Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9134507 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Neden, Adamlar çok iyilerdi valla 1 puan kötü değil

s.lak kiev'ê canım sıkıldı.

Çevrimdışı tangaz

Evet ben şüphelenmiştim göstermedi orayıda gözünün önünde bide hakemin

aynen ingilizin tam önünde oluyor hatta mertens refleks olarak hakeme bakıyor top elinden sektiği için.
her maç aleyhimize hakem katliamı oldu
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

s.lak kiev'ê canım sıkıldı.
Boş ver onları son maçta yeneriz bence orada. Benficayı yenmemiz şart oğlu şart. Napoliden sonra daha kolay olur tabi kağıt üzerinde grubun net favorisinden 4 puan almak ciddi başarı fakat Kiev'e bırakılan 2 puanı arayabiliriz

[ Son Düzenleme: 02 Kasım 2016, 00:55:00 Mehmet Ali C. ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

aynen ingilizin tam önünde oluyor hatta mertens refleks olarak hakeme bakıyor top elinden sektiği için.
her maç aleyhimize hakem katliamı oldu
Abi haklı çıktın gene alayı adi bunların aboubakarın pozisyonunda faul yok gibi geldi... Hakem ciddi kötüydü.

Çevrimdışı ekrembaser

Ozzy'nin vurduğu penaltı beklediğimiz pozisyonun devamında da aboubakar ortalıyo içeriye adam orda da elle kesiyo penaltı olduğunu bildiği için duruyo. O pozisyon da hakemin gözü önünde

Çevrimdışı FARUK

geçen sene Galatasaray şampiyonlar liginden 17.8m euro marketpool geliri almış. yeni belli olmuş.
Buna göre şuan elde ettiğimiz gelir  ;
katılım payı 12m euro
marketpoll 17.8m euro
3 beraberlik 1 galibiyet 3m euro
toplam : 32.8 m euro

Çevrimdışı Gokhan-

Ayrıca bizim golden sonra, Napoli atağa çıkarken Antipati grubunun f..k you Napoli girmesi tamamen saçmalıktı.

Ulan kalmış 10 dakika bırakta baskı olsun, ıslık olsun yokk, illa kendilerini tatmin edecekler ya..
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı tangaz

Ozzy'nin vurduğu penaltı beklediğimiz pozisyonun devamında da aboubakar ortalıyo içeriye adam orda da elle kesiyo penaltı olduğunu bildiği için duruyo. O pozisyon da hakemin gözü önünde

işin ilginç tarafı yayıncı kuruluş tekrar vermedi o pozisyonu
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Orhan_

Bu arada taraftar müthişti bugün. Kulaklarım çınlıyor hala. Atmosfer çok iyiydi.

Çevrimdışı tangaz

Abi haklı çıktın gene alayı adi bunların aboubakarın pozisyonunda faul yok gibi geldi... Hakem ciddi kötüydü.

hakem inceden kıydı bizi penaltıyı da bakma vermek zorunda kaldı aşırı netti çünkü yoksa onu da vermeyebilirdi

Çevrimdışı ekrembaser

işin ilginç tarafı yayıncı kuruluş tekrar vermedi o pozisyonu
Herkes devam ederken adam suçlanır gibi durup hakeme bakıyo çok ilginçti gerçekten

Çevrimiçi murat

geçen sene Galatasaray şampiyonlar liginden 17.8m euro marketpool geliri almış. yeni belli olmuş.
katılım payı 12m euro
marketpoll 17.8m euro
+ sanırım şampiyonlar liginde  4 maç üstüste yenilgi görmeyen ilk türk takımı.başka varsa bilen yazsın.

Çevrimdışı Alper1903

Bu arada taraftar müthişti bugün. Kulaklarım çınlıyor hala. Atmosfer çok iyiydi.

Trt'deki spiker yüzünden hiçbir şey anlayamadım tribünden. Kendi sesiyle bastırmaya çalıştı sürekli taraftarı. Kim koymuşsa onu oraya ......

Çevrimdışı tangaz

Herkes devam ederken adam suçlanır gibi durup hakeme bakıyo çok ilginçti gerçekten

4 maçta verilmeyen 3 penaltı aleyhimize verilen hatalı 2 penaltı bugün yediğimiz golde gene hakem hatası derken ŞL.de resmen doğranıyoruz.

Çevrimdışı Orhan_

Trt'deki spiker yüzünden hiçbir şey anlayamadım tribünden. Kendi sesiyle bastırmaya çalıştı sürekli taraftarı. Kim koymuşsa onu oraya ......

Emin ol çok acayipti bugün. Kulaklarımda uğultu var hala. Napoli teknik direktörü sanırım maç sonrasında bahsetmiş bundan.

Çevrimdışı tangaz

katılım payı 12m euro
marketpoll 17.8m euro

marketpoll biraz artmış olabilir her yıl üzerine koyarak büyüyor die biliyorum

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

katılım payı 12m euro
marketpoll 17.8m euro
2 galibiyet ve üst tura çıkarsak 8.5 m euro daha gelecek 41.3 m euro + 2 tane maçtada ne gelirse. Mükemmel gelir gerçekten her sene gitmemiz lazım..

Çevrimdışı atalay

Sezon öncesi ŞL için sürekli öne çıkardığım kaliteli ön alan baskılarında; ayağı düzgün, karar verme mekanizması iyi ve oyunun içinde olan bir kalecinin ne kadar basit fark yarattığını gördük. Keza Reina'nın da bizim baskı merkezini iyi kurgulayamadığımız ön alan preslerini nasıl kırdığını...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

4 maçta verilmeyen 3 penaltı aleyhimize verilen hatalı 2 penaltı bugün yediğimiz golde gene hakem hatası derken ŞL.de resmen doğranıyoruz.
Evet abi alman, ingiliz, rus hakemler bizi doğradı. İtalyan hakem versinler bari

Çevrimdışı tangaz

+ sanırım şampiyonlar liginde  4 maç üstüste yenilgi görmeyen ilk türk takımı.başka varsa bilen yazsın.

namağlup çıkıcaz gruptan benim tahminim biz kalan 2 maçta 4-6 puan alacağız napoli 6 puan alacak benfica ise 0-1 puan alacak napoli 1 biz 2 olarak çıkacağız.

Çevrimdışı Bishamon

Şenol hocanın artık Cenk'in kulağını çekmesi lazım.Quaresma depar atarak pres yapmaya gidiyor.Cenk ise yürüyerek gidiyor.Ozi'nin paslarına koşmaya bile tenezzül etmiyor.Çok antipatik buluyorum onu bu sene.

Çevrimdışı FARUK

marketpoll biraz artmış olabilir her yıl üzerine koyarak büyüyor die biliyorum
Evet o kısımda artış olmuş

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sezon öncesi ŞL için sürekli öne çıkardığım kaliteli ön alan baskılarında; ayağı düzgün, karar verme mekanizması iyi ve oyunun içinde olan bir kalecinin ne kadar basit fark yarattığını gördük. Keza Reina'nın da bizim baskı merkezini iyi kurgulayamadığımız ön alan baskılarını nasıl kırdığını...
Napolinin bu kadar rahat ve iyi oynamasında bizim hatalarımızın katkısı var mıydı ?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Şenol hocanın artık Cenk'in kulağını çekmesi lazım.Quaresma depar atarak pres yapmaya gidiyor.Cenk ise yürüyerek gidiyor.Ozi'nin paslarına koşmaya bile tenezzül etmiyor.Çok antipatik buluyorum onu bu sene.
Bende kıl oluyorum. Maç sırasında bayağı bir giydirdim

Çevrimdışı Bishamon

Bende kıl oluyorum. Maç sırasında bayağı bir giydirdim

Bir tane kafa topu kazanamadı galiba.En ufak temasta kendini yere atıyor.

Etiketler: