Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9121691 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Kalyoncu

gs zamazingosuna puan kaybetmek üzdü beni abi, ama en çok kiev maçındaki 2 puan kaybı üzdü; kazansaydık şuan yenilmesek gruptan çıkmayı garantilemiştik  :bandit:
Kiev maçını napoli deplasmanında kazanarak o puan kaybını tekrar lehimize çevirdik. Gs için ise söyleyecek söz yok süper kupa ve lig maçı çok fena üzdü beni.

Çevrimdışı tuncaboylu

Beklerimiz su anda nasil etkili onu anlamadim. Adriano kesinlikle kaliteli bir oyuncu ama fiziksel durumu gercek kimligini gösterebilmesini engelliyor. Aynisi G.Gönül icin de gecerli. Kaldi ki sol bekte yedekleyecek adam yok. Gomez konusunda da katilmiyorum. Wolfsburg Takim olarak kötü ve cok güclü bir Ligde oynuyor. Mukayese etmek dogru olmaz. Gomez'i koy Bayern'e bak ne kadar Gol attiyor.

Bayern'e Aboubakar'ı koy bakalım ne kadar gol atıyor?

Wolfsburg güçlü bir ligde oynuyor olabilir de, ligin en yüksek bütçeli takımlarından biri. O ligde Darmstad gibi tarihinde 1 milyon euro'luk transfer yapmamış takımlar da var, Ingolstadt gibi oyuncuların bütün maaş toplamının Gomez'den az olduğu takımlar da.

Wolfsburg'un harcadığı para itibariyle en kötü ihtimalle 6-7. sıralarda bitirmesi beklenir ligi.

Çevrimdışı Necmi

Beklerimiz su anda nasil etkili onu anlamadim. Adriano kesinlikle kaliteli bir oyuncu ama fiziksel durumu gercek kimligini gösterebilmesini engelliyor. Aynisi G.Gönül icin de gecerli. Kaldi ki sol bekte yedekleyecek adam yok. Gomez konusunda da katilmiyorum. Wolfsburg Takim olarak kötü ve cok güclü bir Ligde oynuyor. Mukayese etmek dogru olmaz. Gomez'i koy Bayern'e bak ne kadar Gol attiyor.

sen nasıl görüyorsun bilemem ama ben adrianoyu oynadığı her maçta etkili gördüm
GG yide öyle birde sözlerimi iyi anlaman lazım bana ülkede adriano veya GG yerini alabilecek bir tane bek söyle
sol bekte yedekleyecek adam vardı caner ne yani yedek lazım diye yedeğede yedekmi almamız lazım
lig başladı gayet yeterli bir bek kadromuz vardı bizim bu durumdaki opsiyonlarımız bile ligde başka
takımlarda yok buda bizi onların üstüne koyar. Gomez konusuna katıl katılma adam yokları oynuyor
kaliteli oyuncu her yerde kalitelidir. Bizdede ligde iyiydi ama avrupada şişiyordu. Oraya koy buraya koy
gibi farazi konuşmalarla neticeye ulaşılmaz ortadaki somut gerçeklerle konuşmak gerekir. Ben gol atmasıyla
değerlendirmiyorum hiç atamayabilir ama adamın oyuna katkısı sıfır. Bak bide Abou da atamıyor ama
oyuna katkısı çok yüksek. geçen sene bizde atıyordu ama oyuna katkısı genede sıfırdı. Yani atamayınca
ıslıklanacak sıradan bir oyuncuya dönüşüyor. Biz geçen senede diyorduk gomez avrupada herhangi bir ligde
iş yapmaz diye. savunma bilgisi olan savunma oyuncuları karşısında gomez etkisiz elemana dönüyor işin
gerçeği bu tek mükemmel yaptığı şey vuruş becerisi top tutma top saklama top sürme hepsi kötü pas oyununda yok
geldimi affetmiyordu burda ama avrupada ona o şansı vermiyorlar birde bizim gibi bütün takım ona çalışmaz
kendi yaratmak zorunda kalıyor ve yaratamıyor. işin özeti bu

Çevrimdışı Necmi

ben bu berbat ligde 9da 9 yapamadık ya çok öfkeliyim. kayıp 6 puanın en kötü 4ünü almalıydık...
Bence bunun sorumlusu takım değil hoca kaybettiğimiz maçlara bir bak hep hoca
tercihlerinden oluşan kayıplar ikisinde hatasından döndü beraberliği kurtardık konya maçı faciaydı.
her zaman dolu gidemezsin bazen şansızlıklar olur sokamazsın kaleye topu. Sadece bize özgü değilki
barça bile neleri kaçırıp eften püften takımlara puan bırakıyor.

Çevrimdışı tangaz

konya gibi rezil bir takıma gençler gibi sıfır hücum planı olan bir takıma 4 puan bıraktık :(
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

konya gibi rezil bir takıma gençler gibi sıfır hücum planı olan bir takıma 4 puan bıraktık :(
gençlere şansımız tutmamaya başladı abi, geçen senede 2.yarıda iyiydik bayağı ama kazanamamıştık; aynı terane devam ediyor  :bandit:

Çevrimdışı GÖRKEM

Bayern'e Aboubakar'ı koy bakalım ne kadar gol atıyor?

Wolfsburg güçlü bir ligde oynuyor olabilir de, ligin en yüksek bütçeli takımlarından biri. O ligde Darmstad gibi tarihinde 1 milyon euro'luk transfer yapmamış takımlar da var, Ingolstadt gibi oyuncuların bütün maaş toplamının Gomez'den az olduğu takımlar da.

Wolfsburg'un harcadığı para itibariyle en kötü ihtimalle 6-7. sıralarda bitirmesi beklenir ligi.

Aboubakar'i Barca'ya da koysan Gomez kadar atamaz. Bitiriciligi iyi degil farkli özellikleri olan bir Oyuncu.

Yanlis yerden bakiyorsun olaya. Wolfsburg parali bir Kulüp ama parayla büyük Kulüp olunmuyor. Bir türlü beklenen seviyeye gelemediler Takim olarak. Bunda Gomez'in bir etkisi olmadi. Devamli kazanmaya oynayan ve rakiplere oyun olarak büyük üstünlük kuran Takimlarda yildizlasiyor Gomez. Büyük Takim Golcüsü iste.

Çevrimdışı Necmi

malesef oluyor işde umalımki son saçma puan kayıplarımız olsun bunlar henüz kaybedilen
bir şey yok. Bizi buna getiren Hocanın şampiyonlar liginde başarı istemesi ligin nasılsa telafisi var gözüyle bakıyor
umarım haklıdır kayıpları daha sonra telafi edebiliriz. şampiyonluk yolundaki en önemli olay küçük maçları kaybetmemektir.

Çevrimdışı tangaz

malesef oluyor işde umalımki son saçma puan kayıplarımız olsun bunlar henüz kaybedilen
bir şey yok. Bizi buna getiren Hocanın şampiyonlar liginde başarı istemesi ligin nasılsa telafisi var gözüyle bakıyor
umarım haklıdır kayıpları daha sonra telafi edebiliriz. şampiyonluk yolundaki en önemli olay küçük maçları kaybetmemektir.

ben de böyle düşünüyorum hoca ŞLye gereğinden fazla önem verdi bu sene, önemli olan ligi süpürmek birkaç sene ve elimizde çok beleş bir lig var. şuan en kötü 25 puan olmalıydık. hocanın kafası ŞLde ve bu nedenle çok hata yaptı ligde.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ben de böyle düşünüyorum hoca ŞLye gereğinden fazla önem verdi bu sene, önemli olan ligi süpürmek birkaç sene ve elimizde çok beleş bir lig var. şuan en kötü 25 puan olmalıydık. hocanın kafası ŞLde ve bu nedenle çok hata yaptı ligde.
sana hak veriyorum abi, hocanın içinde ukde kaldı; bu seneyi süpürüp önümüzdeki sene hedeflemeliydi...

Çevrimdışı Necmi

Aboubakar'i Barca'ya da koysan Gomez kadar atamaz. Bitiriciligi iyi degil farkli özellikleri olan bir Oyuncu.

Yanlis yerden bakiyorsun olaya. Wolfsburg parali bir Kulüp ama parayla büyük Kulüp olunmuyor. Bir türlü beklenen seviyeye gelemediler Takim olarak. Bunda Gomez'in bir etkisi olmadi. Devamli kazanmaya oynayan ve rakiplere oyun olarak büyük üstünlük kuran Takimlarda yildizlasiyor Gomez. Büyük Takim Golcüsü iste.

gene varsayımla konuşuyorsun abouyu koyacaksın büyük takıma sonra yorum yapacaksın
çocuk doksan dakika deli dana gibi koşup top kovalıyor büyük takımda ceza sahası çevresinde üslenir
atar bizdede bu kadar yorulmasa o son vuruşları iyi yapar şu anda takım ona çalışmıyor nedenide
çok fazla yeni oyuncumuz var ve hepsi kendini gösterme peşinde buda dağınık oyunu getiriyor.
Takım oturup formalar garanti olduğunda forvetlere çalışma başlar cenkinde atamamasının nedeni aynı
aslında forvetlere top gelmiyor geçen sene gomez dört pozisyondan birini gol yapmış şimdi forvetleri dört pozisyona
sokamıyoruzki maç boyu gomez olsa oda atamayacaktı büyük ihtimal bak buda bir varsayım ama en azından gerekçeleri koyuyorum
mantıklı değerlendiriyorum doğruda çıkabilir çıkmayabilirde ama kesin böyle diyemezsin.

Çevrimdışı Orhan_

Bu kayıpların telafisi elbette var. Direk rakiplerimizi tokatlarız olayı çözeriz. Bizim takımın bu gücü de var. Doğru oyunumuzu oynayalım içerde dışarda yenmememiz için sebep yok. Gs'den Bruma'yı çıkar bir şeyleri kalmayacak, Fb zaten umutsuz vaka. Geri kalan takımlardan bizi ancak zorlayan çıkar. Gençler maçında puan bıraktık ama iki golü de biz attık 4 tane de net kaçırdık. O zorlu Gençler deplasmanının ikinci yarısı aslında hiç zorlu olmadığını gösterdi bize. Sadece Hoca'nın tercihleri hakkında netleşip, önceliklerini doğru sıraya koyması lazım. CL'den gruplardan çıkalım zirvede bırakalım :D. Gelecek senelerde kovalarız daha üst sıraları.

Çevrimdışı GÖRKEM

sen nasıl görüyorsun bilemem ama ben adrianoyu oynadığı her maçta etkili gördüm
GG yide öyle birde sözlerimi iyi anlaman lazım bana ülkede adriano veya GG yerini alabilecek bir tane bek söyle
sol bekte yedekleyecek adam vardı caner ne yani yedek lazım diye yedeğede yedekmi almamız lazım
lig başladı gayet yeterli bir bek kadromuz vardı bizim bu durumdaki opsiyonlarımız bile ligde başka
takımlarda yok buda bizi onların üstüne koyar. Gomez konusuna katıl katılma adam yokları oynuyor
kaliteli oyuncu her yerde kalitelidir. Bizdede ligde iyiydi ama avrupada şişiyordu. Oraya koy buraya koy
gibi farazi konuşmalarla neticeye ulaşılmaz ortadaki somut gerçeklerle konuşmak gerekir. Ben gol atmasıyla
değerlendirmiyorum hiç atamayabilir ama adamın oyuna katkısı sıfır. Bak bide Abou da atamıyor ama
oyuna katkısı çok yüksek. geçen sene bizde atıyordu ama oyuna katkısı genede sıfırdı. Yani atamayınca
ıslıklanacak sıradan bir oyuncuya dönüşüyor. Biz geçen senede diyorduk gomez avrupada herhangi bir ligde
iş yapmaz diye. savunma bilgisi olan savunma oyuncuları karşısında gomez etkisiz elemana dönüyor işin
gerçeği bu tek mükemmel yaptığı şey vuruş becerisi top tutma top saklama top sürme hepsi kötü pas oyununda yok
geldimi affetmiyordu burda ama avrupada ona o şansı vermiyorlar birde bizim gibi bütün takım ona çalışmaz
kendi yaratmak zorunda kalıyor ve yaratamıyor. işin özeti bu

Beklerimiz isim olarak kulaga cok hos gelebilir. Tam fit olmadan bile diger Takimlarin beklerinden daha iyi olmalari zaten herseyi söylüyor bu konuda. Ama Adriano ve GG ikiside kesinlikle yeteneklerini sahaya tam anlamiyla yansitamiyor. Bunun da sebebi fiziksel yetersizlik. Sezonun devaminda nasil bir ilerleme olur hepimiz görecegiz ama yaslari itibariyle cok da fazla beklentiye girmemek lazim.

Gomez konusunda kesinlike katilmiyorum. Adam golcü özellikleri disinda bir cok yetenege sahip. Bizdede zaten bunu gösterdi. Gitti diye karalamaya gerek yok.

Aboubakar kötü Oyuncu demiyorum yanlis anlasilmasin. Bitiriciligi iyi degil bu da bize ilerde pahaliya mal olabilir diyorum.

Çevrimdışı Kalyoncu

Lige objektif bir gözle baktığımızda bile karşımızda bize rakip olacak kimse yok sadece havlu atmalarını geçiktiriyoruz. Ve şampiyonlar ligi çok önemli bir organizasyon istediğin kadar para göm adamların yaptığı reklamı yapamazsın. Hedefimiz dünya çapında bir takım olmak ise bu gruptan çıkmalıyız. Bizim stadın resmini paylaşmışlardı geçen resmi hesaplarından yorumlarda adamların dibi geçmiş. Messinin hatrick yapması Özilin hatrick yapması Beşiktaşın İtalyada kazanması gecenin öne çıkanları bunlar ne kadar güzel birşey şahsen hoca burayı düşünmekle çok haklı lig bir şekilde gidiyor bu arenada işimiz bitince ligi süpürürüz zaten.

Çevrimdışı Necmi

ama haksızda değil önüne pasta geldi yemezsen ayıp birde üstüne
3 maç 5 puan yapınca kim olsa hoca gibi davranır. bizim gruptan çıkıp çeyrek yapmamız işden bile değil aslında
grupdan lider çıkıp kurada birinci torbaya girip birazda şansla en az dişimize göre 3 takım gelecek
bunlardan birini çektiğimiz anda çeyrek final hayalleri kurarız burda.
düşünsene birinci çıkıp G grubundan gelen ikinciyle eşleşdiğini FC Copenhagen yada porto bize çeyrek final kapısını gösterir.
yada E grubundan monaco A grubundan Arsenal yada PSG H grubundan seville başa baş oynayacağımız takımlar gibi
yani %50 gibi bir kura şansımız var. Hoca bunların hesabını yapıyordur.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Ekim 2016, 15:06:31
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Artık, ligde takım küçümsemeleri bırakalım hep beraber.
Renkliler ne kadar vasat olsalarda gecen yıl fb-basaksehır , Besıktas- Osmanlı maçına kadar başa baş gittik.
O kupa bizim takımın elinde havaya kalkmadan bırakmamak lazım yarışı.
fb'nin 13 puan geriden gelip şampiyonluğu aldığını gördü bu gözler , o günden beri temkinliyim.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@Necmi abi bir şekilde ligi kaybetmemek lazım  :) Şampiyonluk dışında hiçbir şey tatmin etmez bizi..

Çevrimdışı GÖRKEM

gene varsayımla konuşuyorsun abouyu koyacaksın büyük takıma sonra yorum yapacaksın
çocuk doksan dakika deli dana gibi koşup top kovalıyor büyük takımda ceza sahası çevresinde üslenir
atar bizdede bu kadar yorulmasa o son vuruşları iyi yapar şu anda takım ona çalışmıyor nedenide
çok fazla yeni oyuncumuz var ve hepsi kendini gösterme peşinde buda dağınık oyunu getiriyor.
Takım oturup formalar garanti olduğunda forvetlere çalışma başlar cenkinde atamamasının nedeni aynı
aslında forvetlere top gelmiyor geçen sene gomez dört pozisyondan birini gol yapmış şimdi forvetleri dört pozisyona
sokamıyoruzki maç boyu gomez olsa oda atamayacaktı büyük ihtimal bak buda bir varsayım ama en azından gerekçeleri koyuyorum
mantıklı değerlendiriyorum doğruda çıkabilir çıkmayabilirde ama kesin böyle diyemezsin.

Abicim göz var kilavuz var. Aboubakar da bir cok önemli özellige sahip bunu kabul ediyorum ve daha iyi olmasini umuyorum. Ancak Bitiricilik konusunda Gomez'in cok gerisinde. Bize de en cok lazim olan Bitirici forvet.

Çevrimdışı tangaz

ama haksızda değil önüne pasta geldi yemezsen ayıp birde üstüne
3 maç 5 puan yapınca kim olsa hoca gibi davranır. bizim gruptan çıkıp çeyrek yapmamız işden bile değil aslında
grupdan lider çıkıp kurada birinci torbaya girip birazda şansla en az dişimize göre 3 takım gelecek
bunlardan birini çektiğimiz anda çeyrek final hayalleri kurarız burda.
düşünsene birinci çıkıp G grubundan gelen ikinciyle eşleşdiğini FC Copenhagen yada porto bize çeyrek final kapısını gösterir.
yada E grubundan monaco A grubundan Arsenal yada PSG H grubundan seville başa baş oynayacağımız takımlar gibi
yani %50 gibi bir kura şansımız var. Hoca bunların hesabını yapıyordur.

tümüne katılıyorum ama bu benli rotasyon yapmadan da bunun üstesinden gelip ligi 9da 9 yada 8 le süpürebilirdik. yarışta herkese havlu attırırdı bu performans...

Çevrimdışı mylife1903

samedovu ben beğenmiyorum çok dalgalı bir oyuncu bence büyük maçların oyuncusu değil
onun gibi türkiyede çok adam var bizde dolu
Abi tam tersi adam buyuk maclarda sazi eline alir. Cok teknik cok akilli oyuncu ustelik guclu ve karakterli ama moskavada yasamak varken istanbulu tercih eder mi bilinmez. Parayla da
Kandiramazsin herifi.

Çevrimdışı Necmi

Lige objektif bir gözle baktığımızda bile karşımızda bize rakip olacak kimse yok sadece havlu atmalarını geçiktiriyoruz. Ve şampiyonlar ligi çok önemli bir organizasyon istediğin kadar para göm adamların yaptığı reklamı yapamazsın. Hedefimiz dünya çapında bir takım olmak ise bu gruptan çıkmalıyız. Bizim stadın resmini paylaşmışlardı geçen resmi hesaplarından yorumlarda adamların dibi geçmiş. Messinin hatrick yapması Özilin hatrick yapması Beşiktaşın İtalyada kazanması gecenin öne çıkanları bunlar ne kadar güzel birşey şahsen hoca burayı düşünmekle çok haklı lig bir şekilde gidiyor bu arenada işimiz bitince ligi süpürürüz zaten.
havlu atmalarını biz geciktirmiyoruz bunu yapan mhk ama eninde sonunda atacaklar
ligin daha başındayız kim isterki tepede tek bir takım kalsın biliyorlar güç dengelerinde büyük fark var.
ve bu sene canlı yayın ihalesi var. şu anda yayıncı kuruluş dekoder satamıyor.
şl önemli belki ama ayağını yorganına göre uzatman gerekiyor malesef şl nin kaymağını yemek için devamlılık yaratmak zorundasın
buda lig şampiyonluğundan geçiyor şampiyon olup her sene kadronun üstüne koyacaksın takımın 250 M lik bütçenin
üstüne çıkmadan ancak şl de anlık lokal başarılar alırsın. Buda seni bir yere götürmez o nedenle bu sene şampiyonluk daha önemli
ikisini götürebilirsen götür götüremezsen feda edilecek olan şl dir. şl de averaj takımı olma yeter. O şekilde nereye gidersen gittiğin yere kadar
gidersin.grupdan çıkamamakla çeyrek finalde elenmek arasında kişisel tatminden başka bir edinim yok böyle bir şey için şampiyonluk
riske atılmaz Hocanın yaptığı şu anda şamiyonluğu riske atmak

Çevrimdışı Necmi

tümüne katılıyorum ama bu benli rotasyon yapmadan da bunun üstesinden gelip ligi 9da 9 yada 8 le süpürebilirdik. yarışta herkese havlu attırırdı bu performans...
yapabilirdik bu kesin çünkü rotasyonda çok abes oldu gereksiz bir şekilde yapıldı ilerleyen haftalarda
yapabilirsin ama takım yorgun değilken ne rotasyonu. Gençler deplasmanı gibi bir deplasmandan
böyle rotasyonla çıkmak zor. birde mesela caneri hiç sokmadı rotasyona bu sefer olylardan korktu
atiba gibi oynadıkça dirileşen oyuncumuzu bile rotasyona soktu hoca git geller yaşıyor ŞL yaramadı
Hocaya :bandit: dediğim gibi umarım haklıdır doğru şeyler yapıyordur iki cephedede iyi oluruz.

Çevrimdışı Kalyoncu

havlu atmalarını biz geciktirmiyoruz bunu yapan mhk ama eninde sonunda atacaklar
ligin daha başındayız kim isterki tepede tek bir takım kalsın biliyorlar güç dengelerinde büyük fark var.
ve bu sene canlı yayın ihalesi var. şu anda yayıncı kuruluş dekoder satamıyor.
şl önemli belki ama ayağını yorganına göre uzatman gerekiyor malesef şl nin kaymağını yemek için devamlılık yaratmak zorundasın
buda lig şampiyonluğundan geçiyor şampiyon olup her sene kadronun üstüne koyacaksın takımın 250 M lik bütçenin
üstüne çıkmadan ancak şl de anlık lokal başarılar alırsın. Buda seni bir yere götürmez o nedenle bu sene şampiyonluk daha önemli
ikisini götürebilirsen götür götüremezsen feda edilecek olan şl dir. şl de averaj takımı olma yeter. O şekilde nereye gidersen gittiğin yere kadar
gidersin.grupdan çıkamamakla çeyrek finalde elenmek arasında kişisel tatminden başka bir edinim yok böyle bir şey için şampiyonluk
riske atılmaz Hocanın yaptığı şu anda şamiyonluğu riske atmak
Yayın ihalesi kasımda sanırsam yayın ihalesi bittikten sonra eski pisliklerin azalarak biteceğini düşünüyorum. Zaten tüm kanallara özetleri vermeye başladılar artık sosyal medya denen bir ortam ve bu ortamda en iyi örgütlenen bir camia var karşılarında. Dediklerinize şöyle katılabilirim biz Barcelona city gladbach grubuna düşmüş olsak ligi çok daha fazla önemseyebilirdik ama bulunduğumuz grup için aynı şeyler geçerli değil yine çok güçlü takımlar gereken önemi verelim çıkamazsakda canımız sağolsun. İyi bir kura şansı ile çeyrek final bile yapabiliriz bu çok değerli olur.

Çevrimdışı Necmi

Abicim göz var kilavuz var. Aboubakar da bir cok önemli özellige sahip bunu kabul ediyorum ve daha iyi olmasini umuyorum. Ancak Bitiricilik konusunda Gomez'in cok gerisinde. Bize de en cok lazim olan Bitirici forvet.
@GÖRKEM bırak artık gomezi geçmişine yüzün dönük olursa geleceğini kuramazsın
bazı şeyleri geride bırakmayı bilmek gerekiyor neden varsayımlarla konuşup şu anda elde olanı
çöpe atalım şu andaki somuta bakıp desteği vermek gerekiyor. Tam renklilerin istediği gibi
davranıyoruz. Taş gibi takımımız var ligide rahat götürür. yeterki oyuncuları vurmayalım
yeterli desteği ve morali verelim. diğer türlü bize bir kazancı yok.

Çevrimdışı tuncaboylu

yapabilirdik bu kesin çünkü rotasyonda çok abes oldu gereksiz bir şekilde yapıldı ilerleyen haftalarda
yapabilirsin ama takım yorgun değilken ne rotasyonu. Gençler deplasmanı gibi bir deplasmandan
böyle rotasyonla çıkmak zor. birde mesela caneri hiç sokmadı rotasyona bu sefer olylardan korktu
atiba gibi oynadıkça dirileşen oyuncumuzu bile rotasyona soktu hoca git geller yaşıyor ŞL yaramadı
Hocaya :bandit: dediğim gibi umarım haklıdır doğru şeyler yapıyordur iki cephedede iyi oluruz.

Yalnız gözden kaçırdığınız bir şey var: Bu takım Gençlerbirliği maçına kadar rotasyon yaptığı için puan kaybetmedi.

Konyaspor maçı 26 Ağustos'ta oynandı ve o tarihte daha Caner, Gökhan İnler, Atınç transfer bile edilmemişlerdi.

Galatasaray maçındaki puan kaybının sebebi de rotasyon değildi, bence hatalı çıkan ilk 11'di.

Gençlerbirliği maçındaki puan da şanssızlık sonucu kaybedildi benim gözümde, rotasyon olmasa da aynı goller kaçabilirdi.

Aynı takımları Galatasaray'a karşı da izliyoruz, herkes 2 hafta önce "Bu Gençler bize zorluk çıkarırır" derken, şimdi "şu bitik Gençler'e nasıl puan verdik?" oluyor.

Gençler bitik değil aslında, aynı takım. Biz oyun olarak domine ediyoruz, Galatasaray edemiyor. Fark burada.

Hepimiz 34'te 34 olsun istiyoruz da, lig uzun bir maraton. Böyle puan kayıpları da olacak.

Sonuçta 1987-88 sezonunda Romanya 1. ligi'nde oynamıyoruz.

Devre arasına kadar 5 galibiyet 2 beraberlik daha alarak gidersek ve CL'de gruplardan çıkarsak, ben ilk yarıyı başarılı olarak nitelendiririm.

Etiketler: