Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9128989 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Valla ben takip ediyorum denk gelirsem. Bizden gidenler icinde en iyi performans veren oldu. Devre arasi gene alsak mi acaba?

miloseviçde düzenli oynuyor kupa lig hermaç 90 dk sahada  :money:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Berat

miloseviçde düzenli oynuyor kupa lig hermaç 90 dk sahada  :money:
Darmstad vs Alaves vs Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

dider drogbada zamanında fransa ikinci liginden çıkmıştır  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Berat

dider drogbada zamanında fransa ikinci liginden çıkmıştır  :bandit:
Şu anki durumu değerlendiriyoruz :D

Çevrimdışı Çağatay

maça da 6 saat kalmış gidip bir kalp ameliyatı olayım da zaman geçsin...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı mylife1903

maça da 6 saat kalmış gidip bir kalp ameliyatı olayım da zaman geçsin...
Anestezi oneririm 40-45 derecelik

Çevrimdışı tuncaboylu

Alexis mi kaldı abi adamın tipini bile unuttum :D

XOX'li oyuncakları unutmuyorsun ama.  :bandit:

Çevrimdışı ekrembaser

Anestezi oneririm 40-45 derecelik

Abi muslera sakatlanmış koş koş naptın sen ya

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı tuncaboylu

Abi muslera sakatlanmış koş koş naptın sen ya

Ajan Cenk göreve.

Ajan İsmail iş başında.

Ajan Pektemek beklemede.

Çevrimdışı benyv-

Yönetim cidden Alexis'i göndermek için çok uğraştı ama kendisi Atınç'tan da, Miloseviç'ten de, Pedro Franco'dan da iyi bence. Hem de oyuncu tarzı olarak farklı. O kadar göndermeye uğraşıp yerine yedekten bile kullanamadığımız Atınç'ı aldık. Tabi bunun nedeni aslında iyi bir defansın alınacak olması ve Atınç'ın yerli statüsünde olmasıydı. Bu konuda yine yönetimi çok eleştirmiyorum çünkü Tosic ve Rhodolfo'nun genel takım kalitesi açısından yeterli olduğunu düşünüyorum. Fakat en önemli pozisyon olan kaleci pozisyonunu ortalama bir kaleci ile doldurduk. Sadece Tolga'dan daha iyi bir kaleci. Kendisini sevsem de, üst düzey bir kaleci değil malesef Fabri. Umarım Fabri'yi yedekleyecek Ospina veya Muslera ayarında bir kalecimiz olur seneye. Geri kalan pozisyonlar bir şekilde dolduruluyor.

Çevrimdışı Kalyoncu

Beck-marcelo-rhodolfo-tosic olacak diyor herkes.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

Beyler hayır olsun rüyamda 3-1 yeniliyorduk 4-1 olunca odada ki herşeyi kırmaya başladım tv filan sonra uyandım zaman vardı daha 4-1 di ama en son skor yeinliyorduk.  :bawling:

Çevrimdışı tuncaboylu

Yönetim cidden Alexis'i göndermek için çok uğraştı ama kendisi Atınç'tan da, Miloseviç'ten de, Pedro Franco'dan da iyi bence. Hem de oyuncu tarzı olarak farklı. O kadar göndermeye uğraşıp yerine yedekten bile kullanamadığımız Atınç'ı aldık. Tabi bunun nedeni aslında iyi bir defansın alınacak olması ve Atınç'ın yerli statüsünde olmasıydı. Bu konuda yine yönetimi çok eleştirmiyorum çünkü Tosic ve Rhodolfo'nun genel takım kalitesi açısından yeterli olduğunu düşünüyorum. Fakat en önemli pozisyon olan kaleci pozisyonunu ortalama bir kaleci ile doldurduk. Sadece Tolga'dan daha iyi bir kaleci. Kendisini sevsem de, üst düzey bir kaleci değil malesef Fabri. Umarım Fabri'yi yedekleyecek Ospina veya Muslera ayarında bir kalecimiz olur seneye. Geri kalan pozisyonlar bir şekilde dolduruluyor.

Alexis arkasından ağıt yakılacak bir oyuncu değil. Zaten stoper bölgesinde sorunumuz yok, Rhodolfo bile doğru dürüst şans bulamıyor.

Alexis kalsaydı, UEFA listesine bile kaydedilmezdi muhtemelen.

Sol bekteki sayısal eksikliği de fazla sorun olarak görmüyorum, zaten son saniyede Caner piyangosu çıkmasaydı tek Adriano ile başlayacaktık sezona.

Fabri'yi yedekleyecek (ya da Fabri'nin yedekleyeceği) kaleci de yabancı olamaz, 18'de 1 yabancı kaleci bulundurabiliyoruz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Beck-marcelo-rhodolfo-tosic olacak diyor herkes.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim de içime sinmedi, ama hoca bu maçı kafasında defalarca oynamıştır ve bu kararı vermiştir diye umuyorum.

Muhtemelen ilk yarı al gülüm ver gülüm yapacağız, ikinci yarı Adriano yerine Cenk'i ya da Olcay'ı alıp hücumu düşüneceğiz.

Çevrimdışı benyv-

Alexis arkasından ağıt yakılacak bir oyuncu değil. Zaten stoper bölgesinde sorunumuz yok, Rhodolfo bile doğru dürüst şans bulamıyor.

Alexis kalsaydı, UEFA listesine bile kaydedilmezdi muhtemelen.

Sol bekteki sayısal eksikliği de fazla sorun olarak görmüyorum, zaten son saniyede Caner piyangosu çıkmasaydı tek Adriano ile başlayacaktık sezona.

Fabri'yi yedekleyecek (ya da Fabri'nin yedekleyeceği) kaleci de yabancı olamaz, 18'de 1 yabancı kaleci bulundurabiliyoruz.

O zaman Fabri kaydedilmeyecek alırsak eğer. Alexis'in gittiğine üzüldüğümden değil de, hepsini göndermeye uğraşıp daha üst kalite olanını alamamamıza üzüldüğümü söyledim. Size katılıyorum zaten genel anlamda.

Çevrimdışı Kalyoncu

Benim de içime sinmedi, ama hoca bu maçı kafasında defalarca oynamıştır ve bu kararı vermiştir diye umuyorum.

Muhtemelen ilk yarı al gülüm ver gülüm yapacağız, ikinci yarı Adriano yerine Cenk'i ya da Olcay'ı alıp hücumu düşüneceğiz.
Benimde içime sinmedi ama ilk maçtada hiçbirimizin içine sinmemişti tek ona güveniyorum şuan. Şuan en sorunsuz mevkii ile oynamak riskli.

Çevrimdışı Gokhan-

Beyler hayır olsun rüyamda 3-1 yeniliyorduk 4-1 olunca odada ki herşeyi kırmaya başladım tv filan sonra uyandım zaman vardı daha 4-1 di ama en son skor yeinliyorduk.  :bawling:

İnşallah 6.500 TL'lik makineyi kırmamışsındır. :bandit:
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı tuncaboylu

Rüyalar tersine çıkar derler.

3-1 öndeyken 4. golü atınca sevinçle televizyona doğru koşarken, ayağını sehpaya vurup serçe parmağını kıracaksın.  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu mantıkla , Visca vs Basaksehir vs Beşiktaş

Yani senin mantigina gore Visca ve Cengiz under bizde olmaz nede olsa Anadolu topcusu dimi :bandit:

Begenmedigin Alexis senelerce Valenciada oynadi hatta kaptanlik yapti ona bakarsan :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

XOX'li oyuncakları unutmuyorsun ama.  :bandit:
Alexis derken tirstim zaten simdi @Yusuf Tekeli gelecek teksas esrafindan aleksizi anacak falan

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Alexis derken tirstim zaten simdi @Yusuf Tekeli gelecek teksas esrafindan aleksizi anacak falan
Çok tehlikeli çoçuk abi her an pusuda bekliyor

İnşallah 6.500 TL'lik makineyi kırmamışsındır. :bandit:

Yok 100 ekran led tv var oda da :)

Onu kırıyordum tv'yi söktüm yerinden bütün gücümle fırlattım yere :)

Çok gerçekci bir rüyaydı masaüstünde laptop'umu dahi gördüm.

Tv'yi aynen gördüm oda'yı aynen gördüm.

Rüyalar tersine çıkar derler.

3-1 öndeyken 4. golü atınca sevinçle televizyona doğru koşarken, ayağını sehpaya vurup serçe parmağını kıracaksın.  :bandit: :bandit:

inşallah abi ağzından bal damlıyor :D

Ama oda da koşulcak bir yer yok masa var masanın üstünde laptop,monitor filan var  tv'de duvara monte :D

İnşallah sevinçten fırlatmışımdır :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yok 100 ekran led tv var oda da :)

Onu kırıyordum tv'yi söktüm yerinden bütün gücümle fırlattım yere :)

Çok gerçekci bir rüyaydı masaüstünde laptop'umu dahi gördüm.

Tv'yi aynen gördüm oda'yı aynen gördüm.
Ben Live macinda Tv yi kırmıştım saatlerce ağlamıştım kabus gibi bir geceydi :bawling:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Etiketler: