Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9138557 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı sametbagan

renklilerin neyin payını alacakları hiç umrumda değil 3 sene üst üste şampiyonluk demek 3 sene
sonra borcu yarı yarıya eritmek demek resmen borcu uefa ve tff ye ödetmiş oluruz :evillol:

değil abi 7 sene benim hedef 1 sene olduk kaldı 6 sene ondan sonra ne gs kalır ne fb yeni neslin alayı Beşiktaşlı olur.
Ama bu sürede ne  hoca ne de Başkan değişecek.Bu arada antalya maçındaki Bordo f. orman da yakışmıştı @Necmi  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Yalnız kanatlarda alternatif yok. Geçen sene Ersan'ın yerine aldığımız Marcelo tutmuştu. Q7'yi devre arasında satmak büyük risk. Büyük ihtimalle Şampiyonlar Ligi'nde gruptanda cıkacağız.

Ersan'ı satmak daha büyük riskti, geri dörtlüde stoper oynuyordu adam.

CL'de gruptan çıkarsak yeter zaten, daha ne beklentimiz var ki o platformda?

Çevrimiçi Necmi

Gecen sacma bir kirmizi gosterdiler adama. Herkes ustune oynuyor zaten.

Ben taaaaaa gecen sene mart basinda dedim balotelli gelsin, beni iyi linc ettiler burda.
Simdiye offfff
Sene sonu ingiltereye satardik rehabilite edilmis marioyu.

Yok efenim arizaymis yok efenim evini yakmis

evmi yok istanbulda yaksın. sigortalardık ev parasınıda sigorta şirketine yüklerdik
sombo japan sağ olsun yapı verirdi sigortayı başkan sigorta priminide ödemezdi sponsorluk bağlardı.

Çevrimdışı mylife1903

otobusun tekerini patlatip konu disina sapalim biraz :)
mylife
ben vodkayi pek sevmem yani  bu yasima kadar toplasan 1 kere icmisimdir
gecen hafta sonu  ermeni bir arkadasim mangala cagirdi
adam harika bir bahce evi yapmis  bahce evini gorunce  kendimi mardinde hissettim :)
tandirindan tut hersey var
bahsede masa sandalyeyi bile kutuk kullanmarak yapmis
o gunden sonra kendi bahce evime uzunca bir sure  gitmem piskolojim bozuldu  benim bahce evinde tas firin bile var halbuki :)

simdi bu adamlara gidince dogal olarak hemen masaya vodka koyuyorlar  bende geri ceviriyorum surekli dedim bu sefer cevirmeyeyim
belenkaya mi ne idi o vodkayi koydular 3 4 kadeh mecburen attik

yahu mangal ve vodka ben zevk almadim ama vodkaya kotu diyemem sahsen
ne  tad aliyorsunuz  bu vodkadan  heleki et ile birlikte ?
Tat almiyoruz abi, mesela ben 30dakika icinde restoranda olacagim, ozel olarak vodka icmek icin. At eti de siparis verdim hazirliyorlar.
Kafayi bulmak icin iciyoruz vodkayi, kulturu de raki kulturudur. Biracilar nasil rakicilari anlamazsamayni sey.
Vodka icin iyi bir masa, iyi mezeler olacak.
2-3 seferden sonra bunye ara ara vodka istiyor. Ben evde vodka icmem, sadece tedavi amacli kullanmak icin derin dondurucu da bulundururum.

Konyak da iceriz ama mesela azicik kalp agriyi yapiyor, insan gibi icmedigimiz icin. Simdi cihangir enteli gibi icsem konyagi tamam, biz onu vodka gibi cekince uyusukluk yapiyor. Vodka ise uyusukluk degil tam tersi etki yapiyor.

-40 olacak yakinda, mangal yapacam donmus nehrin ustunde, vodkayi da buzun icine gomecem, offffff

O bahce evi dedigin nedir be abi дача mi?

Çevrimdışı RevivaL

Bilet hala varmış sanırım

Çevrimdışı Bishamon

otobusun tekerini patlatip konu disina sapalim biraz :)
mylife
ben vodkayi pek sevmem yani  bu yasima kadar toplasan 1 kere icmisimdir
gecen hafta sonu  ermeni bir arkadasim mangala cagirdi
adam harika bir bahce evi yapmis  bahce evini gorunce  kendimi mardinde hissettim :)
tandirindan tut hersey var
bahsede masa sandalyeyi bile kutuk kullanmarak yapmis
o gunden sonra kendi bahce evime uzunca bir sure  gitmem piskolojim bozuldu  benim bahce evinde tas firin bile var halbuki :)

simdi bu adamlara gidince dogal olarak hemen masaya vodka koyuyorlar  bende geri ceviriyorum surekli dedim bu sefer cevirmeyeyim
belenkaya mi ne idi o vodkayi koydular 3 4 kadeh mecburen attik

yahu mangal ve vodka ben zevk almadim ama vodkaya kotu diyemem sahsen
ne  tad aliyorsunuz  bu vodkadan  heleki et ile birlikte ?

Abi sen onlara rakı götür başka bir şey içmezler sonra

yemekle vodka neymiş yahu  :D

Ermeni konyağı içeceksin böyle yemekten sonra keyif niyetine.Çok güzel oluyor

Çevrimiçi Necmi

alkol muhabbeti yapmasak beyler gençlere kötü örnek olmayalım :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

evmi yok istanbulda yaksın. sigortalardık ev parasınıda sigorta şirketine yüklerdik
sombo japan sağ olsun yapı verirdi sigortayı başkan sigorta priminide ödemezdi sponsorluk bağlardı.
abi o balotelli buraya gelecek, vodafone arenada gol atacak ve hayatinda ilk defa herhalde gol sevinci yasayacak. Oyle iyilesecek o herif. Ilaci besiktas o adamin. 40m den gol atiyor herif, sevinmiyor... dunyanin en karizmatik gol sevincine sahip

Çevrimdışı mylife1903

Armanyak yahu sevmiyorum, fazla baharatli bir tadi var.

Evet milli icecegimiz caydir, cay konusalim. Sutlu cay icenler var mi?

Çevrimdışı Culpable

bana gore tam дача degil
genelde yazlari icin kullaniyoruz 
1-2  donum arazinin uzerinde  private  home.  yaz basladigi zaman bos zamanlarda gidiyoruz organik tarim hikayesi birseyler ekip biciyoruz mangal vs vs orda yapiyoruz  buralarda zaman gecirmek icin ideal birsey

benimkinde tas firin bile var  gidiyorum tas firini yakiyorum hamur mayalattiriyorum  etleri tavuklari firinin dip kosesine  atip firin kebabi felan yapiyorum

ama bu ermeni arkadas olayi asmis   mangal ve tandiri gorunce ben apisip kaldim
sisleri bile  tandirin icinde yapiyor adamki harika olmus
ben yazdigim gibi bos zamanlari degerlendirmek amaci ile  kullaniyorum yani gidip 10-15 gun kalmiyorum ama bu dedigim ermeni arkadas olayi dedigim asmis   1 ay burda 1 ay diger evinde kaliyor  ama ben bu ulkede bu denli ozenle yapilmis bir bahce evi gormedim
yerdeki cimler inan bana  bir cok futbol takiminin stadyumundan daha duzgun sekilde

Tat almiyoruz abi, mesela ben 30dakika icinde restoranda olacagim, ozel olarak vodka icmek icin. At eti de siparis verdim hazirliyorlar.
Kafayi bulmak icin iciyoruz vodkayi, kulturu de raki kulturudur. Biracilar nasil rakicilari anlamazsamayni sey.
Vodka icin iyi bir masa, iyi mezeler olacak.
2-3 seferden sonra bunye ara ara vodka istiyor. Ben evde vodka icmem, sadece tedavi amacli kullanmak icin derin dondurucu da bulundururum.

Konyak da iceriz ama mesela azicik kalp agriyi yapiyor, insan gibi icmedigimiz icin. Simdi cihangir enteli gibi icsem konyagi tamam, biz onu vodka gibi cekince uyusukluk yapiyor. Vodka ise uyusukluk degil tam tersi etki yapiyor.

-40 olacak yakinda, mangal yapacam donmus nehrin ustunde, vodkayi da buzun icine gomecem, offffff

O bahce evi dedigin nedir be abi дача mi?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Bishamon

Armanyak yahu sevmiyorum, fazla baharatli bir tadi var.

Evet milli icecegimiz caydir, cay konusalim. Sutlu cay icenler var mi?

Sütlü çay bozar bizi olmaz

Çevrimdışı alimm

Yalnız kanatlarda alternatif yok. Geçen sene Ersan'ın yerine aldığımız Marcelo tutmuştu. Q7'yi devre arasında satmak büyük risk. Büyük ihtimalle Şampiyonlar Ligi'nde gruptanda cıkacağız.

33 yaşındaki quaresma'ya teklif gelmişken satılmıyorsa hiçbir zaman satılamaz... Quaresma'yı satmak değil ama yerine yapılacak transfer risk içerir bu da her transferde olur... Ayrıca quaresma'nın da her maç özelinde risk barındırdığı aşikar, malum bazı maçlarda takım yerine kendine oynuyor....
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Culpable

Rakim bu evde bitti :)
bahce evinde  1 sise altin serisi vardi  onu getirmelerini rica ettim sagolsunlar getirdiler 3 4 aydir raki icmeyince normalde gune yayardim bitirmek icin ama ayni gun  hepsi bitti icinde 2 kadeh ya kaldi ya kalmadi onuda tohumluk diye sakliyorum

ben dedigim gibi vodka yi icmezdim kolay kolay ama bu belenkaya hosuma  gitti  mylife anliyor o daha iyi bilir

mylife bu arada sizin orada ayi eti satiliyormus dogrumu ve cok lezzetli imis  ? bu ermeni arkadasin  sibiryanin en uc noktasindada evi  [alaskaya 1 saat uzaklikta]  var oraya gidelim diyor  merak ettim  musait zamanda orayada kacacagim

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bölgesel Amatör'de oynuyoruz  ....  ( İmza : Amasyalı  :biggrinking: )

Geçen sene 3.lig fırsatını kıl payı kaçırdınız.. ( Erbaalı :)

Çevrimdışı tangaz

vodka işyerinde öğlen mangal yakınca güzel oluyor koku yapmıyor vişne suyu niyetine içerdik işyerinde eskiden mangalla birlikte  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Culpable

Bolgesel amator diye es gecmeyin burda cok guzel paralar donuyor

TR iken bir tane Bal daki takim icin pazarliklari yapmistik ben tamamini almak istiyordum baskan ise  ortak olalim diyordu

ornek 50 lira masraf ediyorsun ama bu ettigin masrafi sezon sonunda 1 macta cikariyorsun :)
mac satin almalarin en cok dondugu liglerden birisi

ben stadda  canta icinde cash benjaminleri cok gordum bu ligde mesela :)

Geçen sene 3.lig fırsatını kıl payı kaçırdınız.. ( Erbaalı :)
[ Son Düzenleme: 27 Ekim 2016, 17:05:28 Culpable ]

Çevrimiçi Necmi

bana gore tam дача degil
genelde yazlari icin kullaniyoruz 
1-2  donum arazinin uzerinde  private  home.  yaz basladigi zaman bos zamanlarda gidiyoruz organik tarim hikayesi birseyler ekip biciyoruz mangal vs vs orda yapiyoruz  buralarda zaman gecirmek icin ideal birsey

benimkinde tas firin bile var  gidiyorum tas firini yakiyorum hamur mayalattiriyorum  etleri tavuklari firinin dip kosesine  atip firin kebabi felan yapiyorum

ama bu ermeni arkadas olayi asmis   mangal ve tandiri gorunce ben apisip kaldim
sisleri bile  tandirin icinde yapiyor adamki harika olmus
ben yazdigim gibi bos zamanlari degerlendirmek amaci ile  kullaniyorum yani gidip 10-15 gun kalmiyorum ama bu dedigim ermeni arkadas olayi dedigim asmis   1 ay burda 1 ay diger evinde kaliyor  ama ben bu ulkede bu denli ozenle yapilmis bir bahce evi gormedim
yerdeki cimler inan bana  bir cok futbol takiminin stadyumundan daha duzgun sekilde

tandır biraz abartı olmuş :D
şu ekmek için yapılanlardanmı anadoluda hani duvarına yapıştırarak ekmek pişirirler.

Çevrimdışı sozkul

renklilerin neyin payını alacakları hiç umrumda değil 3 sene üst üste şampiyonluk demek 3 sene
sonra borcu yarı yarıya eritmek demek resmen borcu uefa ve tff ye ödetmiş oluruz :evillol:

Şu hesabı geçmişe değilde geleceğe bakarak yapsana @Necmi, bana imkansız geliyor üç yıl üst üste şampiyon olunca borcumuzun yarıya düşmesi.
Faiz gelirini futbolcu giderlerini amatör şube giderlerini üst üste koy bize göster borç nasıl yarıya düşecek.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

TR iken bir tane Bal daki takim icin pazarliklari yapmistik ben tamamini almak istiyordum baskan ise  ortak olalim diyordu

ornek 50 lira masraf ediyorsun ama bu ettigin masrafi sezon sonunda 1 macta cikariyorsun :)

Bilirim abi bu bizim memleket Erbaaspor yıllarca kusursuz lig performansı sergilerdi Playoff larda kendisinden güçsüz takımlara elenirdi , nasıl olduysa bu sene 3.lige merhaba dediler 20 yıl aradan  sonra .

Çevrimdışı Culpable

tandır biraz abartı olmuş :D
şu ekmek için yapılanlardanmı anadoluda hani duvarına yapıştırarak ekmek pişirirler.
Abi or tarzda birsey ama   dedigim gibi bu adam harbi abartmis  inan bana tandiri bile luxury :)
bunlar ekmek icin kullanmiyor  ekmek  icin kullansalar bile anadoludaki yapilan ekmek gibi degil poaca dan biraz buyuk ekmekleri
mesela etleri sise dizip mangalin icinde pisiriyorlar
adamin bahcedeki cimleri gorsen hibrit cim dersin :)

Çevrimdışı tuncaboylu

ben stadda  canta icinde cash benjaminleri cok gordum bu ligde mesela :)

Abi maç satın almalardaki gaye ne peki?

Yani takımı 3. lige (ki 4. kademe oluyor) çıkarınca gelirin ne kadar artıyor ki, bu kadar para yatırıyorlar bu işe?

Çevrimiçi Necmi

Rakim bu evde bitti :)
bahce evinde  1 sise altin serisi vardi  onu getirmelerini rica ettim sagolsunlar getirdiler 3 4 aydir raki icmeyince normalde gune yayardim bitirmek icin ama ayni gun  hepsi bitti icinde 2 kadeh ya kaldi ya kalmadi onuda tohumluk diye sakliyorum

ben dedigim gibi vodka yi icmezdim kolay kolay ama bu belenkaya hosuma  gitti  mylife anliyor o daha iyi bilir

mylife bu arada sizin orada ayi eti satiliyormus dogrumu ve cok lezzetli imis  ? bu ermeni arkadasin  sibiryanin en uc noktasindada evi  [alaskaya 1 saat uzaklikta]  var oraya gidelim diyor  merak ettim  musait zamanda orayada kacacagim

:alala: mançuryanın bile üstü orda insan yaşıyormu gidersen on sene mahsur kalabilirsin
-50 nin üstündedir herhalde

Çevrimdışı Culpable

@tuncaboylu
 suan  tam aklimda kalmadi ama  atiyorum bir ust lige cikinca  super toto dan 1-1.5 milyon gibi bir rakam aliyorlar
e simdi son maca kalmissin iddian yok   oynadigin takim  sampiyonluga oynuyor
stad da iki takimin yoneticide izlemeye gelmis :)

ilk yari  baslangicinda   diger takim yoneticisi geliyor yen al 300bini diyor
ilk yari 1-0 one geciyorsun  oynadigin takimin yonetici canta ile geliyor yenil al 500 bin diyor
bu takimlarin cok bir maliyeti yok aylik 300-500 tl ye  futbolcu oynatiyorsun   ama tek kotu tarafi oyuncu satamazsin  cok iyi bir oyuncun var  kalkip bunu buyuk takima 1 2 milyona satamazsin oyuncunun kendisi bonservissiz gidebiliyor ama  sen  surekli yetistiricilik aliyorsun

yani   3 5 futbolcu cikarsan bir ust liglerde oynuyacak omur  boyu takimin masrafini cikarsin   yetistiricilik ile

Abi maç satın almalardaki gaye ne peki?

Yani takımı 3. lige (ki 4. kademe oluyor) çıkarınca gelirin ne kadar artıyor ki, bu kadar para yatırıyorlar bu işe?

Çevrimiçi Necmi

Abi or tarzda birsey ama   dedigim gibi bu adam harbi abartmis  inan bana tandiri bile luxury :)
bunlar ekmek icin kullanmiyor  ekmek  icin kullansalar bile anadoludaki yapilan ekmek gibi degil poaca dan biraz buyuk ekmekleri
mesela etleri sise dizip mangalin icinde pisiriyorlar
adamin bahcedeki cimleri gorsen hibrit cim dersin :)

tam benlik severim bahçe işini :D
daldan kopardığın domatesin tadını hiç bir yerde bulamazsın.

Etiketler: