Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9148325 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

yok @tangaz a o kadar detaylı iniyor bana değil  :D
şaka maka benim öyle içime doğmaz ama napoli deplasmanını 2-1 alıcaz diyordum 3-2 aldık benficayı da rahat yeneceğiz gibi bir kuvvetli his var
:alala:
Aksakal mi acaba?
Hmmm
4-0 ne veriyor acaba

Çevrimdışı cursedofdragon

beyler vahiy indi bana beşiktaş 4-0 benfica  :bandit:

beyler skorlar burda benden sorulur ayıp oluyor :D  :evillol:

Çevrimdışı 38life

Ziraat Kupasında as oyuncuları oynatmanın hiçbir gereği yok.

Çevrimdışı raichu

Çevrimdışı raichu

beyler skorlar burda benden sorulur ayıp oluyor :D  :evillol:
bilmem mi sen şu b.şehir-fb-bursa skorlarını bi de bakiyim onlar inmedi bana  :D

Çevrimdışı kyiv

Yavaş yavaş şampiyonlar ligi takımı olmayı öğreniyoruz. Önümüzdeki yıllarda katılımımız alışkanlık haline gelirse çok daha iyi yerlere geleceğimizden şüphem yok. Ancak şu ana kadar oynadığımız maçlarda özellikle Vodafone Arenada kendimce hayal kırıklığına uğradım. Her ne kadar kötü skorlar almasakta henüz kendi dengimiz veya bizden daha kaliteli hiçbir takımı yenemedik şu ana kadar. Galatasaray,Dinamo Kiev ve Napoli...3 zor maç galip gelemedik. İnşallah Benfica maçında şeytanın bacağını kırarız.

Ziraat Kupasında as oyuncuları oynatmanın hiçbir gereği yok.

forvete cenk tosun yazmanızı rica edeceğim :)

Lig maçında ömer'i kullanıcaz :)

bilmem mi sen şu b.şehir-fb-bursa skorlarını bi de bakiyim onlar inmedi bana  :D

onlar banada inmedi daha :D

Güncelleme bekliyorum :D

Ama benfica maçının rahat geçeceğini bende diyebilirim :D

Senin skora yakın birşey bekliyorum maçtan 1 gün önce söylerim skor'u benfica maçının :D

Çevrimdışı OrhanAker

beyler vahiy indi bana beşiktaş 4-0 benfica  :bandit:
Bir daha sor bence :D bende kazanalım diyorum ama çok şanslı olmamız lazım bu skor için.

Çevrimdışı raichu

Bir daha sor bence :D bende kazanalım diyorum ama çok şanslı olmamız lazım bu skor için.
sordum valla en düşük 3-0' a inerim 1 gol daha aşağı inmem diyor  :evillol:

Çevrimiçi Kapkarakartal

Çevrimdışı MANSIZ

palavra neymiş cevabını verde bilelim cevap gelmezse forumdan atılacaksın @MANSIZ

Cümleyi yanlış kurdum özür dilerim devrik oldu biraz. Palavra derken satışı 1 milyon euro olarak az demek istedim. @Necmi

Çevrimdışı TURKahvesi

Benfica maçında yeterki ilk golü Q7 atmasın :D
ilk golü Q7 dışında kim atarsa atsın.

Çevrimdışı tangaz

yok @tangaz a o kadar detaylı iniyor bana değil  :D
şaka maka benim öyle içime doğmaz ama napoli deplasmanını 2-1 alıcaz diyordum 3-2 aldık benficayı da rahat yeneceğiz gibi bir kuvvetli his var

yarım yamalak wahiy wahiy değildir. maçtan önce golün dakikasını bilenlerimiz dahi war. daha çok çalışmalısın bu işler koltuk saymaya benzemez  :bandit: @raichu
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı EMİR EMRE

yazı gibi yazı :D

4 maçta 5 gol yedik, hala cinconun bi maçta yediği gol sayısına ulaşamadık  :evillol:

Çevrimdışı raichu

yarım yamalak wahiy wahiy değildir. maçtan önce golün dakikasını bilenlerimiz dahi war. daha çok çalışmalısın bu işler koltuk saymaya benzemez  :bandit: @raichu
:kop: :kop:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Benfica maçında yeterki ilk golü Q7 atmasın :D
ilk golü Q7 dışında kim atarsa atsın.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Elimizdeki puanı bıraktık. Burada tecrübe işi çok ön plana çıktı, Vodafone Arena'da ki maçlar grup adına geleceği çok iyi şekilde şekillendirebileceğimiz hatta gruptan çıkmayı garantileyebileceğimiz maçları barındırdı bu 2 maçta bıraktığımız 4 puanı hanemize yazmış olsa çok farklı şeyler konuşur ve çok büyük bir başarıya imza atmış olurduk yinede yıllardan sonra bu arenada güzel şeyler yapıyoruz, yapmaya çalışıyoruz burada kalıcı olmak ilk hedef olmalı.

Maç ile ilgili bir kaç şeyi paylaşmak istedim

Ortalama pozisyonlar ile ilgili grafiği gördüm, benim gibi herkes farkına varmıştır Cenk'in ne oynadığını anlamadık önce Gençlerbirliği maçı karşı karşıya şut atamıyor bu maçta zorunlu bir değişiklik hiç bir varlık gösteremiyor, hiç bir çaba yok ve her zaman reaksiyonlarında geç, bunun sebebini anlamak çok güç. Belki biz çok fazla şey beklemiş olabiliriz.

Rhodolfo'nun dönüşüne çok sevindim, Tosic'in sakatlığına üzüldüm iyi oynuyordu ama orası Rhodolfo'nun yeri, üzerine ligdeki cezası eklenince sanırım kulübe yolu gözükmüş oldu Adriano mevkisinde ilk ve tek tercih olmasına rağmen sanırım kötü bir senaryoda Tosic'i stoper pozisyonunda riske etmek yerine sol bek mevkiinde yedeklenecektir.

Adriano maçta 10 numara oynadı, maçtan önce hangi spor kanalıydı şimdi hiç aklımda kalmadı zaten çok dinlememiştim Adriano Barcelona'dan geldiğini hissetirmedi demişti güzel bir cevap olmuş.

4 maçta 5 gol yedik, hala cinconun bi maçta yediği gol sayısına ulaşamadık  :evillol:
:lol: :lol:

Çevrimdışı TURKahvesi

anlamadın mı Yunus ne demek istediğimi :lol:
evimizde oynadığımız maçların gollerini kim attı da berabere kaldık  :bandit:

anlamadın mı Yunus ne demek istediğimi :lol:
evimizde oynadığımız maçların gollerini kim attı da berabere kaldık  :bandit:
Mantıklı :bandit:

Çevrimdışı atalay

Cenk'in indirdiği, dönüp aktardığı ve tekte bıraktığı toplar daha çok yapması gereken
fakat Oğuzhan ve Atiba'nın aynı anda sahada olmasıyla meydana gelen aksiyonlar.
Oyun pratiği de, hafızası da bu ikili. Bu ikilinin üç yardımcısı vardı. Biri halen cepte.

[ Son Düzenleme: 02 Kasım 2016, 22:34:26 atalay ]

Çevrimdışı arena_t2000

Ozi sut cekerken 7 8 napoli futbolcusu önune gelip engel olmaya calisiyordu.Cok enteresan bir pozisyondu.Allah ne verdiyse atladilar.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı OrhanAker

Dortmund sporting maçı kaçmaz.

Etiketler: