katılmıyorum
barca rakitic'i alırken xavi zaten yaş haddinden ayrılıyordu kaldı ki rakitic dünya klasmanında kendini ispatlamış, sevilla'ya kupa aldırmış bir oyuncu olarak geldi. keza barca real gibi takımlar gelişmesi umuduyla oyuncu almazlar. onlar parası neyse verir olmuş oyuncu alırlar. büyük kulüpler nadiren genç oyuncu riskine girer bunu da %10-15 oranında yapar
ha bana portekiz takımlarını örnek verirsen ona eyvallah derim ama orada da onların farklı pratikleri var bıraktıkları oyuncuların yerini çok kolay doldrabiliyorlar
bende sana katılmıyorum abi
Barça örneğini oyuncunun yerini dolabilir anlamında verdim sana sonuçta xavi,iniesta,messi 3 lemesinden bahsediliyordu.
Xavi gidince acaba barça o meşhur tiki taka'lara veda mı ediyor dendi bak yıl 2016 oldu adamlar halen tiki takalara devam ediyorlar.
Orta sahası busqets,arda,rakitic filan oldu hatta

Yine aynı şeyi yazmış olucam fakat belli bir sistemin varsa o beğenmediğimiz necip bile ayak uyduruyor neden hep sistemden.
Portekiz ligini güzel demişsin geçen gün başkan'da söylemişti porto klübü sattığı oyunculardan aldıkları para ile çeviriyor dedi başkanda.
Biz 2 yılda sattığımız oyuncu parası 100 yıllık koca tarihimizde ulaşamamışız ne kadar kötü birşey deme ?
Sürekli al kullan çöp'e at al kullan çöp'e at o yüzden diyorum şimdi al kullan parlat sat