Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9131824 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Ekim 2016, 10:09:22
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
İlk Fenerbahçe maçımız deplasmanda.

@Yunus Emre Dökmeci @tuncaboylu Artık yenelim sunları kadıköyde, konuşacak bişeyleri kalmasın..
derbi zincirini de kırdık zaten.

Çevrimdışı tangaz

@Yunus Emre Dökmeci @tuncaboylu Artık yenelim sunları kadıköyde, konuşacak bişeyleri kalmasın..

aynen öyle en doğru zamanı yakaladık sokuşturmalıyız şunlara kadıköyde...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

İnş :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

aynen öyle en doğru zamanı yakaladık sokuşturmalıyız şunlara kadıköyde...
bugünkü maç çok zor abi, kadroda eksiklikler var puan kaybını olası görüyorum; umarım zor da olsa kazanırız.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

napoli maçı için : 1903 tribününde yerler var toplam anca 100 tanedir, vip'de 10 15 tane falan; 1.kategoride epey var 200 250 civarı, 2. kategoride 32 tane kalmış satışta başka bilet gözükmüyor. bakalım 1.kategori ve pahalı yerlerde tamamen bitecek mi  :)

Çevrimdışı KUMANOVALI

bizim borcumuz ne kadar sahiden?

mali işlerden sorumlu yönetici Ber Hacıgüzellere göre 1.257.761.832 TL
denetleme kurulu başkanı Feyyaz Tuncele göre 1.479.635.182 TL
divan kurulu başkanı Yalçın Karadenize göre 2.348.922.000 TL

şimdi 3 yetkili isim 3 ayrı rakam var ortada...  :alala:

Feyyaz beyin dediği total borç  :ok:
Berk beyin dediği alacaklar düişüldüğünde  :ok:
Yalçın beyin ne dediğini anlayan anlatsın  :ebebe:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı tuncaboylu

Feyyaz beyin dediği total borç  :ok:
Berk beyin dediği alacaklar düişüldüğünde  :ok:
Yalçın beyin ne dediğini anlayan anlatsın  :ebebe:

Yalnız bir nokta var:

Bu alacaklar kısmı nedir, onu açıklaması lazım kulübün.

Neden bizim alacaklarımız 217 milyonken, Galatasaray'ın alacakları 579 milyon lira?

Nedir bu alacaklar kalemi, onu bilen biri varsa paylaşabilir mi?

Çevrimdışı tangaz

Yalnız bir nokta var:

Neden bizim alacaklarımız 217 milyonken, Galatasaray'ın alacakları 579 milyon lira?

gs.nin alacağı yoktur o kadar nereden kimden alacağı olsun ki o kadar  :alala:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı OrhanAker

Yalnız bir nokta var:

Yanılmıyorsam onlar gelecekti "olası" gelirleride dahil etmişlerdi.

Çevrimdışı benyv-

Yalnız bir nokta var:

Fikir yürüterek söylüyorum. Mülkiyetten kaynaklı büyük ihtimalle. Sattığımız, kiraya verdiğimiz mülklerden bize ödenecek paralar, sponsorlardan geçmiş döneme ilişkin alınacak paralar, futbolcu transferlerinden alacaklarımız vs. Gs'nin kullanılabilir mal varlığı bizden çok ise, sanırım alacaklarının daha çok olması da bundan kaynaklanıyor. Tabi zarar oranları da daha yüksek doğal olarak. Her sene alacağı bizden 3 kat çok olsa da, gideri bizden 5 kat fazla ise dezavantaj bu mantıken. Başka eklemesi, bilgisi ve fikri olanları da dinlemek istiyorum.

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimdışı Berat

Atınç hazırlık maçında yedek Başakşehir hücum oyuncularına karşı çok zorlandı. Yediğimiz golden önce de aklını aldılar bi' çalımla.

Çevrimdışı tangaz

http://www.haberturk.com/spor/futbol/haber/1299781-galatasarayin-toplam-borcu-aciklandi

Mülkiyet olabilir mi acaba?

mülkiyet değildir mülkiyet olsa alacağı daha fazla açıklarlardı. afaki oyuncu bonservisi falan şeyetmişlerdir onlar

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Dun geceden beru yaprak kimildamamis forumda. Akmiyir sayfalar 3-4 saat uyudum ohhhhhh dedim sabah acarim forumu gayfeylen yok 2 mesaj.
Neyse puan kaybi olursa sorumlusu benim formayi giymeyi unuttum. Simdi eve donup hemen giyecem formayi.
Gunaydinlar efenim
Totemlerinize baslayiniz gunlerden besiktas.

Oldum olasi sevmem cuma maclarini
Rahat olalım. Benim bu seneki totem deplasman maçlarını seyretmemek. Şu ana kadar tuttu. Zor oluyor ama Beşiktaşım sağolsun. Bugün de seyretmeyeceğim.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı tangaz

böle bi anda bi rehavet çöktü üzerime hani bazı maçlar vardır ürkeriz gibi olur gelişmeler falan öledir sonra maça çıkarsın pıt pıt pıt 3-0 alırsın işte öle oldum bi anda  :icool:

Çevrimdışı Bishamon

böle bi anda bi rehavet çöktü üzerime hani bazı maçlar vardır ürkeriz gibi olur gelişmeler falan öledir sonra maça çıkarsın pıt pıt pıt 3-0 alırsın işte öle oldum bi anda  :icool:
Bem nedense çok rahatım koyarız geçeriz bence

Çevrimdışı tangaz

Bem nedense çok rahatım koyarız geçeriz bence

son yarım saattir içimden 3-0 koyacağımız geçiyor

Çevrimdışı cisse557

Bugün ben de çok rahatım. Maç günü tv bozuldu yine de tık yok. Sanirim maç havasına girebilmem için ilk yarı gol atamadan soyunma odasına girmemiz gerekiyor.

Çevrimdışı tangaz

Bugün ben de çok rahatım. Maç günü tv bozuldu yine de tık yok. Sanirim maç havasına girebilmem için ilk yarı gol atamadan soyunma odasına girmemiz gerekiyor.

@cisse557 biz ilk yarı 3-0 yapıp fişi çekelim de sen havaya girmesen de olur  :D

Çevrimdışı cisse557

@cisse557 biz ilk yarı 3-0 yapıp fişi çekelim de sen havaya girmesen de olur  :D
Ilk yarı 3-0 hmm en sevdiğim 1-0'a da razıyım ben :) @tangaz

Çevrimdışı tangaz

Ilk yarı 3-0 hmm en sevdiğim 1-0'a da razıyım ben :) @tangaz

1-0 hepimizi havaya sokar hiiiç havaya girmeden rehavet içinde 3-0la soyunma odasına girelim. temiz iş  :bandit:

Çevrimdışı sametbagan

Ben bu maçı akhisar deplasmanına benzetiyorum bişey oynamadan duran topla 1-0 öne geçtik sonra bitaner daha attık yattık üstüne ohh miss.

Yanlız biz bu necibi gene fazla 11 de kullanmaya başladık.Bakınız biliç zamanında liverpool maçı harika oynadı sonra döndü lig maçında yaktı bizi

Şimdi de geçen napoli maçı harika topsuz oyun şimdi de gençler maçı valla korkuyorum ben bu najipten.

Necip evdeki 86 parça çatal bıçak takımı gibidir.Her evde vardır ama milyonda bir kullanılır salonda konsolun içinde durur.

Böyle uzaktan gelen zengin akrabalar geldiğinde kullanılır.Kolu komşuya gösterilir fakat masaya konmaz.Necipte böyle biri çok kullanmamak lazım

Sonra değerini yitiriyor gibi geliyor bana bilmem siz ne dersiniz

Çevrimdışı cisse557

1-0 hepimizi havaya sokar hiiiç havaya girmeden rehavet içinde 3-0la soyunma odasına girelim. temiz iş  :bandit:
Bana uyar valla

Çevrimiçi sozkul

MUHTEMEL 11'İMİZ

Fabri
GG-Marcelo-Tosic-Adriano
Necip-Tolgay
Quaresma-Talisca-Olcay
Aboubakar

Olcay ile Adriano'nun yerini değiştirsek
ya da şöyle yapsak?

GG-Marcelo-Tosic-Beck
Necip-Tolgay
Quaresma-Talisca-Adriano
Aboubakar

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Ekim 2016, 12:43:38
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Rahat olalım. Benim bu seneki totem deplasman maçlarını seyretmemek. Şu ana kadar tuttu. Zor oluyor ama Beşiktaşım sağolsun. Bugün de seyretmeyeceğim.

@İsmail Özyurt Abi nasıl dayanıyosun ?  :biggrinking:
Yani ben uzuuun bir süredir bütün maçlarımızı ızlıyorum nasıl bir duygu mac ızlememek bılemıyorum  :biggrinking:
Helal valla sana.

Etiketler: