Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9137817 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

bu arada yarmo hayali kuran takımların çek yaprağına 25 milyon yazıp imzalamasını rici edeceğim  :bandit:
Yarma 10 numara olur kanat olur santrafor da oynar. Yarma 3in1 da olur abi. Mesela sahaya 11 kisi yerine 8+yarma cikariz hem hakkaniyetli yaris olur hem de yarmayi iyi kullanmis oluruz

Fabri
Beck rodo tosic adriano
        Atiba ginler
Yarma yarma olcay
          Yarma

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yarmolenko minimum 18 20 m euro imkansıza çok yakın o adamı almamız   :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

konoplanka :D
Haaaa o mu. Futbolcu falan degil o. Hali sahaya cagirmam oni

Çevrimdışı Bishamon

Bu arada şu an ZTK maçı var Amasya ve Denizli arasında.Süper ligdeteki birçok maçtan daha iyi atmosfer var hem de saat 2'de  :claps:

Çevrimdışı mylife1903

daha neler yaşlandı iyice Çine satmayalım mı abi :evillol:
Valla @Mehmet Ali C. O dedim istatistikleri bu yasta yaparsa 10gol 15asist falan hemen imzalarim, riske girerim. Hagi icin de yaslandi bu sezon diyorduk daha iyi oynuyordu. Ustune gol atinca pis pis siritiyordu, hala yapabiliyorum siritisi.....
Bu fizikle karijma 36ya kadar kesin oynar. Tabela yapmaya baslarsa bu adam kesin takimda tutulmali. Ha yapabilir mi, bence yapamaz. Daha karsi karsiya kalecinin ustunden asirtamiyiiii

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Valla @Mehmet Ali C. O dedim istatistikleri bu yasta yaparsa 10gol 15asist falan hemen imzalarim, riske girerim. Hagi icin de yaslandi bu sezon diyorduk daha iyi oynuyordu. Ustune gol atinca pis pis siritiyordu, hala yapabiliyorum siritisi.....
Bu fizikle karijma 36ya kadar kesin oynar. Tabela yapmaya baslarsa bu adam kesin takimda tutulmali. Ha yapabilir mi, bence yapamaz. Daha karsi karsiya kalecinin ustunden asirtamiyiiii
10 m euro üstü bir teklif varsa direkt yollanmalı bence abi...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Şenol Güneş'in Andreas Beck planı!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, sezonun geri kalanında sol bekte mevkiinde öncelik olarak Andreas Beck'e görev verecek. Olcay ve Tosi de sol taraf için adaylar arasında...

Antalyaspor karşılaşmasında aşil tendonu koparak sezonu kapatan Caner Erkin, siyah-beyazlılarda tüm planları değiştirdi. Şenol Güneş, Adriano'yu daha çok ön bölgede kullanmak istediği için sol bek mevkinde kariyerinde daha önce oynamışlığı olan Andreas Beck'i oynatmayı düşünüyor. Tecrübeli çalıştırıcı, Alman futbolcuyla yaptığı görüşmede, Gençler'e karşı kendisini bu mevkide görevlendireceğini aktardı.

Bu sezon ilk 11'de forma şansı bulamayan Olcay Şahan da, teknik heyetin sol bek adayları arasında yer alıyor. Şenol Güneş, geçen yıl birkaç maçta sağ bekte görev yapan Olcay'a kendisini sol taraf için hazırlamasını söyledi. Stoperdeki performansıyla beğeni toplayan Tosic'in pozisyonunda değişiklik yapmak istemeyen teknik heyet, duruma göre Sırp oyuncuyu da sol bek olarak kullanacak.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

Şenol Güneş'in Andreas Beck planı!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, sezonun geri kalanında sol bekte mevkiinde öncelik olarak Andreas Beck'e görev verecek. Olcay ve Tosi de sol taraf için adaylar arasında...

Antalyaspor karşılaşmasında aşil tendonu koparak sezonu kapatan Caner Erkin, siyah-beyazlılarda tüm planları değiştirdi. Şenol Güneş, Adriano'yu daha çok ön bölgede kullanmak istediği için sol bek mevkinde kariyerinde daha önce oynamışlığı olan Andreas Beck'i oynatmayı düşünüyor. Tecrübeli çalıştırıcı, Alman futbolcuyla yaptığı görüşmede, Gençler'e karşı kendisini bu mevkide görevlendireceğini aktardı.

Bu sezon ilk 11'de forma şansı bulamayan Olcay Şahan da, teknik heyetin sol bek adayları arasında yer alıyor. Şenol Güneş, geçen yıl birkaç maçta sağ bekte görev yapan Olcay'a kendisini sol taraf için hazırlamasını söyledi. Stoperdeki performansıyla beğeni toplayan Tosic'in pozisyonunda değişiklik yapmak istemeyen teknik heyet, duruma göre Sırp oyuncuyu da sol bek olarak kullanacak.

Olcay'ı düşünülebilir orada.

Mevcut oyun sisteminde ilerideki katkısı epey düşüyor zaten, sol bekte kullanılabilir. Oyun zekası o pozisyonda oynamak için yeterli.

Çevrimdışı Kalyoncu

q7 yi ben sırtımda taşırım hemen verelim 15 milyon oyrooo diyosunuz paraya bak paraya. Zaten kanatsız sistemi istemiyormuyuz aldığımız kanatta iyi çıkmazsada öyle oynarız. 33 yaşındaki bir adam sattık sattık dahada sözleşmesi bitecek zaten.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

batı alt 124.blok sıra 16 koltuk 8 aldım bekleyemedim :D

Çevrimdışı tuncaboylu

batı alt 124.blok sıra 16 koltuk 8 aldım bekleyemedim :D

"Numaralıda maç qeyfi" diyorsun.  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

"Numaralıda maç qeyfi" diyorsun.  :D
benfica maçı yalan oldu diyorum 325 tl girdi diyorum abi  :evillol:

Çevrimdışı tuncaboylu

benfica maçı yalan oldu diyorum 325 tl girdi diyorum abi  :evillol:

Dur bakalım, Benfica maçı için forumca para toplarız sana belki.  :tabe:

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu arada şu an ZTK maçı var Amasya ve Denizli arasında.Süper ligdeteki birçok maçtan daha iyi atmosfer var hem de saat 2'de  :claps:

Bu Amasyaspor kaçıncı ligde ya, bulamadım TFF'nin sitesinde oynadıkları ligi? Amatör kümede mi oynuyor?

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Ekim 2016, 14:54:40
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Bu Amasyaspor kaçıncı ligde ya, bulamadım TFF'nin sitesinde oynadıkları ligi? Amatör kümede mi oynuyor?

Bölgesel Amatör'de oynuyoruz  ....  ( İmza : Amasyalı  :biggrinking: )

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu arada ilginç bir nokta:

Galatasaray geçen sene de 8. hafta sonunda 17 puan toplamış. Hatta Başakşehir (D), Trabzonspor(D) ve Osmanlıspor maçlarını geride bırakmışlar ve 9. haftada nadir görülen bir doğa olayı neticesinde Kadıköy'de puan almışlar.

Kısacası bu sene çok da ahım şahım bir konumda değiller, ben önümüzdeki 3 haftada bir dağılma öngörüyorum kendilerinden.

Çevrimdışı Orhan

Ooo beklenen hareketlerr :D

Ver 12'ye Quaresma'yı devre arasında. Kiralık ücretinin yarısını vererek çağır Töre'yi geri. Elinde 10 milyon kalsa bas hepsini Yarmo'ya!!
Aman diyim hayali bile güzel :D
Yarmaya 10 verirsek bizi islak odunla doverler :D 25 milyon serbest kalma maddesi var.Everton falan zamaninda 15 vermisti bu adama.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bölgesel Amatör'de oynuyoruz  ....  ( İmza : Amasyalı  :biggrinking: )

Sempatik bir takımı varmış şehrinin, 7-8 bin kişi gelmiş maçına.

Umarım turu geçer ve Beşiktaş'la aynı gruba düşer.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu arada ilginç bir nokta:

Galatasaray geçen sene de 8. hafta sonunda 17 puan toplamış. Hatta Başakşehir (D), Trabzonspor(D) ve Osmanlıspor maçlarını geride bırakmışlar ve 9. haftada nadir görülen bir doğa olayı neticesinde Kadıköy'de puan almışlar.

Kısacası bu sene çok da ahım şahım bir konumda değiller, ben önümüzdeki 3 haftada bir dağılma öngörüyorum kendilerinden.

bende abi birkaç haftadır yazıyorum. Gs'de düşüş başlayacak bence Fenere gelirsek de bu hafta kazanırlar belki ama zor olacaktır.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Ekim 2016, 15:06:08
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Sempatik bir takımı varmış şehrinin, 7-8 bin kişi gelmiş maçına.

Umarım turu geçer ve Beşiktaş'la aynı gruba düşer.

Çok Tesekkurler Abi.  :claps: inş.   :biggrinking:

Çevrimdışı cursedofdragon

bende abi birkaç haftadır yazıyorum. Gs'de düşüş başlayacak bence Fenere gelirsek de bu hafta kazanırlar belki ama zor olacaktır.

ben sene başından beri yazıyorum :D

İş yok gs'de :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ben sene başından beri yazıyorum :D

İş yok gs'de :D
aynı fikirdeyiz bu konuda  :evillol: gs'yi delecekler... ne zaman iş vardı ki zaten berbat bir oyunla, arkasındaki desteklerle kazandılar düşüş başlasın seyirci sayıları da düşecek :D
[ Son Düzenleme: 27 Ekim 2016, 15:15:18 Mehmet Ali C. ]

Çevrimdışı cursedofdragon

aynı fikirdeyiz bu konuda  :evillol: gs'yi delecekler... ne zaman iş vardı ki zaten berbat bir oyunla, arkasındaki desteklerle kazandılar düşüş başlasın seyirci sayıları da düşecek :D

forumda gs'yi barça gibi yapanlarda vardı ne çabuk unuttun mehmet ali :) gençerbirliği ile maç yaparken gs :)

Çevrimdışı tuncaboylu

Çok Tesekkurler Abi.  :claps: inş.   :biggrinking:

Vay be, Fenerbahçe'nin geçen sezon boyunca yapamadığı bir hücum organizasyonuyla penaltı kazandınız son dakikada.

Attınız, helal valla.

Çevrimdışı Orhan

Feneri falan saymiyorum ben. Pislige yatarlarsa nolur bilmem ama su rezil konya karsisindaki oyunlari falan lig icin yetersiz.Ittirmeyle de bir yere kadar. Bu seneki rakibimiz gs.

Etiketler: