Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9124478 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı cisse557

Günaydın,
Rüyamda 2-1 den 3-2 yenik duruma düştük, maç 3-3 bitti. Fabri, GB maçındakine benzer hata yaptı. Bir rüya ancak bu kadar gerçek olur. Bu skor iddaa kuponlarinizda yer alsın bence

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

çok zor maç ilk maçdan daha zor olacak...
Saha, seyirci  avantajını kullanmak lazım abi, bir de hakem bizide doğramaz Napoliyi de doğramaz. Geçenki maçın hakemi neydi öyle...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Günaydın,
Rüyamda 2-1 den 3-2 yenik duruma düştük, maç 3-3 bitti. Fabri, GB maçındakine benzer hata yaptı. Bir rüya ancak bu kadar gerçek olur. Bu skor iddaa kuponlarinizda yer alsın bence
Kanser olacağız diyorsun yani

Çevrimdışı ozankarakoc

En baştan 'ilk maçı 1-0 kaybedeceksiniz, İstanbul'da 1-0 kazanacaksınız' deselerdi hiç düşünmeden 'tamam' derdim. O yüzden objektif bakarsak kaybedeceğimiz pek bir şey yok. Ama kazanabileceğimiz çoook büyük bir şey var! Tek dileğim Vodafone Arena'daki yenilmezlik unvanımızı kaybetmememiz. Caner ve Talisca çok büyük kayıplar... Umarım aramayız.

Fabri - Adriano - Marcelo - Tosic - Beck - Atiba - Oğuzhan - Tolgay - Olcay - Quaresma - Aboubakar

Haydi rastgele!
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı cisse557

Kanser olacağız diyorsun yani

Maç bu skorla bitecekse razıyım ben

Çevrimdışı tuncaboylu

açıklanana mali tabloya göre kulübün net borcu 1.062.966.869 TL görünüyor.
aslında borç 1.257.761.830 lira görünüyor ama bunun içinde 194.794.961 TL geri ödemesi olmayan borç var
türkçesi loca gelirleri hizmet sağlandığında borç hanesinden düşecekler. şu anda alınan para borç alınmış gibi görünüyor
blançoyu şişiriyor.
nakit ödenmeyen borç borç değildir :D

Yani önümüzdeki senenin santrası yapıldığı anda borcumuz 100 milyon lira azalmış olacak.

Bu mevcutlar ve alacaklar nedir abi, onu öğrenebildin mi?

Çevrimdışı tangaz

Saha, seyirci  avantajını kullanmak lazım abi, bir de hakem bizide doğramaz Napoliyi de doğramaz. Geçenki maçın hakemi neydi öyle...

ben iddia edilenin aksine bu clatenburg denen herifin iyi hakem olmadığını düşünüyorum ingiliz lobisi ile basamakları tırmanmış bir hakem. aleyhimize hata yapabilir. kimsede oralı olmaz.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu sefer gencler maci gibi olmayacak uyanir uyanmaz formayi gecirdim sirtimA.
Herkes totemini yapsin cok zor mac. Italyanlar ile oynarken hep tedirgin oluyorum ozellikle kendi evimizde.
Bunun benzeri lazio maci oynamistik.
Meshur tezahurat basligi vardi. Lazia atakta biz laylaylay lom
Taraftar sabirli olsun, kartal golggl diye diye takimi napolinin ustune itmeye gerek yok, sonuc facia olur. Sabirli oynamak macin durumuna gore riskleri kademe kademe almak lazim, obur macin da skoru cok onemli. Orada bugun yarma reis keser fisini benfikanin onlarin da hala umudu var.

Sabir, sabir, sabir

Maçın taktiği ilk yarı al gülüm ver gülüm şeklinde olmalı.

Beraberlik Napoli'ye de yarıyor, adamları ürkütmemek lazım ilk yarıdan.

Soyunma odasına "Bunlar da beraberliğe razı" fikriyle gitsinler, öyle dönsünler.

Tüm enerji ikinci yarıya saklanmalı, galibiyet gerçekten isteniyorsa taraftarla birlikte kabus gibi çökülmeli rakibin üstüne.

Beraberlik bize yeter deniyorsa, ikinci yarı da al gülüm ver gülüm.

Çevrimdışı panic13

Günaydın Arkadaşlar,

Aşırı adamlıktan dolayı çok gerginim. Allah'tan maç saat 19:45'de. Yoksa kendi kendimi parçalıyacağım sinirden.

Maçı alırsak ben (temsili):

Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı tuncaboylu

Günaydın Arkadaşlar,

Aşırı adamlıktan dolayı çok gerginim. Allah'tan maç saat 19:45'de. Yoksa kendi kendimi parçalıyacağım sinirden.

Maçı alırsak ben (temsili):

20.45'te maç.

Çevrimdışı OrhanAker

Soyunma odasına "Bunlar da beraberliğe razı" fikriyle gitsinler, öyle dönsünler.

Tüm enerji ikinci yarıya saklanmalı, galibiyet gerçekten isteniyorsa taraftarla birlikte kabus gibi çökülmeli rakibin üstüne.

90 dk geçmez abi böyle bizde geçiremeyiz zaten :D

Çevrimdışı tangaz

uefanın aklı fikri cinlikte deplasman maçlarımızda satışa açık hakemler (doğu blokundan) iç saha maçlarımıza alman ve ingilizler hiç masumane gelmiyor bana.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

uefanın aklı fikri cinlikte deplasman maçlarımızda satışa açık hakemler (doğu blokundan) iç saha maçlarımıza alman ve ingilizler hiç masumane gelmiyor bana.
Aynen abi ic sahaya ver bulgari ver rumeni hatta ver bosnak hakem bi kapali carsi yapalim falan, uefa uyAnik

Çevrimdışı mylife1903

Aynen oyle yapmak lazim. Yavas yavas oynayacan. Gerilmeyecen. Toplari daga tasa vuracan habire korner diregine dogru vurup ekstra kosturacan herifleri. Son 5 dakikada da kornerde gafaylan atacan golunu. Ayni eskiden bize yaptiklari gibi. Sonra italyanlar baslik atacak vyrduk vurduk deviremedik, serefli maglubiyet, satilmis hakem

Çevrimdışı tangaz

Aynen abi ic sahaya ver bulgari ver rumeni hatta ver bosnak hakem bi kapali carsi yapalim falan, uefa uyAnik

uefa tam ş.refsiz aslında

Çevrimdışı tangaz

Aynen oyle yapmak lazim. Yavas yavas oynayacan. Gerilmeyecen. Toplari daga tasa vuracan habire korner diregine dogru vurup ekstra kosturacan herifleri. Son 5 dakikada da kornerde gafaylan atacan golunu. Ayni eskiden bize yaptiklari gibi. Sonra italyanlar baslik atacak vyrduk vurduk deviremedik, serefli maglubiyet, satilmis hakem

bunu becerebildiğimiz gün yarı finaldeyiz üstad

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Evet abi haklısın :) ama bu hakemi ben biliyorum. Geçen maçın hakeminden çok daha iyi bu adam.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bunu becerebildiğimiz gün yarı finaldeyiz üstad
Bu gruptan 1.inci olarak çıkalım abi 2.turda elensekte mühim değil

Çevrimdışı tuncaboylu

Boşverin, iyi hakem versinler.

İyi hakem maçı da güzelleştirir, bizim Kapalıçarşı'yla, AçıkPazar'la işimiz yok.

Kaldı ki rakibin İtalyan ve de hele Napoli. Bu işlerin kralını bilir onlar.

Sen adama Kapalıçarşı yaptırana kadar onlar karısına Milano yaptırır, sonra stadda delirirsin o penaltıyı nasıl vermezsin diye.
[ Son Düzenleme: 01 Kasım 2016, 10:37:08 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tangaz

Boşverin, iyi hakem versinler.

İyi hakem maçı da güzelleştirir, bizim Kapalıçarşı'yla, AçıkPazar'la işimiz yok.

Kaldı ki rakibin İtalyan ve de hele Napoli. Bu işlerin kralını bilir onlar.

Sen adama Kapalıçarşı yaptırana kadar o çoktan Milano yaptırır, sonra stadda delirirsin o penaltıyı nasıl vermezsin diye.

kötü hakem versinler lehimize hata yapsın ve biz kazanalım hiiiç itiraz etmem  :bandit:

Çevrimdışı sozkul

Subyanlari istedigin gibi oynatiyorsun abi, cok takilmayin bu uefa listesine.
Ingiliz takimlari nasil komple genc takim cikiyor son maclara dusunmediniz mi hic, 45 kisi bildirmiyir adamlar.

Kendi altyapından gelen oyuncular için geçerli o.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

quaresma destek vermez adriano çok yanlız kalır sol bekte
:alala:

Katilmiyorum , Ilk macta Becke cok destek vermisti
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi murat

bu 2 kadrodan biri ile çıkıcaz tahminim.

Fabri

Beck   Marcelo  Tosic   Tosic

İnler     Atiba

Quaresma    Tolgay     Adriano

Abuobakar

yada

Fabri

Beck  Marcelo  Tosic   Adriano

İnler     Atiba

Quaresma   Tolgay     Kerim

Abuobakar
ilk kadroyu beğendim tosiç hanımınıda sahaya sürmüş.hangisi stoper hangisi solbek çözemedim. :D

Çevrimiçi murat

ben iddia edilenin aksine bu clatenburg denen herifin iyi hakem olmadığını düşünüyorum ingiliz lobisi ile basamakları tırmanmış bir hakem. aleyhimize hata yapabilir. kimsede oralı olmaz.
buna bende katılıyorum murat.zaten ingilizlerden de hoşlanmam burnu havada insanlar ve bunu asillik gibi göstermektede üstlerine yok.

Çevrimdışı tangaz

ilk kadroyu beğendim tosiç hanımınıda sahaya sürmüş.hangisi stoper hangisi solbek çözemedim. :D

yenge stoperdir kesin top geçer adam geçmez  :D

Etiketler: