Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9152522 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

tolgay ya da oğuzhan'ı satmadan alalım lütfen. her defasında olmuş kadromuzu bozup olmamış çocuklarla başladığımız yere dönmek istemiyorum ben.
feda sezonunda kurduğumuz sistem ancak olgunlaşmışken keyfini çıkarıp meyvelerini toplamak gerek

işte bu yüzden gelişmiyor türk futbol'u abi kusura bakma.

Oturmuş bir sistem olduktan sonra yerine gelen oyuncu taktiğe alışıyor yadırgamıyor bakınız barcelona xavi gitti rakitic geldi vs.

Bu işler böyledir fernandes gibi turşusunu kurarsak bu klüp dönmez.

Tolgay'ı ucuza aldık parlattık satıcaz yerine başka koyucaz.

Sosa'yı aldık 30 yaşında 31 yaşında olmasına rağmen sattık 8 milyon €.

Bu böyle devam etmeli.

Çevrimiçi murat

tolgay tosic ve fabri'ye hep sahip çıktım yanıltmadılar beni.
tosic'in stoper olması gerektiğini ve o pozisyon için antrene olduğunda çok verimli olacağını yazmıştım, keza fabri-boyko savaşlarında da tavrımı fabriden yana koymuştum
tolgayla oğuzhan'ı remsey ile wilshare'e benzetince abartıyorsun demişti  bana çağrı. bence yan yana bir kaç maç oynasınlar arkalarında  arteta'dan daha iyi olan atibayla  :tabe: yaldır yaldır yardıracaklar
kendimle gururlandım  paylaşmak istedim  :D

şimdi burada fabriyi tek savunan sen değildin. @Yunus Emre Dökmeci hariç aşağı yukarı herkes fabriye okeydi.tosiç konusundada ben en başından beri transfer edilirken dahi mantıklı bir transfer olarak görmüştüm.ismail ve mottanın olduğu solbeke bedava gelebilecek en iyi oyuncu.stoperde daha başarılı oldu ve sol beke caner adriano takviyesiyle solbek açığıda kapatıldı.
bazı arkadaşlar o dönem burun kıvırdı ama kulübün geliri yok stad yapıyor iken beklentileri çok büyük tutup hayal kırıklığı yaşadılar.

Çevrimdışı Çağatay

tolgay her takımın ortasahasında oynayabilecek meziyette bir adam.mancester e gidecekse yüzde 50 koymak farzdır.8 ile başlangıç teklifi veren 10 u hemen  verir 12 yede razı olur 15 ve üstünede fikret başkan razı olur. :D

Fikret başkanı biraz tanıdıysam 5 ile pazarlıkları başlatıp 25 e okutur o derece bir adam :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Culpable

Forumda  forex ile ilgilenen islem  yapan kimseler varmi ?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

şimdi burada fabriyi tek savunan sen değildin. @Yunus Emre Dökmeci hariç aşağı yukarı herkes fabriye okeydi.tosiç konusundada ben en başından beri transfer edilirken dahi mantıklı bir transfer olarak görmüştüm.ismail ve mottanın olduğu solbeke bedava gelebilecek en iyi oyuncu.stoperde daha başarılı oldu ve sol beke caner adriano takviyesiyle solbek açığıda kapatıldı.
bazı arkadaşlar o dönem burun kıvırdı ama kulübün geliri yok stad yapıyor iken beklentileri çok büyük tutup hayal kırıklığı yaşadılar.
Beni fena yaniltti bunu da burada dile getirdim zaten

Ben cok memnunum Fabriden kendi adıma , iyiki de ben yanılmışım :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Fikret başkanı biraz tanıdıysam 5 ile pazarlıkları başlatıp 25 e okutur o derece bir adam :D

25 + %20 satıştan kar pay'ı :D  :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

8 milyon euro + memphis depayı versinler o da olumlu  :evillol:

Çevrimiçi murat

tolgay ya da oğuzhan'ı satmadan alalım lütfen. her defasında olmuş kadromuzu bozup olmamış çocuklarla başladığımız yere dönmek istemiyorum ben.
feda sezonunda kurduğumuz sistem ancak olgunlaşmışken keyfini çıkarıp meyvelerini toplamak gerek
aslında bu dediğin çok doğru.bu iki oyuncunun veliahtı takım içinde halihazırda olmalı ve iyi bir teklif geldiğinde satıldığında o bölgede boşluk oluşmamalı.

burda önemli olan iyi ki şenol hoca yanılmamış :D

1 sene top oynamamış olmasına rağmen fabri'yi isteyen oydu :)

Ayrıca sezon başı 2 yabancıdan biri gidicekti hocada boyko'yu kiralık gönderdi ya mazallah fabri'yi göndereydi kiralık :D

aslında bu dediğin çok doğru.bu iki oyuncunun veliahtı takım içinde halihazırda olmalı ve iyi bir teklif geldiğinde satıldığında o bölgede boşluk oluşmamalı.

şu adam'ın yerini zor doldurucaz abi gerisini bi şekilde dolduruyoruz :)

Çevrimiçi murat

boykonun kalecilik handikaplarından çok verdiği elekrik negatifti.adam kalede dururken endişe içindeydi.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

20 m euro verip bir adam alsak yüksek ihtimalle  bu katkıyı alamazdık.

8 milyon euro + memphis depayı versinler o da olumlu  :evillol:
Kulübün tapusunu da üzerimize yapsinlarmi :bandit:

Çevrimdışı mellfred

işte bu yüzden gelişmiyor türk futbol'u abi kusura bakma.

Oturmuş bir sistem olduktan sonra yerine gelen oyuncu taktiğe alışıyor yadırgamıyor bakınız barcelona xavi gitti rakitic geldi vs.

Bu işler böyledir fernandes gibi turşusunu kurarsak bu klüp dönmez.

Tolgay'ı ucuza aldık parlattık satıcaz yerine başka koyucaz.

Sosa'yı aldık 30 yaşında 31 yaşında olmasına rağmen sattık 8 milyon €.

Bu böyle devam etmeli.
katılmıyorum
barca rakitic'i alırken xavi zaten yaş haddinden ayrılıyordu kaldı ki rakitic dünya klasmanında kendini ispatlamış, sevilla'ya kupa aldırmış bir oyuncu olarak geldi. keza barca real gibi takımlar gelişmesi umuduyla oyuncu almazlar. onlar parası neyse verir olmuş oyuncu alırlar. büyük kulüpler nadiren genç oyuncu riskine girer bunu da %10-15 oranında yapar
ha bana portekiz takımlarını örnek verirsen ona eyvallah derim ama orada da onların farklı pratikleri var bıraktıkları oyuncuların yerini çok kolay doldrabiliyorlar

20 m euro verip bir adam alsak yüksek ihtimalle  bu katkıyı alamazdık.

katılıyorum  :tabe:

ve bu atiba bize bedava geldi kim bulup getirdiyse Allah ondan razı olsun gitarcı istemişti galiba :)

Çevrimdışı mellfred

eyvallah !  yalnız bunlar benim gururumu gölgeleyemez  :eyes

Çevrimdışı arda

Noah Hutchinson, kaç yaşında?
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

boykonun kalecilik handikaplarından çok verdiği elekrik negatifti.adam kalede dururken endişe içindeydi.
Boyko konusunda fikrim hala ayni , iyi kaleci fakat burada olmadi aşı tutmadı

Fabri baska bi Dunya , duruşu , müdahaleleri , meziyetleri , sezgileri , ayaklari , efendiliğiyle hepimizin sevgisini ve saygisini kazandi , onunde saygı ile eğiliyorum :tabe:

Suanda da en sevdigim oyuncularimizdan biri , 20 gundur Profilimde Fabri fotosu vardi zaten daha bugun değiştirdim :bandit:

katılmıyorum
barca rakitic'i alırken xavi zaten yaş haddinden ayrılıyordu kaldı ki rakitic dünya klasmanında kendini ispatlamış, sevilla'ya kupa aldırmış bir oyuncu olarak geldi. keza barca real gibi takımlar gelişmesi umuduyla oyuncu almazlar. onlar parası neyse verir olmuş oyuncu alırlar. büyük kulüpler nadiren genç oyuncu riskine girer bunu da %10-15 oranında yapar
ha bana portekiz takımlarını örnek verirsen ona eyvallah derim ama orada da onların farklı pratikleri var bıraktıkları oyuncuların yerini çok kolay doldrabiliyorlar

bende sana katılmıyorum abi :D

Barça örneğini oyuncunun yerini dolabilir anlamında verdim sana sonuçta xavi,iniesta,messi 3 lemesinden bahsediliyordu.

Xavi gidince acaba barça o meşhur tiki taka'lara veda mı ediyor dendi bak yıl 2016 oldu adamlar halen tiki takalara devam ediyorlar.

Orta sahası busqets,arda,rakitic filan oldu hatta :)

Yine aynı şeyi yazmış olucam fakat belli bir sistemin varsa o beğenmediğimiz necip bile ayak uyduruyor neden hep sistemden.

Portekiz ligini güzel demişsin geçen gün başkan'da söylemişti porto klübü sattığı oyunculardan aldıkları para ile çeviriyor dedi başkanda.

Biz 2 yılda sattığımız oyuncu parası 100 yıllık koca tarihimizde ulaşamamışız ne kadar kötü birşey deme ?

Sürekli al kullan çöp'e at al kullan çöp'e at o yüzden diyorum şimdi al kullan parlat sat :)

soyadı dembele olan bütün futbolcular ile ilgilenelim onlardan oluyor :D

Çevrimdışı mellfred

ve bu atiba bize bedava geldi kim bulup getirdiyse Allah ondan razı olsun gitarcı istemişti galiba :)
gitarcı getirdi hem de sağ bek oynayabildiği için alındı. hatta bu adamın transferinden menejerliği cukkaladığı ve atiba'nın düşük profilli bir oyuncu olduğu haberleri yapıldı  :bandit:
zamanın antalya başkanı da olaya müdahil olmuştu hatta

Bilicin bize kazandırdığı tek şey , onun israri olmasaydi Antalya ya gidiyordu adam her konuda anlasmisti , Bilic inatla bana onu alin diyince sessiz sedasiz Aldik Atibayi , iyiki de almisiz Kara incimizi :busted_cop:

Hatta geldiginde Antalyanin alacagi oyuncuyu aldik diye epey Fırtınalar koparmisti bizim taraftar :bandit:

Noah Hutchinson, kaç yaşında?
Simdiden altyapiya yerleştirmek lazim :bandit:

Bide Q7 nin oğlunu oda babasinin oglu olacak baya yetenekli :tabe:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

soyadı dembele olan bütün futbolcular ile ilgilenelim onlardan oluyor :D
bence devre arasında memphis depayı kiralayalım nasıl olur   :)

Etiketler: