Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9133774 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Şenol Güneş: "Kazansak, büyük bir avantaj olurdu. Kaybetsek, avantajı kaybederdik"

Şenol Güneş: "Hamsik iyi bir vuruşla golü buldu. Zor maçtı, iyi bir rakiple oynadık"

Şenol Güneş: "Golden sonra, golü yememek gerekiyordu. Ona üzüldük"
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

haftasonu ozzi tolgay atiba üçlüsü ts.nin içinden geçer
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

tolgay ve ginlerinde yabancı pasaportunun ilk sırada olduğunu düşünürsek ilk 11imizde türk oyuncumuz yoktu
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

bu arada guinies ses rekoru bence benfica maçında kırılacaktır

Çevrimdışı raichu

haftasonu ozzi tolgay atiba üçlüsü ts.nin içinden geçer
ts yi dağıdacaz gibi bir his var hatta bencifayı da rahat yeneceğiz sanki  :bandit:

Çevrimdışı raichu

bu arada guinies ses rekoru bence benfica maçında kırılacaktır
o rekor 2 farkla öne geçersek kırılır bence

Çevrimdışı onder23

ts yi dağıdacaz gibi bir his var hatta bencifayı da rahat yeneceğiz sanki  :bandit:

ozi atiba tolgay inler hangisi oynarsa fark etmez de cenk'in mutlaka oynamaması lazım.

Çevrimdışı tangaz

o rekor 2 farkla öne geçersek kırılır bence

2 fark gelirse bir daha kırılamayacak seviyeye gelir

Çevrimdışı Orhan_

Benfica - Dinamo Kiev maçını izliyorum. İkisi de puan kaybedeceğimiz takımlar değil. Benfica deplasmanı neyse, ama Dinamo Kiev'i evimizde yenememiş olmamız büyük şanssızlık...

Bu arada, konuyu açasım yok ama, şu takımda Sosa ve Gomez olsaydı, hatta Töre de gitmeseydi, bu sezon tarihe geçebilirdi. Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final, ya da UEFA'da yarı final gibi acayip işlerle karşılaşabilirdik... Baksanıza...

Fabri - Adriano - Marcelo - Rhodolfo - Gönül - Atiba - Oğuzhan - Sosa - Quaresma - Töre - Gomez... Aah ah...

Uefa'da yarı final acayip bir iş değil bence. Kupa ancak keser orada :)..

Çevrimdışı raichu

ozi atiba tolgay inler hangisi oynarsa fark etmez de cenk'in mutlaka oynamaması lazım.
hemfikirim
2 fark gelirse bir daha kırılamayacak seviyeye gelir
anca öyle olur abi öbür türlü kimsenin rekoru düşünecek hali olmuyor doğrusuda o zaten maçta kalmalılar

Çevrimdışı tangaz

olcay oynasın ozzie tolgay atibaya en iyi olcay uyar

Çevrimdışı raichu

avrupa da bile rakibimiz 1-0 ın üstüne yatıyor  :D

Çevrimdışı alimm

benfica yı da kiev i de yeneriz... Rahat olun...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı cursedofdragon

allah cezanı versin kiev.

Böyle mal takım yok benfica pozisyon bulamıyordu 1 penaltı yaptırdı benfica üstüne yattı.

Kiev 1 penaltı kazandı kaçırdı.

Bize gelince ç.künüz kalkıyor zaten.

Çevrimdışı Kalyoncu

Bu mal kiev'e 2 puan nasıl bıraktık biz.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Savaş

CL'de programdaki Benfica - Kiev hariç tüm maçlar kg oldu. Bir bu maç olmadı. Kiev o kadar leş bir takım ve biz bunları içeride alamadık aşağı. Vay arkadaş.

Çevrimdışı tangaz

napoli golü öncesi top mertensin eline çarpıp yön değiştirip hamsikin önüne düşüyor  :akuma:

Çevrimdışı ozankarakoc

Benfica'yı yenersek, Kiev'le berabere bile kalsak garanti çıkıyoruz.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Kalyoncu

napoli golü öncesi top mertensin eline çarpıp yön değiştirip hamsikin önüne düşüyor  :akuma:
Evet ben şüphelenmiştim göstermedi orayıda gözünün önünde bide hakemin

Çevrimdışı raichu

avrupada da aynı dertlerden muzdaribiz  :D
ozzy form tutsun daha sakatlık olmasın ikisini de tokatlayacağız

Çevrimdışı Anıl1903

maç izlerken sahada en çok mesafe kateden oyuncu olarak tolgay gözüme çarptı.gerçek veriler nasıl acaba?
*
Abi katedilen mesafelerle ilgili istatistik bulamadım ama Tolgay'ın adam geçme ve denemede 2/2 başarısı,birkez top kapma ve 90 dakika içerisinde 52 kez topla buluşma istatistiğini buldum ne kadar doğru bilemem.

Şu benfica'yı dağıtalım 23 kasımda sakatlık kaza bela olmasın. :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

canım sıkıldı.
Neden, Adamlar çok iyilerdi valla 1 puan kötü değil

Etiketler: