Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.
0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Neden, Adamlar çok iyilerdi valla 1 puan kötü değil
Evet ben şüphelenmiştim göstermedi orayıda gözünün önünde bide hakemin
s.lak kiev'ê canım sıkıldı.
aynen ingilizin tam önünde oluyor hatta mertens refleks olarak hakeme bakıyor top elinden sektiği için.her maç aleyhimize hakem katliamı oldu
Ozzy'nin vurduğu penaltı beklediğimiz pozisyonun devamında da aboubakar ortalıyo içeriye adam orda da elle kesiyo penaltı olduğunu bildiği için duruyo. O pozisyon da hakemin gözü önünde
Abi haklı çıktın gene alayı adi bunların aboubakarın pozisyonunda faul yok gibi geldi... Hakem ciddi kötüydü.
işin ilginç tarafı yayıncı kuruluş tekrar vermedi o pozisyonu
geçen sene Galatasaray şampiyonlar liginden 17.8m euro marketpool geliri almış. yeni belli olmuş. Buna göre şuan elde ettiğimiz gelir ;katılım payı 12m euro marketpoll 17.8m euro3 beraberlik 1 galibiyet 3m euro toplam : 32.8 m euro
Bu arada taraftar müthişti bugün. Kulaklarım çınlıyor hala. Atmosfer çok iyiydi.
Herkes devam ederken adam suçlanır gibi durup hakeme bakıyo çok ilginçti gerçekten
Trt'deki spiker yüzünden hiçbir şey anlayamadım tribünden. Kendi sesiyle bastırmaya çalıştı sürekli taraftarı. Kim koymuşsa onu oraya ......
4 maçta verilmeyen 3 penaltı aleyhimize verilen hatalı 2 penaltı bugün yediğimiz golde gene hakem hatası derken ŞL.de resmen doğranıyoruz.
+ sanırım şampiyonlar liginde 4 maç üstüste yenilgi görmeyen ilk türk takımı.başka varsa bilen yazsın.
marketpoll biraz artmış olabilir her yıl üzerine koyarak büyüyor die biliyorum
Sezon öncesi ŞL için sürekli öne çıkardığım kaliteli ön alan baskılarında; ayağı düzgün, karar verme mekanizması iyi ve oyunun içinde olan bir kalecinin ne kadar basit fark yarattığını gördük. Keza Reina'nın da bizim baskı merkezini iyi kurgulayamadığımız ön alan baskılarını nasıl kırdığını...
Şenol hocanın artık Cenk'in kulağını çekmesi lazım.Quaresma depar atarak pres yapmaya gidiyor.Cenk ise yürüyerek gidiyor.Ozi'nin paslarına koşmaya bile tenezzül etmiyor.Çok antipatik buluyorum onu bu sene.
Bende kıl oluyorum. Maç sırasında bayağı bir giydirdim