Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9158227 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Atıf Keçeci yazdı; "Bunları Beşiktaş’ın büyümesi korkutuyor"

Bizler İnönü Stadı'nda üç büyük kulüp taraftarları dostça birlikte maç seyrettiğimiz günleri yaşamış insanlarız. O tarihlerde birinci lig maçları başka stat olmadığından Beden Terbiyesi Genel Müdürlüğü’ne ait İnönü Stadı'nda oynanırdı

Sonrasında bilindiği üzere kulüpler kullanım hakkı aldıkları kendi statlarında oynar hale geldiler.

Beşiktaş’ın göçebe hayatı yaşadığı son sezonda şampiyonluğu elde etmesinin yanında muhteşem bir stada kavuşması, seyirci doluluğu yaşanması, dolayısıyla sponsor olabilmek için büyük firmaların tabiri caizse sıraya girmesi , kısacası ekonomik olarak da büyümesi rakiplerini tedirgin etmeye başladı.

Bunların medyada ki uzantılarının her vesileyle Beşiktaş’ın üzerine gelmeyi görev bilir hale gel diklerini izliyoruz. Ufaklarını ciddiye almasak da bu defa Sayın Hıncal Uluç Başkan Fikret Orman’ın Divan Kurulunda ki bir sözü üzerinden yola çıkmış.

Üstat diyor ki "Beşiktaş Başkanı Fikret Orman durup durup bu stat meselesinin üzerine atılıyor" deyip devamında "Biz söyledik zaten; bu yönetimin en büyük işi bu stattır, stat için uğraşır." Hıncal üstat stat yapılırken şampiyonlukların da kazanıldığını görmezlikten geliyor.

Orman demiş ki; ”Bu stadı cadılar mı yaptı?" Başkan bunu söylerken 60'lı senelerin TV dizisi Bewitch (büyüleyen) 'deki burnunu oynatarak birçok şeyi halleden karakteri teşbih yaparak örneklemişti. Buradaki inceliği mutlaka anlamıştır da demagoji yapmayı yeğlemiş.

Üstat devam etmiş; "Bu stadın arazisini kim yaptı?" diye sormuş. (Herhalde "KİM VERDİ?" demek istemiş) "Türkiye‘de İnönü Stadı'nın olduğu yerden daha pahalı bir yer gösterin! Beşiktaş’a miras mı kaldı o alan?" diye soruyor.

Beşiktaş’a miras kalmadı, bu şanlı kulüp önce Rahmetli Süleyman Seba’nın devletçiliği gereği şimdilerde Kara, Deniz ve Hava yoluyla gidilebilen nadide yapılardan Çırağan Palace Kempinski Oteli'nin bulunduğu derin hatıraları olan Şeref Stadı'nı ceketini alıp çıktı. Sonrasında diğer iki kulübümüz de kendilerine üst kullanım hakkı verilen ve Beşiktaş’ın her yıl kira ödediği alanlar tahsis edildi. Hıncal beyin savunduğu kulübü ise ne yaptı? Ali Sami Yen Stadı'nı bırakmak için kendine devlete yeni stat yaptırdı. Toprak sahibi olmamalarına rağmen Gençlik Spor Genel Müdürlüğü protokol anlamında kullanmak üzere Ş.Saraçoğlu ve TT Arena'da sadece 90 koltuk almışken Vodafone Arena'da 180 koltuk ve 16'şar kişilik iki VİP loca kullanmaktadır. (Buraları kimler kullanıyor? Daha sonraları resimleriyle birlikte açıklayacağım) Yani teşekkür edecek birileri varsa o da mensup oldukları kulüpleridir.

Üstat bir de ortalığı karıştırmak için Fikret Orman’a öğüt veriyor diyor ki; "Fenerbahçe’nin ve Galatasaray’ın statları ile ilgili bir lafın varsa açık söyle. 'Bunlar şuradan dilenerek yaptı bu statları' de"

Beşiktaş terbiyesi özel durumlarda başkasının işine karışmamayı söyler.

Söylenecek daha çok laf var da geçelim. Neyse bunlar Beşiktaş’ın gümbür gümbür gelişinden rahatsızlar, artık büyüklüklerine gölge düşüşünü görmeleri hırslandırıyor, kısacası camialarını korku sarmış, bunlar da durumdan vazife çıkarmaya çalışıyorlar.
Yasaklı Link/ Atıf Keçeci

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
:claps: :claps: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kalyoncu

Jorginho: "Böyle muhteşem Atmosfer görmedim. Tribünler bizi müthiş etkiledi. Topu ayağımıza aldığımızdaki ıslıklar ve protestolar muazzamdı. Bu Statta Barcelona gelse mac kazanamaz. Cünkü Tribünler sahaya cok etki ediyor."

#BizBeşiktaşlıyız
Bu haberin doğruluğunu bilmiyorum ama Hamsik 'in çok gücüne gitmiş olacakki o kadar depar attı adam, çok yüklendik adamlara kafayı kırdılar.

Ben kaçar. Foruma iyi bakın :bye: :bye:
Niye kaciyosun olm sag ust koseden Cikis yaparak git arkandan kovalayan mi var :alala: :evillol:
[ Son Düzenleme: 03 Kasım 2016, 16:22:45 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı tangaz

Ben kaçar. Foruma iyi bakın :bye: :bye:

nereye gidiyosun açlık grevimi yapacaksın  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Beşiktaş - Ts macinin düdüğü Mete Kalkavan :)

Çevrimdışı tangaz

Beşiktaş - Ts macinin düdüğü Mete Kalkavan :)

kesin bir penaltımızı yer totoş
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı sametbagan

Bize çıkmak için 4 puan yetiyor.3 ve 2 puan almamız durumunda tur atlamamız için diğer maçlar önem kazanıyor.

Ama 4 puan aldık mı diğer maçlar ne olmuş ne bitmiş umursamadan üst turdayız.Kura şansına gelince

Lpool çıktığında kimse bize şans tanımamıştı onu tokatladık  brugge çekince başkanın verdiği tepki hala aklımda

Aslında maçı biz turu kurayı çektiğimizde kaybetmiştik.Hepimiz turu çantada keklik görmüştük.

O yüzden ben denk rakip yerine güçlü rakip isterim o zaman konsantrasyonumuz üst seviye oluyor.

Çevrimdışı Kalyoncu

En sevdiğim hakemdi ama gs liler söve söve algı yarata yarata adamın üstünde baskı kurdular. Süper Kupa maçında tekmelere sesini çıkartmadı. Bu Yusuf Namoğlu gelincede en iyi hakem konumundayken adamı sindirdiler. Bu düzen bu kadar bozukken Mete Kalkavana sövemiyorum ben dürüst hakemliğe yer yok bu ülkede.

Çevrimdışı tangaz

Bize çıkmak için 4 puan yetiyor.3 ve 2 puan almamız durumunda tur atlamamız için diğer maçlar önem kazanıyor.

Ama 4 puan aldık mı diğer maçlar ne olmuş ne bitmiş umursamadan üst turdayız.Kura şansına gelince

Lpool çıktığında kimse bize şans tanımamıştı onu tokatladık  brugge çekince başkanın verdiği tepki hala aklımda

Aslında maçı biz turu kurayı çektiğimizde kaybetmiştik.Hepimiz turu çantada keklik görmüştük.

O yüzden ben denk rakip yerine güçlü rakip isterim o zaman konsantrasyonumuz üst seviye oluyor.

olsun biz gene de barca real city bayern dörtlüsünden uzak duralım  :icool:

Çevrimdışı mellfred

Dunki spikere neydi oyle insani mactan sogutmak icin herseyi yapti adami sanki zorla mac anlati. Sesde az geliyordu meger Trt deki ileri zekali adamlar sesi kismis https://www.facebook.com/dedikodubjk/videos/1133336693446566/
Ne kadar kisarlarsa kisinlar rakip gercegini duyuyor.
aynı videoyu ben de paylaşıp benzer şeylerden bahsedecektim.
aynı şeyi lick tv'de yapıyor ve bu çok can sıkıcı. şirret sipikerlerinin ezber  cümlerlerindense (yalçın çetin'i tenzih ederim) taraftarımın sesini tercih ederim
normalde hiç üşenmem bu gibi durumlarda yetkililere ulaşıp şikayetimi yaparım ama kurum trt olunca hiç uğraşmadım çünkü ciddiye bile almayacaklarını biliyorum. adamlar koca kurumu ahbap-çavuş yönetiyorlar aile şirketine döndü koca çınar
bir organizyon yapılıp maç günü yayıncıya "taraftarın sesini istiyoruz" minvalinde bir yüklenme yapılmalı ve mümkünse beşiktaşın trt'de olan maçlarını yalçın çetin anlatmalı
editlendi
[ Son Düzenleme: 03 Kasım 2016, 20:11:35 mellfred ]

En sevdiğim hakemdi ama gs liler söve söve algı yarata yarata adamın üstünde baskı kurdular. Süper Kupa maçında tekmelere sesini çıkartmadı. Bu Yusuf Namoğlu gelincede en iyi hakem konumundayken adamı sindirdiler. Bu düzen bu kadar bozukken Mete Kalkavana sövemiyorum ben dürüst hakemliğe yer yok bu ülkede.
+1903 :claps: :claps:

Super kupa maçına kadar Biz Beşiktaşlıların guvendigi ve adil olduguna inandigi tek hakemdi ama maalesef sistem , Medya hepsi el ele onu da Sindirdiler :akuma:

Ama ben yine de inaniyorum ve kesinlikle Turkiyenin en iyi hakemi oldugunu düşünüyorum

Çevrimdışı tangaz

kutluhan bilgiç die bir hakem var o çocuk dürüst biri yönettiği hiç bir maçta eyyam yapmadı (yönettiği büyük maç henüz yok die biliyorum)

Aslında , Baskidan ve atmosferden hicbir sekilde etkilenmeyen , Kararli ve gördüğünü calan bir hakem , buyuk ihtimalle kariyerini bitirmekle Tehdit ettiler

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Öyle deme abi piyasadaki en düzgün hakem

Çevrimdışı Kalyoncu

Aslında , Baskidan ve atmosferden hicbir sekilde etkilenmeyen , Kararli ve gördüğünü calan bir hakem , buyuk ihtimalle kariyerini bitirmekle Tehdit ettiler
Adama maç vermiyorlar ki ben görmüyorum. Kayseri-gs,bursa-başakşehir maçlarını yönetmişti onları biliyorum.

Çevrimdışı tangaz

Öyle deme abi piyasadaki en düzgün hakem

ben biliçli sezonda ilk ankara maçıydı sivasla gözünün dibindeki penaltıyı vermediğinden beri sevmem. zaten en iyi hakem tc pasaportu olmayan X bir hakemdir

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

kutluhan bilgiç die bir hakem var o çocuk dürüst biri yönettiği hiç bir maçta eyyam yapmadı (yönettiği büyük maç henüz yok die biliyorum)
Burası türkiye abi eyyamsız maç yöneten hakemi istemezler mete kalkavan geçen sene olimpiyattaki gs derbisinde iyi maç yönetmişti. Denizli bizi ince ince doğradı demişti.selçuk atılabilirdi ona rağmen adam ağlamıştı..

Çevrimdışı tangaz

Burası türkiye abi eyyamsız maç yöneten hakemi istemezler mete kalkavan geçen sene olimpiyattaki gs derbisinde iyi maç yönetmişti. Denizli bizi ince ince doğradı demişti.selçuk atılabilirdi ona rağmen adam ağlamıştı..

o maç avrupalı X bir hakem selçuğu atmıştı. demek ki kötü yönetmiş ufaktan eyyam yapmış  :bandit:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

o maç avrupalı X bir hakem selçuğu atmıştı. demek ki kötü yönetmiş ufaktan eyyam yapmış  :bandit:
Kasımpaşa maçındada beck kart görmedi abi adam zor kart gösteriyor eyyamcı olmadığını düşündüğüm tek hakem bu

Çevrimdışı tuncaboylu

Bizim İstanbul'da Napoli'yi yenmemize verilen oran, Fenerbahçe'nin Manchester United'ı yenmesine verilen orandan daha yüksekti.

Yani Napoli bize karşı, Manchester United'ın Fenerbahçe'ye karşı olduğundan daha favoriydi.

Ne kadar zor bir iş başardığımızı göstermek için söyledim bunu.
[ Son Düzenleme: 03 Kasım 2016, 17:00:02 tuncaboylu ]

Çevrimdışı mylife1903

Kasımpaşa maçındada beck kart görmedi abi adam zor kart gösteriyor eyyamcı olmadığını düşündüğüm tek hakem bu

Mete kotu hakem degil, eyyam yapmiyor, kartlari zor cikartiyor. Ha iyi hakem mi degil, vasat iste. Eldekilerin en iyilerinden beri.

Çevrimdışı tuncaboylu

O yüzden yapmamıştır eyyam.  :tabe:

Çevrimdışı tangaz

O yüzden yapmamıştır eyyam.  :tabe:

bugün bir kaç kere doğru tespitlerin oldu  :nerd:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Mete kotu hakem degil, eyyam yapmiyor, kartlari zor cikartiyor. Ha iyi hakem mi degil, vasat iste. Eldekilerin en iyilerinden beri.
En kötüsü bence büloyla fıro abi z

Etiketler: