Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.
0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arenada hangi maçda hangi hakemi etkiledi ki atmosfer.Veya hangi takımı.GS maçında bi avuç seyirciyi susturamadık ne atmosferinden bahsediyorsunuz.Sorun şu ki, arenada henüz ritmi yakalayamadı taraftar, koro değil, solo halindeyiz.
Talisca'nın yanlış kullanımı takım oyununda birçok arızaya sebep oluyordu. Onun sakatlığı zorla da olsa Şenol Güneş'e dogru orta sahayı buldurtacak sanırım. Bu süreçte yapı taşları yerlerine oturabilir ve Beşiktaş'ın bu seneki oyununun 2. Level'e atladığını görebiliriz.
Muhtemel Napoli 11'i: FabriBeck,Marcelo,Tosic,AdrianoAtiba,İnlerQuaresma,Tolgay,Olcay(Cenk)Aboubakar(NTVSpor)Benim de beklediğim kadro buydu , Cikmamiz gereken kadroda bu zaten
Sakat makat oldu bu aralar ama Allah nazarlardan korusun TAŞ gibi kadromuz var. Mucadele eden akilli Besiktas her takima kok sokturur.
Talisca çok değişik bi oyuncu resmen bi pozisyonu yok forvet desek değil ortasaha değil ama fazla sayıda gol katkısı olan değerli bi oyuncuydu. Ben merak ediyorum Oğuzhan veya Tolgay 10 numara mevkii nde ne kadar yapabilecekler eğer becerirseler çok daha iyi olabilir.
Benimki de Android aksam Otomatik saati kapattigim halde geri almis aati , Cevremdeki bütün Android telefonu olanlarin da ayni şekilde
bu arada Olcay çok kırılgan adamdır. Ondan fayda saglanmak isteniyorsa düzenli oynaması lazım. 45 dakikalık performansla kenara alırsan Olcay'ı kaybedersin.
Bu konunun çözümü çok basitte tribün gruplarının başındaki beyefendiler bir araya gelip konuşmaya tenezzül etmiyorlar sanırım. Çarşı ve Antipati ayrı telden çaldıkları sürece coşku sadece bulundukları tribünden ibaret olacaktır.Yarın Napoli'yi tokatlar, haftanın geri kalanını neşe içinde geçiririz, ihtiyaç duyduğumuz kudret takımızda mevcuttur.Ne mutlu Beşiktaş'lıyım diyene..
Otomatik saati kapatmasaydın sorun olmazdı, o otomatik saat, GSM şebekesinden almasını sağlıyor saati.
NET golcümüz yok, 10 numaramız yok, 2 kanat forvetimiz olmalı biri yok diğeri forumun %80ninin dudak büktüğü quaresma kısaca ileri 4lü baya bir soru işaretleri ile dolu ama taş gibi kadromuz var deniliyor bu da bana çok mantıklı gelmiyor ya da taş kavramlarımız farklı...
Selamlar ahali. Napoli maçında umarım şenol hoca beck yerine gg tercihde bulunur. Olcayın 11 de olmasını düşünmek bile istemiyorum. Olmasını istediğim kadro:FabriGg,Marcelo,Tosic,AdrianoAtiba,Ozzi(İnler)Quaresma,Tolgay,CenkAboubakar
Olcay'ı istemeyip gg yi düşünmeniz niye onu anlayamadım olcay formsuz gökhan gönül çok mu formda?
tr ligi baz alındığında taş gibi kadromuz var ondan abi yoksa çok iyi değiliz. elit stoper + yarmolenko ve + gomez gelirse o zaman taş gibi kadromuz olur
Kesinlikle katiliyorum. Kadro planlamasindaki eksikler ortaya cikiyor maalesef. Sosa ile Gomez olsaydi bu Takimi kimse durduramazdi. Adamlari elimizden kacirip yerlerini dolduramadik.
ileride oynayan 4 mevkimiz taş gibi değil bence tr ligi için dahi. mesela cinconun ileri 4 lüsü kanatlarda bruma poldi ortalarında sneijder önlerinde eren sanki daha iyi bizim ileri 4lüden gibi duruyor.