Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9122050 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi murat

Besiktas Napoli Macina Verilen Mark Clattenburg'un Türk takımlarının yönettiği maçlar:
G.Saray 1-6 Real Madrid
CSKA 3-0 Trabzon
Galatasaray 2-2 Karpaty
Milan 3-1 F.Bahçe
Sonunda adam düzgün bir türk takımının maçını yönetecek. Şimdi hatırladığım gsnin karpaty ve real maçları var. Hakem ne yapsın.

Çevrimdışı cursedofdragon

Sonunda adam düzgün bir türk takımının maçını yönetecek. Şimdi hatırladığım gsnin karpaty ve real maçları var. Hakem ne yapsın.

:D

Çevrimdışı Necmi

Napoli maçını yenersek takımdaki morali düşünemiyorum. Gs ile biz zorlu lig fikstürüne giriyoruz. Minimum kayıpla hatta yenilmeden buradan çıkarsak müthiş olur
fenerin kolaymı iki iç saha bizimle ve gs ile iki deplasman rize ve akhisar

Çevrimdışı Necmi

bana bu atama çok şaibeli geldi @MURAT
bizim en avantajlı yanımız olan taraftar baskısından etkilenmeyecek bir hakem ataması

Çevrimdışı İsmail Özyurt

bizim en avantajlı yanımız olan taraftar baskısından etkilenmeyecek bir hakem ataması
Abi yanlış hatırlamıyorsam Kiev maçının hakemi ikinci yarıda baya bi saçmalamıştı. Kievli topçuların nerdeyse her düşüşüne faul çalmıştı adam.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Bizim baskımız başkadır, değişik basarız  :D
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Necmi

Abi yanlış hatırlamıyorsam Kiev maçının hakemi ikinci yarıda baya bi saçmalamıştı. Kievli topçuların nerdeyse her düşüşüne faul çalmıştı adam.
kiev maçının hakemi alman değilmiydi Felix Zwayer ondan öncede iki maçımızı yönetti olimpiyat stadında
uefa türkiyedeki iç saha maçlarına çok kıdemli hakem verir burda taraftar sağlam olduğu için etkilenmeyecek hakemleri veriyor
bizi doğrayacak demiyorum kollamazda şl maçlarında öyle bariz doğrayan hakem olmaz uefa şl marka değerine önem veriyor.
işi sinsice yaparlar mesela italyadaki maça rus hakem atamak gibi içerdeki maçlara taraftardan etkilenmeyen sağlam hakemler
atamak gibi itiraz edecek bir şey bulamazsın adam en iyi hakemini gönderiyor maça
gerçi gecenin zorluk derecesi en yüksek maçıda bizim maç birde city barca maçı var o maça atayamazlar
bir tek atayacakları maç bizim maç gibi görünüyor.
napolide sert oyunu tercih etmiyor bizde tercih etmiyoruz oyunun kesilmediği çok hızlı bir oyun olur kolay kolay faul
çalmaz napolinin fit halini düşününce hızlı oyun kime yarar bilemedim ama bizde fitiz saha avantajını sonuna kadar kullanacağımız bir maç olacak
umarım şenol hoca gene oyunu kendi sahamızda kabul etmez napoli defansı çok kötü hücumdanda destek görmüyor yüklendimi
çok gol atabileceğimiz bir defans kontrollü oyun yanlış napoliye karşı oynanmaz adamlar pire gibi yakalamanın imkanı yok.
tabi defansı öne çıkaracağımız bir oyunda intihar olur. hücum oyuncularımıza ekstra yük binecek ilerde çok etkin olmak zorundalar.

Çevrimdışı murat baltacı

gomezmi etoo mu denirse kesinlikle etoo tercihimdir. şu anki oyun sitilimizle gomezinde geçen seneki katkıyı verebileceğini düşünmüyorum. etoo bizim oyun şamplonumuza tam uygun oyuncu en önemlisi abou için büyük katkı olur. Abou şu an olmasada açıldıkça katkısı artacaktır gollere şu an tahminim %30 unu anca görüyoruz.
Abi aboubakarın ihtiyacı olan şey özgüven ve gelişim dün bir pozisyonda tolgay orta sahadan güzel bi çalımla topu sürdü ceza sahasına girmeden sağ çaprazda olan abouya verdi çaprazdan yerden vursa gol olma ihtimali yüksek özellikle gomez veya sosa o pozisyonda olsa topa vurmadan gol diye ayağa kalkardım abou ne vurdu ne penaltı noktasındaki cenke çıkardı anlamsız bi şekilde topun çapraza gitmesini bekledi sonra bastı ceza sahası dışına döndü şimdi düşünüyorum sıkışan maçlarda şampiyonluk yarışında böyle bir pozisyon gelse ve değerlendiremesek şampiyonluk gider çünkü bu sene rakibimiz gs fazlasıyla ballı takım.

Gençlere karşı oyunun başında gol buldular sonra yattılar gençler on numara top oynadı pozisyonlar buldu atamadı aynı gençlere karşı biz oyunun başında şanssız bi golle geri düştük ikinci yarı net pozisyonları atamadık onlar rezil oyunla aldı üç puan biz ikinci yarı iyi oyunla onca pozisyonla aldık bir puan genele bakınca kayıplar elbette olacak diyoruzda gs nin fikstürünü takip ediyoruz o yüzden onlardaki şansın bizdede olması lazım adana maçında muslera direk dibinden çıkardı bruma vurdu golü yaptı maçı aldılar bizim q7 vuruyo abou vuruyo kaleci çıkarıyo üstüne bide fabri gol ikram ediyo puan farkını açamıyoruz.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı 38life

Galatasaray Kulübü, Adanaspor maçı sonrası basın toplantısında Riekerink'e "Kızınız Hollandada garson olarak çalışıyormuş bu sizin mütevaziliğinizin bir göstergesi. Çalıştığınız futbolculara da bu mütevazliği aşılıyor musunuz?" diye bir soru sorduğu için Beyaz Tv Muhabirine yasak getirdi. "Söz konusu muhabirin, akreditasyon yetkisi Galatasaray'a ait olan basın toplantısı, organizasyon ve davetlere girişi durdurulmuştur.” diye açıklama yaptı.

Bize yapılan hakaretin, zulmün haddi hesabı yok. Ama en ufak bir tepki yok. Efendi olmak bu değil. Bu iş Efendilikten farklı bir boyuta doğru gidiyor. Böyle giderse kafamıza balyozu vurmaya başlarlar yakında. Ozaman ses çıkarsak da birşey ifade etmez...

Çevrimdışı cursedofdragon

Bizim baskımız başkadır, değişik basarız  :D

katılıyorum abi :D

o atmosferden etikilenmeden çıkacak hakem daha doğmadı :D

hele ki böylesine önem arz eden bir maç yenersek çıkmayı büyük oranda garantiliyoruz :)

Çevrimdışı Necmi

hele ki böylesine önem arz eden bir maç yenersek çıkmayı büyük oranda garantiliyoruz :)
büyük konuşma bir maçımıza fıratı versinlerde gör bakalım nasıl çıkıyor.
bazen sırf taraftarı tetiklemek için yaparlar. önemli olan takımın dalgalanmasında taraftarında dalgalanmaması
sonuna kadar sonuç ne olursa olsun destek kesilmemeli unutulmamalı son saniyeye kadar golü kovalayan bir takımımız var
bizde son saniyeye kadar takımı desteklememiz lazım hakem rakip herşeye gözümüzü kapatıp tam destek

Çevrimdışı arda

büyük konuşma bir maçımıza fıratı versinlerde gör bakalım nasıl çıkıyor.
bazen sırf taraftarı tetiklemek için yaparlar. önemli olan takımın dalgalanmasında taraftarında dalgalanmaması
sonuna kadar sonuç ne olursa olsun destek kesilmemeli unutulmamalı son saniyeye kadar golü kovalayan bir takımımız var
bizde son saniyeye kadar takımı desteklememiz lazım hakem rakip herşeye gözümüzü kapatıp tam destek

SIYAAAAAAAAAH
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Culpable

sezon sonu buyuk ihtimalle bonservissiz gelmek isteyecek zaten ama benim tarafimdan gene olmaz

hatta para istemiyorum  ustune senelik 3m euro vereyim dese gene olmaz

besiktasin oyuncusunda karakter olucak   adam  hala besiktas uzerinden prim yapmaya calisiyor  basina aciklama yapiyor

Anadoluda  bir laf vardir  yedigin  yere micilmaz
ama sonucta alman tuvalet kavramini yakin yillarda ogrendiler  bunu bilmez bunlar

düşük fiyata gelirsede olmazmı :alala: @Culpable
bende istemiyorum gelmesini alınmaz normal koşullarla ama düşeş olur çine kaktırırız derlerse alabilirler.
yanlız anlaşmayla wolsburg a fena geçirmiş gibi. denenmiş tekrar denenmez diye bir kural var aslında ama
quaresmada tutmadı pek bu gelişinde daha fazla katkı veriyor.

Çevrimdışı Necmi

sezon sonu buyuk ihtimalle bonservissiz gelmek isteyecek zaten ama benim tarafimdan gene olmaz

hatta para istemiyorum  ustune senelik 3m euro vereyim dese gene olmaz

besiktasin oyuncusunda karakter olucak   adam  hala besiktas uzerinden prim yapmaya calisiyor  basina aciklama yapiyor

Anadoluda  bir laf vardir  yedigin  yere micilmaz
ama sonucta alman tuvalet kavramini yakin yillarda ogrendiler  bunu bilmez bunlar

basına yaptığı açıklamalar aslında gireni çıkartmak için
ilk anda konuştukları doğruydu ama konuşması yanlıştı bu konuları kapalı kapılar ardında
konuşursun ama tribüne oynanmamalı. zaten o gün gitmişti. kalmasının bir faydası olmazdı
bu gün dönse oynayan oyuncular hiç bir zaman geçen seneki gibi pasa boğmaz çünkü o konuşmalarla
aslında hepsini aşağıladı. Ben yönetimin kolay kolay alacağını sanmıyorum.
Yönetim bu tür hatalar yapmıyor.Adamın gönlü gitmekten yanaydı bunun için bir sürü mazeret sundu ve
hepside bizim gururumuzu kıracak şekilde. İpleri kopartan tarzda bu saatten sonra olacağı varsada olmaz
oda anladı Beşiktaşda nasıl bir değer kazandığını ama iş işden geçmiş oldu.
kim demişdi aslında en iyi cevabı verendi şl oynamaya büzüğü yetmedi demişti sanırım aslında attığı adımlar
bu sözü doğrular şekilde bende istemem gelmesini ama onun içinde Beşiktaşı askıya almam o işi bir kere
YD yüzünden yaptım bir daha yapacağımı sanmıyorum öyle uzaktan seyretmek bana göre değil ama o kadar nefret etmiştimki
yaptığı tek doğru şey yoktu kendimi tüketeceğime gidene kadar takip etmem dedim.
YD yerine borcu olmayan takımın başına Fikret Ormanın başkan olduğunu bir düşünsene şu anda olduğumuz yerin hayalini bile
kuramıyor insan. Mesela YD dönemi yöneticilerine bir bak bunların çoğu bugün Beşiktaş düşmanı
zaten bir kısmı federasyonda yaptıkları tek şey Beşiktaşın altını oymaya çalışmak
nerden nereye geldik ama haklısın tepkinde genede Beşiktaşlılığı askıya almak diye bir seçenek olamaz @Culpable

Çevrimdışı mylife1903

Offf beni heyecan basti bugunden. Simdi heyecanlaninca ya kaybediyoruz 0-2 ya da zor bir galibiyet aliyoruz. Benim clden beklentim yok ama tek mac iste ayagimiza kadar gelmis, bir sekil koyup gondermek lazim italayini.
Havaalanindan itibaren iyi is dusuyor milletimize. Iyi bir pasaport kontrolu, iyice bir arama boyle ozel genel bisiler kalmasin sonra bir istanbul turu guzergah yesilkoy kartal pendik tuzla ve otel.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Offf beni heyecan basti bugunden. Simdi heyecanlaninca ya kaybediyoruz 0-2 ya da zor bir galibiyet aliyoruz. Benim clden beklentim yok ama tek mac iste ayagimiza kadar gelmis, bir sekil koyup gondermek lazim italayini.
Havaalanindan itibaren iyi is dusuyor milletimize. Iyi bir pasaport kontrolu, iyice bir arama boyle ozel genel bisiler kalmasin sonra bir istanbul turu guzergah yesilkoy kartal pendik tuzla ve otel.
günaydın abi :D stat seyirci rekorunu kırabilir bu maçta bence yenebiliriz, yenilmemekte iyidir tabi en kötü beraberlik olsun. Bordo formamla uğur getiririm inş :D

Çevrimdışı İhsan

Ahmet dursun seba gitsin, diye bagirmisti bizim tribunler

Bunlar bagirirsa abi ahahhaa hem tribun kapatma hem para cezasi hem de baskan gidedursun

GS de durum daha vahim...
Özbek Dursun Sigtursun gitsun  :biggrinking:

Admin adi o napalim abi :alala: :D

Serafettin Advokat mi diyelim :biggrinking:

Sikulasun Topala binmeseydi, Dick gider Toshack gelirdi   :evillol:

Günaydın beyler. Bu hafta bizim haftamız olacak  :super:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

işbaşı yaptığım nasılda belli oluyor  :evillol: Napoli maçı için kalan bilet 360 :D maç saatine kadar 250 tane daha satılacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı tangaz

Günaydın Efendiler, güzel bir hafta bizim olsun :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Ekim 2016, 09:19:45
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Günaydın Büyük BEŞİKTAŞ Ailesi,

Hayırlı ,Güzel haftalar ...

Mertens kadroya alınmış mı ?  Dün bir kaç kişi sakat dedi ama ?

Net bişey yazmıyor gazetelerde ?

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı ilhan

Arenada hangi maçda hangi hakemi etkiledi ki atmosfer.
Veya hangi takımı.
GS maçında bi avuç seyirciyi susturamadık ne atmosferinden bahsediyorsunuz.
Sorun şu ki, arenada henüz ritmi yakalayamadı taraftar, koro değil, solo halindeyiz.

Çevrimdışı Gokhan-

Arenada hangi maçda hangi hakemi etkiledi ki atmosfer.
Veya hangi takımı.
GS maçında bi avuç seyirciyi susturamadık ne atmosferinden bahsediyorsunuz.
Sorun şu ki, arenada henüz ritmi yakalayamadı taraftar, koro değil, solo halindeyiz.

Bu konunun çözümü çok basitte tribün gruplarının başındaki beyefendiler bir araya gelip konuşmaya tenezzül etmiyorlar sanırım.

Çarşı ve Antipati ayrı telden çaldıkları sürece coşku sadece bulundukları tribünden ibaret olacaktır.

Yarın Napoli'yi tokatlar, haftanın geri kalanını neşe içinde geçiririz, ihtiyaç duyduğumuz kudret takımızda mevcuttur.
Ne mutlu Beşiktaş'lıyım diyene..
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı eski inönü

Talisca'nın yanlış kullanımı takım oyununda birçok arızaya sebep oluyordu. Onun sakatlığı zorla da olsa Şenol Güneş'e dogru orta sahayı buldurtacak sanırım. Bu süreçte yapı taşları yerlerine oturabilir ve Beşiktaş'ın bu seneki oyununun 2. Level'e atladığını görebiliriz.

Etiketler: