Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9132033 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı OrhanAker

Atibanın 18 e alınmaması skandaldır aynı şekilde aras a hiç şans verilmemeside en azından cenk aras değişikliği yapıp forveti aboubakar talisca yapabilirdik.
Ego.

Çevrimdışı 38life

yahu sezon sonu zaten şampiyon olacaz
2 puan eksik olalım ne olacak
sallamayın fazla bu maçı

Böyle diye diye 3 tane çok gereksiz maçta 2'şer puan kaybettik.

Çevrimdışı 38life

Bu sezon kaçıncı kez Olcayla başlanıp 2.ci yarının başında Olcay oyundan alındı? 3-4 olmuştur. Form yakalaması için verilen şanslar mı bunlar? Bu şansı hakeden başkaları da yok mu kenarda?

Çevrimdışı Tolga

Necip de sakatlandı. Açıkçası bu kadar sakatlık beni düşündürüyor ve işin kötüsü sakatlanan geri dönemiyor kolay kolay.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı brkntcnr

Ligde en yakın rakibine 10 puan fark atmış gibi sallamıyoruz ligi. Sanki şampiyon olduk yahu bu ne ciddiyetsizlik. Rakibini bu kadar ciddiye almazsan böyle kritik haftada bırakırsın üç puanı. Kaçırılan golün haddi hesabı yok. Hadi kaleci bi hata yaptı yedirdi golü. Yahu geçen sene Galatasaray' a karşı geri gelmiş takımsın sen Gençlerbirliği' ne nasıl gelemezsin? O kadar gol pozisyonundan ikisini üçünü gol yapamayacak adam bu takımda nasıl forma giyer?
Aklım almıyor gerçekten elimizden o kadar büyük bir fırsat kaçırdık ki gece gözüme uyku girmeyecek. Futbolcular da alsınlar paralarını paşa paşa gelsinler dünya umurlarında değil.
[ Son Düzenleme: 28 Ekim 2016, 22:25:22 brkntcnr ]

Çevrimdışı 38life

Zaten puan kaybı beklediğim bir maçtı. Hatta mağlubiyet bile beklediğim bir sonuçtu ama bu şekilde kaybedilmesi beni çileden çıkartıyor...

Çevrimdışı Berat

@brkntcnr Birbiriyle oynamıyorlar bu hafta.

Çevrimdışı brkntcnr

@brkntcnr Birbiriyle oynamıyorlar bu hafta.
Sahadan da öyle gözüküyor.
Edit : Gelecek haftanın ilk maçı olduğundan listeye eklemişler pardon düzeltelim.

Çevrimdışı 38life

Bu hafta sana en yakın iki takım birbiriyle oynuyor(Başakşehir-Galatasaray). Üstelik maç da üç ihtimalli maç. Al üç puanını bak keyfine ikisi yesin birbirini sen yine kazanan ol sonra Şampiyonlar Ligi' ne odaklan. Ligde en yakın rakibine 10 puan fark atmış gibi sallamıyoruz ligi. Sanki şampiyon olduk yahu bu ne ciddiyetsizlik. Rakibini bu kadar ciddiye almazsan böyle kritik haftada bırakırsın üç puanı. Kaçırılan golün haddi hesabı yok. Hadi kaleci bi hata yaptı yedirdi golü. Yahu geçen sene Galatasaray' a karşı geri gelmiş takımsın sen Gençlerbirliği' ne nasıl gelemezsin? O kadar gol pozisyonundan ikisini üçünü gol yapamayacak adam bu takımda nasıl forma giyer?
Aklım almıyor gerçekten elimizden o kadar büyük bir fırsat kaçırdık ki gece gözüme uyku girmeyecek. Futbolcular da alsınlar paralarını paşa paşa gelsinler dünya umurlarında değil.

Başakşehir Gs maçı bu hafta değil haftaya.

Ciddiyetsizlik konusunda kesinlikle katılıyorum. Hani CL maçı öncesi kolay bir rakiple içerde oynarsın da ozaman anlarım bunu. Yav arkadaş sen puan kaybının en muhtemel olduğu deplasmanlardan birine gidiyorsun bu rahatlık nereden geliyor? 15 puan farkla şampiyon oluruz zaten 2 puan versek de birşey olmaz mı diye düşünüyorsun acaba? Burası Süper Lig yahu. Burada rüzgar öyle ani değişir ki neye uğradığını şaşırırsın. Sonra vay hakem vay tff diye sızlanmaya başlarız.

Çevrimdışı 38life

Şenol Güneşin açıklamasını yanlış anlamadıysam Tolgay, Rhodolfo, Talisca ve Necip sakat sakat oynamış.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şenol Güneşin açıklamasını yanlış anlamadıysam Tolgay, Rhodolfo, Talisca ve Necip sakat sakat oynamış.

Atun beni denizlere..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı brkntcnr

Başakşehir Gs maçı bu hafta değil haftaya.

Ciddiyetsizlik konusunda kesinlikle katılıyorum. Hani CL maçı öncesi kolay bir rakiple içerde oynarsın da ozaman anlarım bunu. Yav arkadaş sen puan kaybının en muhtemel olduğu deplasmanlardan birine gidiyorsun bu rahatlık nereden geliyor? 15 puan farkla şampiyon oluruz zaten 2 puan versek de birşey olmaz mı diye düşünüyorsun acaba? Burası Süper Lig yahu. Burada rüzgar öyle ani değişir ki neye uğradığını şaşırırsın. Sonra vay hakem vay tff diye sızlanmaya başlarız.
Bunda hocanın da suçu olduğunu düşünüyorum. Takım Şampiyonlar Ligi' ne zaten kendiliğinden odaklanır ama lige de takımı sen hazırlayacaksın. Şenol hoca anca aman o küsmesin bu küsmesin diye formda oyunculara kesik atıyor. Ömer' in günahı neydi de bu maçta kadroya bile giremedi? Bu kadar avrupaya odaklanırsan Bilic' ten ne farkın kalır?

Çevrimdışı 38life

Bunda hocanın da suçu olduğunu düşünüyorum. Takım Şampiyonlar Ligi' ne zaten kendiliğinden odaklanır ama lige de takımı sen hazırlayacaksın. Şenol hoca anca aman o küsmesin bu küsmesin diye formda oyunculara kesik atıyor. Ömer' in günahı neydi de bu maçta kadroya bile giremedi? Bu kadar avrupaya odaklanırsan Bilic' ten ne farkın kalır?

Ömer sakat.

Çevrimdışı Berat

Hocanın Ts ile üst tur yapamaması derinden etkilemiş.

Çevrimdışı brkntcnr

Ömer sakat.
Ömerin sakatlığıyla ilgili hafta boyunca hiç bir şey duymadım ama öyleymiş gerçekten. Öyleyse o konuda hocaya birşey söylenemez ama onun dışında da çok eksisi var. Tabi Cenk Tosun biraz daha iyi bir forvet olsaydı çok farklı şeyler konuşuyorduk şu an ama elde değil insan kriz geçiriyor.

Çevrimdışı Berat

Derbilerde de çok sıkıntı yaşayacağız fikrimce.

Çevrimdışı Tolga

İlk yarı için 7 lig maçımız kaldı. Başakşehir ve Fb maçları hariç takılmayız.

Bu 2 maçtan da 3 ya da 4 puan çıkartsak 39-40 puanla ilk yarıyı lider bitiririz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

Bu maçın da, kaybedilen iki puanın da telafisi var. Sorun yanlışların yerine doğrular konulunca işlerin ne kadar elimizde olduğu gerçeği. Tabii, ikinci yarıyı kolaylaştıran ve rakibin oyun tercihini değiştiren şey de biraz skordu. Bazı oyuncuların oyun içindeki tercih hataları, fiziksel/mental durumları ve total performansları yapabilirliklerinin de altında. 

Çevrimdışı raichu

dur dur girme şimdi hiç oralara  :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Adriano gibi bir tecrübe neden sorumluluk almıyor ön tarafta?

Caner'le kıyaslayınca çok çok düşük kalıyor bence..

Ayrıca Talisca da öyle. Kayboldu 2. yarı gol dışında.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Berat

dur dur girme şimdi hiç oralara  :D

Takımı kırbaçlayacak bir winner yok. Bize son vuruş golcüsü gerek. Eto'o bile aklıma geldi maç esnasında.

Çevrimdışı OrhanAker

4 atarız dediğimiz gs den ilk yarı şenol hocanın sayesinde 2 yedik 3-0 olabilirdi.
Bu sezonki bazı maçlarda akıl tutulması yaşadık allahtan ligdeki 11 12  takım içerde dışarda tokatlanacak cinsten yoksa işimiz zordu.

Çevrimdışı cisse557

Şu Ts'liler cidden küme düşmeyi hakediyor. Biz bunların şampiyonluk yarışında olmasını temenni ederken adamların hala bize bakış açısı değişmemiş. Beter olun.

Çevrimdışı Berat

Napoli yarın Juventus ile deplasmanda oynayacak, sonra da stadımıza gelecekler. Haftayı siyah-beyaz geçirecekler.

Etiketler: