otobusun tekerini patlatip konu disina sapalim biraz 
mylife
ben vodkayi pek sevmem yani bu yasima kadar toplasan 1 kere icmisimdir
gecen hafta sonu ermeni bir arkadasim mangala cagirdi
adam harika bir bahce evi yapmis bahce evini gorunce kendimi mardinde hissettim 
tandirindan tut hersey var
bahsede masa sandalyeyi bile kutuk kullanmarak yapmis
o gunden sonra kendi bahce evime uzunca bir sure gitmem piskolojim bozuldu benim bahce evinde tas firin bile var halbuki 
simdi bu adamlara gidince dogal olarak hemen masaya vodka koyuyorlar bende geri ceviriyorum surekli dedim bu sefer cevirmeyeyim
belenkaya mi ne idi o vodkayi koydular 3 4 kadeh mecburen attik
yahu mangal ve vodka ben zevk almadim ama vodkaya kotu diyemem sahsen
ne tad aliyorsunuz bu vodkadan heleki et ile birlikte ?
Tat almiyoruz abi, mesela ben 30dakika icinde restoranda olacagim, ozel olarak vodka icmek icin. At eti de siparis verdim hazirliyorlar.
Kafayi bulmak icin iciyoruz vodkayi, kulturu de raki kulturudur. Biracilar nasil rakicilari anlamazsamayni sey.
Vodka icin iyi bir masa, iyi mezeler olacak.
2-3 seferden sonra bunye ara ara vodka istiyor. Ben evde vodka icmem, sadece tedavi amacli kullanmak icin derin dondurucu da bulundururum.
Konyak da iceriz ama mesela azicik kalp agriyi yapiyor, insan gibi icmedigimiz icin. Simdi cihangir enteli gibi icsem konyagi tamam, biz onu vodka gibi cekince uyusukluk yapiyor. Vodka ise uyusukluk degil tam tersi etki yapiyor.
-40 olacak yakinda, mangal yapacam donmus nehrin ustunde, vodkayi da buzun icine gomecem, offffff
O bahce evi dedigin nedir be abi дача mi?