Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9133788 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Kalyoncu

Oğuzhan'ı çok özlemişim. gökhan inler ise sakatlıktan iyi dönemedi form tutar inşallah ihtiyacımız var. Yazın Tolgay Arslanıda satarızda kaça satarız kestiremedim.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

4.maçlar sonunda 8 puanla lider olan biz olmalıydık (kievi yenmeliydik) 5. maçlarsonunda biz 11 napoli 10 benfica 7 ile son maçlar öncesi çıkmayı garantileyip kieve liderliğe gitmeliydik..
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı 38life

Oğuzhan'ı çok özlemişim. gökhan inler ise sakatlıktan iyi dönemedi form tutar inşallah ihtiyacımız var. Yazın Tolgay Arslanıda satarızda kaça satarız kestiremedim.

Kalan maçlardaki duruma göre Oğuzhan'a ciddi teklifler gelebilir.

Çevrimdışı tangaz

içerdeki maçlarda sağlam bi ozzie iyi market yapabilirdi. umarım benfica maçı kariyer zirvesi oyununu oynar.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Kalyoncu

Onu satmayı kendime kabul ettiremiyorum ondan,Allah bida sakatlık yüzü göstermesin maestroya.

Çevrimdışı 38life

Ben Kiev'in son maça rotasyonlu kadroyla çıkacağını dusunuyorum. Rotasyona girmeyen oyuncuların da motivasyonu dusuk olacaktır.

Çevrimdışı 38life

içerdeki maçlarda sağlam bi ozzie iyi market yapabilirdi. umarım benfica maçı kariyer zirvesi oyununu oynar.
İnşallah. Hem kendisi için hem bizim için çok iyi olur. 2. Tur maçında da büyük bir takıma karşı yapacağı bir kaç pozitif hareketle piyasası tavan yapabilir. Bence şu maçtaki kısa performansı bile scoutlarin dikkatini çekmiştir

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Şenol Güneş: "Yensek de, yenilsek de oyuncularımla, takımımla gurur duyuyorum."

Şenol Güneş: ‘Grupta şanslar devam ediyor’

Şenol Güneş: "Enteresan bir grup. 4 puan aldık Napoli'den. Benfica ile kendi sahamızda oynayacağız. Ona odaklanacağız"

Şenol Güneş: "İlginç bir grup. Dinamo Kiev ve Benfica maçlarını kazanabilirdik."

Şenol Güneş: "Dinamo Kiev ve Benfica maçlarında verilmeyen penaltılar vardı. Bugün penaltı verildi. İlginç bir grup yaşıyoruz."
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kalyoncu

Kiev atacak son dakikalarda yıkacağız forumu. Enerjisi kalan destek versin.

Çevrimdışı 38life

Maçın gidişatı 2-0 diyor :D

Çevrimdışı Kalyoncu

Maçın gidişatı 2-0 diyor :D
Keşke 2-0 dese baya baya atacaklar gibi ama o top girmediği sürece sorun yok. :)

Şenol Güneş: "Maç başında oyunculara hem mutlu olalım, hem gurur duyalım dedim. Mutluluğumuz biraz az oldu ama, yine gurur duyuyorum"

Şenol Güneş: "Enteresan bir grup. 4 puan aldık Napoli'den. Benfica ile kendi sahamızda oynayacağız. Ona odaklanacağız"

Şenol Güneş: "Mutluluğumuz biraz buruk oldu. Yensek de yenilsek de oyuncularımla gurur duyuyorum. Ellerinden gelen gayreti gösterdiler."

Çevrimdışı tangaz

ben artık kievin son maça elenmeyi garantileyerek ve yedek takımla çıkacağı bir koşulu destekliyorum. farklı yenilsinler  :icool:

Çevrimdışı ozankarakoc

Benfica - Dinamo Kiev maçını izliyorum. İkisi de puan kaybedeceğimiz takımlar değil. Benfica deplasmanı neyse, ama Dinamo Kiev'i evimizde yenememiş olmamız büyük şanssızlık...

Bu arada, konuyu açasım yok ama, şu takımda Sosa ve Gomez olsaydı, hatta Töre de gitmeseydi, bu sezon tarihe geçebilirdi. Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final, ya da UEFA'da yarı final gibi acayip işlerle karşılaşabilirdik... Baksanıza...

Fabri - Adriano - Marcelo - Rhodolfo - Gönül - Atiba - Oğuzhan - Sosa - Quaresma - Töre - Gomez... Aah ah...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı ozankarakoc

Bakin kim var burada , Vizyon reis fotolarımizi begenmeye decam ediyor :D

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Alper1903

Çevrimdışı ozankarakoc

Çevrimdışı cursedofdragon

kiev s.lak ya penaltı kaçırdılar.

Çevrimdışı Kalyoncu

ben artık kievin son maça elenmeyi garantileyerek ve yedek takımla çıkacağı bir koşulu destekliyorum. farklı yenilsinler  :icool:
Ya napoli ya Benfica son maçta birbirlerine kıran kırana mücadele lazım biz Kiev deplasmanına giderken. O yüzden Kiev bir iyilik yapsa iki maçtan birinde çok süper olur.

Çevrimdışı 38life

Dünyanın en şanssız takımı olmaya devam ediyoruz.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Çevrimiçi murat

Napoli teknik direktörü Sarri takımımızda en beğendiği oyuncunun Tolgay Arslan olduğunu söyledi.Haksız da değil.
maç izlerken sahada en çok mesafe kateden oyuncu olarak tolgay gözüme çarptı.gerçek veriler nasıl acaba?
*

Etiketler: