Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9143308 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Bishamon

bu cincon ne ballı arkadaş başakşehirde epureanu oynamayacakmış
Cinconda bruma yok sen oraya puan kaybı yaz

Edit: Cigerci yokmus yanlis bakmisim
[ Son Düzenleme: 02 Kasım 2016, 12:42:58 Bishamon ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Dün Aboubakar'ı beğendim, bu beğeninin nedeni Cenk'in performansı olabilir. Insan elinde olmadan karşılaştırıyor.
Dün maçı seyreden ve hiçbirşeyden haberi olmayan birine bu adam 3.3 buda 1.7 alıyor desen, çok normal der.
Cenk topu önüne alıp yumuşatmayı bile yapamıyor,  Biraz Abou'dan ders alması lazım.
Eğer Cenk, kutunun içinde değilse ve biz sürekli atak yapamıyorsak bir anda çok değersiz bir topçu haline geliyor.
Süperligde işimize yarar ancak.

Abi orta sahada top kazanıyoruz, Cenk ileri uçta normalde formasyon olarak ama öylece orta sahada top bekliyor böyle forvet olur mu Allah aşkına delirdim dün gece ya..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Bishamon

Dün Aboubakar'ı beğendim, bu beğeninin nedeni Cenk'in performansı olabilir. Insan elinde olmadan karşılaştırıyor.
Dün maçı seyreden ve hiçbirşeyden haberi olmayan birine bu adam 3.3 buda 1.7 alıyor desen, çok normal der.
Cenk topu önüne alıp yumuşatmayı bile yapamıyor,  Biraz Abou'dan ders alması lazım.
Eğer Cenk, kutunun içinde değilse ve biz sürekli atak yapamıyorsak bir anda çok değersiz bir topçu haline geliyor.
Süperligde işimize yarar ancak.
Kutunun içinde de iş yapamıyor.Ozzy nefis bir ara pası attı ona koşamadı bile.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gs gene yenemeyebilir abi berabere bitsin iyi olur

Çevrimdışı tuncaboylu

olabilir rakip defansın daha çok öne çıkmasına cesaret verirsin cenki tek bırakarak.
85. dakikaya 1-0 geride giren takımın defansı ileri çıkarmak için cesarete ihtiyacı yok.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ersoy

cenk bitmiş artık zaten çok az umudum vardı.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Cinconda bruma yok sen oraya puan kaybı yaz

Edit: Cigerci yokmus yanlis bakmisim

Muslera'da hafif bir sakatlık varmış Selcuk ile birlikte. Muslera oynamassa tamam zaten. @Bishamon

Çevrimdışı tangaz

85. dakikaya 1-0 geride giren takımın defansı ileri çıkarmak için cesarete ihtiyacı yok.

85.dk 1-1di. diğer taraftan öyle bi dünya yok! gomez, suarez, lewa, zlatan gibi forvetlerin sahada olduğu hiç bir maçta hiç bir stoper öle kafasına göre ileri çıkamaz.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Akhisarda da Daouglao ve Sammy kadro disi kalmis , bilin bakalim bu hafta kimle oynuyor akhisar :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Beşiktaş'ta Napoli maçında sakatlanan ve 23. dakikada yerini Cenk'e bırakan Tosic Skorer'e yaptığı açıklamada, "Sağ arka baldırımda çekme var. 10 gün forma giyemeyeceğim" dedi.

Şükür bir sonraki macta oynayabilir :busted_cop:

Çevrimdışı tangaz

Akhisarda da Daouglao ve Sammy kadro disi kalmis , bilin bakalim bu hafta kimle oynuyor akhisar :bandit:

tolunay zaten git gide dibe vuran bir hoca da ben esas avcının gs.ye karşı oyun anlayışı ve maç içi tutumlarını merakla takip edeceğim.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Artı 5.5 milyon€

@Ömer @OrhanAker  Ayrıca Türkiye’den gruplara katılan tek takım olması itibariyle yayın gelirleri pastasını da tek başına alacak olan Beşiktaş’ın elde edeceği gelir 30 milyon Euro’yu bulabilir..... :super:

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nden gruplardan çıkarsa toplamda 40 milyon Euro'nun üstünde gelir elde etmiş olacak. (Sabah)

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Bu adamları öyle yada böyle yarışta tutacaklar artık anlaşıldı.  :akuma:
Rant için yapmıcakları sey yok ... Kadıköyde koymak farz oldu artık

Çevrimdışı ekrembaser

douglao zaten mimli şaibeli adam birde Akhisar'ın tolunay'la berbat gittiği düşünülürse belki olumlu yönde etki yapabilir maça daha fazla asılırlar.

Çevrimdışı tangaz

@Ömer @OrhanAker  Ayrıca Türkiye’den gruplara katılan tek takım olması itibariyle yayın gelirleri pastasını da tek başına alacak olan Beşiktaş’ın elde edeceği gelir 30 milyon Euro’yu bulabilir..... :super:

33 milyon zaten çepte beyler. gruptan çıkarsak 40 cepte olacak...

Çevrimdışı Anıl1903

Ulaşım sponsorumuz Temsa ile ilgili reklam çekimi yapılmış.

Çevrimdışı Bishamon

85 değil Cenk'in oyuna girdiği anda ileri çıkmaya başladılar.Koulibaly resmen Cenk yokmuş gibi topla dribling yaptı.Aboubakar presinde kendi taraflarının ortasında çivilenmişlerdi fakat Cenk girdiğinde santrada duruyorlardı.

Çevrimiçi Necmi

cenk aslında son 3-4 haftanın en iyi oyununu oynadı. savunmaya ciddi katkıları oldu
orta sahada gelen topları indirdi. hücum anlamında akşamki maça özel forvetler eleştirilemez.
mesela şu anda kendimi Beşiktaşdan evinde puan alabilmiş anadolu taraftarı gibi hissediyorum :bandit:
son 4 yıldır herhangi bir takıma karşı Beşiktaşın bu kadar ezildiğini görmedim ve 4 puan aldık.
Bu futbol çok ilginç bir oyun

OLCAY-TOLGA ve GOKHAN Yedek kaldiklari icin cok mutsuz , kimseyle konuşmuyorlar :busted_cop:

Renkli Basın

Foto bugunku idmandan...

Dun Gokhan Gonulun mac esnasinda ki paylasimi

Caner Erkinin dun Koltuk değnekleriyle Stada geldigi an

Takim ruhu , Arkadaşlık ve baglilik..

Çevrimiçi Necmi

85 değil Cenk'in oyuna girdiği anda ileri çıkmaya başladılar.Koulibaly resmen Cenk yokmuş gibi topla dribling yaptı.Aboubakar presinde kendi taraflarının ortasında çivilenmişlerdi fakat Cenk girdiğinde santrada duruyorlardı.
abou ilerdeyken stoperler hiç huzurlu değildi nasıl ileri çıksınlar adam onlara iki tane yapıştırdı. :D
bizim birinci forvetimiz Abou bu kesinleşti artık ama abouyu ligdede avrupa maçlarındaki performansla görmek istiyorum
ligde biraz daha pasif kalıyor. Birde oziye alışması gerekiyor dün gece ozinin çok pası boşa gitti.
Ama inanın kötü Beşiktaş bu işte ve bu takım çok daha iyi olacak. Artık kim cezalı olmuş kim sakatlanmış bir önemi yok
ligde çıkarttığımız her kadro bu ligin çok üstünde
Biz beğenmiyoruz ama ts taraftarı akşamki oyundan sonra resmen hezimet bekliyor kendi takımlarından. Biz gs ye yaptığımız gibi
savunma yapamayız bunlara karşı diyorlar. bunlara karşı hücumda yapamayız diyorlar. :D
ama bir şeyin unutulmaması gerekiyor ts ile aramızdaki fark napoliyle aramızdaki fark gibi ve biz o napoliden 4 puan aldık.
rahatlama yok futbolda rahat olursan biri gelip cezayı keser

Çevrimdışı panic13

cenk aslında son 3-4 haftanın en iyi oyununu oynadı. savunmaya ciddi katkıları oldu
orta sahada gelen topları indirdi. hücum anlamında akşamki maça özel forvetler eleştirilemez.
mesela şu anda kendimi Beşiktaşdan evinde puan alabilmiş anadolu taraftarı gibi hissediyorum :bandit:
son 4 yıldır herhangi bir takıma karşı Beşiktaşın bu kadar ezildiğini görmedim ve 4 puan aldık.
Bu futbol çok ilginç bir oyun

Cenk'in savunmaya katkı vermesi değil, gol atması gerekiyor Necmi Abi. Dün Ebubekir kadar bile etkili değildi, madem savunma yapacak adam lazım, Olcay var. Gelsin yardırsın. Forvet gol attığı müddetçe başarılıdır.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimiçi Necmi

Dun Gokhan Gonulun mac esnasinda ki paylasimi
GG mi :alala: yukarda Caner Erkin yazıyor

Etiketler: