Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9155863 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Bilicin bize kazandırdığı tek şey , onun israri olmasaydi Antalya ya gidiyordu adam her konuda anlasmisti , Bilic inatla bana onu alin diyince sessiz sedasiz Aldik Atibayi , iyiki de almisiz Kara incimizi :busted_cop:

Hatta geldiginde Antalyanin alacagi oyuncuyu aldik diye epey Fırtınalar koparmisti bizim taraftar :bandit:

Bizim taraftar kopartır bizim taraftara ne bakıyon sen :D

Sene başında stoper almadık şampiyonlar liginde kim oynucak deniyordu şimdi tank tosic deniyor :D

Çevrimiçi murat

şu adam'ın yerini zor doldurucaz abi gerisini bi şekilde dolduruyoruz :)

belkide bulması en kolay oyuncu tiplemesi.gol atmaz, asist yapmaz, topu sağa sola servis eder,top kapar.bu yazdıklarım atibanın tarifi değil bölgenin tarifi.aslında çok sevmem bu tip oyuncuyu ama işte atibada en iyisini yapıyor ama gittiğinde başka tür oyuncu seçeneklerine  yönelebiliriz.

bence devre arasında memphis depayı kiralayalım nasıl olur   :)

Çok iyi olur çok ta güzel olur tamam mı ? :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

belkide bulması en kolay oyuncu tiplemesi.gol atmaz, asist yapmaz, topu sağa sola servis eder,top kapar.bu yazdıklarım atibanın tarifi değil bölgenin tarifi.aslında çok sevmem bu tip oyuncuyu ama işte atibada en iyisini yapıyor ama gittiğinde başka tür oyuncu seçeneklerine  yönelebiliriz.

Necip'te aynı gol atamaz,asist yapmaz, topu sağa sola servis eder,top kapar faul yapar kırmızı kart görür :)

Bu adamın yaptıkları basit şeyler değil abi %98 pas isabeti ile oynuyor.Orta sahayı rahatlatıyor güven veriyor tiki taka yapıyor.

Tolga ciğerci'de atiba'nın yaptıklarının aynısını yapıyor sen istermisin bizim takımda mesala ben hayatta istemem :)

Çevrimiçi murat

Necip'te aynı gol atamaz,asist yapmaz, topu sağa sola servis eder,top kapar faul yapar kırmızı kart görür :)

Bu adamın yaptıkları basit şeyler değil abi %98 pas isabeti ile oynuyor.Orta sahayı rahatlatıyor güven veriyor tiki taka yapıyor.

Tolga ciğerci'de atiba'nın yaptıklarının aynısını yapıyor sen istermisin bizim takımda mesala ben hayatta istemem :)
necip ile atiba kıyaslanırmı bak demişsin sarı görür kırmızı görür.faul yapmadan kaç top kazanmış.ben dmc den o bölgede çift mc ye geçme taraftarıyım.zaten atibada başarılı pas yüzdesiyle bunu bir nebze karşılıyor.bırakana kadar zaten devam edelimde yerine o tipte o başarıda oyuncu bulmak zor o yüzden farklı bir oyuncu mesela leroy fer veya bradley gibi bir oyuncu koyabiliriz.

Çevrimdışı mellfred

dün kazandığımız penaltı posizyonununda topu defans hattından alıp, al ver'lerle  3. bölgeye taşıyıp penaltı öncesi son ara topu atan kişi atiba'ydı. dünya da bunu yapabilen kaç tane 6 numara var  ve bu fiyatlara ?
atiba normal bir ön liberodan çok çok fazlası.

Çevrimdışı Culpable

atiba icin pas isabet oranini baz alamazsin  yani bu pas oranini diger oyunlar ile kiyasliyorsan
attiklari pasa ve mesafesine bile  baksan yeter

necip ile atiba kıyaslanırmı bak demişsin sarı görür kırmızı görür.faul yapmadan kaç top kazanmış.ben dmc den o bölgede çift mc ye geçme taraftarıyım.zaten atibada başarılı pas yüzdesiyle bunu bir nebze karşılıyor.bırakana kadar zaten devam edelimde yerine o tipte o başarıda oyuncu bulmak zor o yüzden farklı bir oyuncu mesela leroy fer veya bradley gibi bir oyuncu koyabiliriz.

işte o zaman da oyun kurgumuz değişcek abi onu diyorum :D

Döndük dolaştık başa geldik atiba'nın yerini zor doldurcaz demiştim oraya geldik :D

atiba icin pas isabet oranini baz alamazsin  yani bu pas oranini diger oyunlar ile kiyasliyorsan
attiklari pasa ve mesafesine bile  baksan yeter

"Atiba Beşiktaş'ın beynidir" nokta :)

Bu sözle size veda edeyim iyi geceler :)

Çevrimdışı arda

dün kazandığımız penaltı posizyonununda topu defans hattından alıp, al ver'lerle  3. bölgeye taşıyıp penaltı öncesi son ara topu atan kişi atiba'ydı. dünya da bunu yapabilen kaç tane 6 numara var  ve bu fiyatlara ?
atiba normal bir ön liberodan çok çok fazlası.

O da var tabi de ara sıra, asıl ben top saklamasının hastasıyım! Ha kaptırdı kaptıracak derken ya faul alıyor ya topu bi şekilde çıkarıyor güvenli bölgeye hem rakip yerleşim düzeni kaçıyor 2 li 3lü sıkıştıralım tamam alıyoruz derken hoop! top nerde la! Zaart faul :D Noah'ı ciddi ciddi düşünelim bence Beşiktaş U8 diyelim alsınlar başlasın bir iki seneye :)
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimiçi Kapkarakartal

6 numarada Almanlar ve İtalyanları severim ama Kanadalı'nın da ayrı bir tadı oluyormuş.  :ok:

Çevrimiçi Necmi

Cümleyi yanlış kurdum özür dilerim devrik oldu biraz. Palavra derken satışı 1 milyon euro olarak az demek istedim. @Necmi
@MANSIZ  :ok:

Çevrimdışı Savaş

Sene sonunda Quaresma'yı 15'e, Tolgay'ı da 10 milyona versek 25 milyon euro bütçe ile bizim Başkan neler yapar hayal edemedim.

Dur bakim etmeye çalışayım? Yok edemedim. Ben diyim messi sen de ronaldo :D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Ozi sut cekerken 7 8 napoli futbolcusu önune gelip engel olmaya calisiyordu.Cok enteresan bir pozisyondu.Allah ne verdiyse atladilar.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ozi oyuna girerken taraftardan öyle bir uğultu koptuki ben bile tırstım
oyuna kim giriyor dedim. Adamlarda messi hissiyatı verdi.  :evillol:
yıllardır böyle bir şey görmemiştim sonrada ozinin ayağına her top gelişinde panik yaptılar.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Dunki spikere neydi oyle insani mactan sogutmak icin herseyi yapti adami sanki zorla mac anlati. Sesde az geliyordu meger Trt deki ileri zekali adamlar sesi kismis https://www.facebook.com/dedikodubjk/videos/1133336693446566/
Ne kadar kisarlarsa kisinlar rakip gercegini duyuyor.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Arkadaşlar yanlış yer olduysa kusura bakmayın.Stad forumu şu anda çok aktif değil diye buraya yazıyorum.Kombinem 416 no lu blok kapalı üst tarafta setin hemen yanında.Stad açıldığından beri özellikle dikkat ettiğim ve canımı sıkan birşey var.Hepinizin malumu ve rakip futbolcu beyanatlerinden hareketle top rakipte iken ıslık ve yuhalama hem rakibi hem de zaman zaman hakemi etkilemek için,çok uygun bir fiil.Tribünlerin dikligi ve sahaya yakınlığı da bu etkiyi stadımız özelinde çok daha fazla arttıran bir etken.Dün biliyorsunuz tam gol attıktan sonra yeni açık,rakibin elini ayağını birbirine karıştırmak yerine,Napoli taraftarına geleneksel engin Ingilizce bilgimizle iyi dileklerini yollarken gol yedik.Canımı sıkan nokta ise kapalı göbeğin top rakibe ne zaman geçse düşünceme karşı çıkanlar olacaktır ki,bilinçli bir şekilde goygoy ve özellikle arabesk yapıp,ıslığa en yoğun ihtiyaç olduğu zamanlarda bile buna katılmadıklarını bütün maçlarda ayrı ayrı gözlemledim.O kadar kişinin her maçta ıslık çalınırken,goygoyculuk yapmasının tesadüf olduğunu düşünmek en nazik tabirle fazla iyi niyetliliktir.Ne yazık ki bireysel olarak konuşmuyorum,tribün gruplarındaki liderlerin ve önde gelenlerin hesaplarının ve davalarının Beşiktaş olduğunu değil,kişisel,grupsal menfaat ve hegemonyal alanları ile ilgili olduğunu düşünüyorum.

Çevrimiçi Necmi

Sene sonunda Quaresma'yı 15'e, Tolgay'ı da 10 milyona versek 25 milyon euro bütçe ile bizim Başkan neler yapar hayal edemedim.

Dur bakim etmeye çalışayım? Yok edemedim. Ben diyim messi sen de ronaldo :D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tolgay 10M ye verilmez. Daha kendini göstermedi bile.
çok dikkat çekecek elde iyi para edecek oyunculardan biri o daha 26 yaşında
ve yeni ısınıyor oyuna seneyede şl de olursak çok büyük paralara gidebilir.

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar yanlış yer olduysa kusura bakmayın.Stad forumu şu anda çok aktif değil diye buraya yazıyorum.Kombinem 416 no lu blok kapalı üst tarafta setin hemen yanında.Stad açıldığından beri özellikle dikkat ettiğim ve canımı sıkan birşey var.Hepinizin malumu ve rakip futbolcu beyanatlerinden hareketle top rakipte iken ıslık ve yuhalama hem rakibi hem de zaman zaman hakemi etkilemek için,çok uygun bir fiil.Tribünlerin dikligi ve sahaya yakınlığı da bu etkiyi stadımız özelinde çok daha fazla arttıran bir etken.Dün biliyorsunuz tam gol attıktan sonra yeni açık,rakibin elini ayağını birbirine karıştırmak yerine,Napoli taraftarına geleneksel engin Ingilizce bilgimizle iyi dileklerini yollarken gol yedik.Canımı sıkan nokta ise kapalı göbeğin top rakibe ne zaman geçse düşünceme karşı çıkanlar olacaktır ki,bilinçli bir şekilde goygoy ve özellikle arabesk yapıp,ıslığa en yoğun ihtiyaç olduğu zamanlarda bile buna katılmadıklarını bütün maçlarda ayrı ayrı gözlemledim.O kadar kişinin her maçta ıslık çalınırken,goygoyculuk yapmasının tesadüf olduğunu düşünmek en nazik tabirle fazla iyi niyetliliktir.Ne yazık ki bireysel olarak konuşmuyorum,tribün gruplarındaki liderlerin ve önde gelenlerin hesaplarının ve davalarının Beşiktaş olduğunu değil,kişisel,grupsal menfaat ve hegemonyal alanları ile ilgili olduğunu düşünüyorum.
adamların yıllardır gelen geleneği var değişmeleri zor çokta önemli değil
taraftar katılmıyor onlara onlarda 300-500 kişi pek sesleri çıkmıyor. En fazla goy goyu antipati seviyor.
daha hala maç bitmeden kazanılmadığını öğrenemediler. Amigoları bir kere dönüp sahada ne oluyor diye
baktığı yokki. Beşiktaş taraftarı sahada başarının nasıl geldiğini gördükçe tribün mecbur değişecek ya değişen tribüne
liderlik yapacaklar yada silinecekler. Çünkü bu şekilde sürekli kan kaybediyorlar.

Çevrimdışı mylife1903

Atibayi farkli kilan fubol ve takik bilgisinin yaninda kisisel iq seviyesidir. Ayrica kanada da amerigadaki gibi kusursuZ bir altyapi egitimi almistir. 4 yasindan beri falan twknik direktor esliginde futbol oynuyordur. T knik direktorlerin yeterliligini esit kabul etsek turkiyede bu yas 12-14 falandir.
Atibanin yerini doldurabilecek tek oyuncu ise michael bradleydir. Doldurmak degil tipkisinin aynisi azicik daha iyisi.
Tolgay anlayamadigim futbolculardan biri et mi balik mi belli degil. Baktigin zaman koy istedigin cl takimina oynasin, siritmaz havasi var. eksigini daha anlayamadim. Zaten komple eksik ya da defosu belli bir gurbetci olsaydi almanlar birakirdi bizde oynardi. Cocuk o secimde bile arada kalmis, kararsizlik problemi var herhalde.
Almanlar zateb tam kalifiye gurbetci futbolcularimizi bize vermiyor. Ornek mesut. Adam alman milli takiminda tuRkce kufur ediyor ahah kerim frei mesela bizim zar zor turkce
Konusuyor.
Tore bile o potansiyele ragmen bizim milli takimda oynuyor. Sabah sabah anlatamadim

Çevrimdışı OrhanAker

Tolgay'ı satarsak yerine ilk düşünülmesi gereken oyuncu Hoffenheim'da oynayan Kerem Demirbay olmalı.

1993 doğumlu ve yetenekli bir oyuncu. Daha önceden transfer listemizde de vardı diye hatırlıyorum :)
Kerem de olabilir ama ilk tercih irfancan olmalı.

Çevrimdışı Kalyoncu

İrfancan,Kerem, Musa,cengiz sıradaki yerlilerimiz bunlar olmalı. Bu kurduğumuz düzeni bozmadan devam etmeliyiz. Çok güzel harmanladık tabi bu bilic yüzünden araya bir şampiyonluk sıkıştıramadık. Başkan Gökhan Töre yi devre arasında almaz Avrupa Avrupa deyip duruyodun bak ne oldu şimdi diyor :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Atibayi farkli kilan fubol ve takik bilgisinin yaninda kisisel iq seviyesidir. Ayrica kanada da amerigadaki gibi kusursuZ bir altyapi egitimi almistir. 4 yasindan beri falan twknik direktor esliginde futbol oynuyordur. T knik direktorlerin yeterliligini esit kabul etsek turkiyede bu yas 12-14 falandir.
Atibanin yerini doldurabilecek tek oyuncu ise michael bradleydir. Doldurmak degil tipkisinin aynisi azicik daha iyisi.
Tolgay anlayamadigim futbolculardan biri et mi balik mi belli degil. Baktigin zaman koy istedigin cl takimina oynasin, siritmaz havasi var. eksigini daha anlayamadim. Zaten komple eksik ya da defosu belli bir gurbetci olsaydi almanlar birakirdi bizde oynardi. Cocuk o secimde bile arada kalmis, kararsizlik problemi var herhalde.
Almanlar zateb tam kalifiye gurbetci futbolcularimizi bize vermiyor. Ornek mesut. Adam alman milli takiminda tuRkce kufur ediyor ahah kerim frei mesela bizim zar zor turkce
Konusuyor.
Tore bile o potansiyele ragmen bizim milli takimda oynuyor. Sabah sabah anlatamadim
Günaydın Abi

Formundasin yine :lol: :lol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Doğru noktaya değinmişsin. Özellikle Avrupa maçlarında rakip takımın adını söyleyerek tezahürat yapmayı anlamıyorum ben de.

"Koy Napoli'ye Koy Napoli'ye, Koy şu sevimli Napoli'ye. İnşallah" tezahüratıyla rakibi bozmayı mı düşünüyoruz gerçekten?

Gol yemeden önce çılgınca söylenen Napoli vurgulu İngilizce tezahürattaki amaç nedir?

Avrupa maçlarında bunu değiştirmemiz lazım.

Etiketler: