Yönetim cidden Alexis'i göndermek için çok uğraştı ama kendisi Atınç'tan da, Miloseviç'ten de, Pedro Franco'dan da iyi bence. Hem de oyuncu tarzı olarak farklı. O kadar göndermeye uğraşıp yerine yedekten bile kullanamadığımız Atınç'ı aldık. Tabi bunun nedeni aslında iyi bir defansın alınacak olması ve Atınç'ın yerli statüsünde olmasıydı. Bu konuda yine yönetimi çok eleştirmiyorum çünkü Tosic ve Rhodolfo'nun genel takım kalitesi açısından yeterli olduğunu düşünüyorum. Fakat en önemli pozisyon olan kaleci pozisyonunu ortalama bir kaleci ile doldurduk. Sadece Tolga'dan daha iyi bir kaleci. Kendisini sevsem de, üst düzey bir kaleci değil malesef Fabri. Umarım Fabri'yi yedekleyecek Ospina veya Muslera ayarında bir kalecimiz olur seneye. Geri kalan pozisyonlar bir şekilde dolduruluyor.
Alexis arkasından ağıt yakılacak bir oyuncu değil. Zaten stoper bölgesinde sorunumuz yok, Rhodolfo bile doğru dürüst şans bulamıyor.
Alexis kalsaydı, UEFA listesine bile kaydedilmezdi muhtemelen.
Sol bekteki sayısal eksikliği de fazla sorun olarak görmüyorum, zaten son saniyede Caner piyangosu çıkmasaydı tek Adriano ile başlayacaktık sezona.
Fabri'yi yedekleyecek (ya da Fabri'nin yedekleyeceği) kaleci de yabancı olamaz, 18'de 1 yabancı kaleci bulundurabiliyoruz.