Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9135652 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

MUHTEMEL 11'İMİZ

Fabri
GG-Marcelo-Tosic-Adriano
Necip-Tolgay
Quaresma-Talisca-Olcay
Aboubakar
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

MUHTEMEL 11'İMİZ

Fabri
GG-Marcelo-Tosic-Adriano
Necip-Tolgay
Quaresma-Talisca-Olcay
Aboubakar

o kimin 11'i ?

Ntvspor'un buymuş

Fabri,Beck,Marcelo,Tosic,Adriano,Necip,Tolgay,Talisca,Olcay,Quaresma,Cenk.

kaçtane muhtemel 11 var arkadaş.

Çevrimdışı OrhanAker

Maça aras ile başlayıp talisca gidişata göre hamle olarak kenarda tutulmalı bence aynı şekilde istemesemde aboubakar da böyle kullanılabilir.
Büyük ihtimal biri kenarda başlayacak.

Çevrimdışı arda

Şenol Güneş'in Atiba tercihini ben de anlamsız buldum ama vardır gene bir bildiği diyorum.

Yoksa olası bir puan kaybında "teknik direktörlüğün" ana vatanı olan ülkemiz de yüzbinlerce teknik direktörün hışmına uğrayacak farkında değil.Büyük cesaret valla bu yüzden çok seviyorum kendisini, ezberlerin dışına çıkabiliyor, milyon tane taraftarla aynı şeyi düşünmüyor.

Ayrıca CL için iştahlanması ve buna yönelik adımlar atabilmesi müthiş, vizyon çok farklı bir şey taraftarımız da görmediğimi Şenol Hoca'da ve yönetim de görebiliyorum.

Bu vizyon muhabbetine girmemin sebebi de burası olsun, diğer sanal platformlarda olsun bazı taraftarlarımızca 3. olsak yeter, çıksak ne olacak 2. turdan ötesine geçemeyiz gibi laflar ediliyor.

ŞL'yi bir kenara atamayız, sonuna kadar zorlamalıyız bunun süper lige elbet olumsuz yansımaları olacaktır ama buna rağmen telafi edebileceğimizi ve sonunda yine şampiyon olabileceğimizi düşünüyorum..

Yeter ki olumsuz sonuçlarda, günah keçisi arayarak birlik beraberliğimizin içine etmeyelim.

Eline sağlık  :claps:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı OrhanAker

Şenol Güneş'in Atiba tercihini ben de anlamsız buldum ama vardır gene bir bildiği diyorum.

Yoksa olası bir puan kaybında "teknik direktörlüğün" ana vatanı olan ülkemiz de yüzbinlerce teknik direktörün hışmına uğrayacak farkında değil.Büyük cesaret valla bu yüzden çok seviyorum kendisini, ezberlerin dışına çıkabiliyor, milyon tane taraftarla aynı şeyi düşünmüyor.

Ayrıca CL için iştahlanması ve buna yönelik adımlar atabilmesi müthiş, vizyon çok farklı bir şey taraftarımız da görmediğimi Şenol Hoca'da ve yönetim de görebiliyorum.

Bu vizyon muhabbetine girmemin sebebi de burası olsun, diğer sanal platformlarda olsun bazı taraftarlarımızca 3. olsak yeter, çıksak ne olacak 2. turdan ötesine geçemeyiz gibi laflar ediliyor.

ŞL'yi bir kenara atamayız, sonuna kadar zorlamalıyız bunun süper lige elbet olumsuz yansımaları olacaktır ama buna rağmen telafi edebileceğimizi ve sonunda yine şampiyon olabileceğimizi düşünüyorum..

Yeter ki olumsuz sonuçlarda, günah keçisi arayarak birlik beraberliğimizin içine etmeyelim.
Yalnız necip veya tolgaya bir şey olsa maç içinde göbekte oynayacak adam yok.18 e almama riskine neden girilir ?

Yalnız necip veya tolgaya bir şey olsa maç içinde göbekte oynayacak adam yok.18 e almama riskine neden girilir ?

bende onu diyorum işte tek alternatif adriano var ön libero oynuyabilen.

Çok fantastik.

Çevrimdışı tangaz

Yolda olamam araba cicek abbasin fordu aldigi modda suan, olsam olsam wcde olurum. Formaya karar veremedim, ya nostaljik forma ya siyah forma, sabah karar verecem formaya ve gunun totemlerine.

@mylife1903 şoförlüğü o fordda öğrenmiştim :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Gokhan-

@OrhanAker Dediğim gibi buna ben de anlam veremedim, evet ilk 11'e alınmaması normal ama bari yedek kulubesinde olsaydı, dayanamam da sahaya sürerim diye düşündü heralde bilemiyorum :)

Kafile listesini tamamını göremedim ama belki gencolardan birini dahil etmiştir 18 kişilik kadroya.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı arda

bende onu diyorum işte tek alternatif adriano var ön libero oynuyabilen.

Çok fantastik.

Skoru bulamazsam 442 ye dönerim zaten diye düşünmüş olabilir. Hani oldu da skoru buldum 442 kontra atak düzeni de olabilir neden olmasın da demiş olabilir :)
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı OrhanAker

@OrhanAker Dediğim gibi buna ben de anlam veremedim, evet ilk 11'e alınmaması normal ama bari yedek kulubesinde olsaydı, dayanamam da sahaya sürerim diye düşündü heralde bilemiyorum :)

Kafile listesini tamamını göremedim ama belki gencolardan birini dahil etmiştir 18 kişilik kadroya.
Kazanalımda başka bir şey istemiyorum :D bu sene bir garipliktir gidiyor bakalım sonu ne olacak.

Çevrimdışı Gokhan-

Skoru bulamazsam 442 ye dönerim zaten diye düşünmüş olabilir. Hani oldu da skoru buldum 442 kontra atak düzeni de olabilir neden olmasın da demiş olabilir :)

Yani bu da bir tercih, Gs maçında izlediğim Gençlerbirliği orta sahasında Landel ve Selçuk Şahin oynuyordu. 4-4-2 bile çıksak sertlik anlamında altta kalmaz cevap verebiliriz diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Atiba'nın sırrı pekmezmiş.

Hatta İbrahim Üzülmez getiriyomuş 2.5 litrelik kola şişesinde.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi mayguntr

Talisca da 8 oynayabiliyor, Benficada arada oynamışlığı var. Necibe bir şey olursa Tolgay 6 ya Talisca 8'e kayabilir. 10 zaten doldurulur Kerim ile Aras ile. ŞL maçı salı günü , ankaradan oyuncular Cumartesi gecesi dönecekler Pazar oynayanlar antreman yapamayacak zaten bir gün maç antremanı ile maça çıkmaktansa elimdeki en önemli adamımı dinlendireyim 1 puan çıkarırsam gruptan çıkarım dediğim maça saklıyım demiştir Atiba için. Ömeri de almadıysa bence kesinlikle antremanlardaki performansını beğenmediği için almamıştır kadroya.

Atiba'nın sırrı pekmezmiş.

Hatta İbrahim Üzülmez getiriyomuş 2.5 litrelik kola şişesinde.

cola'yı tercih ederim :D 

müthiş enerji veriyor o şeker yokmu ah o şeker :D

Kan dolaşımını tetikliyor 2.5 litre cola ile 2 tane 90 dakika çıkarır insan :D

Çevrimdışı arda

Yani bu da bir tercih, Gs maçında izlediğim Gençlerbirliği orta sahasında Landel ve Selçuk Şahin oynuyordu. 4-4-2 bile çıksak sertlik anlamında altta kalmaz cevap verebiliriz diye düşünüyorum.

Kafilede yeralan isimler; Fabricio, Tolga Zengin, Utku Yuvakuran, Andreas Beck, Luiz Rhodolfo, Atınç Nukan, Adriano, Gökhan Gönül, Marcelo Guedes, Dusko Tosic, Tolgay Arslan, Olcay Şahan, Aras Özbiliz, Necip Uysal, Kerim Frei, Ricardo Quaresma, Talisca, Vincent Aboubakar, Cenk Tosun.

Şenol Hoca spoiler vermiş ama bakalım Sci-Fi, Thriller, Action tadında bişeyler çıkacak gibi, Gençler brutal oynar kesin Romance, Drama beklentim yok o yüzden. Hakem bi enayilik yapmazsa sarı kartları es geçmek gibi, Horror çıkmaz bu işten. Duran toplardan skoru erken bulabiliriz, Gençler Action'ı abartırsa erken eksilebilir, bu durumda hatta sanat filmine bağlarız ikinci yarı gibi geliyor. Bakalım ama Q7 esas oğlan, onun oyunculuğu Oscar aldırır! Vizyona girsin bi hele bakalım nasılmış :D

Çevrimdışı arda

[ Son Düzenleme: 27 Ekim 2016, 23:37:19 arda ]

Çevrimiçi Savaş

Caner'in, Atiba'nın, Oğuzhan'ın olmadığı bu maçta ne kadar formsuz olsa da Olcay'ın enerjisine ihtiyacımız var diye düşünüyorum. Bu sebeple Olcay 11 başlamalı bu maça ki içimden bir his 11 başlarsa atacak bir tane diyor :)

Atiba'nın olmamasını hocanın oyunculara değil sisteme güvenmesine bağlıyorum ki bu durum oyunculara da olumlu yansır. Yarın alınacak galibiyet oyunculara kim oynarsa oynasın galibiyetin geldiğini gösterdiğinde ekstra olumlu yansıyacaktır. Eğer yarını galibiyet ile kapatırsak sistem yavaş yavaş oturmaya başladı demektir bu.

Çok zorlu bir maç olacak, akılların Napoli maçına kaymaması lazım. Puan kaybı benim için sürpriz olmaz, puan kaybı yazdığım deplasmanlardan biri çünkü bu maç. Kadrom ise;

Fabri
  Gökhan  Marcelo   Tosic   Adriano
                Necip     Tolgay
     Quaresma   Talisca     Olcay
                   Aboubacar

Çevrimdışı Gokhan-

Kafilede yeralan isimler; Fabricio, Tolga Zengin, Utku Yuvakuran, Andreas Beck, Luiz Rhodolfo, Atınç Nukan, Adriano, Gökhan Gönül, Marcelo Guedes, Dusko Tosic, Tolgay Arslan, Olcay Şahan, Aras Özbiliz, Necip Uysal, Kerim Frei, Ricardo Quaresma, Talisca, Vincent Aboubakar, Cenk Tosun.

Şenol Hoca spoiler vermiş ama bakalım Sci-Fi, Thriller, Action tadında bişeyler çıkacak gibi, Gençler brutal oynar kesin Romance, Drama beklentim yok o yüzden. Hakem bi enayilik yapmazsa sarı kartları es geçmek gibi, Horror çıkmaz bu işten. Duran toplardan skoru erken bulabiliriz, Gençler Action'ı abartırsa erken eksilebilir, bu durumda hatta sanat filmine bağlarız ikinci yarı gibi geliyor. Bakalım ama Q7 esas oğlan, onun oyunculuğu Oscar aldırır! Vizyona girsin bi hele bakalım nasılmış :D

Şu dönemlerde Mavi kelebek ve Altın Portakal'da yeter, Oscar sene sonunda inşallah..

Çevrimdışı arda

Şu dönemlerde Mavi kelebek ve Altın Portakal'da yeter, Oscar sene sonunda inşallah..

O da doğru :)

Geçen sene en iyi yardımcı oyuncu dalında Grammy aldı Avrupa Şampiyonasında, şimdi ben jönüm triplerine girmezse bu sene çok iyi rol kesebilir, yine tam onluk bi sezon. Hadi Inşallah Maşallah

Caner'in, Atiba'nın, Oğuzhan'ın olmadığı bu maçta ne kadar formsuz olsa da Olcay'ın enerjisine ihtiyacımız var diye düşünüyorum. Bu sebeple Olcay 11 başlamalı bu maça ki içimden bir his 11 başlarsa atacak bir tane diyor :)

Atiba'nın olmamasını hocanın oyunculara değil sisteme güvenmesine bağlıyorum ki bu durum oyunculara da olumlu yansır. Yarın alınacak galibiyet oyunculara kim oynarsa oynasın galibiyetin geldiğini gösterdiğinde ekstra olumlu yansıyacaktır. Eğer yarını galibiyet ile kapatırsak sistem yavaş yavaş oturmaya başladı demektir bu.

Çok zorlu bir maç olacak, akılların Napoli maçına kaymaması lazım. Puan kaybı benim için sürpriz olmaz, puan kaybı yazdığım deplasmanlardan biri çünkü bu maç. Kadrom ise;

Fabri
  Gökhan  Marcelo   Tosic   Adriano
                Necip     Tolgay
     Quaresma   Talisca     Olcay
                   Aboubacar

güzel kadro abubakar yerine cenk olcay yerine kerim quaresma yerine aras girer tamamdır :) 3 oyuncu değişiklik hakkımızı da böyle kullanırız :)

Çevrimdışı murat baltacı

Ali Ece: "Çin'den Quaresma için Beşiktaş'a çok iyi teklifler var. 8-15 milyon Euro arası. Ocak ayında gitme ihtimali var."

Ali Ece söylüyorsa doğrudur :tabe:

Yalniz devre arasi degilde Sezon sonu göndermek daha doğru olur , Suan takimin oyun planinda onemli rolu var ve en formda kanat oyuncumuz konununda :tabe:
Bu yaşta oyuncuya bu rakamda teklif bir kere gelir sezon sonunu beklersek aynı teklifi alamayız bence. Bize şuanda bile bir kanat oyuncusu lazım q7 on ve üzeri rakama satılırsa yanına beş altıda biz koyarız 15-16 milyona iki tane kaliteli katkı verecek kanat oyuncusu alırız olmadı bitane iyi kanat alır birde ben arfa gibi iyi bir oyuncu kiralar sıkıntı yaşamadan yolumuza devam ederiz.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı alimm

oyuncu değişikliklerinden birini beck yazın... Adriano yu 90 dk oynatmaz muhtemelen
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimiçi Necmi

bugün pas oyununa dönüş izleyebiliriz

Çevrimdışı mylife1903

Dun geceden beru yaprak kimildamamis forumda. Akmiyir sayfalar 3-4 saat uyudum ohhhhhh dedim sabah acarim forumu gayfeylen yok 2 mesaj.
Neyse puan kaybi olursa sorumlusu benim formayi giymeyi unuttum. Simdi eve donup hemen giyecem formayi.
Gunaydinlar efenim
Totemlerinize baslayiniz gunlerden besiktas.

Oldum olasi sevmem cuma maclarini

Etiketler: