Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9131649 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Jukebox

ntvspor forvette cenk tosun var diyor aspor forvette abuobakar.

Ntvspor sağ bekte beck var diyor aspor gökhan gönül.

hangisine inancaz ?
Ntv'nin kaynağı övünç özdem galiba.
O kadroları genelde biliyor.

Çevrimdışı cursedofdragon

şu kadro belli olsada bi rahatlasak.

inşallah cenk ilk 11 de değildir.

Bide şu forumdaki BEŞİKTAŞ Kartal Yuvası Mağazaları adlı konu da düzenlense iyi olur :)

Aydın merkez'e de kartal yuvası açıldı :)

Çevrimdışı ilhan mansız

gs.nin alacağı yoktur o kadar nereden kimden alacağı olsun ki o kadar  :alala:
yaklaşık 2 yıl önce de burada konuşuldu. Hatta o zaman gesenin alacakları 800 milyon açıklanmıştı. Bu kadar yalan olmaz. Bir kere o kadar alacakları olsa arazi satmazlardı. Feneri deplasmanda yine yenemeyebiliriz. Malum 4-3 lük maçtan sonra bize yenilmemek için herşeyi yapıyorlar. Yalnız bu Hırs Yüzünden genelde 1-2 hafta sonra motorları patlıyor. 😀

Çevrimiçi sozkul

Bir kroşe daha, sen varsın diye millet yazmaya korkar oldu abi  :)

Keşke böyle anılmak yerine tangaz ve mylife1903 gibi güçlü bir kalemim olsaydı, neler yazardım neler  :tabe:

Çevrimdışı MANSIZ

ntvspor forvette cenk tosun var diyor aspor forvette abuobakar.

Ntvspor sağ bekte beck var diyor aspor gökhan gönül.

hangisine inancaz ?

NTV Spor kolpa geçiniz  :biggrinking:

NTV Spor kolpa geçiniz  :biggrinking:

ntvspor'un dediği çıktı beck hariç onlar beck demişti gökhan olucak.

SON DAKİKA | Beşiktaş'ın ilk 11'i: Fabri, Gökhan Gönül, Marcelo, Tosic, Adriano, Necip, Tolgay, Quaresma, Talisca, Olcay, Cenk Tosun.

Çevrimdışı MANSIZ

Şenol hocanın aklı sanırım tamamen NAPOLi maçında ama Gençlerbirliği'ni yeneriz. Savunmaları oldukça kötü. Yeterki orta alanı elimizde tutalım. Bu arada Ankara'da hava çok soğuk.

Çevrimiçi sozkul

Şenol hocanın aklı sanırım tamamen NAPOLi maçında ama Gençlerbirliği'ni yeneriz. Savunmaları oldukça kötü. Yeterki orta alanı elimizde tutalım. Bu arada Ankara'da hava çok soğuk.

Sanırım Ozi ve Gökhan Napoli maçınada dönemeyecek, öyleyse adam haklı elde bir tek Atiba kalıyor.

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimdışı tangaz

Keşke böyle anılmak yerine tangaz ve mylife1903 gibi güçlü bir kalemim olsaydı, neler yazardım neler  :tabe:

teveccühün @sozkul abi, ben o denli iddialı değilim. mylife1903 lokomotifse ben onun yanında sıradan bir kondüktör kalırım
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cisse557

Anadolu kulüplerindeki beğendiğim gençler: Irfancan, Cengiz Under, Orkan Çınar. Kadro yavaştan yaşlanırken biz de yavaştan gençleştirelim özellikle yerli kontenjanı. Yabancı bulmak kolay da kaliteli yerli bulmak daha da zorlaşıyor.

Çevrimdışı LuceGel

Anadolu kulüplerindeki beğendiğim gençler: Irfancan, Cengiz Under, Orkan Çınar. Kadro yavaştan yaşlanırken biz de yavaştan gençleştirelim özellikle yerli kontenjanı. Yabancı bulmak kolay da kaliteli yerli bulmak daha da zorlaşıyor.
Alt liglerdede çok yetenekli oyuncular var ama scout ekibi sözde bir oluşum,Cengizi neden almadık anlayabilmiş değilim keza Oğulcan Çağlayanı ama  bu yıl ffp kotası alış satış işi kalkıyor Irfancanı kaçırmamamız gerek.Parayı basarsak Cavcav verir para basılacak adam keza Ahmet Çalıkda.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı cisse557

Alt liglerdede çok yetenekli oyuncular var ama scout ekibi sözde bir oluşum,Cengizi neden almadık anlayabilmiş değilim keza Oğulcan Çağlayanı ama  bu yıl ffp kotası alış satış işi kalkıyor Irfancanı kaçırmamamız gerek.Parayı basarsak Cavcav verir para basılacak adam keza Ahmet Çalıkda.
Bu forumda da birkaç kişi Cengiz'i söylemişti. Kumaşı iyi bence. Oğulcan'ı ben de istiyordum ama bi gelişim göremedim keza çaba da. Olduğu yerde sayıyor.

Çevrimdışı 38life

Kimse bize Şanslı falan demesin. Şanssızlığın dibine vurmuş bir takımız.

Çevrimdışı 38life

Badem bile bunu görüyor. Allahım delireceğim. Tamam takımın kredisi var puan kaybetmeye ama sırf kredimiz var diye niye durduk yere puan veriyoruz ya? Ortada hiçbir sebep yok puan kaybetmek için. Biz buyrun diyip veriyoruz puanı.

http://twitter.com/firatgunayer/status/792076784565121024

Çevrimdışı atalay

Bu filmi geçen sezon izledim. İlk yarıdaki teknik direktörün yanlış oyun/oyuncu tercihleri ve bireysel hatalar, ikinci yarı benzer oyun ve yine Cenk'in kaçırdığı inanılmaz pozisyonlar.
[ Son Düzenleme: 28 Ekim 2016, 23:12:05 atalay ]

Çevrimdışı EMİR EMRE

Bu filmi geçen sezon izledim. İlk yarıdaki teknik diretkörün yanlış oyun/oyuncu tercihleri ve bireysel hatalar, ikinci yarı benzer oyun ve yine Cenk'in kaçırdığı inanılmaz pozisyonlar. Cenk'i, Gomez'in muadili görüp, kadro planlamasında takviye istemeyenler dikkatli izlesinler.

çok rahat pozisyona girdik 2. yarıda şampiyon gibi oynadık @atalay şu gol vuruşlarını yapamadık.

70 lik jack bitti kartalın galibiyet golü gelmedi, resmen kafa gitti.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Rekor sayıda faul yapmış olabilir bu arada Gençler.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı brkntcnr

Bu puan kaybı tamamiyle ama tamamiyle Şenol Güneş' e yazar.

Aboubakar gibi forvetin varken çok formdayken hala gidip Cenk' i oynatırsan sonu böyle olur.
Ömer Şişmanoğlu gibi ikinci forvetini kadroya almayıp küsmesin diye Cenk' i alırsan sonu böyle olur.
Şampiyonlar Ligi' ne gidiyoruz diye üç ön liberondan ikisini kadroya bile almazsan eldeki tek ön liberon sakatlanırsa böyle olur. Geçen sezon 3 günde bi maç oynayan milli takımlara giden o kadar yol çeken atiba şu maçta yedekte olsa sonradan oyuna girse vefat mı ederdi?

Kısacası olur da olur. Olan da sana olur hoca. Sezon sonu inşallah bu puan kaybı yüzünden bir şeyler kaybetmeyiz.

Çevrimdışı RevivaL

Orta saha için tek yedek Atiba, o da kadroda yoktu

Çevrimdışı 38life

Şu Cenk'e nasıl sabredilir ya? Kaleciyle karşı karşıyasın kaleci açılmış karşında küçücük kalmış koskocaman kale karşında atsana golü!! Ne pası vermeye çalışıuyorsun sen? Sen pasör değil şutörsün, atsana şutu!!

Çevrimdışı Çağatay

yahu sezon sonu zaten şampiyon olacaz
2 puan eksik olalım ne olacak
sallamayın fazla bu maçı
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tolga

Fabri'nin hatası ve 2. yarıda kaçırılan goller puan kaybını getirdi.

Fakat Şenol Hoca'nın Necip'in sakatlanmasından sonra Adriano'yu orta sahada oynatıp Tosic'i sol beke çekmesi koca ilk yarının boşa oynanmasına neden oldu.

2. yarı doğru bir dizilimle oynayınca daha üretken bir takım vardı ama Cenk başta olmak üzere hücumdakilerin beceriksiz bir günde olmaları maçın berabere bitmesine neden oldu.

Fabri o hatayı yapmasa yine de bu maçı kazanabilirdik.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı EMİR EMRE

cenk çok üzdü beni, iyi niyetinden şüphe yok ama yeterli olmadı işte :(

GOMEZ gitmeseydi Mart ayında şampiyonduk diyorum ve susuyorum.

gomez sen git 3.lig takımlarına gol at, belanım senin ulan bundan sonra. yolda denk gelme bana. Tekirdağdan geçme kokunu alırsam dünyayı başına yıkarım.

Etiketler: