Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9121594 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Kalyoncu

NET golcümüz yok, 10 numaramız yok, 2 kanat forvetimiz olmalı biri yok diğeri forumun %80ninin dudak büktüğü quaresma kısaca ileri 4lü baya bir soru işaretleri ile dolu ama taş gibi kadromuz var deniliyor bu da bana çok mantıklı gelmiyor ya da taş kavramlarımız farklı...
Aslında iş dönüp dolaşıp gomez-sosa ikilisine geliyor.
Net golcü +
On numara +
Olcay +
q7 +
Gomez'i bilmiyorum ama Sosa gerçekten çok kilit adamdı çok seviyordum tüm takımın formunu yukarı çeken adamdı kendini ve çevredikelerini oynatan bir futbolcuydu.

Çevrimdışı FedericoGiunti

Olcay'ı istemeyip gg yi düşünmeniz niye onu anlayamadım olcay formsuz gökhan gönül çok mu formda?
Ben ggnin hem savunma hem de hucum olarak beckten daha iyi olduğu kanısındayım. Gençlerbirliği maçında tam performans göstermemiş olabilir ancak henüz kaç maça çıkabildi ki? Beck bal yapmayan arı gibi bence. aldığı tüm topları geriye dönmekten başka bişey yapmıyor. insiyatif sıfır. Arkaya çok fazla adam kaçırıyor. Gg oynasın ritmini bulacaktır. Ama hepsinden önemlisi Beşiktaş kazansında kim oynarsa oynasın. Beşiktaş şampiyon olsun da kim oynarsa oynasın.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı GÖRKEM

sosa gomez kalsaydı dahi bence hala kanat forvette eksiğimiz olurdu taş gibi tabirini tam karşılamak için.

Tabi orada zaten eksik vardi her zaman yaziyorduk. Ama bir sekilde o eksik kapatilirdi bunlar olsaydi. Sonucta Töre haricinde ayrilan bir Kanat olmadi ki o da oldukca verimsizdi sezonun genelinde.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@tangaz abi sosa ve gomez kalıp yarmo gelseydi 100 golü geçerdik bu ligde  :)

Çevrimdışı mylife1903

NET golcümüz yok, 10 numaramız yok, 2 kanat forvetimiz olmalı biri yok diğeri forumun %80ninin dudak büktüğü quaresma kısaca ileri 4lü baya bir soru işaretleri ile dolu ama taş gibi kadromuz var deniliyor bu da bana çok mantıklı gelmiyor ya da taş kavramlarımız farklı...
Yahu abi mesela gonul yazar da tas gibi ancelina joli de tas gibi zevk meselesi iste.
Arabadan takimindan hanimindan seve seve memnun olacaksin, kendi secimin

Çevrimdışı Kalyoncu

Ben ggnin hem savunma hem de hucum olarak beckten daha iyi olduğu kanısındayım. Gençlerbirliği maçında tam performans göstermemiş olabilir ancak henüz kaç maça çıkabildi ki? Beck bal yapmayan arı gibi bence. aldığı tüm topları geriye dönmekten başka bişey yapmıyor. insiyatif sıfır. Arkaya çok fazla adam kaçırıyor. Gg oynasın ritmini bulacaktır. Ama hepsinden önemlisi Beşiktaş kazansında kim oynarsa oynasın. Beşiktaş şampiyon olsun da kim oynarsa oynasın.
Belkide bu sene için önümüzdeki en kritik iki maç napoli ve Benfica bu maçlarda bu risk alınabilirmi? Ligde hep oynaması taraftarıyım gökhan gönülün ama Cl için Beck daha iyi tercih

Çevrimdışı mylife1903

tr ligi baz alındığında taş gibi kadromuz var ondan abi yoksa çok iyi değiliz. elit stoper + yarmolenko ve + gomez gelirse o zaman taş gibi kadromuz olur  :evillol:
Raketci, yarma, balojan vereyim ustune fis vermeyeyim fis yerine de pazara cikmisken samedovu vereyim. Gomez olsa tukan senin

Çevrimdışı Necmi

taş gibi kadromuz var çünkü ligin en fazla gol atan ikinci takımıyız şu anda
ligin en işlevsel orta sasası bizde caneri sakatta versek en etkili beklerde bizde
kalecimiz iyi defansımız oturdu bizide ligde bu özellikler taş gibi takım yapıyor @tangaz
ligle mukayese ediyoruz net golcümüz yokta kimin var lig ortalamasının üzerinde forvet
hattımız var. Her maçımızda gol atıyoruz şl dahil buna ısıran golcü bir takımız hemde tüm takım
bunun içinde sürekli bir kişiye bağımlı sistemmi yoksa herkesin gole gidebildiği tutulmaz bir takım olmakmı
biz geçen sene gomezle pastayı sağlam götürdük ama öyle net golcü avrupada bir elin parmağı kadar
al işte bu sene atamıyor bizdede atacağı garanti değildi. Oda evlendi yokları oynuyor :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Raketci, yarma, balojan vereyim ustune fis vermeyeyim fis yerine de pazara cikmisken samedovu vereyim. Gomez olsa tukan senin
olumlu abi yarmanın olduğu her paket olumlu  :D

Çevrimdışı GÖRKEM

Gomez'i bilmiyorum ama Sosa gerçekten çok kilit adamdı çok seviyordum tüm takımın formunu yukarı çeken adamdı kendini ve çevredikelerini oynatan bir futbolcuydu.

Ikisinin de ne kadar önemli oldugu gittikce daha cok netlesiyor. Aboubakar ve Cenk'e gelen net pozisyonlarin cogunu Gomez golle sonuclandirirdi. Belki Ligde kaypsiz ilerleyecektik Gomez olsaydi. Sosa'nin eksikligi ise ofansif anlamda taktiksel esnekligi negatif yönde etkiledi.

Çevrimdışı tuncaboylu

@tangaz abi sosa ve gomez kalıp yarmo gelseydi 100 golü geçerdik bu ligde  :)

Sosa ve Gomez'in bu seneki form durumlarına bakarsak, kalsalardı Serhat'a ek mesai ücreti vermemiz gerekirdi.

Artık bu ikiliyi unutup önümüze bakmamız lazım.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Ekim 2016, 14:15:55
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
ileride oynayan 4 mevkimiz taş gibi değil bence tr ligi için dahi. mesela cinconun ileri 4 lüsü kanatlarda bruma poldi ortalarında sneijder önlerinde eren sanki daha iyi bizim ileri 4lüden gibi duruyor.

@tangaz abi sen gs maçlarını biraz izle bence.  :biggrinking:
Bruma dısındakılerin cok etkısı yok.
 Snıjderr'den kendı taraftarı bıle sıkayetcı sahada yürüdüğü için.

Çevrimdışı Necmi

samedovu ben beğenmiyorum çok dalgalı bir oyuncu bence büyük maçların oyuncusu değil
onun gibi türkiyede çok adam var bizde dolu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Mario Balotelli -----> 7 Mac - 7 Gol

Bu riske degerdi beeee :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sosa ve Gomez'in bu seneki form durumlarına bakarsak, kalsalardı Serhat'a ek mesai ücreti vermemiz gerekirdi.

abi artık geçti onların devride geçen seneki takımda bir de yarmo olsa düşünemiyorum...

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Ekim 2016, 14:19:14
  • Beylikdüzü-İstanbul

Gomez'i bu hafta sonu Wolsfurg taraftarı antreman sonrası yuhaladı,bu gidişle düşecekler ki düşmeleri için dua ediyorum..

Efsane olacak iken gazoz olmayı tercih etti  :biggrinking:

Çevrimdışı GÖRKEM

taş gibi kadromuz var çünkü ligin en fazla gol atan ikinci takımıyız şu anda
ligin en işlevsel orta sasası bizde caneri sakatta versek en etkili beklerde bizde
kalecimiz iyi defansımız oturdu bizide ligde bu özellikler taş gibi takım yapıyor @tangaz
ligle mukayese ediyoruz net golcümüz yokta kimin var lig ortalamasının üzerinde forvet
hattımız var. Her maçımızda gol atıyoruz şl dahil buna ısıran golcü bir takımız hemde tüm takım
bunun içinde sürekli bir kişiye bağımlı sistemmi yoksa herkesin gole gidebildiği tutulmaz bir takım olmakmı
biz geçen sene gomezle pastayı sağlam götürdük ama öyle net golcü avrupada bir elin parmağı kadar
al işte bu sene atamıyor bizdede atacağı garanti değildi. Oda evlendi yokları oynuyor :D

Beklerimiz su anda nasil etkili onu anlamadim. Adriano kesinlikle kaliteli bir oyuncu ama fiziksel durumu gercek kimligini gösterebilmesini engelliyor. Aynisi G.Gönül icin de gecerli. Kaldi ki sol bekte yedekleyecek adam yok. Gomez konusunda da katilmiyorum. Wolfsburg Takim olarak kötü ve cok güclü bir Ligde oynuyor. Mukayese etmek dogru olmaz. Gomez'i koy Bayern'e bak ne kadar Gol attiyor.

Çevrimdışı Necmi

Gomez'i bu hafta sonu Wolsfurg taraftarı antreman sonrası yuhaladı,bu gidişle düşecekler ki düşmeleri için dua ediyorum..

Efsane olacak iken gazoz olmayı tercih etti  :biggrinking:
çok pişmandır emin ol.biz ilerledikçe dahada pişman olacak.
Biz artık ardımıza değil önümüze bakalım. Onları konuştukça kendi oyuncularımıza
haksızlık ediyoruz. Demekki büyük olan onlar değil Beşiktaşmış.

Çevrimdışı Orhan_

ileride oynayan 4 mevkimiz taş gibi değil bence tr ligi için dahi. mesela cinconun ileri 4 lüsü kanatlarda bruma poldi ortalarında sneijder önlerinde eren sanki daha iyi bizim ileri 4lüden gibi duruyor.

Bruma olmadığı zaman görmek lazım bi de. Adam şu ana kadar çalım atmakta zorlanmadığı için bunların ileri hattını tümüyle işler gösteriyor. Ama Bruma'yı bir çıkaralım bakalım o zaman neler olacak?

Çevrimdışı tangaz

ben bu berbat ligde 9da 9 yapamadık ya çok öfkeliyim. kayıp 6 puanın en kötü 4ünü almalıydık...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Ekim 2016, 14:26:53
  • Beylikdüzü-İstanbul
Biz artık ardımıza değil önümüze bakalım. Onları konuştukça kendi oyuncularımıza

Kesinlikle @Necmi Abicim. Giden gitti. çıkalım grubumuzdan alalım paramızı.
devre arası ıkı - üç transferle gelsin 3 yıldız  :super:

Çevrimdışı Kalyoncu

Evet çok pişman oluyodur kesinlikle dünya kupası hayalide devam edecekti burada attıkça Almanya Milli takımınında bankosuydu.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ben bu berbat ligde 9da 9 yapamadık ya çok öfkeliyim. kayıp 6 puanın en kötü 4ünü almalıydık...
gs zamazingosuna puan kaybetmek üzdü beni abi, ama en çok kiev maçındaki 2 puan kaybı üzdü; kazansaydık şuan yenilmesek gruptan çıkmayı garantilemiştik  :bandit:

Çevrimdışı GÖRKEM

Aynisini bende yazacaktim. Yalniz Takim olarak yine de bir adim öndeyiz gibi görünüyor. Bu avantaji kaptirmamak gerekiyor.

Çevrimdışı Orhan_

Biz de lige uyduk iyi oynamıyoruz :D. Tuhafız bu sene vesselam. Hala oturmamış bir oyun yapısı var. Şenol Hoca bu rotasyon işiyle ilgili biraz kafa karışıklığı yaşıyor sanki. Her maç değişik tercihlerle çıkıyor maçlara. Sakatlıklar biraz hayrımıza olabilir bu konuda.

Etiketler: