üçlüyü ve kurguyu merak ediyorum bakalım nasıl bir tercih olacak.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Trabzon maçında göbekteki üçlüyü ve kurguyu merak ediyorum bakalım nasıl bir tercih olacak.
Bende cenk tosunun oynamamasını bekliyorum.

Çevrimdışı cursedofdragon

atiba,inler,tolgay

2.ci yarı oğuzhan :)

cenk tosn oynamıcak tahminim kanki

Forvette abuobakar

kanatlarda :  Quaresma,Ömer

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Bu maç Oğuzhanın "kardeş nerde kalmıştık maçı" olacak inşallah.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı OrhanAker

Cenki bende istemiyorum vücut dilini son bir kaç maçtır beğenmiyorum kızağa çekilsin biraz.

Çevrimdışı OrhanAker

atiba,inler,tolgay

2.ci yarı oğuzhan :)
Ozi sağlamsa oynasın artık önümüzdeki maçlar için rtim kazanması önemli.

Çevrimdışı OrhanAker

Bu maç Oğuzhanın "kardeş nerde kalmıştık maçı" olacak inşallah.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Süper olur.

Ozi sağlamsa oynasın artık önümüzdeki maçlar için rtim kazanması önemli.

60-70 dk çıkartamaz. 2.ci yarı girsin yada son 30 dk yavaş yavaş toparlanıcak oğuzhan.

Bi anda yüklenmek olmaz sakatlanırsa Allah korusun bidaha işimiz zorlaşır zaten milli takım arası geldi.

ts maçı için tahmini kadro ;

Fabri

Gökhan   Rhodolfo  Marcelo  Adriano

İnler        Atiba

Quaresma      Tolgay           Ömer

Abuobakar

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ts maçı için tahmini kadro ;

Fabri

Gökhan   Rhodolfo  Marcelo  Adriano

İnler        Atiba

Quaresma      Tolgay           Ömer

Abuobakar
Olumlu kadro kanki aboubakar saplar bu maçta

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

60-70 dk çıkartamaz. 2.ci yarı girsin yada son 30 dk yavaş yavaş toparlanıcak oğuzhan.

Bi anda yüklenmek olmaz sakatlanırsa Allah korusun bidaha işimiz zorlaşır zaten milli takım arası geldi.
Aynen ozi çok önemli bizim için 35 dk oynasın yeterli....

Çevrimdışı mylife1903

Cenki gomme kalkismasi var @Serhat Akkaya katilmiyor, uzundur da yazmiyor, anlamadim.

Taserona mi verdi ne yapti bu gomme islerini, butun gun forumda hic yazmiyor.

Cips kola yapacam fb macinda. Simdi bir iki bolum got izleyecem. Got iyi olmus, cok da guzel olmus

Çevrimiçi Necmi

Cenki gomme kalkismasi var @Serhat Akkaya katilmiyor, uzundur da yazmiyor, anlamadim.

Cips kola yapacam fb macinda. Simdi bir iki bolum got izleyecem. Got iyi olmus, cok da guzel olmus
sanırım susturulmuş :D
ama bitmiş şimdi moderasyonda

Bende diyorum forum neden bu kadar güzel huzurlu ondanmış meğersem :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kim susturdu acaba Necmi abi :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Haaaaa protesto kalkismasi yapiyor demek, cenkin son performanslarindan sonra ekskavatorle dalacak diye bekliyordum

Çevrimdışı mylife1903

En kötüsü bence büloyla fıro abi z

Hepsi kotu zaten ama en korkaklari bu ikisi, en kurnaz gecineni cucu, en kotusu hepsi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Abi zararlı cips kola gotu ağır ağır sindire sindire izle efsane tek kelimeyle bugün zlatan oynarsa golü var

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Haaaaa protesto kalkismasi yapiyor demek, cenkin son performanslarindan sonra ekskavatorle dalacak diye bekliyordum
Cenki canlı izleyince sinir oldum abi bayağı yetersiz, necmi abide geçen maçlara göre daha iyiydi dedi kötüsünü düşünemedim. ciddi formsuz isteksiz gibi geliyor en büyük sıkıntı bu bence

Çevrimiçi Necmi

ben susturdum sanmıştır :evillol:
beni protesto ediyordur :D

Çevrimdışı mylife1903

Bu susturulma cok kotu sey arkadas, allah dusmanimi susturmasin. Ozel masaj atamiyon.
Kotu kotu
Ama ispiyon butonu calisiyor haaaa, tepkini baskalarini ispiyonlayarak verebiliyon, ahaha

Etiketler: