Arkadaşlar yanlış yer olduysa kusura bakmayın.Stad forumu şu anda çok aktif değil diye buraya yazıyorum.Kombinem 416 no lu blok kapalı üst tarafta setin hemen yanında.Stad açıldığından beri özellikle dikkat ettiğim ve canımı sıkan birşey var.Hepinizin malumu ve rakip futbolcu beyanatlerinden hareketle top rakipte iken ıslık ve yuhalama hem rakibi hem de zaman zaman hakemi etkilemek için,çok uygun bir fiil.Tribünlerin dikligi ve sahaya yakınlığı da bu etkiyi stadımız özelinde çok daha fazla arttıran bir etken.Dün biliyorsunuz tam gol attıktan sonra yeni açık,rakibin elini ayağını birbirine karıştırmak yerine,Napoli taraftarına geleneksel engin Ingilizce bilgimizle iyi dileklerini yollarken gol yedik.Canımı sıkan nokta ise kapalı göbeğin top rakibe ne zaman geçse düşünceme karşı çıkanlar olacaktır ki,bilinçli bir şekilde goygoy ve özellikle arabesk yapıp,ıslığa en yoğun ihtiyaç olduğu zamanlarda bile buna katılmadıklarını bütün maçlarda ayrı ayrı gözlemledim.O kadar kişinin her maçta ıslık çalınırken,goygoyculuk yapmasının tesadüf olduğunu düşünmek en nazik tabirle fazla iyi niyetliliktir.Ne yazık ki bireysel olarak konuşmuyorum,tribün gruplarındaki liderlerin ve önde gelenlerin hesaplarının ve davalarının Beşiktaş olduğunu değil,kişisel,grupsal menfaat ve hegemonyal alanları ile ilgili olduğunu düşünüyorum.