Beklerimiz su anda nasil etkili onu anlamadim. Adriano kesinlikle kaliteli bir oyuncu ama fiziksel durumu gercek kimligini gösterebilmesini engelliyor. Aynisi G.Gönül icin de gecerli. Kaldi ki sol bekte yedekleyecek adam yok. Gomez konusunda da katilmiyorum. Wolfsburg Takim olarak kötü ve cok güclü bir Ligde oynuyor. Mukayese etmek dogru olmaz. Gomez'i koy Bayern'e bak ne kadar Gol attiyor.
sen nasıl görüyorsun bilemem ama ben adrianoyu oynadığı her maçta etkili gördüm
GG yide öyle birde sözlerimi iyi anlaman lazım bana ülkede adriano veya GG yerini alabilecek bir tane bek söyle
sol bekte yedekleyecek adam vardı caner ne yani yedek lazım diye yedeğede yedekmi almamız lazım
lig başladı gayet yeterli bir bek kadromuz vardı bizim bu durumdaki opsiyonlarımız bile ligde başka
takımlarda yok buda bizi onların üstüne koyar. Gomez konusuna katıl katılma adam yokları oynuyor
kaliteli oyuncu her yerde kalitelidir. Bizdede ligde iyiydi ama avrupada şişiyordu. Oraya koy buraya koy
gibi farazi konuşmalarla neticeye ulaşılmaz ortadaki somut gerçeklerle konuşmak gerekir. Ben gol atmasıyla
değerlendirmiyorum hiç atamayabilir ama adamın oyuna katkısı sıfır. Bak bide Abou da atamıyor ama
oyuna katkısı çok yüksek. geçen sene bizde atıyordu ama oyuna katkısı genede sıfırdı. Yani atamayınca
ıslıklanacak sıradan bir oyuncuya dönüşüyor. Biz geçen senede diyorduk gomez avrupada herhangi bir ligde
iş yapmaz diye. savunma bilgisi olan savunma oyuncuları karşısında gomez etkisiz elemana dönüyor işin
gerçeği bu tek mükemmel yaptığı şey vuruş becerisi top tutma top saklama top sürme hepsi kötü pas oyununda yok
geldimi affetmiyordu burda ama avrupada ona o şansı vermiyorlar birde bizim gibi bütün takım ona çalışmaz
kendi yaratmak zorunda kalıyor ve yaratamıyor. işin özeti bu