Şenol Güneş'in Atiba tercihini ben de anlamsız buldum ama vardır gene bir bildiği diyorum.
Yoksa olası bir puan kaybında "teknik direktörlüğün" ana vatanı olan ülkemiz de yüzbinlerce teknik direktörün hışmına uğrayacak farkında değil.Büyük cesaret valla bu yüzden çok seviyorum kendisini, ezberlerin dışına çıkabiliyor, milyon tane taraftarla aynı şeyi düşünmüyor.
Ayrıca CL için iştahlanması ve buna yönelik adımlar atabilmesi müthiş, vizyon çok farklı bir şey taraftarımız da görmediğimi Şenol Hoca'da ve yönetim de görebiliyorum.
Bu vizyon muhabbetine girmemin sebebi de burası olsun, diğer sanal platformlarda olsun bazı taraftarlarımızca 3. olsak yeter, çıksak ne olacak 2. turdan ötesine geçemeyiz gibi laflar ediliyor.
ŞL'yi bir kenara atamayız, sonuna kadar zorlamalıyız bunun süper lige elbet olumsuz yansımaları olacaktır ama buna rağmen telafi edebileceğimizi ve sonunda yine şampiyon olabileceğimizi düşünüyorum..
Yeter ki olumsuz sonuçlarda, günah keçisi arayarak birlik beraberliğimizin içine etmeyelim.