Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9121937 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı sametbagan

Herkese selam safları sık tutalım napoli maçında peder beyi ilk defa mabede gönderiyoruz.
Kendi hakkımı ona devrettim bi nevi totem geldiğim her avrupa maçında berabere kaldık.
Bu sefer yerime babamı göndereyim dedim inşallah yeneriz.Gazamız mübarek olsun.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Arenada hangi maçda hangi hakemi etkiledi ki atmosfer.
Veya hangi takımı.
GS maçında bi avuç seyirciyi susturamadık ne atmosferinden bahsediyorsunuz.
Sorun şu ki, arenada henüz ritmi yakalayamadı taraftar, koro değil, solo halindeyiz.

Abi ne alakası var Allah aşkına. Gayet süper baskı oluyor .

Gs maçına  gelecek olursak , macın başında  çok saçma bi gol yiyorsun daha sonra oyunu kontrol etmeye çalışırken rakibin oyunu soğğutma çabaları vs derken  ilk yarının  sonuna doğru bir gol daha yiyorsun rakip bişey oynamadan 2-0 oluyor sonuçta maça giden insanlar robot değil insan demoralize oluyor. 2. yarı ile beraber müthiş baskı hem tribünde hem sahada  gol  55 gibi gelse 4 olacak maçta gs taraftarının sesi çıktıysa nolmuş tribün kötü mü olmuş oluyor. San paolo gibi 60 bin kişilik ve avrupanın en ateşli taraftarı karşısında da Bizim sesimiz çıktı noldu yani napoli taraftarı traş mı oldu..

Vallaha Vodafone arenadan çıktıktan sonra benim kulaklarım sağlıklı olmuyor fena bi baskı oluyor , bu yaratılmaya çalışan algı var taraftarın sesi çıkmıyor algısı kocaman bi yalan.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Talisca'nın yanlış kullanımı takım oyununda birçok arızaya sebep oluyordu. Onun sakatlığı zorla da olsa Şenol Güneş'e dogru orta sahayı buldurtacak sanırım. Bu süreçte yapı taşları yerlerine oturabilir ve Beşiktaş'ın bu seneki oyununun 2. Level'e atladığını görebiliriz.

Talisca çok değişik bi oyuncu resmen bi pozisyonu yok forvet desek değil ortasaha değil ama  fazla sayıda gol katkısı olan değerli bi oyuncuydu. Ben merak ediyorum Oğuzhan veya Tolgay 10 numara mevkii nde ne kadar yapabilecekler eğer becerirseler çok daha iyi olabilir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Muhtemel Napoli 11'i:
Fabri
Beck,Marcelo,Tosic,Adriano
Atiba,İnler
Quaresma,Tolgay,Olcay(Cenk)
Aboubakar
(NTVSpor)

Benim de beklediğim kadro buydu , Cikmamiz gereken kadroda bu zaten :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Ozzie tam anlamiyla hazir hale gelene kadar orta sahamiz

Atiba - Inler

Tolgay

Olmali

Ozzie Hazir hale gelince

Atiba - Inler

Ozzie

Maca göre

Atiba - Ozzie

Tolgay
da olabilir

Simdi Ozzie 10 numarada olmuyor diyenler olacaktir ama olmak zorunda , zorlayacağız , baska sansimiz yok
[ Son Düzenleme: 31 Ekim 2016, 12:30:47 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı EMİR EMRE

Muhtemel Napoli 11'i:
Fabri
Atiba,İnler
Aboubakar
(NTVSpor)

Benim de beklediğim kadro buydu , Cikmamiz gereken kadroda bu zaten :busted_cop:

Sakat makat oldu bu aralar ama Allah nazarlardan korusun TAŞ gibi kadromuz var.

Mucadele eden akilli Besiktas her takima kok sokturur.

Talisca - Necip i kaybettik ama Inler ve Ozzie geri döndü

Kadro sikintisi var diyenlere selam olsun :ok:

Guti Hernandez - 40 yasina

Simao Sabrosa - 37 yasina girdi

Selam olsun eski dostlar , Doğum Gununuz Kutlu olsun

Çevrimdışı tangaz

Muhtemel Napoli 11'i:
Fabri
Atiba,İnler
Aboubakar
(NTVSpor)

olcay mevcut formu ile çok soru işareti duruyor cenk daha doğru olacak her şeye rağmen. takımda ciddi bir kanat forvet sorunu var. sezona 4 kişi ile başladık ama sadece quaresmadan verim alabiliyoruz. devre arası niasse transferi çok iyi olabilir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı eski inönü

Talisca çok değişik bi oyuncu resmen bi pozisyonu yok forvet desek değil ortasaha değil ama  fazla sayıda gol katkısı olan değerli bi oyuncuydu. Ben merak ediyorum Oğuzhan veya Tolgay 10 numara mevkii nde ne kadar yapabilecekler eğer becerirseler çok daha iyi olabilir.
Sosa gittikten sonra kadroda 10 numara oynayacak oyuncu kalmadı ve 10 numara transferi yapılmadı. Oguzhan belki oraya en yakın adaydı ama o da sıkı markaj altında sinen, sırtı dönük kucakta kalan dirençsiz bir oyuncu. Oguzhan'ı Oguzhan yapan Sosa idi gecen sene. Bütün markajı üzerine alıp Oguzhan'a boş alanlar bırakıyordu. Oguzhan da o alanları geriden topla katedip rahatça istediklerini yapabiliyordu. Artık öyle bir dünya kalmadı. Mevcut kadroda en iyi tercih Atiba'nın önünde iki 8 numarayla oynamak.

Çevrimdışı eski inönü

bu arada Olcay çok kırılgan adamdır. Ondan fayda saglanmak isteniyorsa düzenli oynaması lazım. 45 dakikalık performansla kenara alırsan Olcay'ı kaybedersin.

Çevrimdışı sozkul

Benimki de Android aksam Otomatik saati kapattigim halde geri almis aati , Cevremdeki bütün Android telefonu olanlarin da ayni şekilde :alala:

Otomatik saati kapatmasaydın sorun olmazdı, o otomatik saat,  GSM şebekesinden almasını sağlıyor saati.

Çevrimdışı İhsan

bu arada Olcay çok kırılgan adamdır. Ondan fayda saglanmak isteniyorsa düzenli oynaması lazım. 45 dakikalık performansla kenara alırsan Olcay'ı kaybedersin.

Milli takıma giden Beşiktaş futbolcusunda form düşüklüğü olur
Evlenen Beşiktaşlı futbolcuda form düşüklüğü olur.

Olcay hem milli takıma gitti hemde evlendi. Ne bekliyordunuz ?!?

Şu anda Olcay pek fit sayılmaz. En çok koşan oyuncumuz koşmaz oldu.

Düzelsin diye oynatacak imkanımız yok. Bu hakkı kendisi zamanla Çok çalışarak alabilir. pes ederse kaybeder.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Necmi

Bu konunun çözümü çok basitte tribün gruplarının başındaki beyefendiler bir araya gelip konuşmaya tenezzül etmiyorlar sanırım.

Çarşı ve Antipati ayrı telden çaldıkları sürece coşku sadece bulundukları tribünden ibaret olacaktır.

Yarın Napoli'yi tokatlar, haftanın geri kalanını neşe içinde geçiririz, ihtiyaç duyduğumuz kudret takımızda mevcuttur.
Ne mutlu Beşiktaş'lıyım diyene..
hiç sanmıyorum tribün artık grupları izlemiyor. gruplar kendi tribünlerine bile sahip değiller.
300-500 kişiyle kalıyor güçleri. Eskiden belli bir grup çekilmişti tribünden tribün gençlere onları
kolayca yönlendiren gruplara kalmıştı. Şimdi tribündeki bilinçli taraftar ve gruplara iyi niyetli bakmıyor.
o zamanda söyledim vodafone arena açıldığı gün boykotun kalkması taraftarı soğuttu. Hoşgörüyle
bakanlar bile artık hoş bakmıyor. Bugün tribünde antipatiye bile daha hoşgörülü bakılıyor. 3 yıldır
deplasman demeden olimpiyat demeden takımın yanında olmanın ödülünü alıyorlar.

Çevrimdışı Orhan_

Otomatik saati kapatmasaydın sorun olmazdı, o otomatik saat,  GSM şebekesinden almasını sağlıyor saati.

Ben de hiçbir şey yapmadım saate. Güzel güzel yapmasını gerekeni yapmış.

Çevrimdışı Necmi

Arenada hangi maçda hangi hakemi etkiledi ki atmosfer.
Veya hangi takımı.
GS maçında bi avuç seyirciyi susturamadık ne atmosferinden bahsediyorsunuz.
Sorun şu ki, arenada henüz ritmi yakalayamadı taraftar, koro değil, solo halindeyiz.

yok ya @ilhan tribün çok iyi gs maçı ölçü olmaz hem maç önü yönetim marş yüzünden tribünü soğuttu
maça giremedi kimse hemde yenen şok goller birde gs taraftarının sesi falan çıkmadı tvde
adamların burnunun dibinden yayın yaptılar biz olduğumuz yerden seslerini falan duymuyorduk
duymadığın şeyede tepki vermiyorsun ikinci yarı o maç döndüyse bunda tribünün etkisi büyük.

Çevrimdışı tangaz

NET golcümüz yok, 10 numaramız yok, 2 kanat forvetimiz olmalı biri yok diğeri forumun %80ninin dudak büktüğü quaresma kısaca ileri 4lü baya bir soru işaretleri ile dolu ama taş gibi kadromuz var deniliyor bu da bana çok mantıklı gelmiyor ya da taş kavramlarımız farklı...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı FedericoGiunti

Selamlar ahali. Napoli maçında umarım şenol hoca beck yerine gg tercihde bulunur. Olcayın 11 de olmasını düşünmek bile istemiyorum.
Olmasını istediğim kadro:
Fabri
Gg,Marcelo,Tosic,Adriano
Atiba,Ozzi(İnler)
Quaresma,Tolgay,Cenk
Aboubakar

BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

NET golcümüz yok, 10 numaramız yok, 2 kanat forvetimiz olmalı biri yok diğeri forumun %80ninin dudak büktüğü quaresma kısaca ileri 4lü baya bir soru işaretleri ile dolu ama taş gibi kadromuz var deniliyor bu da bana çok mantıklı gelmiyor ya da taş kavramlarımız farklı...
tr ligi baz alındığında taş gibi kadromuz var ondan abi yoksa çok iyi değiliz. elit stoper + yarmolenko ve + gomez gelirse o zaman taş gibi kadromuz olur  :evillol:

Çevrimdışı Kalyoncu

Selamlar ahali. Napoli maçında umarım şenol hoca beck yerine gg tercihde bulunur. Olcayın 11 de olmasını düşünmek bile istemiyorum.
Olmasını istediğim kadro:
Fabri
Gg,Marcelo,Tosic,Adriano
Atiba,Ozzi(İnler)
Quaresma,Tolgay,Cenk
Aboubakar
Olcay'ı istemeyip gg yi düşünmeniz niye onu anlayamadım olcay formsuz gökhan gönül çok mu formda?

Çevrimdışı GÖRKEM

Kesinlikle katiliyorum. Kadro planlamasindaki eksikler ortaya cikiyor maalesef.

Sosa ile Gomez olsaydi bu Takimi kimse durduramazdi. Adamlari elimizden kacirip yerlerini dolduramadik.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Olcay'ı istemeyip gg yi düşünmeniz niye onu anlayamadım olcay formsuz gökhan gönül çok mu formda?
bence de gg hiç iyi değil beck varken ben oynatmam bu haliyle hiç çekilmiyor gg

Çevrimdışı tangaz

tr ligi baz alındığında taş gibi kadromuz var ondan abi yoksa çok iyi değiliz. elit stoper + yarmolenko ve + gomez gelirse o zaman taş gibi kadromuz olur  :evillol:

ileride oynayan 4 mevkimiz taş gibi değil bence tr ligi için dahi. mesela cinconun ileri 4 lüsü kanatlarda bruma poldi ortalarında sneijder önlerinde eren sanki daha iyi bizim ileri 4lüden gibi duruyor.

Çevrimdışı tangaz

Kesinlikle katiliyorum. Kadro planlamasindaki eksikler ortaya cikiyor maalesef.

Sosa ile Gomez olsaydi bu Takimi kimse durduramazdi. Adamlari elimizden kacirip yerlerini dolduramadik.

sosa gomez kalsaydı dahi bence hala kanat forvette eksiğimiz olurdu taş gibi tabirini tam karşılamak için.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ileride oynayan 4 mevkimiz taş gibi değil bence tr ligi için dahi. mesela cinconun ileri 4 lüsü kanatlarda bruma poldi ortalarında sneijder önlerinde eren sanki daha iyi bizim ileri 4lüden gibi duruyor.
abi sneijderin pek bir etkisi yok, keza poldide öyle bence şutları mükemmel yoksa sahada pek bir katkısı yok. Bizim kanatlar işlemiyor, sıkıntı orada...

Etiketler: